banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 15:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2013, 09:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
http://www.zurnal.rs/2013/03/04/jankovi ... index.html

Navijam za Djorovica, nije zavrsio ovu "skolu" fudbala, u startu ima ogromnu prednost ispred svih ostalih koji se spominju. Jest mu prvi posao, al ako zna, nije bitno prvi ili sto prvi. Mozda i Zivkovica da ostave na klupi, pa da vidimo kako sa njim ide.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
У каквом смо ми курцу, нико (чак ни на званичном порталу) не спомиње рођендан.

Срећан рођендан, Цигани!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xjmSlaCxM98[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 09:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mene samo izbija prica sto uvijek nakon zimske pauze se govorio da treba da krenemo sistemski, da batalimo ovo sezonu, napravimo tim, ovo ono i to se nikad ne desi. Jebem ti sve. Ali bice bolje.
Srecan rodjendan.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 10:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jankela je ljudska velicina i zvezdas kakvog nema. Dosao je u klub kada je bilo tesko i izmuzao i ono malo para sto nemamo. Covek nece da da ostavku, jer ostaje bez zagarantovanog novca, koji ce preko suda naplatiti. Sjajno

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 10:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d2xQ2vbPE1g[/youtube]

Spoiler:
Crveno-beli rođendan

Na današnji dan, 04. marta, osnovano je sportsko društvo Crvena zvezda koje danas slavi svoj 68. rođendan!

Marta, četvrtog, te 1945. godine, na inicijativu Gradskog odbora USAOS-a Beograda rođeno je Omladinsko-fiskulturno društvo (OFD).

Članovi Ujedinjenog saveza antifašističke omladine Srbije, još u februaru '45. godine pokrenuli su pripreme za osnivačku skupštinu sportskog društva, sa ciljem da ono bude sastavljeno od raznih sportskih sekcija i disciplina.

Novi kolektiv je dan pre osnivačke skupštine dobio i ime, čiji su 'kumovi', veruje se, bili Slobodan Ćosić i Zoran Žujović.

Mladost, Udarnik, Dinamo, Lokomotiva bila su imena sa kojima se spekulisalo, ali je Ćosić navodno presekao i rekao:
„Da se naše društvo zove Zvezda!“
Žujović je imao dodatni predlog, sa kojim su se svi članovi jednoglasno složili.
„Odlično. Samo, kad je Zvezda – neka bude Crvena.“, rekao je on.
Dan kasnije, pomenutog 4. marta, omladinci prepuni entuzijazma napunili su nezagrejvanu dvoranu DIF-a u Deligradskoj 27, gde je zvanično i počela crveno-bela istorija.

Na osnivačkoj skupštini određene su i boje društva, crvenoplavo-belo sa belom petokrakom na crvenoj majici, tačnije dresu.
Pisanje crveno-bele istorije, počelo je simbolično – prvom pobedom izvojevanom tog istog dana kada je društvo i osnovano.
Zabeležili su je fudbaleri Crvene zvezde koji su trijumfovali nad ekipom Prvog bataljona druge Druge brigade KNOJ-a.
Utakmica je odigrana na igralištu „Studenta“, a meč i Zvezdinu pobedu od 3:0 pratilo je skoro 3 hiljade ljidi.
Novoformiranom sportskom društvu, Crvena zvezda, pripao je stadion, prateći objekti i vveliki broj igrača FK Jugoslavija.
Dugih 68 godina od osnivanja, Crvena zvezda je društvo i porodicu sastavljenu od 25 sportskih disciplina.
Crvena zvezda je danas svojevrsni mit, urbana legenda duboko ukorenjena u životima svojih pristalica, društvo koje itekako prevazilazi sportske okvire.
(sportske.net)

Neka je srećan rođendan.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
I u ovim teskim vjremenima svi smo uz nju i tako ce da ostane dok god ima Zvezdasa :) .... Evo malo da odmorimo dusu
Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 13:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://sportal.rs/news.php?news=95184

Ima li ko kakav fin epitet, ja vise nista ogavno ne mogu smisliti?

