banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 17:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Feb 2013, 11:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Smanjivace svima izgleda..

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 12:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Hoce, ali ces videti koliko ce ih to prihvatiti bez skandala

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa znam, evo Luka je prvi izgleda..

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 12:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.sportal.rs/news.php?news=94878

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bolje da je cutao

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ovo je prva polusezona, sezone ili pripreme kako god hocete koja me nije zanimala i sve sam prihvatio ravnodusno, tako da i ovo prihvatam. Luki ako se nesto ne svidja nek ide, Petkovicu takodje, Milijasu ili bilo kom drugom, uopste me ne zanima. Pokazalo se da mi u skoli imamo igrace koji su bolji od ovih radovaca ili OFKovaca tako da ako se nekom nesto ne svidja neka ide, necemo mu zamjeriti. Uvijek cu prije istrpiti gresku Spajica ili Vukana koji igraju za platu fizicnog radnika nego njih. Nikad nisam ni sumnjao da ce se pokazati kao greska to sto nisu u upravi prihvatili Covicev prijedlog da se angazuje dobar trener i da krene sa djecom od nule, da igraju nasi momci i da se do ljeta formira ekipa i pod cijenu da budemo peti, uopste me ne zanima. Ovako cu gledati istu bezidejnu igru i nervirati se, posle utakmice slusati opravdanja od vrhunskog stratega i papansko ponasanje igraca na terenu i oko njega. Ali sta se moze, idemo dalje...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 13:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pa zar ne moze bar cutati? :confused2:

http://www.sportal.rs/news.php?news=94887

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Какав мат у три потеза код гола Јавора! А и остатак утакмице та задња линија са Петковићем на беку је била тотално шупља:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hkJW-e7TZkg[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 14:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
У 2012. години ФК Црвена Звезда:

1. годишњи нето губитак 11 250 000 евра што је за 52% више од нето губитка у 2011. години (сјајан нам тренд)
2. годишњи приходи 9 220 000 евра
3. годишњи расход 20 200 000 евра (а ми конципирамо да нам годишњи буџет буде 10 милиона евра)
4. у структури прихода:
- приходи од трансфера играча само 2 500 000 евра (што је срамотно мало; промјенимо пола тима и у зимском и у љетњем прелазном року и опет овако мален приход од играча који су отишли)
- приходи од спонзорства и донација 3 300 000 евра (дакле, није да пара од спонзора није било)
- приходи од улазница 880 000 евра (уз посјету којом се хвалимо)
5. на овом клипу са званичног сајта ФК Црвена Звезда намјерно је избачен дио када Човић говори о расходима! Само има задњи дио приче о расхоцима, када се Човић исчуђава да имамо трошкове за спортску опреми и реквизите од 250 000 евра (а имамо спонзорство са Леђеом!)
6. овај годишњи извјештај нисам нашао нигдје на нету. Нема га на званичном сајту.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZZup_ptqUdE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 15:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Naravno, izbornik opet u sluzbi spasonosne uprave...
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal- ... stetu.html

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 15:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cuj garantuje da nisu jeli gusciji pastetu :roll: :lol:

Pa najbolje da pravda svaki zalogaj, kao da je Covic izneo listu hrane, eto kakva je uprava bila, covek ocigledno ne vidi poentu Cokijevih reci. Uz to, vreme je i MORA vitez od Sopota da kaze koji, svi iz bivsih uprava su dali izjave jedino on suti :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Schlager je napisao:
pa pisali ste prije par dana da on ima skoro najmanji ugovor i platu,duplo manju od nekih koji i ne igraju? :-? :-?

valjda bi trebalo prvo tima smanjivati,a ne njemu? :-?

E, moj Šlageru... Stojadinović ti je u emisiji kod onog lika Anđusa ladno izjavio jesenas kako većina igrača u Zvezdi nije dovoljnog kvaliteta. Iako je to jedina ekipa od Zengine generacije koja se dostojno pokazala u Evropi, usotalom šta da ti pričam, znam da si gledao dvomeč sa Bordoom. Moja uprava - moji igrači, bilo i biće. Boli njih sve zajedno qratz za Zvezdu, čast izuzecima. Dovedu Garida koji je 3 godine stariji od Mijailovića, možda je za nijansu bolji jer je nešto iskusniji, ali niži je za glavu, nije brži i slabiji je fizički. Umjesto da se gura Mijailović, kako bi se uvalio još par puta u reperezentaciju i na ljeto prodao za 2-4 miliona, momka bacaju u drugi plan. Evo sad problemi sa Milivojevićem, koji je zimus mogao otići za 3.5 miliona, a vidjećemo šta će biti na ljeto. Doveden je neki Dauda kad imaš Kasalicu reprezentativca i Ožegovića za mladu reprezentaciju. S druge strane, štoperi su dva mladića i nesretni Petković. Što nisu Jovanoviću raskinuli ugovor zbog pijanstva i tu doveli pojačanje? Otiće opet milioni niz vjetar, osim onih koji stižu na naplatu. Ovo je isti kurac kao rad Adžića i Lukića, samo možda malo bolje, a malo bolje od katastrofe je malo manja katastrofa. Na sve to se doda drugi problem, a to je ovaj loš novinarski trener kod kog igrači nazaduju i brukaju se, a Marakana postala poligon da nas drkaju seljaci.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 19:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ja nikako da skontam sta je problem sa maksimovicem?

sve zbog one utakmice se vojvodinom ili je nesto drugo u pitanju?
neki dan citam izjavu srpskog murinja i kao eto vratio se u svlacionicu ali niko ne prica sa njim :-?

