banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 23:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Okt 2009, 08:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Mogu samo iskreno da kazem da mi je drago sto nisam u pravu :D

Da malo "pojacamo",posto je vise za nego protiv,hoce li bit kakvo slavlje na trgu kad pobijedimo?

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 08:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
ERROR je napisao:
Mogu samo iskreno da kazem da mi je drago sto nisam u pravu :D

Da malo "pojacamo",posto je vise za nego protiv,hoce li bit kakvo slavlje na trgu kad pobijedimo?

vjerovatno nece. isto ko ni u mostaru. mozda, jednog dana...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 08:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
Из БЛ сам и навијам за БиХ. Зашто бих навијао за Португал?
Увијек навијам за Србију и у срцу ми је али свакако навијам за БиХ када нема везе са Србијом, тј када не игра против Србије и када не утиче на резултат Србије.
Ћиро ми је смијешан скроз са својим изјавама, мислим позитивно, сваки пут му се смијем. Чини ми се да је једини он направио нешто са овом државом.
Сматрам да је успјех репрезентације БиХ добар за БХ фудбал тј. и за фудбал у Републици Српској и на много тога. Мислим, успјех БиХ репрезентације ништа лоше не може донијети (бар ја тако сматрам) и немам ни једног разлога да навијам за Португал.
Па боље ми је гледати БиХ у Африци него Португал. Пусти рају нека се радује....

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 09:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Ako mogu provincijalci iz Prnjavora uz blagoslov Banjalucana,onda mogu i ja iz grada na obali Sane bez icijeg blagoslova. :)
BiH definitivno,iako su mi dragi Portugalci u pm. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 09:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Моја репрезентација је репрезентација Србије.

У мечу Португала и БиХ не навијам ни за кога, апсолутно ми је свеједно ко ће проћи. Али има једна ствар због које све више нагињем да Португал побједи...
Пратим шта се прича и пише у локалним медијима о том мечу. Раја по форумима и у разговору говори свашта и то је нормално. Оно што ми је запало за око је да скоро да нема медија (новине, интернет портала, па чак и ТВ) који није у склопу приче о овом мечу објавио слику Роналда како плаче. Значи, иде вијест невезано за Роналда, вијест о том мечу, а у прилогу је слика Роналда са оном његовом кењкавом фацом на граници плача.
Па онда чланци са насловом "Португал страхује од БиХ". А прочиташ текст и сконташ да је неки Португалац изјавио да је БиХ добра репрезентација и да је уважава. И ништа више.

Једна ствар је хвалити своје, а друга је имати такав приступ имати према тренутно најбољем играчу на свијету и према репрезентацији која је играла финале Европског првенства 2004. и полуфинале Свјетског првенства 2006. године.

И да, волио би да им Роналдо завали пар комада из слободњака, па да их он расплаче...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 09:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Mala ispravka, Ronaldo nije najbolji igrač trenutno... on je najbolji igrač ikada... :)

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 10:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Za BiH imam simpatije sve dok ne prikazu tribine i na njima rulju sa zastavama Alijine dzamahirijske vojske. Gotovo nikad ne gledam utakmice te reprezentacije, ali kada odlucim malo da bacim pogled to mi uvijek prvo upadne u oci. Tada se u meni budi inat i dobijem zelju da izgube, ne da bi patili momci koji igraju vec ona govna na tribinama.

Da ne spominjem pjevanje one nepriznate himne! Takvo nesto nikad nece proci u BL!

Da rezimiram. Simpatije su na strani BiH dok ne vidim prvu "ljiljanku", od tog momenta navijam za Portugal. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 11:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Zapravo ja sam veliki navijac Portugala,ali posto igraju protiv BiH,onda navijam za BiH.
Ne mogu bolan protiv svojih.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
portugal, naravno...mada vjerovatno necu ni gledati utakmice

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
cvox je napisao:
Ti Musko mozes srat po forumu i stvarat mrznju jer si guzicu izvukao vani pa te boli patka za narod dole kako zivi i skim zivi(sad ce prica kako si ti veliki patriota svog naroda i bla bla bla ostav to za neku drugu pricu zivota ti)

Mani se ovakvog šupljaka i ne samo ti, nego i ostali. Čovjek može živjeti i na Marsu, toga neće činiti manjim patriotom od onoga ko živi u matici.

Samo Srbi kratkog pamćenja mogu izjaviti da navijaju za reprezentaciju BiH, koja je nametnuta kao i sve ostalo odlukama visokih predstavnika i tako dati legitimitet njihovoj samovolji i unitarizaciji.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
filozof sa vrbasa je napisao:

Mani se ovakvog šupljaka i ne samo ti, nego i ostali. Čovjek može živjeti i na Marsu, toga neće činiti manjim patriotom od onoga ko živi u matici.

Samo Srbi kratkog pamćenja mogu izjaviti da navijaju za reprezentaciju BiH,
koja je nametnuta kao i sve ostalo odlukama visokih predstavnika i tako dati legitimitet njihovoj samovolji i unitarizaciji.

Stvarno te nerzaumijem,pa svaku,ali bas svaku temu vuces u politiku i svoj konastantni sovenizam. Kada nenapadas ljude druge nacije,onda kao slucaju za metu koristis ljude koji su srbi i imaju odredenje simpatije prema reprezentaciji BiH.