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 13:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Није нормалан! Он читаво вријеме како је почео прољетни дио сезоне прича о притиску.

А водио психолога на припреме по први пут у историји ФКЦЗ: http://www.sportal.rs/news.php?news=93959

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 13:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Зоран Филиповић и Горан Ђоровић кандидати за тренера

Управни одбор Црвене звезде ће вечерас у 18 часова одлучивати о судбини тренера Александра Јанковића.

Како сазнаје Redstarbelgrade.info, уколико Александар Јанковић буде смењен са места шефа стручног штаба, његово место заузеће један од двојице бивших играча - Горан Ђоровић или Зоран Филиповић.

Зоран Филиповић је већ једном водио екипу Црвене звезде у периоду од 2001 - 2003 године и тада је освојио Куп. Након тога је био селектор Црне горе да би преузимао екипе у Румунији, Јужној Африци а последња сезона на месту тренера му је била 2011/2012 када је водио Атирау из Казахстана. Као фудбалер, Зоран Филиповић је са Црвеном звездом одиграо преко 266 мечева и постигао 138 голова.

Горан Ђоровић је бивши капитен Црвене звезде и до сада није самостално водио неку екипу. Био је један од кандидата и зимус, а они који га познају тврде да жели да гаји офанзиван фудбал. Од тренерских имена имао је прилику да пече занат од Хавијера Ирурете, као и Виктора Хернандеза, наступајући за Селту и Депортиво из Ла Коруње. Својевремено је, пре доласка Драгана Стојковића на чело клуба, накратко био и директор омладинске школе нашег клуба.

Meni su oba ok. Filipovic nije imao neke uspjehe sa nama, ali nekako mi vraca onaj old school smek na klupu i manire koji su davno izgubljeni. Djorovic mozda bude Djukic, a mozda Jankosan, al ako ne probamo necemo ni znati.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 14:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Meni je taj djorovic bio bas dobar igrac,steta sto se nije malo vise o njemu pricalo.povrede su ga bas unistile

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jest bio bas opasan, na SP 98 je bio standardan u postavi, znam da je u Selti kuvao, a kasnije pojma nemam kako mu je karijera isla. Btw ako on dodje za glavnog, hoce li onda Zoran biti pomocnik :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 14:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
I ja se ne sjecam da sam cuo za njega poslije selte.on i buraz su zajedno otisli u seltu,sad ne znam jel mu buraz bio igrac cz ali ovaj je trazio transfer u kojem ce mu uzeti i buraza

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jeste, mislim da je i u Zvezdi bilo ili oba ili niko :)

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 15:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Djorovic je bio vrhunski igrac ali je imao tu "nesrecu" da je igrao u vremenu kad je bilo mnogo velikih imena pa jednostavno nije bio toliko popularan...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
http://sportal.rs/news.php?news=95190

Pod tvojim vodjstvom ni 11 lavova ne bi imalo instinkt ubice..

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 20:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
murinjo smijenjen...javlja Mondo...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Како Танјуг јавља :lol:

Као што неко рече, ми стално диживљавамо дежа ву: смјена, криза, друго коло, психа, припреме, психолошка блокада...

Citiraj:
Prema saznanjima SPORTAL.RS, u kombinaciji za posao je i iskusni Dragoljub Bekvalac.

Као што Нитро рече, али ово није ни за зајебанцију! Надам се да га је Кокеза контактирао да пита само како му је ћерка Наташа, је ли се удала, има ли тезги и сл? Ако овај дође, ја дижем руке 8) !

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 21:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
izgleda ipak ostaje :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 21:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Сле обавезно треба да се пријави у СУРВАЈВЕР!

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2013, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa dobro, ne mora se svake godine igrati u evropi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]