banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 02:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 526 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Kosarka, EP 2009
PostPoslato: 08 Sep 2009, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ma šta vam je, ovo opušteno dobijamo. Nema šanse da Slovenci onako pogađaju trice i u drugom poluvremenu. A i Duda je reko na tajm-autu "Dobićemo ovu utakmicu."

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 18:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A RTRS-u svaka cast sto prenosi utakmice, prvo sam (jer jbg nemam kablovsku) morao da gledam ruse i nemce, a sada ce u 19.15 da kombinuje prenos sa hrvatima... O drzavo napacena, gde ja zivim... Ima li negde interne prenos

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 18:06 
Hertzog je napisao:
A RTRS-u svaka cast sto prenosi utakmice, prvo sam (jer jbg nemam kablovsku) morao da gledam ruse i nemce, a sada ce u 19.15 da kombinuje prenos sa hrvatima... O drzavo napacena, gde ja zivim... Ima li negde interne prenos

nemas kablovsku... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dodji kod mene pa gledaj... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 18:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemam ni auta da idem u grad, dok se spustim ode pola utakmice, goni me u PM :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 18:31 
bolje da ne gledas, samo bi se iznervirao... :evil:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 18:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ooooo da bar nisam, povraca mi se kada vidim ovo, ne zna se sta je crnje, napad ili odbrana, nigde ideje ni za leka. O Srbijo mako na sta si spala da te pobedjuju ovi debili, ima vise cigana ispod Gazele nego naroda u sloveniji... Pu je*em ti sve. Pogledas onu proslu utakmicu i skaces od srece i sad ti lupe samar sa ovakvom igrom, o Boze dragi ocelavicu koliko kose pocupam zbog debila :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 19:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
srecom, bio sam na poslu tako da nisam pogledo utakmicu, ali po rezultatu mogu da zakljucim kako smo igrali...
nista, ipak se od ekipe kojoj je prosjek godina 23 ne moze ocekivati da bude konstantna, sigurno cemo vidjeti jos ovakvih uspona i padova. plus, po igracima, slovenci ipak jesu jedni od jacih na ovom prvenstvu, ma koliko ih mi mrzili (a ja ih mrzim poprilicno).
dakle, nista se nije promijenilo, osim sto smo ocekivali obrnut rezultat u prve dvije utakmice. ja sam zadovoljan. pobijedimo uk u posljednjem kolu i prenosimo 2 boda u sljedeci krug, sto nam daje solidne sanse za cetvrtfinale. no, ako ne do bog izgubimo, sto se valjda ipak nece desiti, onda bi se lako moglo desiti da spakujemo stvari vec sutra. to bi bila katastrofa. al nece valjda...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 19:04 
mene od muke zeludac zabolio, isla sad lijek popiti... tako me nervira sto se toliko uzivim u svaku utakmicu, pa onda gubim zivce bezveze.. ma nek je svo zlo u tome, da mi sutra uzmemo 3 boda francuzima pa nek ide zivot... :evil:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Nema potrebe za nerviranjem. Ovo je jedan od onih crnih dana kad nama za rukom ne ide apsolutno ništa, a protivnik trpa sve živo. Naravno, pod bilo kojim okolnostima mrzim kad gubimo od Slovenaca :mad:
Biće bolje u sljedećim mečevima. Nadam se i da ćemo imati priliku da im se revanširamo.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 19:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koji je na kraju rezultat, nisam gledao :angry3: :angry3: :angry3: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 19:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Duda je izgleda spavao umjesto da je pripremao taktiku za utakmicu.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ja sam gledao bez pretjeranog nerviranja, jer sam pretpostavio da nece sve ici glatko, zmajceki su iskusnija ekipa, necu reci da su bolji, ali nemaju mentalitet pobjednika niti ce ga ikad imati, pa ce svoje zavrsiti u cetvrtfinalu, kao i dosad, nakon sto budu sve pobjedjivali u prvom i drugom krugu. Nama je sutra kljucni mec, tu ce se vidjeti koliki smo rutineri, jer iskreno, koliko god Britanci bili solidni, to bi trebalo dobiti bez veceg uzbudjenja. Pravo kuvanje ce da bude u drugom krugu, Turci dobri, Litvanci solidni, Poljaci preopaki kako se ispostavilo, bice zestoka borba za cetvrtfinale, i ako ga se dokopamo, svasta moze da bude, jer je drugi dio zrijeba, sticajem okolnosti i raznih otkaza, cini se, puno losiji od ovog naseg, pa se svasta moze otvoriti. Za sad imam utisak, da je ovo najizjednacenije prvenstvo u posljednjih 20 godina, uz izuzetak Spanije, koja je, i dalje, prvi favorit turnira, i tempira formu za zavrsnicu.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Не знам зашто одмах дрвље и камење по селектору и екипи а ево нема ни 24 часа од како су овде славно опевани. Стварно смо чудан народ. Екипа је млада и нормално је да се догађају овакве ствари.
Данас нам није ишло ништа а Словенцима све.
Ипак надам се да добијамо ВБ и онда видећемо.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ma uz ovu ekipu treba bit 100%....i danas su se borili pravo al jednostavno nije islo....slovencima se sve odbijalo u ruke....samo polako...sutra lagano britance poslat kuci pa onda vidjet sta dalje....

