banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 02:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 188 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2003, 22:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
heh, lejkersi lagano razvalili reptorse sa 20 poena razlike :) Toliko o buducim sampionima. Pogledajte skor vasih sampiona san antonia i sakrementa 4:4 tj. 3:3 pfff lejkersi imaju 6:2 sto je odlicno. Lejkersi su doveli dosta novih igraca koji tek treba da se pokazu i koji ce za par godina biti dobri igracu koji ce u svakom trenutku moci da zamjene prvu petorku. vidjecete :) A za ovih 5 igraca ni ne treba klupa, mogu ljudi igrati citavu utakmicu i nije na njima da sve i jednu uzmu i bolje je da su ispusili od tamo nekih levata nego od konkurenta za prsten. to je logicno!!! Nema nam ravnih ove godine :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2003, 12:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Eto vam jos jedan poraz sakrementa od portlanda 112:110, tjesno ali ipak poraz sakrementa :) Ljudi, primjetio sam da kad got bibi ima dosta asistencija sakremento izgubi :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2003, 12:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2003, 10:16
covjeku je drago kad sakramento izgubi :o da se tri puta prekrstim.

koje si ti nacionalnosti zivo me zanima???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2003, 13:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
ma crncuga, vidi ga!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2003, 23:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
SAN ANTONIO (SPURS)-i su favoriti za osvanajanje NBA Lige

NAPRED SPURS-i :P :P :P :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2003, 12:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ha haaaaaa lejkersi pobjedili detroit :) dok je san antonio izpusio od sixersa i sad ima skor 5:6 ne znam ja hoce li oni uci u plejof ako ovako nastave :) a kamoli da su neki favoriti za titulu :)
sakremento je posteno unistio reptorse 30 poena razlike gdje je najefikasniji bio stojakovic sa 17 poena :) i onbi su se izvukli sa pozitivne nule i sad imaju 5:4 skor :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2003, 13:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Jel ti drkas na te Lakerse? Po prici ti si vidi da ti zauzimaju 90% mozga, a ostalih 10 koristis na spavanje i jelo!!! Normalno je da covjek voli Sacramento zbog Pedje i Divca, isto tako je normalno da neko voli Lakerse zbog nekog drugog, al nije normalno da ti svaka treca rjec bude ~LAKERS~!!!! Stvarno bi trebao posjetiti neku ustanovu za dusevne bolesti! Ako se odmah pocnes lijeciti mozda ti ne bude kasno!!! 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2003, 15:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2003, 10:16
ma vidis da covjek nije normalan!!!

pa ti nemas o zivotu??? i ako neko navija za lejkerse,i pri tom se raduje kad jedini srpski klub u nba izgubi,ne to mi nikako nije jasno samo zato sto nisam ni na koga naisao u svom zivotu da je iole sazrio,a ti sigurno nisi,vidi ti se iz rijecnika,a ja imam pravo,kao i svaki drugi covjek da budem na forumu i da kazem ono sto mislim a ti se malo smiri bice i lejkersi sampioni,jednom,mozda.

IDI BRATE LJECI SE,NISI NIMALO NORMALAN.

:fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2003, 19:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sakremento srpski klub??? A sto nisu klipersi srpski klub??? Ili sijetl? Daj momak smiri malo. Ja sam ti objasnio sto mi je drago kad izgubi sakremento i ne samo oni vec i san antonio, dalas ... tebi nije drago kad zvezda izgubi? Vidi se da ti uopste ne citas moje postove nego si dosao ovde samo da se svadjas i to cinis svuda, ne samo na ovoj diskusiji!
necu da se svadjam sa tobom uopste! Lejkerse volim oduvjek i volicu ih i u buducnosti! Ako imas sta protiv toga nemoj citati moje postove.
toliko i nadam se da ce ovo prepiranje ovim postom prestati i da cemo krenuti pricati samoo kosarci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2003, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Kad mene neko pokusava iznerviiiirati,
ja se uopste ne dam isprovociiiiiirati,
zauzmem polozaj u karakter stavu,
i bez razmisljanja SAKOM U GLAVU!

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2003, 18:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
De smirela ne mogu se naobrist za vama...

Bolje ovo citajte...

Čelnici NBA lige juče su i zvanično doneli odluku o promeni sistema takmičenja koji će se primenjivati već od početka sledeće sezone.

Novi član lige, ekipa Šarlot Bobketsa (Bobcats), započeće takmičenje kao član istočne konferencije, dok će se Nju Orlins Hornetsi preseliti na Zapad. Osim toga, svaka konferencija (Istok i Zapad) imaće po 3 divizije u kojima će se takmičiti po 5 klubova. Do sada je svaka konferencija imala po dve divizije.

Timovi će ubuduće biti ovako podeljeni:

ISTOK:

Atlantik Divizija:
Boston Seltiks
Nju Džerzi Nets
Njujork Niks
Filadelfija Seventisiksers
Toronto Reptors

Centralna Divizija:
Čikago Buls
Klivlend Kavalirs
Ditroit Pistons
Indijana Pejsers
Milvoki Baks

Jugoistočna Divizija:
Atlanta Houks
Šarlot Bobkets
Majami Hit
Orlando Medžik
Vašington Vizards.

ZAPAD:

Jugozapadna Divizija:
Dalas Meveriks
Hjuston Rokits
Memfis Grizlis
Nju Orlins Hornets
San Antonio Spars.

