Hertzog je napisao:
Vlada RS nas finansira iz svog budzeta, kao i sam grad... Svi oni daju pare poreskih obveznika da bi se mi zajebavali... U prevedenom znacenju peru pare preko nas, uz neki sitni procenat koji mi dobijamo... Ups sada sam previse rekao i svi cemo u haps...
Kao da je bitno koliko timova ucestvuje, prva je sezona i najbitnije je dobro druzenje i rekreacija, eto ima milion popularnijih sportova pa se nisu uspeli dogovoriti oko regionalizacije, a domace lige propale, ako se tako moze reci, jer nisu niakda ni bile na nekom nivou...
Kako su klubovi prijavljeni za ovu sezonu, ostaje da igramo u tako malom broju, ali vec sada su odradjeni planovi za sledecu sezonu, tako da bi ligu mogao ciniti jako veliki broj klubova
Cuj, ta prica "mi smo se uspjeli regionalizovati" bar kod mene ne pije vode, a pogotovo o uspjesima. Uspjeh nekog kluba se mjeri prije svega na osnovu kvalitativno/kvantitativnog odnosa takmicenja na kojima ucestvuje. Ili uprosceno - dok vi ne budete u prvih 10 klubova u tom sportu od njih bar 100, nema potrebe pricati ni o kakvom uspjehu.
Pa normalno da ste se uspjeli regionalizovati jer bi u suprotnom tokom godine imali situaciju da unutar drzave igraju 2-3 kluba medjusobno non stop.
Ja samo zelim reci da sam primjetio vas na bilbordima za koje znam da nisu nimalo jeftini. Neki manji klubovi mogu pokriti dobar dio svojih godisnjih troskova za cijenu 7-dnevne reklame na velikom bilbordu, a s obzirom da CISTO SUMNJAM da ce se ulaz u dvoranu Borik na vase utakmice naplacivati, onda mora da imate neka sredstva (pored clanarina) kojima sve to gurate...
Osim ako nemate dobrog sponzora (sto je najmanje vjerovatno), onda definitivno imate dobru vezu u gradskoj upravi i/ili Min.P.O. i Sporta. A taj kome ste prodali pricu o vasem sportu je ili zesci naivac ili zesci interesdzija, osim ako naravno nije jedan od osnivaca kluba ili tako nesto.
Na kraju nema potrebe da ovo shvatis kao pretjerano negativnu prozivku, jer dosta klubova bas na ovakav nacin zivi ili prezivljava iz godine u godinu, ali onda bar ako neces da kazes, bolje nemoj lagati.