banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 16:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 58 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 01:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Sikman: bio sam u EST (ne u kavezu), skroz dole drugi red, maltene iza gola.
Sta reci... Pjesme su se prilagodjavale za dijasporu jer se zna da dosta njih ne zna repertoar pjesama tako da je navijanje po mom bilo dobro. Nr znam kako je to kod tebe izgledalo (vidim da si bio u kavezu, sudeci po slikama), ali vi ste se do yaya culi i stvarno je bilo ok. Zanima me bas jer nsam gledao nikakav TV snimak, kako su se culi Zvezdini navijaci? Ono sto je negativno je vikanje U_U_U_U i lomljenje stolica. Zo je najvise i bilo ovamo kod nas i mogu ti reci da mi se to nije svidjelo.
Cudan osjecaj i danas... od prolaza do poraza smao 18 sekundi... Nemoj sreco, nemoj danas...

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 05:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
"Dvostruki strelac za Strazbur bio je 18-godišnji Kevin Gamer, visok 1,70 metara, koji je oba gola postigao glavom posle centaršuta iz slobodnog udarca."

a zenga izveo zigica, mladenovica, i djokaja ako nishta mogli su skochiti vishe od onog dramanija!
i mislim da zvezda i nije toliko loshe igrala, odnosno igrala je u skladu sa svojim mogucnostima. najveci krivac je zenga, jer nije znao zavrshiti dobijenu utakmicu!

a moglo je biti prvo poluvreme x to mi je bilo bitno, a drugo (meni svejedno) dvica. ja bih uzeo lovu a vi cigani bi bili happy. ovako ja ostadoh bez para, al opet imam satisfakciju- ISPADE ZVEZDA :D

NAPRED PARTIZAN

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 13:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
al opet imam satisfakciju- ISPADE ZVEZDA

E jes ti i satisfakcija. Treba da se stidimo i jedni i drugi. Od trecerazrednih ekipa smo ispali iz evro-takmicenja...

Nije Zenga toliki krivac za poraz, kao sto vecina srbijanskih novinara trubi ovih dana... Da je recimo Zigic kod 2:0 pogodio gol sa dva metra i Zvezda povela sa 3:0, danas bi svi pricali o velikom strategu Valteru Zengi, a ovako ga svi karakterisu kao puku neznalicu. Srpska posla...
Ne moze Zenga da izadje na teren i skoci na nabacenu loptu. Ne moze Zenga da sprijeci Kovacevica da pravi onako glupe prekrsaje. Jeste pogrijesio kod izmjena, ali te izmejne nisu toliko uticale na igru, jedino sto je Draman bio malo pogubljen, ali nisu ni ostali djelovali nista bolje... taktika je bila OK. Mozda malo previse dugih lopti na Zigica, ali ostalo je sve funkcionisalo kako - tako.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 13:48 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:

Kad sam vidio drugi gol Strazbura mislio sam da umirem...i onda nakon pet minuta agonije,sjetim se utakmice Partizan-Petrzalka i krenem da se cijepam od smijeha,onda se sjetim Partizan-Makabi 5ah Tikva i dozivim delirijum...

A ti stoko grobarska...

Kad si bio dete malo,komsija te silovao
jasno je k'o dan,volis Partizan

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 14:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Dec 2005, 17:24
miki je napisao:
Citiraj:

Kad sam vidio drugi gol Strazbura mislio sam da umirem...i onda nakon pet minuta agonije,sjetim se utakmice Partizan-Petrzalka i krenem da se cijepam od smijeha,onda se sjetim Partizan-Makabi 5ah Tikva i dozivim delirijum...

A ti stoko grobarska...

Kad si bio dete malo,komsija te silovao
jasno je k'o dan,volis Partizan

Tikvu ne smes da brojis jer ta utakmica je bila prodana.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
samo da se pridruzim cestitkama ciganki na evropskom zimovanju :lol: :lol: ....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 14:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ko im kaze!Nego,nema slika golova.Daj i to stavite.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Dec 2005, 19:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
E grobarcici, ajd u redu je - mi bar ne prodajemo utakmice. :fist:

Sto se tice Zenge, jedina greska je sto u stvari nije do kraja odigrao Italijanski - kompletno se zatvorio nakon 0-2. Da je u tom momentu odmah izveo Zigica i Djokaja, za bilo kojeg napadaca i nekog stopera ili srednje-terenca, pa sve to fino navukao na sredinu i nazad. Ne bi Francuzi dali ni jedan gol, a kamo li 2. jeb'ga

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 00:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2003, 19:29
The Godfather je napisao:
samo da se pridruzim cestitkama ciganki na evropskom zimovanju :lol: :lol: ....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2005, 05:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
Citiraj:
E jes ti i satisfakcija. Treba da se stidimo i jedni i drugi. Od trecerazrednih ekipa smo ispali iz evro-takmicenja...

ma nitro znash da sam ja uredan lik shto se toga tiche, zajebancija je ono shto usput ide. bio sam u kaficu sa 100 cigana, navijalo se za zvezdu (jedini ja navijao da prvo bude X, al jebi ga) ne znam kako ostali ali malo je reci da imam masu dobrih (odlichnih) prijatelja koji navijaju za zvezdu.
pa nisam konj da navijam protiv (naravno na evropu mislim) pa bar bi bilo dzabne cuge ako nishta drugo (oni u beogradu su druga pricha, oni se otvoreno mrze)
al jebiga kad se ispane e onda se mora zajebavati malo.

