Citiraj:
E jes ti i satisfakcija. Treba da se stidimo i jedni i drugi. Od trecerazrednih ekipa smo ispali iz evro-takmicenja...
ma nitro znash da sam ja uredan lik shto se toga tiche, zajebancija je ono shto usput ide. bio sam u kaficu sa 100 cigana, navijalo se za zvezdu (jedini ja navijao da prvo bude X, al jebi ga) ne znam kako ostali ali malo je reci da imam masu dobrih (odlichnih) prijatelja koji navijaju za zvezdu.
pa nisam konj da navijam protiv (naravno na evropu mislim) pa bar bi bilo dzabne cuge ako nishta drugo (oni u beogradu su druga pricha, oni se otvoreno mrze)
al jebiga kad se ispane e onda se mora zajebavati malo.
shto se tiche zvezde, ispala je samo zbog svog neiskustva. a partizan protiv artmedie nije imao srece a protiv maccabia svi prichaju da je prodana. al ako nije prodana jedino objashnjenje je da su ljudi zavaljali dva gola i onda shto bi narod reko "ushla voda u ushi" i pusha i zdrao (jer ipak je makabi pa mislim i za ligu loshiji od svih klubova ove godine u kup uefa) .
pa jbga manchester je ispo, udineze ispo plus uze ga lece na domacem terenu itd itd... milion primera, je li prodano ili je psiha ko to zna.
opet kazem zvezda nije igrala loshe, tvrda je utakmica bila.
i sudija je malo seko igru al to ne moze da bude opravdanje.
pa ne znam je li to u pitanju shto vi navijate za zvezdu pa ne mozete objektivno da sagledate (verujem da sam isti takav kad je Partizan u pitanju) al ljudi chini mi se da je zvezda bolje odigrala nego protiv rome.
zigic je odluchio utakmicu sa romom svojim fenomenalnim potezima al isto je tako zvezda izgubila (X) svojim "fenomenalnim" greshkama.
ja sam sinoc napisao da je zenga kriv a to je danas u shtampi izashlo i dalje stojim iza toga da je zenga najveci krivac, pa onda odbrana a tek na kraju sreca (nesreca). a ovi momci iz Strazbura su se borili ko lavovi radi dokazivanja.
beogradom vec kruzi vic kao u fazonu ko ce gameru (strelcu oba gola) opravdati chasove? lik nema ni osamnaest nije ni maturu imao, ove godine je odigrao 14 minuta (pre utakmice sa zvezdom) a uspeo je sa svojih 168cm da zvezdi da dva gola glavom.
e sad da li je to tragedija ili komedija je subjektivna stvar
meni je recimo mnooogo smeshno
jbg ipak ste ispali!
ps miki a takve retarde ko shto si ti, jedem za doruchak. mrsh bre u rupu!
NAPRED PARTIZAN