banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Avg 2009, 10:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
Лакташи-Борац 0:2

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

http://www.lesinari1987.net/galerija/th ... p?album=61

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 10:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2009, 00:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
Борац-Леотар 2-0,без публике.....следећа је у зеници :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2009, 13:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2008, 09:09
uh dobro je :D

imam osjećaj da bi napokon nesto moglo biti sa ovom ligom..eo Velež se probudio,Željo se vraća..Sarajevo fino odradilo zadatak u EuroLigi,Borac dosta jak...ono najbitnije gosti su počeli da nose bodove...

nadam se sto jacoj i kvalitetnijoj sezoni...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 08:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ma to je uvijek tako na pocetku sezone, poslije krece muljaza, a pogotovo u drugom dijelu. Ali vidjecemo, mozda se nesto i promijenilo.
Ipak tipujem da ce ove godine prvak biti neko od muslimanskih klubova (cini mi se da je njihov red), a Borac bi ove godine mozda mogao do lige evrope, ako ga rukovodstvo ne s*ebe.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2009, 20:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Ode Vranjes u Tomsk u Rusiju!

http://football.tomsk.ru/index.php?opti ... 2&Itemid=1

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2009, 11:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

http://www.youtube.com/watch?v=zim8yNWHYVM&eurl=http%3A%2F%2Fwww.lesinari1987.net%2Fforum%2Fviewtopic.php%3Ff%3D1%26t%3D574%26start%3D15&feature=player_embedded

до изнемоглости!!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 23:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Je l' ovo moguce... Istopili celik u Zenici... 0-1 lagano... Borac Sampion!!!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 23:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Dosad su svaku sezonu (u Premijer ligi) započinjali vezanim porazima i remijima, pa tek u drugom dijelu pojačavali da opstanu... ovo sluti na dobro :D

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2009, 08:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Браво Борац, смјеши се титула ове сезоне.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2009, 08:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Borac treba pobjediti sve kod kuce i bice sampion BiH.......

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2009, 08:39 
Polako..tek su 3 kola odigrana... :) :)

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2009, 13:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2008, 09:38
Svaka im cast!!!!

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2009, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
neka neka, šampioni ove godine a sledeće na novi stadion ako Bog da

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 01:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
contador je napisao:
neka neka, šampioni ove godine a sledeće na novi stadion ako Bog da

To za sampione se slazem a za stadion ni za 3g a kamo li sledece

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 10:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Slika

Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 14:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZTP6GqG-f6s[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... acima.html
Citiraj:
Новоформирани Управни одбор, са предсједником Мићом Миловановићем на челу, одржао је јуче у трофејној сали на Градском стадиону састанак са стручним штабом и играчима Фудбалског клуба Борац.

Citiraj:
Присутнима се обратио и члан новог Управног одбора ФК Борац Жељко Копања.
-Градска управа стала је уз нас, а имамо подршку и Владе Републике Српске, која жели да клуб из њеног главног града буде у самом врху. Улога нове управе биће да се обезбиједе сви услови за нормалан рад, а шеф стручног штаба Велимир Стојнић има нашу апсолутну подршку. Сви медији, укључујући и оне у којима сам ја већински власник, биће у служби нашег Борца - истакао је Копања.

Citiraj:
Ермин Дедукић, који је такође члан нове владе ФК Борац, нагласио је да су већ сада обезбијеђена новчана средства за несметано финансијско пословање клуба до нове године.

OK, сјајан старт, три побједе у три меча, од тога два гостовања... Ако могу људи који су боље упознати са ситуацијом у клубу да напишу мало о овим именима! Колико су ове велике ријечи реалне? Колико је ово стицај околности (и Челик и Лакташи ове године доста слабији него претходне сезоне), а колико је ријеч о добром тиму и тренеру који ФК Борац има ове године?

П.С. Можда је вријеме да се отвори тема "ФК Борац 2009/10.", ово постаје већ непрегледно за читати!

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 22:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Гледао сам утакмицу у Лакташима и игром ме нису одушевили, мислим да је екипа доста слабија него прошле године. Ови резултати су за мене изненађујући, али можда је такво стање и реално јер су Лакташи уз Травник ове године главни кандидати за испадање. Што се тиче Челика, немам појма и исто тако за ове нове ликове у управи вријеме ће показати. Засад је ситуација одлична, Борац никад није имао овако добар старт, надамо се да ће наставити. Ко зна, можда буде и нека европска утакмица у Бања Луци скоро, под условом да се среди стадион, а то је опет друга и дуга прича.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 22:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Стојнић: Ослањаћемо се на младе снаге

Игра коју су показали пулени Велимира Стојнића на старту нове сезоне Премијер лиге БиХ обећава и сигурно је да је код бањалучких навијача пробудила наду да напокон могу да играју важнију улогу у првенству и можда да се домогну своје прве титуле у овом такмичењу. Фудбалери Борца су у прва три кола забиљежили исто толико побједа и лидери су првенства.

