banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 22:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 56  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Okt 2012, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Citiraj:
ZAŠTIĆENI SVEDOK PROGOVORIO: Bojan Radovanović optužio “jake” političare za kriminal!
Bivši predsednik FK Novi Pazar odlučio da sve prizna i dogovori se sa tužilaštvom o dobijanju statusa svedoka saradnika. Prebačen na sigurnu lokaciju jer postoje indicije da mu je život ugrožen
Bojan Radovanoviić

Bojan Radovanović, uhapšeni predsednik FK Novi Pazar, dao je iskaz Specijalnom tužilaštvu o milionskim krađama u koje su, kako tvrdi, umešani i neki od najmoćnijih političara u Srbiji. On se sa državom dogovorio o dobijanju statusa zaštićenog svedoka saradnika i prebačen je na bezbednu lokaciju.

Policija ovih dana intenzivno radi na utvrđivanju svih činjenica u vezi sa Radovanovićevim iskazom, a prva hapšenja se, prema najavama, mogu očekivati u novembru.

Bojan Radovanović u svom iskazu detaljno opisuje kako su od 2000. godine na Kosovu opljačkane desetine miliona evra državnog novca i konkretno optužuje neke tadašnje političke lidere da su preko fiktivnih poslova i projekata te pare prebacili u svoje džepove.

- Ako je samo manji deo ovog iskaza tačan, biće to dovoljno za hapšenje bar dvojice ozbiljnih političara – navodi izvor Informera iz tužilaštva i dodaje da je velika prednost Radovanovićevog iskaza u tome što je on sam učestvovao u većini milionskih mahinacija i što poseduje direktne dokaze!

Prema saznanjima, Radovanović je odlučio da sve prizna i dogovori se sa tužilaštvom, jer je shvatio da će biti osuđen na više od deset godina zatvora zbog kriminalnih radnji u kojima je bio “samo izvršilac radova”.

Bojan Radovanović je, kako prenosi list Informer, prebačen na sigurnu lokaciju, jer postoje indicije da bi neki moćni političari, koje je on pomenuo, mogli da pokušaju da ga likvidiraju!

On je u svom iskazu imenom i prezimenom pomenuo desetak političara, od kojih se njih dvoje i danas nalaze na veoma bitnim državnim funkcijama, a pored mahinacija sa parama namenjenih Srbima na KiM, on detaljno opisuje i malverzacije s osiguravajućim kućama, u kojima je uzimao od mito važnih biznismena.

RADOVANOVIĆ NAMEŠTAO I FUDBALSKE UTAKMICE

Poseban deo iskaza odnosi se na aktivnosti takozvane fudbalske mafije, gde je on detaljno opisao kako je sa saučesnicima, među kojima ima i najmoćnijih srpskih fudbalskih funkcionera, nameštao utakmice.

- Bojan otkriva mnoge nepoznate činjenice o “fudbalskoj mafiji” i načinu na koji se peru pare narko-klanova kroz transfere fudbalera i investicije u fudbalske klubove – navodi izvor iz tužilaštva.

Prema tim saznanjima, Radovanović optužuje i ljude iz FK Partizan za umešanost u ove poslove.

- On je do pre neku godinu bio deo uprave FK Partizan i upoznat je sa mnogim detaljima radnji u koje su umešani ljudi iz vrha ne samo fudbala, već i bivše vlasti – navodi sagovornik.

Do sada niko nije želeo da zvanično komentariše ova saznanja lista Informer.

(D. Z. / izvor: Informer / Foto: Kurir)

Ma, gdje bi Partizan namjestao? :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2012, 19:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ocekujem sutra saopstenje iz vojvodine,opet su jedva remi izvukli u kuli

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2012, 19:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
:lol:

Ja to upravo napisao na nasoj temi :lol:

Ljudi u 5 kola 4 boda skupili i u svim utakmicama sudije krive... Kalimero bi se postideo...

Smena trenera im je potez sezone za sada

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2012, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
to može samo vojvodina, ali dobro možda njima nije cilj da se bore za vrh :D

svaka čast ivanovu, ovo što on radi u partizanu je daleko iznad mojih očekivanja. kapa dole, ljudina je

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 15:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mazic opet sudi u LS, ovaj put na utakmici Man Utd - Braga... Ovo mu je vec treca utakmica u LS

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U engleskoj za napad na igraca coveka osude u roku od odmah, a kod nas ih oslobadjaju zbog nedostatka dokaza... Nije ni cudo sto nas svi pljuju i prozivaju i sto dobijamo kazne bez problema... Cuj nedostatak dokaza, snimile ga kamere, a Markovic verovatno nije smeo ni svedociti

Citiraj:
Navijači Partizana oslobođeni optužbe za šamaranje Lazara Markovića

Dragutin Barać i Milan Šepa oslobođeni su optužbe zbog nedostatka dokaza da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i javnom skupu
Viši sud u Beogradu oslobodio je danas dvojicu navijača "Partizana" Dragutina Baraća i Milana Šepu optužbi za vređanje i šamaranje fudbalera tog kluba Lazara Markovića posle prvenstvene utakmice između Partizana -Slobode Point 10. marta ove godine.

Oni su oslobođeni optužbe zbog nedostatka dokaza da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i javnom skupu.

Više tužilaštvo ima pravo da uloži žalbu na ovu presudu Apelacionom sudu u Beogradu.

Tokom suđenja Marković, koji je oštećeni u tom postupku, nije se pridružio krivičnom gonjenju Šepe i Baraća.