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Mijailovic je nas najizvikaniji igrac koji nema ni T od talenta. Ipak, i kao takav ima mjesto u reprezentaciji jer je klijent Faljija. Eto srece da za njega dobijemo bar milionce, jer vise i ne vrijedi, a Garido i Milivojevic su igracine za njega.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 19:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Mijailović je igrač koji je prvi put u životu sa 17 godina stavljen da igra štopera protiv druge najjače ekipe u ligi i pokidao na toj utakmici. Bez njega smo bili šuplji kao sir, protiv Naftana i na ovim jesenjim utakmicama gdje ga Murinjo nije stavljao. Milivojević je tehnički bolji, ali Mijailović je daleko pokretljiviji.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 20:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kada se samo setim kako je Robi uvodio red i novcano kaznjavao svaki glupi karton, a sada bolidi skidaju dres nakon gola jednom Javoru i zaradjuju bezveze karton... Koliko smo propali pa to nema nigde

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2013, 20:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Srecom zbog slave nisam gledao utakmicu ..
mada sve sam davno napisao...
Dok je Murinjo na klupi nama ce rivali diktirati igru a mi cekati na prekid ili slobodnjak...

Ne znam zasto :angry3: ali znam da on nece zavrsiti sezone ..ne radujem se tome jer ga mozemo samo motkom otjerati ali ova ekipa uz drugog trenera ima kapacitet da barem u TSL ligi se bori za titulu

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2013, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
01. 03. 2013. - 09:07h Karadžićev plan: Marakanu i "JNA" srušiti, pa sagraditi jedan stadion!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izašao je u javnost sa revolucionarnom idejom: srpskom fudbalu je potreban novi, nacionalni stadion, na kome bi igrala i reprezentacija i "večiti", s tim što bi, prema njegovom planu, trebalo prodati i slavnu Zvezdinu Marakanu i proslavljeni Partizanov stadion koji i dalje mnogi crno-belih krvnih zrnaca zovu "JNA".

Spoiler:
No, nijedan naš stadion ne ispunjava uslove za mečeve tog ranga takmičenja, a čak ni "večiti" nemaju sportske objekte koji bi, ovakvi kakvi su sada, mogli da prođu kontrolu UEFA kada na snagu 2014. stupe oštriji kriterijumi. Progledavanja kroz prste je bilo, odavno naši stadioni nisu na evropskom nivou i pored stalnih popravki, ali ne znači da će ih biti ponovo. Karadžić se takvom situacijom ne zadovoljava.

"Ti stadioni su neuslovni i traže ili ogromnu adaptaciju i rekonstrukciju ili potpuno novu izgradnju. S obzirom na mnoga nerešena pitanja, posebno na privatizaciju klubova, vlasničku strukturu pojedinih objekata, mi iz Saveza smo sami krenuli u potragu za partnerima koji su u ovoj oblasti pokazali znanje i vrednosti gradeći stadione šiirom Evrope", započeo je Karadžić svoju priču za "Žurnal", tokom koje je izneo ideju o pomirenju večitih rivala izgradnjom novog stadiona:

"Postoji više alternativa za takav projekat. Neke od njih smo već pomenuli. Jedna od ideja jeste i da se postojći objekti Zvezde i Partizana prodaju zainteresovanim stranim kompanijama i da se na tim lokacijama izgradi određeni sadržaji koji bi poboljšali infrastrukturu Beograda. Lično mislim da te dve lokacije vrede najmanje 600 miliona evra. Bilo bi možda pametno razmišljati da se polovina tih sredstava vrati Zvezdi i Partizanu, proporcionalno vrednostima njihovih objekata, i da pet godina ne razmišljaju o finansijskoj konsolidaciji i radu. Da njihov posao bude okretanje svojim školama, a da ne prodaju igrače nego da prave timove za Evropu. A da polovina tih sredstava, što je oko 300 miliona, uz sredstva koja bi stigla kroz određene aranžmane te kompanije koja bi gradila stadion bude dovoljno da napravimo nacionalni stadion koji bi se reciomo zvao 'Nacionalni stadion Beograd' ili 'Nacionalni stadion Srbija', po najboljim evropskim standardima sa svim mogućim sadržajima koji takvi objekti imaju", rekao je predsednik FSS pre dva konkretna pitanja na temu 'A šta će biti sa Marakanom i JNA?".

"Da li to znači da bi umesto ova dva stadiona postojao samo jedan?

"Možda na nekoj drugoj lokaciji, ili jednoj od te dve lokacije..."

To praktično znači da bi se oba stadiona srušila?

"Poenta je da se prodaju i pronađu modeli šta bi se radilo na tim lokacijama, normalno uz saglasnost države, a da se napravi nacionalni stadion na kome bi igrali Crvena zvezda, Partizan i reprezentacija. Prosto računato, reprezentacija sigurno godišnje ima... najmanje deset utakmica. Ako bi Zvezda i Partizan igrali u Evropi, svako od njih bi imao najmanje po desetak utakmica. To znači 30 fudbalskih manifestacija najvećeg nivoa moglo bi da se održi na tom stadionu", rekao je, između ostalog, Karadžić u opširnom intervjuu za "Sportski žurnal".

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2013, 11:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Po mogucnosti da se zove Nacionalni stadion "Tomislav Karadzic"

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2013, 11:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I da neko napise pjesmu Sveti Tole koja bi se pustala prije svake utakmice.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]