Sarajlija imas tamo politiku,pa se ganjaj sa onim svojima,pusti ljude da normalno komuniciraju,bez nacionalizma,i sovenistickih prepucavaja.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
У баражу за Русију а сви остали што се мене тиче могу да оболе од комбинације колере и свињског грипа и поцркају на терену.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Banjalucki_Behar je napisao:

Samo Srbi kratkog pamćenja mogu izjaviti da navijaju za reprezentaciju BiH,
koja je nametnuta kao i sve ostalo odlukama visokih predstavnika i tako dati legitimitet njihovoj samovolji i unitarizaciji.

Stvarno te nerzaumijem,pa svaku,ali bas svaku temu vuces u politiku i svoj konastantni sovenizam. Kada nenapadas ljude druge nacije,onda kao slucaju za metu koristis ljude koji su srbi i imaju odredenje simpatije prema reprezentaciji BiH.

Sarajlija imas tamo politiku,pa se ganjaj sa onim svojima,pusti ljude da normalno komuniciraju,bez nacionalizma,i sovenistickih prepucavaja.

Ti si neka vrsta šejtanskog advokata, znaj da ću uvijek biti protiv svega u ovoj državi što se zasniva na brisanju srpskog nacionalnog identiteta i proturanja nečega što ima inicijale BiH.

Od dječjeg hora BHT preko reprezntacije BiH do Akademije nauka i umjetnosti BiH.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
urbana_extravaganca je napisao:
У баражу за Русију а сви остали што се мене тиче могу да оболе од комбинације колере и свињског грипа и поцркају на терену.

dobro ti imas hrabrosti izjaviti ovako nesto.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 13:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Okt 2009, 13:27
Za reprezentaciju svoje zemlje-BOSNE I HERCEGOVINE :wink:

Kad bi igrala Srbija i Portugal navijao bih za Srbiju.
Kad bi igrala Hrvatska i Portugal navijao bih za Hrvatsku.
To je samo sport a komšiluk mi je uvijek draži.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Banjalucki_Behar je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
ERROR je napisao:
Smijesno pitanje,navijaju kontra BiH,jerbo se tamo mlati zastavama s ljiljanima,vecina igraca Bosnjaci,Hrvat trener,Dodik ih ne voli,treba li jos?

Sasvim suvisan i glup komentar al ajd' sve sto si nabrojao je istina zato ja nikad necu otici na stadion i podrzati reprezentaciju BiH to sto Dodik ne voli me zaboli ona stvar al vi svi mislite da mi svi gledamo u Dodika kao u Boga, ali cu u nekim utakmicama navijati za BiH i naravno ovo je utakmica u kojoj cu podrzati BiH. U nekim drugim utakmicama me to nebi ni zanimalo alo posto nema Srbije tu je BiH, Rusija, Irska a Grcka - Ukrajina da moze kako niko da ne prode dalje. Ipak je ovo sport nije politika

Ljepo Vuce od tebe. Medutim i ja npr,navijam svim srcem za Borac,a na utakmicama Borca se desavaju razna sovenisticka sranja da ih sada nenabrajam. Ja sam bio na mnogo utakmica BiH,nikada nije bilo povika tipa "Ubi Srbina" itd. Tacno je to da su tu prisutne zastave sa ljiljanima,ali na ulazu i njih uzimaju,jedino je neko prosverca.

Ugavnom uvjek uz BiH :D

Шта рече и оста жив! :-? :-? :-?

Јел треба да спомињен утакмицу са СЦГ, или се то не рачуна? Рукомет, кошарка...

Будимо реални, молим!

Ја ћу симпатисати БиХ када буде самостална држава, односно садашња федерација 8)

Ово питање ми личи на оно, упалиш телку видиш играју Стоук и Барнли и ћале те пита за кога ти навијаш а ја бубнем ето Стоук, јер имају лијепе дресове, стари климне главом, каже аха и пребаци канал ...

Не мрзим никога ли не осјећам ништа према ни једнима ни другима. Нека бољи побједи, чисто гледано са спортске стране...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
.

slusaj Sarajlija(ako si uopste)supljak ili ne ti se mani bolan......vidimo mi da tebe vuce rodna gruda i sve sto te veze za nju.....pa fino spakuj kofere ili sta vec imas i idi Haretu i Sulji svom a pusti normalan narod da prica o sportu!
Drzi se ti crne hronike i politike a suplju pusti.......ruljak si ti za to bolan Sarajlijice,ruljak :cat:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 13:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Sondri je napisao:
Mala ispravka, Ronaldo nije najbolji igrač trenutno... on je najbolji igrač ikada... :)

Kad već neki pominju Ronalda...

Copy&Paste sa druge teme
Slika
Naslov govori sve:
Citiraj:
Cristiano Ronaldo ne ispušta iz ruku svoju novu Gucci pismo torbicu

:lol: :lol: :lol:

Sorry, ali mor'o sam :D

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2009, 13:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
.

slusaj Sarajlija(ako si uopste)supljak ili ne ti se mani bolan......vidimo mi da tebe vuce rodna gruda i sve sto te veze za nju.....pa fino spakuj kofere ili sta vec imas i idi Haretu i Sulji svom a pusti normalan narod da prica o sportu!
Drzi se ti crne hronike i politike a suplju pusti.......ruljak si ti za to bolan Sarajlijice,ruljak :cat:

Samo vi pričajte o sportu i izbjegavajte te niske udarce i zlonamjerna etiketiranja i sve će biti uredu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 59 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]