Ostali prvotimci "Partizana" izjavili da nisu videli incident.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 15:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
I treba da nas kaznjavaju i za ono sto jesmo, a i za ono sto nismo uradili, kad smo govna.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 15:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

idiotizam,dijete od 17 godina samarati pred 10 000 ljudi i poslije pojeo vuk magarca

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nikada kod nas nece biti napretka jer je sve u fazonu, neka nemojte, nece se ponoviti

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 16:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sutra u nekom narucenom tekstu ocekujem srcepraajucu pricu dede jednog od ove dvojice idiota,kako je on divan mladic,student,ucenik generacije....

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 21:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://www.smedia.rs/sport/vest/68417/d ... VIDEO.html

ljudi jesam li ja lud ili se ovi zajebavaju,zaustavite video na 28 sekundi,ne kontam kako nije bio penal?

guranje partizana i zvezde se radi godinama,pa ebote koliko je samo derbija sudio babarogic a covjek je sad neka funkcija u cz.kako se tad niko nije oglasio,kako tad nikom nije smetao taj babaroga?

evo partizanu protiv rada se svirao nepostojeci crveni za rad,isto kao sto se sviralo za zvezdu sad protiv rada.

ni u engleskoj niko nece gurati wigan,norwich... vec celzi,mancester..
ili u spaniji valjadolid(sto rekao djukic,mene sudije jebu a ja im ne mogu nista,pustam da me i dalje jebu) ili saragosu

prosle godine sam bas dobro upamtio utakmicu protiv vojvodine,igrac partizana ide sam pprema golu ovaj ga divljacki kosi i sudija nista,nakon pet minuta nekakav glup faul na sredini terena i sudija opet ne svira samo u korist vojvodine i onda citav stadion krece lopovi,lopovi.....

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 21:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

evo malo po netu guglam,pogledajte to vitesko postenje:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bxsh3GhxG4U[/youtube]

idemo dalje:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4sFTdP2-BKw[/youtube]

ne mogu da nadjem onaj klip sa svim utakmicama,cini mi se da je tad bas dzajic bio u zvezdi,malo stariji klip ali je smijesan za gledati

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 22:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ih breee,kad krenes traziti ima toga koliko ti srce zeli

ofsajd od dva metra:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4CsoB1IwEdk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 22:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OxG8HyOV_fI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Čudno onda baš kako da Partizan i Zvezda uvijek vode bitku za prva dva mjesta.
Pa i Mladosti iz Bogotovog sela kad bi se svirnulo ovoliko penala i dalo crvenih kartona protivnickoj ekipi vjerujem da bi bili medju prva tri tima.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kad smo to prezvakali dragi Mandrace. Znam da ces se ubjedjivati poslije svake ocigledne kradje i slicnih situacija, da ces se drzati za slamku ali nemoj vise te klipove postavljati, postavljani su vise desetina puta :) . Pusti, znamo, Partizan ne namjesta, sve titule su ciste, dominacija, 5 uzastopnih titula, dobar rad sa mladjim igracima, fudbalska akademija kojoj bi se svako divio, znamo, znamo :)
Samo uzivaj bolan, svako ima svoje satisfakcije, a ako je tebi satisfakcija uzimati titule na ovakve nacine i tome se radovati, a da u evropi ispadate od amatera, ne uzmete ni jedan bod pet sezona u evropi ja to postujem, mi nemamo ni to :D . Samo se opusti :)

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 22:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:
Čudno onda baš kako da Partizan i Zvezda uvijek vode bitku za prva dva mjesta.
Pa i Mladosti iz Bogotovog sela kad bi se svirnulo ovoliko penala i dalo crvenih kartona protivnickoj ekipi vjerujem da bi bili medju prva tri tima.

pa to sam upravo rekao u prvom postu,ljudi samo hajcaju a gurani su isto koliko i partizan(u jsl) a u bivsoj drzavi nije im bilo premca

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Usra ga sad, u bivsoj drzavi nije bilo premca Zvezdi a Partizan bio vojni klub. Usra ga ali posteno :)

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 22:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Kad smo to prezvakali dragi Mandrace. Znam da ces se ubjedjivati poslije svake ocigledne kradje i slicnih situacija, da ces se drzati za slamku ali nemoj vise te klipove postavljati, postavljani su vise desetina puta :) . Pusti, znamo, Partizan ne namjesta, sve titule su ciste, dominacija, 5 uzastopnih titula, dobar rad sa mladjim igracima, fudbalska akademija kojoj bi se svako divio, znamo, znamo :)
Samo uzivaj bolan, svako ima svoje satisfakcije, a ako je tebi satisfakcija uzimati titule na ovakve nacine i tome se radovati, a da u evropi ispadate od amatera, ne uzmete ni jedan bod pet sezona u evropi ja to postujem, mi nemamo ni to :D . Samo se opusti :)

evo,tipican primjer navijaca crvene zvezde :D

skeva brate napaceni,nikad nisam rekao da se i u partizanu ne mucka,mucka kao i u svim vecim vodecim klubovima.klipove postavljam zbog toga sto smarate boga oca o vama postenjacinama.da je dosao neki navijac slobode iz uzica ili javora pa ajde,ne bi nista mogao reci ali vi.e to ne mogu da presutim.eto to su sve svjezi klipovi,ako je sve na partizanovoj strani kako se onda moze desiti toliko gresaka sudija.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2012, 22:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Usra ga sad, u bivsoj drzavi nije bilo premca Zvezdi a Partizan bio vojni klub. Usra ga ali posteno :)

a zvezda?

srpski,cetnicki,udbaski

tacan odgovor je pod: ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1106 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 56  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]