banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 17:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Ma...
PostPoslato: 02 Sep 2003, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Šta vam je ljudi, prvi smo!!!

Što se tiče Ulriha i njegovog zahtjeva, eto pošto si čovjek na svom mjestu specijalno za tebe neću više tako počinjati rečenice. Satisfied? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2003, 23:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
hehehe ma nema veze, samo me je malo nerviralo :) Al ok je sad
ziv bio

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2003, 09:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Harvester, ja sam mislio da sam optimista ali ti si car :o

Hehe, rekoh li ja vama sta ce se desiti.
Drobnjak igrao pleja (sutirao 2/6 trojke???????) Stami to igramo, modernu kosarku gde ce nam centar sutirati trojke? Koliko je akcija imao Pedja, otvorenih sutevak oji su mu KOLEGE igraci odradili? NULA!
Zalosno je da selektor kaze da vodi treci tim. Zalosno je sto je vujke selektor. I, da se zna. Ne kazem ja ovo zato sto sam Zvezdas a on trenira Partizan. Ali, cinjenica je da fali dobar plej, dobar centar da bismo nesto odradili.

Ja sam rekao da necemo ni medalje uzeti. Ako uzmemo, svaka medalja je kao zlato.

Puno srece nasim kosarkasima.

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2003, 09:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dobismo Svedjane na misice.

Sad Spanci...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2003, 10:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Spanci su glavni favoriti za titulu,mislim da sam to vec negde napomenuo,i ne vidim nacina da ih dobijemo,sreca nasa pa 3 ekipe idu dalje,tako da smo verovatno prosli u 1/4-finale,

takticka varijanta da centar sutira trojke i nije losa zamisao,naprotiv mi smo to vec praktikovali (nije to izmislio Vujosevic),samo tada smo imali centra koji je i u svom klubu igrao slicno (Divac u Lejkersima),Drobnjak nije centar tog tipa i pravo je cudo da je pogodio i te 2 trojke.

Vrh

Tema posta: Hehe
PostPoslato: 07 Sep 2003, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nazvaćete me neumjerenim optimistom, ali ovo prvenstvo se odlično razvija. Uspjeli smo da se plasiramo u baražgdje nećemo imati većih problema sa Turcima. Vujošević je dosta rizikovao čuvajući našeg ključnog igrača Dušana Vukčevića za sljedeće bitnije mečeve. Drobnjak se pokazao kao odličan šuter, Koturović je bio izvanredan u skoku, tako da nas je jedino malo zeznulo što su Španci dali više koševa od nas pa smo izgubili. Ali nema veze, kao što rekoh, i dalje sam optimista, idemo do finala i onda pred Skupštinu/Trg Krajine/centar Kasindola ili gdje već budemo slavili titulu :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2003, 20:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ko je rekao da smo prosli??? Ako svedjani pobjede ruse mi ispadamo sa turnira a imam osjecaj da ce ih rusi pustiti jer im je u cilju da prodje losija ekipa.
ne znam jos ali vidjecemo
valjda ce sve biti dobro na kraju i bio bih prezadovoljan da sa ovakvim timom udjemo u polufinale

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2003, 20:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

dobro je, treci smo. Izgubise svedjani 21 razlike od rusa. Sva sreca pa nas rusi ne izdase :)
nadam se da cemo turke uzeti u osmini finala

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2003, 21:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
sto prvenstvo vise odmice, sve sam sigurniji u nas trijumf. danas se i jaric razigrao, uz standardno dobrog stojakovica, samo jos treba da im se pridruzi i gurovic, da drobnjak pruza partije kao u prva dva meca, i niko nam nece moci stati na put. vidi se (prvo poluvrijeme) da, kad zaigramo odbranu kako mozemo, niko nam nista ne moze. u ovom dijelu utakmice razbili smo spance, ali kada smo vidjeli da necemo uspjeti pobijediti dovoljnom razlikom da budemo prvi, ponestalo je motiva.
ipak, prognoziram da od sutra pocinje nas preporod, nadam se ubjedljivom trijumfu protiv turaka koji ce nam dici moral za sljedece utakmice. nadam se da ce vujosevic konacno poceti da forsira vukcevica, jer nam je prijeko potreban jedan dobar suter.
u svakom slucaju, turci nece biti veci problem, a poslije toga se zna. zlato, i nista drugo!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2003, 21:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Mar 2002, 01:00
Ako sve bude po pravilima Jarić, Koturović i Gurović pauziraju narednu tekmu zbog isključenja i tuče...
Dakle, pukli smo protiv Turske :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Sep 2003, 21:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
S'njima ili bez njih bice tesko,ne treba zaboraviti da su Turci veoma dobri i da imaju tim koji moze iznenaditi bilo koga,ne zelim da baksuziram,ali bojim se da ce nam ovo biti zadnja utakmica.Daj boze da gresim,jer previse sam "pogodio" do sad

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 00:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

slazem se sa sikmenom,
Ako jos budemo bez ove trocije sto se potukose danas ne vjerujem da mozemo protiv turaka na zalost
ali vidjecemo
u koliko se igra mec i kad?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 08:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Veceras u 20h.

