Banjalucki_Behar je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
ERROR je napisao:
Smijesno pitanje,navijaju kontra BiH,jerbo se tamo mlati zastavama s ljiljanima,vecina igraca Bosnjaci,Hrvat trener,Dodik ih ne voli,treba li jos?
Sasvim suvisan i glup komentar al ajd' sve sto si nabrojao je istina zato ja nikad necu otici na stadion i podrzati reprezentaciju BiH to sto Dodik ne voli me zaboli ona stvar al vi svi mislite da mi svi gledamo u Dodika kao u Boga, ali cu u nekim utakmicama navijati za BiH i naravno ovo je utakmica u kojoj cu podrzati BiH. U nekim drugim utakmicama me to nebi ni zanimalo alo posto nema Srbije tu je BiH, Rusija, Irska a Grcka - Ukrajina da moze kako niko da ne prode dalje. Ipak je ovo sport nije politika
Ljepo Vuce od tebe. Medutim i ja npr,navijam svim srcem za Borac,a na utakmicama Borca se desavaju razna sovenisticka sranja da ih sada nenabrajam. Ja sam bio na mnogo utakmica BiH,nikada nije bilo povika tipa "Ubi Srbina" itd. Tacno je to da su tu prisutne zastave sa ljiljanima,ali na ulazu i njih uzimaju,jedino je neko prosverca.
Ugavnom uvjek uz BiH

Шта рече и оста жив!
Јел треба да спомињен утакмицу са СЦГ, или се то не рачуна? Рукомет, кошарка...
Будимо реални, молим!
Ја ћу симпатисати БиХ када буде самостална држава, односно садашња федерација
Ово питање ми личи на оно, упалиш телку видиш играју Стоук и Барнли и ћале те пита за кога ти навијаш а ја бубнем ето Стоук, јер имају лијепе дресове, стари климне главом, каже аха и пребаци канал ...
Не мрзим никога ли не осјећам ништа према ни једнима ни другима. Нека бољи побједи, чисто гледано са спортске стране...