Severnozapadna Divizija:
Denver Nagits
Minesota Timbervulfs
Portland TrejlBlejzers
Sijetl Supersoniks
Juta Džez

Pacifička Divizija:
Golden Stejt Voriors
Los Anđeles Lejkers
Los Anđeles Klipers
Finiks Sans
Sakramento Kings

Prema novom rasporedu takmičenja timovi unutar iste divizije igraće međusobno po četiri puta (dva meča kod kuće, dva u gostima), dok će sa timovima iz iste konferencije ukrštati koplja po tri ili četiri puta. Timovi iz suprotnih konferencije će, kao i do sada, igrati po dva susreta (jedan kod kuće i jedan u gostima).

Pobednički timovi iz svih divizija automatski će zaraditi mesto u plej-ofu i doigravanje će započeti sa jedne od prve tri pozicije, u zavisnosti od odnosa pobeda i poraza na kraju sezone. Preostalih 5 mesta u plej-ofu biće raspodeljeno na osnovu učinka u regularnom delu prvenstva, bez obzira na plasman u diviziji. Nepromenjeno ostaje pravilo prednosti domaćeg terena u doigravanju, jer će timovi sa najboljim bilansom sa kraja regularnog toka prvenstva imati i prednost domaćeg terena, bez obzira na poziciju sa kojom je njihov protivnik započeo plej-of.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2003, 20:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

malo sam pricekao da se strasti smire i da vidim da li je ovo sto se dogadja sa lejkersima bila pocetnicka sreca i vidi se da nije bila :) Razvalili su u grizlise sinoc i prvi su u ligi. Vidi se ko je najbolji i poslije 15ak utakmica!!!
Sakremento isto tako podize formu kao i dalas, san antonio pada sto je bilo i za ocekivati jer oni nisu ekipa za vrh niti ce ikad biti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2003, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ulrich je napisao:
san antonio pada sto je bilo i za ocekivati jer oni nisu ekipa za vrh niti ce ikad biti

Jel ovo neka šala?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2003, 10:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

to je samo moje misljenje. Ja tako na tu ekipu gledam i svako ima pravo na svoje misljenje :)
Indiana odlicno igra, od pocetka sezone na gostovanjima ni jednom nisu izgubili i imaju 7:0 skor u gostima a ukupno 11:2 sto je dosta impresivno. Vidjecemo koliko dugo ce moci ovako dobro igrati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2003, 11:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

hahahahah gdje su vam sad sampioni ahahahaha
\razbili smo ih 103:87 i to bez SHAQA :) :) :) A u lejkersima niko iznad 17 poena nije imao, joooj koji je fil dzekson kralj, zna cova uklopiti zvjezde u jednom timu, svaka mu cast. Dankan 10:3 sut :) Melon 10p, 10a, 11s :)
cica
najbolji smoooo

i sakremento je razvalio hjuston nekih 30 razlike :) ali je pedja bio ocajan sa samo 11 poena 12:5 iz igre :(

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 29 Nov 2003, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Jel imaju igdje prenosi utakmica NBA lige?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2003, 13:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nazalost za sad niko ne prenosi utakmice NBA :( :( :(
ali mislim da ce kasnije hrt3 i obn prenositi, ali za sad niko jos ne prenosi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2003, 12:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ljudi ja sam poceo pratiti NBA u sezoni 94-95 i od tada navijam za Orlando! Simpatisem i neke druge ekipe al Orlando mi je najbolji! Tadasnja postava O`neal, Grant, Scott, Anderson i Hardaway bili su nesavladivi! Sve do finala kad ih je pomeo Houston Sa Olajuvonom I Smithom! Jeb`ga! Tim se raspao, nekoliko promasenih tradeova ( Grant Hill, Juwon Howard, ...) i to ih je dovelo do 16 izgubljene utakmice za redom sinoc!!! Sta se desava sa tom ekipom??? McGrady je konstantno ubojit al nema nijednog raspolozenog igraca pored sebe! Howard ne daje ni 10 po utakmici! Svi igraju kombinovanu zonu protiv njih i kad T-MAC bude udvojen nema ko da realizuje slobodan sut! Pokusali su sa otpustanjem Doca Riversa, jednog od najboljih trenera danas, da bi malo umirili nezadoboljne navijace, al pokazalo se da ni to nije problem! Da li je moguce da te prati losa sreca 16 utakmica za redom ili je tim jednostavno ocajan i nema zelju!!! 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2003, 12:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
SAMO DA CESTITAM OVAKO PEDJI STOJAKOVICU, POSTO JE PROGLASEN ZA NAJBOLJEG IGRACA MJESECA NA ZAPADU. PRVI SRBIN KOME JE TO USPJELO, SVAKA CAST!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2003, 14:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridruzujem se cestitkama!!! Svaka mu cast i drago mi je sto je postao prvi srbin kojem je uspjelo da bude najbolji igrac mjeseca !!! Usput lejkersi su ove sezone po treci put razbili sampioncice koji sad imaju skor 9:10 i nalaze se na zadnjem mjestu midwest konferencije :) Mislim da se sad vidi da oni nemaju sta traziti u prestojecem plejofu!!! Moji kandidati su i dalje lejkersi i sakremento. Niko drugi ove godine ne moze dobiti prsten! Ima tu jos jakih ekipa ali ne dovoljno! Takodje mislim da je sakremento konacno sazreo za prsten ali i lejkersi su se dobro pojacali i mnogo su jaki sto pokazuje i mjesto na tabeli! Vidjecemo, ima jos mnogo da se igra. A sto se tice orlanda oni su se bas sjebali dovodeci Howarda i Hilla koji nije odigrao ni 5 utakmica otkako je u orlandu ali oni nisu mogli znati da covjek nece moci igrati nikako. Sta drugo da kazem nego da su bas zesci baksuzi :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 188 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]