Citiraj:
Ako hocete da se prepucavate imate lude krave gdje je skoro sve dozvoljeno.
Ma daj sta ti je,nemam namjeru se prepucavati posebno sa balvcima tipa boys_rs_serbia.
Normalno da mozete doci u Ze.ako nebude provokacija,nece vas niko ruzno pogledati.Ali ja znam da ce doci par provokatora sa sokoca i ostalih srpskih vukojebina da provociraju.Bujrum dodjite,bez cetnickih zastava i provokativnih transparenata i nece biti problema.Vama niko nebrani da navijate za sicg,bice uvjek dovoljno Bosnjaka,srba i hrvata koji se osjecaju Bosancima da bodre svoju repku.
Hajd´ vozdra
Citiraj:
Pa naravno da ne bi kad je teren tako uzak da možeš da pljuneš s jedne na drugu stranu.
U pravu si,teren je kraci i uzi sto odgovara nasoj repki.Navijaci su par metara od linija i u takvom ludilu kakvo vlada na B.Polju protivnicki nacijaci moraju dobiti strah.Jadni Kasiljas se svako par minuta okreto prema tribini
Hajd´ zivili vi meni,znam ja da ima srba koji su za BiH i ti isti su bili na tekmi .
Citiraj:
Ovacije za navijače iz Banje Luke
Tribine "Bilinog polja" u srijedu su bile ispunjene skoro do posljednjeg mjesta, sat uoči meča sa Špancima. Gledaoci su na zenički stadion počeli ulaziti tri sata pred početak susreta.
Oficijelni spiker je najavljivao dolazak na stadion navijača iz svih gradova BiH, a najveće ovacije na "Bilinom polju" dobili su naši navijači iz Banje Luke.
Grupa od oko 100 Banjolučana tokom cijelog meča sa "crvenom furijom" bodrila je ponajviše sugrađana Grujića, ali i Salihamidžića, Bešliju, Barbareza...
Na zapadnoj tribini stanovnici grada na Vrbasu imali su i veći trasparent na kojem je uz dva državna grba BiH pisalo i "Banjaluka".