Navijam za Borac odkad znam za sebe...stari me cesto vodio na utakmice....uvjek smo stajali na tribini odmah desno s ulaza...nesjecam se puno stvari ali se sjecam kad mi je bilo 5 god., sezona taman nakon osvajanja Kupa Marsala a gostuje Zvezda...stari sjedi cuga s rajom u kafani ja sa njim, nalozio se taman ode gledati Piksija i Prosineckog kad ono ja neodoh nigdje...ufff stare rane jos bole....dade mi saku zetona da vozam formulu i da ne bih kmezio vise...onda finale kupa protiv rudara 96te cini mi se to mi je bio pravi uzitak jer sam taman bio napunio nesto godina da mogu s drustvom ici na istok, zamalo me drot pendrekom ne zavali....znaci samo Borac protiv bilo koga
Partizan sam uvijek volio najvise od Ex yu klubova jer su svi se fatali za Zvezdu i postali velike delije poslije Barija. Uglavnom kad sam bio manji uvjek sam slusao price kad su se Lesinari udarali sa ciganima tako da ih nikad nisam volio, a daleko od tog da sam ih mrzio...i onda dolazi taj period kad Borac nije vise igrao u YU ligi, tako reci "nestao" neko vrijeme ja sam zavolio Partizan...Mijatovic, Milosevic..itd
Internazionale sam zavolio kad sam se odselio iz BL...god. 1997....i pratim ih redovno sve od tad...pogotovo sam ih zavolio kad su kupili Ronalda, moga omiljenog igraca IKADA...dok ga zabari nisu izlomili i unistili mu karijeru...tu su bili Ivan Zamorano, naravno Zanetti vuchina, jos kad su dosli Jugovic ejssss, malo poslije njega Stankovic, i naravno "El Chino" Recoba ...morao sam ih zavoliti

....da sad ne nabrajam specificne detalje al sam dosta zivaca i vremena potrosio na njih za ovo vremena(pogotovo Liga Sampiona) i na kraju mi se sve osladilo prosle sezone...tako da, ako Rumenko usere ovu, i naredne dve godine, naravno bice mi krivo..al ne bas tolko
Znaci, super godina...prezadovoljan sam
Borac- Europa, rekonstrukcija stadiona, pobjedio kup, prvi na tabeli, odlican trener
Partizan- Kvalifikovao se za LS
Inter- liga, kup, LS ....thank you Mourinho!