banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 15:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2013, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Каква безидејност, Шабане драги!

Какав је то склоп људи око Џајића?

Прошао Управни одбор мирно, након онаквих Јавора и Рада. И сад контам: Човић не таласа јер се бави финансијама и стално наглашава да се не разумије довољно у фудбал. Господски, и није његово да смјењује тренере.

Стојадиновић се бави играчима, не толико тренерима. Изјавио јуче да је оно лоше и да не може овако више. Али данас одшутио кад се расправљало.

Дакле, Џаја и ти неки Тончеви и Кокези и остали. Колико Човић одскаче са приступом проблемима, са јавношћу рада, са визијом гдје требамо бити за пола године, за годину, за пет.

Да остане забиљежено... око Толетове идеје:
Citiraj:
- Подржавано изградњу Националног стадиона. Црвена звезда је расположена и конструктивна, али први услов је да нема рушења Маракане, и чим нема решења нема ни измештања. Мислимо да наш стадион може да буде национални. Наша локација је изванредна, тим пре што се налази у центру града. Постојећи стадион је имовина Црвене звезде и не долази у обзир његово рушење. Уз пристојна средства може да буде стадион који испуњава све европске стандарде - рекао је Човић.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Gocias je napisao:
Да будемо реални, онај који дође не може урадити ништа више јер су играчи хронично незадовољни. Све ми се чини да Човић на љето најављује тоталну распродају и нови ултра нискобуџетни тим.

Heh, ali rasprodaju koga? Nismo ni zimus nikog prodali, a do ljeta će Janković od igrača napraviti zonaše, kako je krenulo... Pogriješio je i sportski direktor, kad je već doveo Garida, trebao je prodati Mijailovića i eto za plate.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 23:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Igraci su nam stvarno u ocajnoj formi i odavno nisam gledao losiji fudbal kod nas, a bilo je i losijih sastava... Jbt kao da su bili na tovljenju mesec dana a ne na kondicionim pripremama

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 23:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pa to su trebali uraditi zimus, ustedili bi pare a rezultati bi bili isti ili bolji posto bi igrali momci poput Vukana...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 23:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=692241
:lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 07:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Prica se da Jankovica na klupi cuva licno Vucic. I ja sam siguran da ovaj ima debelu zaledjinu, a sad da li je Vucic ili neko drugi, ne znam. Siguran sam da se Dzaja sam pita da bi Jankovic bio bivsi vec u decembru, a ovako ostaje pitanje kako cemo se rijesiti neznalice. Eto, i ovo se ispostavilo kao sjajan potez Vesica i Lukica, doveli su trenera koga ne mozemo smaknuti.
Uostalom, pogledajte Dzajinu, Covicevu i 101 izjavu, pa vidite da bi ga oni najradije sutnuli vec sinoc, ali, nesto se ceka. Kontam da ce Jankovic danas podnijeti ostavku.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Čitam ovo što pišete,i nemam drugo objašnjenje nego da je Janković mason. :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Prodefilovalo je kroz Zvezdu svakakvih likova i trenera u svim sportovima. Pamtim hokejaske izmjene Ludviga u kosarci, Cveleta koji je tukao rukometase, Pizona koji je morao igracima da pojkazuje kako se centrira :cry: ali ovakav uvlakac i neznalica ne..
Dosta mi je price zvezdino dijete , vojnik kluba bla bla...Ili imas kvalitet ili nemas

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 11:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Čitam ovo što pišete,i nemam drugo objašnjenje nego da je Janković mason. :lol: :lol:

Janković i Ćirko...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
"U subotu ćemo preorati 'Marakanu', to vam tvrdim, iako 99,9 odsto nas ovde nema da jede", imao je Nikola Petković veoma emotivan nastup pred novinarima.

Kako bi ovog Petkovica pljunuo u po cela da ga vidim negdje to je smijesno. Oni sa jednom primljenom platom, pokriju 12 od prosjecnog radnika i nemaju hljeba da jedu, pu govedo jedno raspalo. Ne pamtim veceg sabana od ovog u Zvezdi, Koroman i Jestrovic su za njega gospoda.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
''Sa mnom na klupi, Zvezda bi bila stalni šampion'', poručio je Ilija Petković, a prenose ''Novosti''.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ilija Petkovic je odlican :)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 14:47 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Bas me interesuje taj preokret protiv Pazara. Jedva cekam Petkovicu.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 14:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Преокрет? Сумњам. Па знате ли ви под којим су они притиском?

Мислим, ако су на Раду били под великим притиском, како ће сад након онако лоше утакмице?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 14:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Oni ne bi napravili preokret ni da nema protivnickih igraca.
Petkovi samo sere.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Razbice te Petkovic, vidis da je zapretio nama internet navijacima :lol:

Mora da je taj izraz naucio od novog psihologa :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

- Оно што смо обећали, испунили смо и играчима су уплаћене накнаде у износу од 150.000 евра нето. Тако су се стекли услови да више не постоје разлози о причама о глади и немаштини. То више не сме да буде алиби за бруку и срамоту каква је била против Рада, на пример. С обзиром да смо ми озбиљан клуб, ма шта ко мислио, буду ли се наставиле овакве приче које су у основи неистине биће покренута дисциплинска одговорност за сваког ко на овај начин излази у јавност и тиме је обмањује и наноси огромну штету ФК Црвена звезда. Боље би било да фудбалери мисле на игру и да направе резултат који се од њих очекује. Нека се јавно обраћају својом игром, борбеношћу и резултатима а не празним причама и алибијима који брукају Црвену звезду – рекао је потпредседник ФК Црвена звезда, Небојша Човић.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I od svih igraca onaj debil Petkovic nasao da laprda... Stvarno smo jadni sta smo sebi dozvolili zbog oprosta nekog sitnog duga

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jedino bi bilo jace da je Cava pricao o gladovanju.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Plati Covicu molim te nekome da ih vodi,neka ih vise nosi crni djavo.....od udarenog Bajkovica do mutavog Jankovica....

pa majku mu volim Borac a oni ni hljeba nemaju,volm Zvezdu isto,reprezentacija kara Musanova....da za Mancester navijam raspao bi se do ponedjeljka... :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]