banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 02:15 Danas je 29 Jun 2026, 02:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Sep 2013, 10:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Haha pa skeva majku mu zar dosad nisi skontao da cemo protivnik eu reketu plasiti izgledom a ne igrom. Kad udju i vide Raska, Blubija (novi nadimak posto Dzenkins nikako da izgovori Bobi :) i Radenovica ima da se upitaju gdje su usli hahaha

Srecom Lazic samo lakse povrijedjen

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2013, 10:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nisam baš upućen najbolje u sve naše nove igrače pa me interesuje koliko smo jaki ustavri sada? Kakav je tu kvalitet i koliko je bolja ekipa od prošle godine, ako je bolja?

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2013, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Trebala bi biti bolja u oba pravca, što ne znači da će tako biti. Ipak su Dženkins, Slib i Jaka bolji od samog Rakočevića, ali pojedinačno su daleko od tog kvaliteta, za napad govorim. Radenović nije sigurno bolji od Savovića, ali je koristan jako. LAzić, Cvele, Mitrović će sigurno igrati više, bar dok se ne ispadne iz evrolige. Nelson ako ostane na onim igrama od prethodne sezone, biće fenomenalno. Simonović će biti tu da šutne koji šut. Raško će biti prva opcija na centru, dok će Bobi krpiti. Meni se čini da fali jedan igrač u rotaciji, da ima 11 igrača :-? Vjerovatno neko od klinaca će biti tu.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2013, 12:13 
Bič božji
Bič božji

To sam i mislio otprilike. Šteta što ode Savović i to sam na kraju priprema.
Očekujem da ovi od prošle godine budu bolji, tu mislim na Cveleta, Lazića i Simonovića. Šta je sa onim talentovanim mladićima? Ima li tu išta?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2013, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Veteran.

Citiraj:
pitali su me juče da li smo se usrećili sa Radenovićem ... odgovor je bio: "Unesrećili smo se" ... nisam video nijedan košarkaški potez za celu utakmicu ..blage veze sa životom ...kad šutira,kao da baca televizor ka košu ... Bobi ništa,ali apsolutno ništa odbranio nije ...sve što smo odbranili je bilo spolja + Luka "Uroš" Mitrović ... timski ne delujemo loše,naprotiv ... u odbrani sabijamo ...ali centri su nam rupčage teške ... realno ... sad tek povezujem da smo mi Bobija gledali "samo" protiv Raška i da nam je tad izgledao kao zmaj ... izgledaće on opet kao zmaj protiv centra sporog kao i on,skočnog kao i on ...kad dodje neko brži + mekanije ruke biće nama i kuku i lele ...

fali nam brz i brutalan igrač pod košem ...jasno je kao dan ...tada ćemo biti jaku kao grom

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2013, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sto se tice nadogradnje ekipe od prosle godine, bicemo mnogo bolji u odbrani. Prava je steta sto nemamo defanzivnu zvijer pod kosem, prelomili bi tako dosta utakmica na odbranu. Sto se ofanzive tice, zavisi kako ce se Dzenkins adaptirati, za sad nije nesto, u odbrani je bolji od Nelsona (tako kazu) a u napadu se nije pronasao jos. Unaprijedili smo poziciju 3 najvise (Silb).

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2013, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Jes' da optuštanej Savovića, djeluje pomalo sumanuto, kad se zna daj u pitanju najbolji skakač ABA lige, odličnih statistika za prošlu sezonu, ali kontam da ima racionalnog razmišljanja u tom potezu. Prvo, prošle sezone su on i Rakoč bili glavne napadačke opcije, i to uglavnom sa spoljnih pozicija. Savoviću sam i ja prilično zamjerao manjak unutrašnje igre, za nekog tako skočnog, visokog i takvog raspona ruku. Realno leđna tehnika mu je bila nula, i imao je solidne role oko koša, onda kad bi imao gotovu poziciju iskreiranu od strane drugih igrača. Puno je lopti trošio šutirajući za tri, a kako Radonjić traži jaču unutrašnju igru on bi tu bio kolateralna šteta, to je sigurno. Jednostavno ne bi imao ni približne cifre iz prošle sezone... Sad da je Radenović neka zvijer, nij. Niti je bolji igrač i pored toga, što sam prilično siguran da je u pitanju školovaniji igrač, sa boljom unutrašnjom igrom. E sad, njegovo dovođenje znači da je Mitrović rapidno napredovao ovog ljeta, poslije onog prvenstva z mlade gdje imao izuzetne partije i treninga sa Dudom i A reprezentacijom, te da se na nejga ozbiljno računa, kao bitnog igrača u rotaciji (ovo je opcija koja se meni više sviđa). Druga varijanta je da se opet traži neki Amer - stranac na četvorci, a da se čeka kraj kampova po NBA, da se vidi šta će tamo da otpadne.