Mislim da nam treba puno srece da nas Turci ne posalju kuci.

ps. Moj omiljeni Vujkle je rekao da je utakmica sa Spanijom bila najbolje izdanje nase reprezentacije do sada...
Majke mi, uzeo bih jedno 20 VHS kaseta sa utakmicama od 1995 naovamo i fino ga zakljucao u cumez 2x2m i dok SVE ne odgleda ne bi ga pustao.

Puno srece, trebace nam...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 09:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
Стварно Вујке..немаш појма!!!!!!!!!!!
Али мислим да треба кривце тражити у онима који нису хтјели да преузму ту функцију и у неким новим ''звијездама'' који су одбили да дођу ( с изузетком Бодироге)...мислим , од Вујпшевића се и није нешто боље могло очекивати!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 13:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Maj 2003, 10:33
када узмемо у обзир сљедеће играче, а који из одређених разлога не играју, ово што сад имамо је нека средина.
ту фале: Бодирога, Ребрача, Томашевић, Радмановић, Шћепановић, Тарлаћ, Чабаркапа, Становјевић, онај клинац из Хемофарма не могу да се сјетим имена...
погледајте само списак ових имена, па то је јача екипа од оне та терену!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 21:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

uzeliiiiii smoooooo uzeliiiiiiiiiiiii
haaaahaaaa
sledeci su litvanciiiii
ima da ih zgazimo!!!
samo ne znam jel se stojakovic teze povrijedio ili ce igrati na slede3coj utakmici???
ma sa njim il bez njega najbolji smo
svaka cast jaricu, pokazuje iz utakmicu u utakmicu da moze da bude vodja tima.
Gurovica da ni ne spominjem, nije se vuidio citavu tekmu al one 4 trice su ufffffff
nema sta
dobri smo bili :) jos samo da popravimo skok i da vujanic vec jednom proradi i to je to :)

Vrh

Tema posta: Jupi
PostPoslato: 08 Sep 2003, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Svaka nam čast!!!!!!!!!!
Znao sam da ćemo pobijediti Turke, idemo na prvo mjesto! Ova utakmica pokazuje da za budućnost ne moramo da brinemo, Jarić izrasta u Đorđevićevog nasljednika, Drobnjak pokazuje da zna da igra i pod košem (da trice rastura, to smo već znali), naravno opet se kao ključan faktor pokazao Dušan Vukčević, ma sve je super! Još Hrvati izgubiše (mada se mora priznati da nisu imali sreće).
Sad idemo na Litvaniju, koju ćemo da sameljemo kao osvetu za Olimpijadu i nek nam se onda pojave Rusi ili Španci, ima da ih zgromimo.
Vujošević je car!!!

P.S. Šta kažete na naše "stručne" konsultante na televiziji? Onaj što je bio posljednji put kaže "Italija nema šanse protiv Nijemaca". Haha.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 22:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2003, 17:30
Ma komentatori su pravi..hehehehe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 22:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Maj 2003, 10:33
шампиони!!!!!!!!!!
шампиони!!!!!!!!!!

ПАРТИЗАН, БОГ И СРБИЈА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Sep 2003, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Plavi su uzeli Turke i moram da kazem da je igra stvarno bolja iz utakmice u utakmicu.Uz malo srece mogli bi da se nadamo medalji, ali naravno samo ako popravimo sut i igru u odbrani.Protiv Turaka je bilo dobro, ali jos je to daleko od maksimuma.Mogu ovi momci daleko bolje.

Medolino je napisao:
ps. Moj omiljeni Vujkle je rekao da je utakmica sa Spanijom bila najbolje izdanje nase reprezentacije do sada...
Majke mi, uzeo bih jedno 20 VHS kaseta sa utakmicama od 1995 naovamo i fino ga zakljucao u cumez 2x2m i dok SVE ne odgleda ne bi ga pustao.

Ajde Medo ne budi naivan.Covjek je mislio da kaze "najbolje izdanje na ovom prvenstvu".Ne mislis valjda da bi stvarno poredio prijasnja prvenstva sa ovim.
I stvarno ne znam sta vecina ljudi ima protiv Vujosevica.Pa nije covjek sa neba pao na selektorsku stolicu.Izabran je kao trener sa reputacijom i trenerskim imenom izgradjenim na osnovu dosadasnjih rezultata,Zar stavrno mislite da je Vujosevic los trener.Covjek radi sa osakacenom reprezentacijom, a uzmimo u obzir da su ostale reprezentacije dosle u najjacim mogucim sastavima, maksimalno motivisane da skinu plavima skalp.
Istog ovog Vujosevica kojeg svi sad pljuju, kovali bi u zvijezde da slucajno dodje do zlatne medalje.Ko garantuje da bi neki drugi trener sa ovakvom selekcijom imao bolje rezultate.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]