banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 20:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 132  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jun 2011, 18:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ne može neko ko dodje iz inostranstva da bude jeftiniji od igrača iz naše škole. A i više volim viditi našeg čovjeka da igra za nas, nego neki mutavi crnjo koji nema veze sa životom. Ako je kvalitetan igrač, ko što je bio npr. Gaj ili Kastiljo, onda u redu. Ali takvih najviše 2-3.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 19:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Od nase skole ne moze biti jeftini ali od igraca iz SRbije itekako moze
Naime Toro je trazio od nas 500 000 a OFK za Markovica 700 000 a razlika u kvalitetu je trenutno ogromna s tim da dovodis iskusnog igraca ...OVo pravilo sa ogranicenjem stranaca najvise smeta vodecima timovima jer ce ovi mafijasi sad da se cjenjkaju opasno

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Brigate BL je napisao:
Od nase skole ne moze biti jeftini ali od igraca iz SRbije itekako moze
Naime Toro je trazio od nas 500 000 a OFK za Markovica 700 000 a razlika u kvalitetu je trenutno ogromna s tim da dovodis iskusnog igraca ...OVo pravilo sa ogranicenjem stranaca najvise smeta vodecima timovima jer ce ovi mafijasi sad da se cjenjkaju opasno

tačno, stojic i kompanija naduvavaju cjenu svojim mladim igracima.
slican fazon na koji rade covic, misko... u kosarci. vrlo cesto su strani igraci mnogo jeftiniji od domacih

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2011, 23:50 
Bič božji
Bič božji

U redu to za srpske igrače iz drugih timova. Tu baš ljudi nabudže cijene. Ja sam govorio o našim igračima iz naše škole.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 07:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
U redu to za srpske igrače iz drugih timova. Tu baš ljudi nabudže cijene. Ja sam govorio o našim igračima iz naše škole.

U trenutnoj situaciji u Zvezdi, odnosno onoj koja je prisutna posljednjih nekoliko godina, ti igrači iz Zvezdine omladinske škole, najpogubnija su stavka. Svakog od njih zastupa "menadžer", koji prvo gleda svoj interes i nije rijetkost da se dođe u situaciju da dotični menadžer, daleko prije vremena, insistira na prodaji svog klijenta,jer ako neko nudi za njega milion u ovom trenutku, njega živo zabole, što bi isti igrač za par godina vrijedio pet. On pod ugovorom ima još 5-6 takvih igrača i njihovom prodajom u datom trenutku, on od procenta ima čistu zaradu. Druga stvar je što zbog tih mafijaških igrača, pravi talenti koji nemaju "menadžera", teško dolaze do izražaja, a treća je to što igrače po talentu, i dalje bira Toma Milićević. Prežvakani pulen Đorićeve trenerske škole, čije je ionako limitirano znanje i fudbalsku percepciju, odavno pregazilo vrijeme.
Sve u svemu, u sadašnjoj situaciji, oslanjanje na proizvode iz sopstvene škole fudbala, za Zvezdu ne izgleda baš najbolje. Krivci za to su svi oni, koji su dopustili da mafijaški uguraju prste u igračke ugovore. A sadašnja uprava kriva je što je pokretanje te škole i omladinskih kategorija, ostalo samo mrtvo slovo na papiru, jer ostavljanje pomenutog Milićevića, pa imenovanje Dostanića na mjesto direktora omladinske škole, znači da je projekat na ključnim pozicijama, osakaćen u samom startu. Da ne pričam o slanju talentovane djece u trećeligaški Sopot, da im lokalni mesari i kostolomci, lome ekstremitete i ubiju želju za fudbalom, već na samom začetku karijere...