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 21:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Sijuks, ...

Daj nam jos koju saljivu pricicu o Partizanu, Novici ubici itd... :-?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 22:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Iznenadili me ovi Englezi, trebace se dobro oznojiti da se pobijede..

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ma kakvi englezi i skoti (btw, to nije ni engleska ni velika britanija, nego ujedinjeno kraljevstvo velike britanije i sjeverne irske, ali nema veze)...
znam da se mnogi boje da cemo sutra da kiksnemo, ali moje sesto culo mi govori da ce na ovom takmicenju ipak da bude drugacije. pa majku mu, ako sa dudom ivkovicem ne mozemo da prodjemo prvi krug, onda cu ja da prestanem da pratim kosarku (doduse, ionako je ne pratim previse)...i fudbal

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2009, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Acrobatico je napisao:
Sijuks, ...

Samo sam tebe cekao,priznaj da si jedva cekao da uzgubimo da bi pljuvao po nasim igracima :roll: Kakav li smo mi narod majko mila,umesto da pruzimo podrsku nasim mladim igracima mi se ovde radujemo kada neko podbaci samo zato jer je iz suprotnog tabora.ZEMLJO OTVORI SE!!!

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 07:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
SIJUKS je napisao:
Acrobatico je napisao:
Sijuks, ...

Samo sam tebe cekao,priznaj da si jedva cekao da uzgubimo da bi pljuvao po nasim igracima :roll: Kakav li smo mi narod majko mila,umesto da pruzimo podrsku nasim mladim igracima mi se ovde radujemo kada neko podbaci samo zato jer je iz suprotnog tabora.ZEMLJO OTVORI SE!!!

Sve je to lijepo ali je isto tako potrebno reci da su igraci odigrali katastrofalno. Evo ja ne pripadam nijednom taboru pa cu napisati da je Novica odvaljen i provaljen na samom pocetku i da je ono malo sto je odigrao bilo lose.

Tripkovic je bio gori nego u prvoj utakmici. Nista u napadu a o odbrani da ne pricam. Sramota je za evroligaskog igraca da uvijek kasni u odbrani. Jedini koji nista nije pokazao u 2 utakmice.

Krstica su izjebali na pocetku i to je to. Poslije nema povratka.

Kosta je nesto i uradio ali on je spor za onakvu igru Slovenaca. U odbrani je kao drvo.

Tepic dao trojku na pocetku i potonuo.

Teodosic divljao vise nego u prvoj. Po meni je on nas najbolji igrac, tj. igrac sa vicem. Njega Duda treba da primiri i to pod hitno. Zadatak pleja je da razigrava a ne da se zabija u reket i tako gubi 5-6 lopti po mecu.

Markovic napravio nekoliko glupavih faulova i nista vise.

Macvan se pogubio. Uopste, nase cetvorke i petice odvalio je jedan igrac a to je Lorbek.

Bjelica odigrao solidno. Zabio neke poene, imao nekoliko skokova. Promasio dva otvorena suta.

Paunic slabiji nego u prvoj, imao jedan dobar ulaz i polaganje. Odbrana slaba.

E sad- ovo je sve u glavi. Duda mora dici igrace inace ce biti problema sa V. Britanijom. Spanci su se napatili sa njima a meni je u glavi jos ona odlucujuca utakmica kada smo popusili od Izraela. Ovi igraci su dobri ali psiha im jos nije na nivou koji je potreban za turnirsko takmicenje.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 08:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Sijuks, ...

Ovo je tema posvecena EP u kosarci, a ne tvom Partizanu, pa nas postedi hvalospjeva i saljivih pricica o njima ...

Sto se nasih tice, evidentno je da nam skripi u napadu ... u dvije utakmice, jedva 60-ak poena, sto je malo ... fali nam dobar suter koji moze ubaciti 20 koseva po mecu ... jbg, bice valjda bolje protiv Britanaca.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 526 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]