Citiraj:
Ti prvi nisi otisao pederu
Ja sm ga zeznuo, računao je na mene da idem, ali... Posao, obaveze i na kraju ništa.
A ovo za Koromana, ne znam šta da kažem. Uvijek sam mrzio taj primitivizam i navijačko "šefovanje", kao da su oni neki važan faktor u klubu, ali ukoliko su riječi ljudi koji su posmatrali treninge istinite, onda šamaranje nije ni dovoljno. A stvar izgledaju otprilike tako da igrači ne slušaju Zemana, jer ih previše forsira na treninzima. Trajković ismijava Zemanov italijanski akcenat, a onda mu se pridružuju i drugi igrači. Zeman ne kopča šta se baš dešava, jer naravno ne govori naš i tako, bagra gled akako bi zabušavala na treninzima, jer nisu navikli na takav tempo rada, a ne sviđa im se ni ta taktika, koju forsira Zeman, a koju nisu ukopčali. Kako se meni čini, tu treba i više od šamaranja, ali šamaranja po džepu, suspenzije i slične stvari.
Inače, najjadnija ilustracija intelektualne inferiornosti naših fudbalera, jeste intervju sa Zemanom u kojem su ga pitali, da li igrači možda ne shvataju njegovu taktiku, a on odgovara, da tu taktiku mogu da igraju i 10-godišnjaci i da ne vidi zašto ne bi mogli i naši fudbaleri. Opet ja tvrdim da on nema pojma gdje je došao i da kod ovih domaćih goveda, pali samo motika i ništa drugo... Dok on to shvati, ode sve u vražju mater. Nijedan strani trener, nije baš dugo opstao na fudbalskim terenima u Srbiji... Mateus, Reber, Zenga, pa možemo reći i Bajević, a sve su to ipak eminentna fudbalska imena. Problem je očito u mentalitetu igrača, koji su navikli na domaće kvazi stručnjake, polovnog trenerskog znanja i svaka inovacija, gdje se valja više oznojiti na treningu ili prilagođavati se novim taktičkim idejama, jednostavno ne može da prođe.