Zbog toga je politika dovođenja jeftinih, a dobrih stranaca i provjerenih igrača tipa Drage i Ergića, dobra stvar, jer predstavlja dobru osnovu tima, za kasniju nadogradnju talentovanim klincima. Pod uslovom da se u pogledumlađih kategorija, stvari pokrenu sa mrtve tačke...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 08:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nitro u pravu si sto se tice menadzera . Medjutim dva ta lika su uvijek dali pare kad nam je bilo gusto i kako ovi u upravi nisu imali para da im vrate, oni su potpisivali ugovore sa talentovanim klincima i tako prebijali
Sto se tice omladinskih skola tu ja napravljen veliki pomak. Ne samo zbog rezultata koji su ove godine odlicni vec i zbog samog rada.
Ratko Dostanic je napravio dobar sistem. Mozemo o njemu svasta misliti kao treneru, ali covjek kao direktor radi odlican posao, potpuno je posvecen tome. Prvi put nakon mnogo godina talentovani klinci dolaze kod nas a ne kod groblja, prate se klinci i iz regiona, organizuju dobri kampovi. Takodje je potpisao ugovore sa nasim talentovanim klincima pa nam se nece desiti novi Cosic ili Milanovic ili Djuricic. Najbitnije da u svakoj generaciji imamo dva do tri ekstra klinca. Vec ove sezone pojedinci ce dobiti sansu *Stojkovic, Causic, Ozegovic, Srnici a nakon toga opet slijede dvije talentovane generacije sa nekoliko zaista kvalitetnih klinaca.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
http://www.sportal.rs/news.php?id=52634
Ovako ce vecina da zavrsi, sreca Rusi uvalise silne milione :?

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Robert Prosinečki upravo sedi na obilićevom vencu u kafiću Zu Zus sa Ivicom Dragutinovićem ozbiljno se pregovara :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hoce li iko doci kod nas iz ljubavi prema klubu ili uvek odu za parama :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 15:32 
Bič božji
Bič božji

Valjda hoće neko. :)

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 19:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Dimitrijevic sutra potpisuje
uskoro i drugo pojacanje a u ponedjeljak promocija i treceg

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 19:48 
Bič božji
Bič božji

Dobro je što ćemo na vrijeme napraviti ekipu, pa da se može normalno krenuti sa pripremama.
A hoće li i kad će biti još odlazaka? Realno ima ljudi kojih bi se trebalo riješiti.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2011, 19:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Znaci dimitrijevic i dragutinovic... Prezadovoljan sam, dva igraca koja ce praviti razliku. Jos dva brazilca tipa borhe i evandra i ovo ce biti najbolji prelazni rok u poslednjih 5 godina

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 00:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemoj jos jednog Borhu, de ces jos jednog nesretnika u tim. Covek ne moze dati gola ni da je sam na terenu :)

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 10:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nemoj mi crnog Borivoja dirati :)

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 11:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma OKi je on meni, snazan u duelu, odlicno kontrolise loptu, al je maler nevidjeni po pitanju gola :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jest, odlican je on igrac, jos da ga krene gol nece mu biti ravnog. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2011, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na zalost mislim da njega ne moze krenuti gol jer covjek jednostavno nije golgeter, nema zavrsnicu... a da je ima ne bi sigurno igrao u zvezdi nego neko mnooogo jacem klubu. I ovo sto smo evandra doveli imali smo nevjerovatnu srecu jer je momak daleko vrijedniji nego sto smo prvenstveno mislili...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Onaj kreten Lukic se opet poceo prepucavati preko novina, sada i jebeni BSK sa nama ispira usta... Stvarno se nadam da ce otici sa mesta predsednika, mada sumnjam da smo te srece ove godine

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2011, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Onaj kreten Lukic se opet poceo prepucavati preko novina, sada i jebeni BSK sa nama ispira usta... Stvarno se nadam da ce otici sa mesta predsednika, mada sumnjam da smo te srece ove godine

Sta ima veze, nek se prepucava, ko zna, mozda i uspije da uzdrma stolicu karadzicu u sta cisto sumnjam.... A i u pravu je za dosta stvari u onom saopstenju ili sta je vec sto je izdao.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 132  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]