Ja uopšte nemam brige, jer iz te "okosnice" je malo igrača i da primirišu Evroligi. Rakoč, Raško, stidljivo Nelson i za mene je to to. Kad kažem za Evroligu, mislim na to da mogu sa nekim tamo igrati, da ne budu vreća za udaranje. Otišao je Igor, ako bude zamjene Darko - Raško tu smo vjerovatno na dobitku ( ili Raško ostaje, a Darko šeta 4-5

).
Naravno da može svašta da se desi, ali mislim da je Cedevita ekstreman primjer. Koliko znam, kažnjavali su neke igrače zbog teške nediscipline, a pitanje je i koliko je Maljković tamo uopšte uspostavio šta je htio, i koliko je zapravo ozbiljno radio.
U svakom slučaju, za prioritet, a to je borba za EL i sledeće godine, ekipa će biti prespremna i vjerovatno prvi favorit u ABA. Gubitak Igora kao vodećeg skorera će više nego nadoknaditi Šilb i Dženkins, s tim što ćemo sad igrati bolju odbranu na spoljnim pozicijama ( Dženkins - Nelson ), a očekuje se još pojačanje na 4, 5 ili oboje. Tu je i Bobi koji je mnogo bolji rezervni centar od Nikoga, koji se loše pokazao prošle sezone, a naročito u završnici prvenstva. Kažem da je Bobi rezervni, jer se zna, kako sezona odmiče, ko postaje prvi centar

Jebote, ladno neveruem da smo doveli igrače reputacije Šilba i Dženkinsa

Jao, da nam je dr Pešić na ovaj tim
Nekako mislim da ćemo proći u sledeću fazu EL. Ameri nisu problematični likovi, čak naprotiv, Bobi dobar lik, jedino Darko nepoznanica, jedan čovjek može zasrati sve
S njim mislim da možemo i osvojiti EL, a isto tako biti i najgori, ne zna čovjek šta da mu misli...