banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 18:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Avg 2009, 21:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Немојте Делије да вас мука топи, причаће вам Гробари како је у Европи. :lol: Морао сам. 8)

Јбг, Славија ипак није Динамо из Тбилисија. Штета, али биће боље следеће сезоне ова екипа Звезде се тек ствара.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2009, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
ne moze se nista sa onoliko kikseva...pa majku u cemu je problem tih uvodnih 15 minuta....kao da im se noge odsjeku...i jos onaj promasaj blazica...jebi ga. mogli smo imati 2 predstavnika bar da koeficijent nabijemo malo...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2009, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Не може напад дати голова колико их може одбрана примити!

Ипак било је лијепо сањарити :-?, како оно кажу, тако близу а тако далеко...

У сваком случају желим им све најбоље, срце имају ваљда ће и неки квалитет испливати.

Надам се да ћу у првенству гледати Врањеша као штопера и по боковима Обрића и Лазовића. Лазетићу хвала, као и Блажићу али није то то, то мора много бље у Звезди.

Павле Нинков, све најбоље играчина си!

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2009, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Kakav levatski go primise, bruka,... Odbrana, golman... no comment...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2009, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Hertzog je napisao:
zerocool je napisao:
Hoce li biti sta od toga ? :)

Zero (a i ostali koji zele) dodji u 20,15 u balon na rebrovcu bicemo Vuk i ja pa da gledamo utakmicu

Cujem da su se vukle opasne melodije uzivo :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 00:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
Hertzog je napisao:
zerocool je napisao:
Hoce li biti sta od toga ? :)

Zero (a i ostali koji zele) dodji u 20,15 u balon na rebrovcu bicemo Vuk i ja pa da gledamo utakmicu

Cujem da su se vukle opasne melodije uzivo :lol:

Ma neke izbjeglice popili po tri pive i uvatili se trupaca i motorke sto je najgore konobaru inponuje kad mu kazes glamoc pa kad ovi razvezu pjemu on smanji radio kad ovi utisaju on pojaca i tako u nedogled sve u svemu dobra kafanica za pogledati utakmicu ali seljaci ovladali pa ga jebi vide onaj sator pa kontaju odma zbor :roll:

Stvarno sam se ponadao sto jest jest

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 00:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sto nisi isćerao seljacine :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 00:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
Sto nisi isćerao seljacine :lol: :lol: :lol:

Pa valjda imaju ljudi koji su placeni za to sta se ja iman bakcati sa budalama sve u svemu mene tamo vise nece vidjeti

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 07:36 
Zato odes u kafane gdje si na svom, ne volim ja ici u ove lijeve...sve sumljivi tipovi i to. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2009, 08:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mamu mu jebem kako polomi coveka krvnicki i onaj idiot mu dao samo zuti karton. Cestitke na pobedi i na borbenosti, ali odbrana je svoje pokazala
Citiraj:
Zvezda bez Evrope i Bogdanovića

Za Vladimira Bogdanovića revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv praške Slavije počeo je sjajno. Dao je gol iz penala, doveo Crvenu zvezdu u vođstvo, ali...

Divljački start Hubačeka sa obe noge i to kada su isticale poslednje sekunde prvog poluvremena, koštao je mnogo Zvezdinog vezistu.

Hubaček je kramponima ušao u koleno Bogdanovića i rasekao ga do kosti. Lekari su ušili vezistu crveno-belih, a u petak treba da ide na snimanje kako bi se proverilo da nisu stradali ligamenti.

Prema prvim prognozama, Bogdanović će biti van terena najmanje mesec dana.

Inače, tokom meča dvojica navijača Zvezde su teže, a još deset lakše povređeni.

Dva teže povređena mladića pala su sa ograde severne tribine. Jedan je pao na glavu i zadobio prelom vilice, a izbijena su mu i dva zuba, dok je drugi navijavč, prilikom pada povredio noge, rekao je vlasnik Klinike Anlave Slobodan Ivanović.

Oba teže povređena mladića prevezena su u Urgentni centar.

Deset navijača lakše je povređeno pošto su se naboli na šiljke zaštitne ograde. Neki od njih zadobili su lakše povrede ruku ili nogu, a neki samo posekotine.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 03:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
...sve drugo su sitnice...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 07:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Greske iz Praga su nas skupo kostale . Treba sacuvati ove momke za sledecu sezonu i kad se jos uigraju mozemo se nadati necemu . Bitno je da se bore i igraju srcem !!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2009, 09:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
heh, opet nabijamo komplekse Franjevcima :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=9weEh_3GBUE

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 14:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Steta sto imamo levate u odbrani, al moglo bi nesto i da bude od ovih mladih stopera, savic i vranjes bi bili odlican tandem...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
skeva je napisao:
Steta sto imamo levate u odbrani, al moglo bi nesto i da bude od ovih mladih stopera, savic i vranjes bi bili odlican tandem...

biće nešto od njih ako ostanu 2-3 godine...u svakom drugom slučaju piši propalo...inače, zvezda sada ima mnogo mladu, borbenu i talentovanu ekipu. treba tu mnogo rada da se napravi extra tim i da ne bude opet neka rasprodaja na ljeto sledeće godine.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 16:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
contador je napisao:
skeva je napisao:

biće nešto od njih ako ostanu 2-3 godine...u svakom drugom slučaju piši propalo...inače, zvezda sada ima mnogo mladu, borbenu i talentovanu ekipu. treba tu mnogo rada da se napravi extra tim i da ne bude opet neka rasprodaja na ljeto sledeće godine.