shto se tiche zvezde, ispala je samo zbog svog neiskustva. a partizan protiv artmedie nije imao srece a protiv maccabia svi prichaju da je prodana. al ako nije prodana jedino objashnjenje je da su ljudi zavaljali dva gola i onda shto bi narod reko "ushla voda u ushi" i pusha i zdrao (jer ipak je makabi pa mislim i za ligu loshiji od svih klubova ove godine u kup uefa) .
pa jbga manchester je ispo, udineze ispo plus uze ga lece na domacem terenu itd itd... milion primera, je li prodano ili je psiha ko to zna.

opet kazem zvezda nije igrala loshe, tvrda je utakmica bila.
i sudija je malo seko igru al to ne moze da bude opravdanje.

pa ne znam je li to u pitanju shto vi navijate za zvezdu pa ne mozete objektivno da sagledate (verujem da sam isti takav kad je Partizan u pitanju) al ljudi chini mi se da je zvezda bolje odigrala nego protiv rome.
zigic je odluchio utakmicu sa romom svojim fenomenalnim potezima al isto je tako zvezda izgubila (X) svojim "fenomenalnim" greshkama.
ja sam sinoc napisao da je zenga kriv a to je danas u shtampi izashlo i dalje stojim iza toga da je zenga najveci krivac, pa onda odbrana a tek na kraju sreca (nesreca). a ovi momci iz Strazbura su se borili ko lavovi radi dokazivanja.

beogradom vec kruzi vic kao u fazonu ko ce gameru (strelcu oba gola) opravdati chasove? lik nema ni osamnaest nije ni maturu imao, ove godine je odigrao 14 minuta (pre utakmice sa zvezdom) a uspeo je sa svojih 168cm da zvezdi da dva gola glavom.
e sad da li je to tragedija ili komedija je subjektivna stvar
meni je recimo mnooogo smeshno :D
jbg ipak ste ispali!

ps miki a takve retarde ko shto si ti, jedem za doruchak. mrsh bre u rupu!

NAPRED PARTIZAN

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2005, 11:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
SHTETA, NO SAMI SU KRIVI...........
MALER BIJE NASHE TIMOVE U EVROPI, BAS BZWZE.... :scrambleup:

Vrh

Tema posta: Maccabi Petak Tikva
PostPoslato: 18 Dec 2005, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
"Pravi maler nas bije ove godine"- prvo partizan "nesrecno" izgubi 5:2 na svom terenu, a sad ovo Zvezdu zadesi. Ma o kakvim malerima govorimo. Nase ekipe nisu dostojne da igraju ni u ligi samp. ni u kupu uefa, jer su toliko lose da losije ne mogu biti. Znam da Zvezda nije imala srece, ali trner zenga je sve upropastio sa glupim izmjenama. ali Zvezda je ipak odigrala nerijeseno sa rezervnom ekipom zadnje g tima u Francuskoj, a to samo po sebi govori o snazi nasih klubova.
Ako je i Zvezdu zadesio maler, onda partizan sigurno nije. Pa ljudi su izgubili 5:2 na svom terenu od nepoznate ekipe. Kakav maler!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2005, 11:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ovo je bila jedna od onih utakmica koje se nikad neće ponoviti, kao finale Milan - Liverpool s tom razlikom da nije finale, niti je liga šampiona nit strazburu puca k.... za rezultatom, katastrofa!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2005, 13:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Slika
Evo i junaka.Zar ja moram slike stavljati?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2005, 13:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Tomo_Sokota je napisao:
Slika
Evo i junaka.Zar ja moram slike stavljati?

Ajd zabij se i stavljaj slike Dinama ili Hajduka i njihovih kratkih ljetovanja u Evropi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2005, 14:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Tomo,
mozda bi bilo bolje da si stavio ovo,jer ovo te se vise tice:

UEFA kaznila Hrvate zbog V.Gorice
Evropska fudbalska federacija kaznila je u sredu Hrvatski fudbalski savez sa 25.000 švajcarskih franaka, zbog nereda navijača za vreme utakmice Hrvatska - Srbija i Crna Gora, koja je odigrana u Velikoj Gorici.

Kako prenosi hrvatski sajt "Indeks", razlozi za kažnjavanje su zviždanje himni gostujuće ekipe i bacanje kamenja na teren.

Uz novčanu kaznu, mlada reprezentacija Hrvatske dobila je i zabranu igranja pred gledaocima na sledećoj utakmici na domaćem terenu.

Ukoliko se propust ponovi u sledeće dve godine, mlada reprezentacija igraće još jednu utakmicu pred praznim tribinama.

Kazna je usledila zbog dogadjaja u meču baraža za plasman na Evropsko prvenstvo za mlade, kada je Hrvatska eliminisana od SCG.

§preuzeto sa b92

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2005, 08:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2005, 12:41
kako sada grobari likuju i vracaju ciganima sto ste slavili nase poraze.. i jedni i drugi da znate kako boli kada ispadnes a ti na tribini, barem bi ubuduce imali malo smeka i kulirali..

igracima i navijacima zvezde svaka cast.. tako se voli klub a ne po blic forumu podjebavajuci suparnike i slaveci njihove poraze...

Vrh

Tema posta: Kazna za Hrvate
PostPoslato: 24 Dec 2005, 21:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Zao mi Hrvata( naravno zezam se), ali posteno govoreci, kaznu nisu zasluzili, jer se u kazni Uefe navodi da je to ucinjeno zbog zvizdanja himni "Hej Sloveni"????, pa i mi sami zvizdimo na intoniranje te himne-smijesno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 58 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]