Slika

- Мислим да је у прва три кола урађен најважнији дио посла, направљен је резултат. Да смо одиграли добро, а да нисмо направили резултат, онда би били другачији погледи на ствар. У прве двије утакмице смо се трудили да у првим полувременима ријешимо неке ствари и у томе смо успјевали.

Што се тиче игре, она може увијек да буде боља. Са Леотаром смо играли без гледалаца, а да их је било, ми бисмо сигурно и друго полувријеме пружили много атрактивнију игру. Таква игра тражи од играча више кретања, чиме долази до потрошње играча и до повреда, али пошто није било публике, ми нисмо имали потребу да ризикујемо - рекао је Стојнић.

Да ли је вријеме да и Борац игра важнију улогу у првенству?

- Мислим да је вријеме да и Борац буде у самом врху табеле. За успјех клуба је потребна, поред добрих играча, добра управа. Најбољи примјер за то је Славија. Они већ четири-пет година имају исту управу и константно су у врху и имају запажене резултате како код нас, тако и у Европи. Борац треба да уради нешто слично томе и мислим да смо на добром путу. Уколико се настави са оваквом политиком, успјеси неће изостати, у то сам сигуран.

Борац је од оснивања Премијер лиге БиХ летећа екипа. Да ли је дошло вријеме да се сада бори за титулу?

- Сигурно да је било осцилација, али то је било све због погрешне политике клуба када се све хтјело ријешити преко ноћи. Велика грешка је било ангажовање тренера са стране који су доводили своје играче. То је давало тренутни успјех, а након тога би услиједио велики пад. Прошле године смо одлучили да станемо на крај таквој политици. Одлучили смо да се ослонимо на рад са нашим играчима. Оваквим начином рада мора да се дође до резултата. Да ли ћемо ове године да дођемо до титуле, тешко је рећи, али свакако да ћемо дати све од себе. За такав подухват је потребно доста времена уигравања, али ако нам се укаже прилика, ми ћемо да је искористимо. У сваку утакмицу улазимо са намјером да побиједимо и мислим да је то прави пут до успјеха. Потрудићемо се да млађе играче не продајемо чим стигне нека понуда, него да их задржимо док клуб не одлучи да је право вријеме за продају. Огњен Врањеш је прерано напустио екипу и сада се види да за њега нема мјеста у Црвеној звезди, гдје је конкуренција доста јака. Сигуран сам да сада играчи под уговором неће тако лако напуштати клуб.

Да ли овај играчки кадар може да издржи до краја сезоне? Да ли ће евентуално бити потребно довести нека појачања и колико је реално да Борац доведе неког звучног играча?

- Тренутно је Борац остао без доста играча из прошле сезоне, али су и доведени играчи који својим квалитетом могу да надомјесте њихов одлазак. Лично мислим да смо јаки као и прошле сезоне и да имамо добар број квалитетних играча. Сви могу да играју у било којем тренутку и мислим да са тим не би требало да имамо проблема. У тиму имамо здраву конкуренцију и то је веома добро. У овом тренутку није реално да ангажујемо неког познатијег играча. Наша управа је имала жељу да ангажује Дарка Спалевића, али због финансијских проблема нисмо успјели у томе. У Борцу су сада сви једнаки и то је главна врлина наше екипе, хомогеност и компактност. О појачањима ћемо да причамо на крају јесењег дијела сезоне када направимо комплетну анализу. Играчи који не буду задовољили наше критеријуме биће прослијеђени у друге клубове. Појачања ћемо рационално да доводимо, само на позицијама на којима нам у том тренутку буду потребна. Тренутно сам задовољан екипом, а сада нам је можда потребан квалитетан голгетер пошто је првенство дуго.
Читава Бањалука жели титулу, може ли се навијачима обећати борба за њу или бар излазак на европску сцену?

- Навијаче много цијенимо и много нам значи њихова подршка. Имамо, сигурно, једне од најбољих навијача у БиХ. Можемо да им обећамо да ћемо у свакој утакмици ићи на побједу, да ће сви играчи на терену да дају свој максимум, а на крају сезоне ћемо да видимо да ли је то било довољно за титулу. Тренутно се не оптерећујемо пуно том идејом, али сигурно ћемо искористити сваку прилику која нам се пружи. У сваку утакмицу ћемо улазити максимално озбиљно и убјеђен сам да ће нам то донијети резултате.

Која је тренутна политика и које су амбиције клуба?

- Клуб ће се у овом периоду ослонити на рад са млађим категоријама и стварање младог тима. Борац тренутно има потенцијал да за годину-двије избаци неколико квалитетних младих репрезентативаца. Што се тиче коначног пласмана, трудићемо се да сезону завршимо међу првих пет-шест екипа и да обезбиједимо излазак у Европу. Формирање Надзорног и Управног одбора доказује да је Борац амбициозан и да се налази на правом путу развоја.

(Независне)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]