Sto je najgore vjerovatno ce i biti....Perovic i Ninkov idu sigurno, Lekic mozda, ako postigne jedno 20 golova sto je realno, i aval isah...Jebiga, morace se dugovi vracati...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 20:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
E jebem mu mater i Zvezdi, cela ova sezona ce biti gore dole sa igrom, ima da prolupam gledajuci ih :angry3: :angry3: :angry3: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 21:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Hertzog je napisao:
E jebem mu mater i Zvezdi, cela ova sezona ce biti gore dole sa igrom, ima da prolupam gledajuci ih :angry3: :angry3: :angry3: :angry4: :angry4: :angry4:

Danas bas slabo... da ne bi onog poklona od golmana Napretka ... ali ajde, bice bolje, valjda...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 21:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Pa zar se uvijek protiv Zvezde proslavljaju likovi ovakvim golovima???

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Evo moram i ja nešto da nakenjam, pošto nisam poslije one utakmice sa Slavijom, koju sam, uzred budi rečeno, jedva i pogledao... Viša sila, obaveze i tako to...

E sad... Danas se konačno poradovah, da ću konačno, na miru, bez jurnjave i nagađanja o tome, hoću li stići, pogledati jednu Zvezdinu utakmicu. Rekoh, utakmicu? Molim da mi oproste poštovaoci fudbalske igre, koji ovu igru posmtarju an nekom višem nivou... Tuga i žalost, čemer i jad, a što je najgore, nije puno bolje bilo ni sa Slavijom, gdje je splet nesvakidašnjih okolnosti, donio Zvezdi mogućnost da sebi obezbjedi prolazak dalje. Zašto Zvezda nije izbacila Slaviju, a ni pobijedila Napredak danas? Bojim se da odgovor polako pruža sam trener, odnosno bezmudi taktičar, koji vegetira na Zvezdinoj klupi... Trenutno samo vegetira, jer konkretno za igru, bojim se da ne čini ništa... Da se mi razumijemo, kad kažem IGRU, ja doslovno mislim na koncept u kome lopta ide od noge do noge igrača, gdje se nazire nešto fudbalsko, dribling, pas, ulazak u prazan prostor, udarac... Nešto, što bi me razuvjerilo da je Zvezda danas ipak tim, a ne skup limitiranih igrača, od kojih Pižon, pokušava da skrpi nešto što bi se nazvalo timom... Zvezda danas, nije Zvezda od prije par sezona. Nema individualni kvalitet igrača, ali ima nešto što prije par godina, nije imala. Sreća je danas (ne mislim na današnji dan isključivo), veliki Zvezdin saveznik. Golovi i banalnosti koje je Slavija činila da Zvezdi na tacni pokloni mogućnost prolaska, pa današnji gol u Kruševcu, dokaz su tome. Sa druge strane, imamo trenera koji se boji poraza, više nego što želi pobjedu i otud interesantna opaska, koju pročitah negdje - da Pižon igrač, ne bi kod Pižona trenera, imao mjesto u timu...
I kad se odvagnu te dvije stvari, jasno je da Zvezda uspjehe, odnosno pobjede bilježi zahvaljujući činjenici da igrači stvarno daju svoj maksimum i više od toga, čime zaslužuju i ogromnu naklonost fortune, ali sve to nekako anulira sumanuti ziheraški pristup trenera, koji ima viziju o igri bez igre...
Evo kenjam po sopstvenim riječima, u kojima sam rekao da će Pižon biti najbolaj karika u Zvezid ove sezone. Brutalno sam se prevario... Od igre sa trojicom defanzivnih veznih, do guranja kiksera Pavlovića i Tutorića na ključna mjesta u odbrani, pa sve do konstantnog držanja ono malo kreativnih igrača na ledu (Kadu i Obrić), porazi se nameću kao logična posljedica manjka hrabrosti da se igra...
Slavija je bila i prošla, ali Zvezda je ispala zahvaljujući treneru - svom. A protiv Napretka, prosječne prvoligaške ekipe, Zvezda je dala gol iz ničega i nije stvorila nijednu šansu za cijelu utakmicu. Patetično zvuči činjenica da bez Ninkova nema igre, prodornosti i uopšte opasnosti po protivnički gol. Čovjek trči kontre, probija stranu na kojoj sarađuje sa Lazetićem i koriguje greške odbrane. Sve je to lijepo, momak igra sjajno i taj neopravdani izostanak sa spiska reprezentativca smatraću samo potezom Antića, koji ne želi da eksperimentiše pred važnu utakmicu sa Francuzima, ali Ninkov je desni bek. Zar je Zvezda spala na to, da joj igra zavisi od čovjeka koji igra desnog beka? Treneru? Igra? Znam, ne stvara se preko noći, ali ovaj tim je na okupu već 2-3 mjeseca. Valjda im se moglo usaditi bar nekoliko prostih krštenih fudbalskih akcija, koje bi mogli da pokušavaju, a ne da izgledaju kao da su juče sakupljeni. Pa i da je tako, protiv bilo koje provligaške ekipe, moral bi da se stvori pokoja šansa.

Razočaran sam pristupom, ali ne igrača, već trenera. Igrači igraju tako kako mogu. Greška je onoga ko ih je doveo, što imaju manjak kvaliteta, jer oni igraju svoj maksimum, a greška je (ili neznanje) trenera što ih ne uklopi malo bolje. Nije kriv Tutorić za one golove u Pragu, jer on ne zna bolje, tačnije niko ga nije naučio. Kriv je onaj ko ne uviđa njegove limite, pa ga drži u timu... Uglavnom, teško je ove sezone očekivati neke značajnije rezultate ili dostignuća. Mada su i konkurenti patetični, tako da je fudbal prilično nisko pao ove sezone...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1537 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]