banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Jun 2026, 03:58 Danas je 28 Jun 2026, 03:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jul 2013, 13:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
vog igraca sam gledao dosta kada sam radio u US 2009-2010.
Za mene je ovo NBA igrac i treba tamo da igra. Samo upao u pogresan tim.
Evo malo sta imam pisano o njemu.

Ovo je pravi go to go guy. Igra sa levem i desnom rukom.
Ima ulaz sa obe strane. Super mu je sut (!!!)
U odbrani mu bio raiting 3,5 od 5 (mnogo dobar)
Osobine su mu dobre.

Jedan od najboljih pojacanja u KK po mom.
Nadam se da nije na godinu dana ugovor. Ako se nevrati u NBA 100% ima da ga svi velikani cimaju. Super scauting na ovog momka.
On bez problema je igrac koji moze da prima minimum 1,5-2 miliona E po sezonu.
Uopste nisam mislio da ce on da zaigra u Evropu posto kao sto sam pisao po mom je ovo gotov NBA igrac.
NBA-
Prva sezone 470k
Druga sezona 760k

Igrac koji sa lakocom ima da ima +16 poena u rukama.
Tesko ko njega moze da zaustavi. Ima da prave licne greske nad njim. Njemu mora Radonjic da pusti da igra njegovu igru.

OVO Je napisao lik koji odlicno poznaje kosarku
''Cetvorku'' smo spominjali...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 13:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

a evo i sa nba.
trengths: Strong combo guard with excellent scoring ability ... Has good length at 6'3.25" with a wingspan of 6'7.5"... Super efficient, shooting 51.7% from the field ... Good shot selection, rarely forces the issue... Really developed his shooting ability at school... In senior season, averaged 2.0 made threes per game at a 42% clip ... Very skilled in spot up shooting situations... Can drive to the basket well with either hand ... Crafty ball-control combined with overwhelming strength makes him hard to keep out of the lane... Finds unique ways to finish at the rim ... Very aggressive in transition, never shying away from contact ... Due to physicality, spends a lot of time at the free throw line (6.7 FTA per game) ... Impressive assist/turnover ratio (2.16 assists per turnover) and good overall playmaking ability suggest he can play the point guard position at the next level... Very unselfish... Makes an effort defensively... With his long arms and good anticipation, he forces a good amount of steals (1.7 SPG)... Clutch performer... Smart kid who plays very hard...
Weaknesses: Not a true point guard ... Had to be ball-dominant at Hofstra and ball-dominant scoring role-players are a dime a dozen in the NBA ... Exposed when isolated defensively ... Is prone to getting beat off the dribble ... Average athleticism hurts his defensive potential at the next level ... It's hard to see his physical/bullying style being nearly as effective in the NBA ... Redshirted his true freshman year, so he's a year older than the rest of his class ... Played in the Colonial Athletic Association (mid-major) for four years, so he hasn't had many opportunities to prove himself against great competition ... 2/3rd of his games came against teams outside the RPI top 100, so it's difficult to get too excited about his numbers considering his teammates deferred to him and he was the primary option at all times offensively. How he would fit into a better team and in a team concept is debatable ... Had a standing reach of just 8'0.5 which is the same as Jimmer Fredette who measaured just over 6' feet barefoot ...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Koliko puta smo se opekli radujuci se prerano, ali ovako kompletnog ugraca nismo odavno imali(da li smo ga i imali?). Zato se Stella bio onako radostan i pored odlaska Rakocevica :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 23:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

NIje zbog ovog vec onog drugog sto tek dolazi :)
napokon sam saznao ko je on

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2013, 23:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pomislio bih da je Kleiza ali vec je potpisao za Fener 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 00:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
nikad čuo za lika , a kamoli gledao pa možda zbog toga nisam pretjerano odusevljen.

odavno se ne radujem unaprijed. prvo da te vidimo care. dosta mi je bilo raznih verzija onila, brajanta i djuranta, a domaće pasalje, bodiroge i đorđevice da ne spominjem.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 08:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Momak nije Kobi, ali je odlican igrac . Ima sjajne fizicke predispozicije, radnu etiku koja nije karakteristicna za Amerikance i sa Nelsonom ce cini strasan defanzivni tandem jer je jak , odlicno igrao 1na 1..
Za nas prelazni rok nece biti gotov jer cemo dovesti i najkvalitetnije mlade igrace sa ostavljeno je para i za nekog ekstra ako se pojavi nakon cuta u NBA

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 09:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znaci krenuli smo Partizanovim stopama kradje talenata od drugih pod krinkom dobre omladinske skole, dobrih uslova i sl. Ok, mogu to podnijeti :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Veteran tvrdi da smo potpisali Darka na dve godine, ako bi iko trebao imati baš info iz prve ruke iz kluba onda su on i Daba, a i Daba isto govori.
Nisam pametan.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 14:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

POred njih veoma ozbiljan covjek mi je rekao toga dana da je Darko potpisao...Mene je bunilo sto Nemanja koji mi salje imena momaka kad se zavrsi posao nista nije poslao nebitno da li je bilo na netu ili ovako lik ladno posalje ime...Ali za Darka nije poslao niti je zelio da se o njemu razgovara

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2013, 16:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja mislim da oni njega cuvaju za kraj. :D U tom slucaju bi igrali sa 3 petice i dvije cetvorke. Ne znam...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2013, 09:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Dzenkins definitivno nas :)

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2013, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Je li u njegovom slučaju prevagnuo koncept, ili budžet 8)
Po svemu sudeći, zvijer od igrača, za naše uslove. Čitam i da je na mjestu što se tiče ponašanja, kako van terena, tako i na parketu.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2013, 11:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odlicno! :D