Citiraj:
Bobi ništa,ali apsolutno ništa odbranio nije ...sve što smo odbranili je bilo spolja + Luka "Uroš" Mitrović ... timski ne delujemo loše,naprotiv ... u odbrani sabijamo ...ali centri su nam rupčage teške ... realno ... sad tek povezujem da smo mi Bobija gledali "samo" protiv Raška i da nam je tad izgledao kao zmaj ... izgledaće on opet kao zmaj protiv centra sporog kao i on,skočnog kao i on ...kad dodje neko brži + mekanije ruke biće nama i kuku i lele ...

Ovo je ono što se ni meni kod dotičnog ne sviđa. Na stranu sve, ali on sa svojih 220 cm, ne može nikako biti dovoljno pokretljiv u odbrani i protiv bržih igrača, biće velika rupa. Ovo može i da pojasni zašto Duda nije ozbiljnije računao na njega. Jednostavno, ako se traži brža igra, u traniziciji i visok tempo utakmice, on tu nema šta da traži...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2013, 17:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sve smo to znali samo sto smo mi poprilicno nerealni...
nakon 15 godina igramo Evroligu i odmah hocemo TOP 16, sve pobjede na domacem i slicno..
POgledajmo kako su proteklih sezona prosle ekipe koje su dosle iz ABA lige...
Dvije pobjede , krvava koljena u odbrani na svakom mecu i mi da se udaramo u dupe...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2013, 20:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Najbolja Djenkina utakmica u NBA

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FYnSFS5nt_s[/youtube]

Stice se utisak da ga niko nece moci cuvati ako bude ubacivao suteve iz vana

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2013, 21:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

On igra u talasima. Kad krene neko je najebao :)

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2013, 21:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Simonović će izgleda na četvorku s vremena na vrijeme. + Radenović i Mitrović.

Očekujem prvu petorku...Nelson, Jaka, Slib, Mitrović i Raško. Bar po mom rezonu.

Moguće da će Dženkins i keca krpiti s vremena na vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2013, 21:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa da, ocekujem 5-6 minuta Simonovica na 4, takodje i Blazica na 3 nekoliko minuta. Ima Radonjic bas dosta opcija na niskim pozicijama.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2013, 21:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni se čini da opet faii jedan plej drugačijih sklonosti od Cveleta i Nelsona. Jedino ako ne misli da Dženkins to krpi.

Otprilike, ako bude na pleju Dženkins, dvica će biti LAzić, trica Jaka, četvorka Simon i petica Raško.

Očekujem tu varijantu Simon/Luka- Raško, Bobi-Radenović...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2013, 21:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim da ce Silb nadoknaditi taj nedostatak pleja za akcije na postavljenu odbranu, on ce uzimati dosta organizaciju u tim trenucima i vrtiti pik sa centrom. E sad, Dzenkins moze odigrati kvalitetno pleja na postavljenu odbranu, vidjecemo da li ce to biti dovoljno da mu Radonjic povjeri taj zadatak.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2013, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nikola Janković, Novica Veličković, Tadija Dragičević, Dragović ? SVe četvorke kakve trebaju Zvezdi.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2013, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Edit: prenos na areni 1 u u subotu iz širokog od 17:00

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2013, 22:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dragovic i Novica su ok za nasu situaciju, Tadija bas i ne a Jankovica nisam pratio.
Kakva bi to zajebancija bila kad bi Novica dosao u Zvezdu :lol: . Sa njim bi prosli u drugi krug Evrolige sigurno 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2013, 08:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ala ljudi pretjeruju sa ovom teatralnoscu :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OItGiAm_vZo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2013, 08:27 
Bič božji
Bič božji

Ma kakav :D
Ali fini su dresovi

Vrh

PostPoslato: 04 Okt 2013, 14:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:457194-Vladimir-Radmanovic-zavrsio-kosarkasku-karijeru

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]