Znaci zatvorena bekovska linija, jedan klasican plej-Cvetkovic, dva komba Nelson i Dzenkins, klasicna dvica-Blazic i specijalac-Lazic. Vise sam nego zadovoljan. Vidi se da je Radonjic trazio igraca koji igra odlicnu odbranu tako da na niskim pozicijama sa tim necemo imati problema. Ovo je plus i za Cvetkovica, jedini je klasicni plej i imace solidnu minutazu.
Jos samo Darko i bicemo kompletni 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2013, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo malo klipova, klasicni skorer, sa basketaskim potezima, jak kao konj, miran momak sa klasicnom crnackom pricom u porodici. Potrebno je samo spomenuti da ce on u Evropi, ako se adaptira, biti previse snazan za vecinu igraca koja ga budu cuvala, pogotovo u ABA, i u situaciji ako se uspije adaptirati na Evropsku tricu bice pravi ubica. Ali posto smo mi Zvezdasi uvijek bili baksuzi, sacekacemo da vidimo sta ce biti :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aQb7Ha4Z_wU[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HKQsT0SZzAk[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1UGLcB_N1n0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2013, 19:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Zvezda me sve vise podjseca na proslogodisnju Cedevitu,ekipa bez lidera sa puno kvalitetnih stranih igraca,jedina razlika je sto je Cedevita imala odlicnog trenera koji nista nije napravio,a Zvezda ima nedokazanog,nadam se da ce ispasti dobro al imam osjecaj da ce prvi otkazi krenuti nakon dva mjeseca....

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2013, 19:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nidje veze :D . Cedevita je prosle godine dovela oko10 igraca, imala je projektovanog vodju koji nista nije pokazao, potpisivali su igrace i na 3 mjeseca i sl. Zvezda ima okosnicu tima od prosle sezone (osima Rakoca, svi su ostali), dovela je 4 igraca, ne vidim nikakvu slicnost. Takodje ne vidim razlog za neki raspad, budzet je osiguran, uslove imaju, trener ima autoritet, igrace evroligu, a posle evrolige slijedi evrokup.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2013, 19:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Nidje veze :D . Cedevita je prosle godine dovela oko10 igraca, imala je projektovanog vodju koji nista nije pokazao, potpisivali su igrace i na 3 mjeseca i sl. Zvezda ima okosnicu tima od prosle sezone (osima Rakoca, svi su ostali), dovela je 4 igraca, ne vidim nikakvu slicnost. Takodje ne vidim razlog za neki raspad, budzet je osiguran, uslove imaju, trener ima autoritet, igrace evroligu, a posle evrolige slijedi evrokup.

Pa ne znam bas,sto se tice okosnice,sve su glasnije price da ce i Rasko otici odnosno ide 100% ako Darko odluci igrati,tu su samo Nelson,Savanovic i eto Simeunovic i Lazic.Mitrovic se nece naigrati a vjerujem ni Cvetkovic.I Cedevita je prosle godine igrala Evroligu i imala osiguran budzet cek veci od Zvezdinog....
Daj Boze da grijesim,vrijeme ce pokazati...

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2013, 19:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kru te, izmasa se sa imenima :) . Ne vjerujem da Rasko ide. Znaci od okosnice tima i prvog sastava. Nelson-Rakocevic-Simonovic-Savovic-Katic otisao je samo Rakocevic, svi imaju visegodisnje ugovore, to meni ne lici na Cedevitu, ali ok, svako ima svoje misljenje :)

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2013, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ja uopšte nemam brige, jer iz te "okosnice" je malo igrača i da primirišu Evroligi. Rakoč, Raško, stidljivo Nelson i za mene je to to. Kad kažem za Evroligu, mislim na to da mogu sa nekim tamo igrati, da ne budu vreća za udaranje. Otišao je Igor, ako bude zamjene Darko - Raško tu smo vjerovatno na dobitku ( ili Raško ostaje, a Darko šeta 4-5 :o ).
Naravno da može svašta da se desi, ali mislim da je Cedevita ekstreman primjer. Koliko znam, kažnjavali su neke igrače zbog teške nediscipline, a pitanje je i koliko je Maljković tamo uopšte uspostavio šta je htio, i koliko je zapravo ozbiljno radio.
U svakom slučaju, za prioritet, a to je borba za EL i sledeće godine, ekipa će biti prespremna i vjerovatno prvi favorit u ABA. Gubitak Igora kao vodećeg skorera će više nego nadoknaditi Šilb i Dženkins, s tim što ćemo sad igrati bolju odbranu na spoljnim pozicijama ( Dženkins - Nelson ), a očekuje se još pojačanje na 4, 5 ili oboje. Tu je i Bobi koji je mnogo bolji rezervni centar od Nikoga, koji se loše pokazao prošle sezone, a naročito u završnici prvenstva. Kažem da je Bobi rezervni, jer se zna, kako sezona odmiče, ko postaje prvi centar 8)

Jebote, ladno neveruem da smo doveli igrače reputacije Šilba i Dženkinsa :usa2: Jao, da nam je dr Pešić na ovaj tim :(

Nekako mislim da ćemo proći u sledeću fazu EL. Ameri nisu problematični likovi, čak naprotiv, Bobi dobar lik, jedino Darko nepoznanica, jedan čovjek može zasrati sve :lol:
S njim mislim da možemo i osvojiti EL, a isto tako biti i najgori, ne zna čovjek šta da mu misli...

Vrh

[ 17674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]