banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 22:49 Danas je 30 Jun 2026, 22:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 13 Jan 2012, 11:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Dosao Grant.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 11:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Ал' смо се усрећили...

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Иако још није званично, ова вијест је донекле изненађујућа,што се мене тиче добро дошао Авраме.

Иако цијеним оно што је Станојевић урадио, интерес Партизана је испред интереса свих осталих. Довођење гранта би могло бити добар стратешки потез, у резултатском смислу његов успјех ће се огледат искључиво у европским наступима од јула.

Добре ствари

Сигурно је да Авраму неће којекакви људи из сјене креирати тим, тактичке замисли, да ни навијачки транспаренти или добацивања неће одређивати ко да игра а ко не. Аврам је засигурно добар и квалитетан стручњак, сигурно и већи ауторитет него што је то био Станојевић,а и прије њега пар њих,изузмемо ли Лотара и Љубишу.
Јасно је међутим да ће Партизан дакако физички спремнији бити након одрађених припрема, једноставно рад на Острву и рад у овим нашим регионалним лигама у сегменту физичке спремности се још увијек не могу стављати под исто,дакле очекујем дисциплинованији Партизан. Јасно је међутим да острвски тип фудбала ,а тога је претпостављам свјестан и сам Грант није могуће спроводити у српској лиги и са тимом какав је Партизанов.

10 бодова које му је оставио претходник сасвим сигурно ни дакако мање име не би требало испустити из руку,тим прије имајући у виду квалитет највећих ривала али и распоред у наставку сезоне. Куп такмичење је наравно итекако занимљиво,стигло се до саме завршнице,ту је императив трофеј,али неће бити пропаст и ако се не узме дупла круна.

Оно на што посебно мора обратити пажњу Грант је партизанова школа,једноставно једна од најјачих европских школа се мора додатно користити и на неким дугорочнијим стазама бити један од главних елемената успјеха,надам се и у Европи од јула. Не сумњам ја да ће долазак Гранта довести и до неких тактичких промјена,тако да (иако није мјерило ЈСЛ неке посебне јачине) ће и сам тим Партизана изгледати другачије,несумњиво играће најспремнији,ма како се они звали и ма колико играли до сада. Овим не желим рећи како Станоје није дао шансу свима,рекао бих да је неким дао и превише,тако да мислим да ће Грант неколицину из стартне поставе лагано избацит. Биће ту и појачања,несумњиво, Медо ће гарант отићи,уз њега вјероватно ће нас напустити још 2-3, с тим да ће се Лазар, Немања и Стојковић задржати.

Није добро

Прије свега то што у пола сезоне (без обзира на предност) добијамо квалитетног тренера,али сама ситуација у клубу и могуће посљедице би могле оставити трага на играче,па и на чланове најужег руководства,стекло се неповјерење и на трибинама,подјеле...Све би то могло утицати да резултати не буду увјерљиви,тим прије што прву утакмицу гостујемо у НП који ће сигурно је бити знатно јачи наго на почетку сезоне,а гори им под ногама,сигурно је да ће и Партизан бити у нешто измјењеном саставу. Исто тако,сасвим јасно је да би неки играчи који су код Станоја били стандардни,често довођени у контекст бораца за Станоја, могли од стране актуелног руководства бити на игнору,иако то није одлика професионализма али код нас ме ништа не чуди. Наравно велико је питање колико ће појединци на припремама задовољити Аврама,неће се он много обазирати на старе заслуге,голове,асистенције, свјестан је он да је Партизан велики клуб на овим просторима,гдје је резултат једино мјерило,али не толико у домаћем такмичењу гдје доминира,већ у Европи,а као подлогу за Европу ваља претходно пола године створити тим и план,да би се већ у јулу почела епизода звана "улазак у групе ЛШ". Велико је питање и колико ће буџет Партизана моћи истрпити замисли Гранта,не сумњам ја да је он итекако упућен колико Партизан може трошити на трансфере али на плате, стога би се требао постићи некакав консензус,а што да не путем Аврамових веза,које нису мале довести неки играчи из Челсија,омладинци или чланови другог тима.

Све у свему, сваком гробару овај потез мора бити добар, ако ништа друго онда је ипак име Аврама Гранта довољно јако у европским водама, надат се да ће и неки спонзор ускоро доћи, надат се да ће Аврам што дуже остати, а што ће посљедица бити добри резултати у Европи. Некад кажу не треба се окретати шта је било, дакле антипатије према Ђурићу оставити по страни, нисмо у својој историји после Тумбе имали веће тренерско име, добили смо га и надат се да ће нам донијети доста добрих ствари,за почетак титуле и европске боље дане....

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 12:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Аврам Грант је испао са два тима из лиге,и коштаће нас ко светог Петра кајгана...Сад мутави има пара а кад треба довести некога играча онда криза...
Сале Станојевић је тренер Партизана,кад отјерамо ове лопове из управе вратиће се и он.
До тада треба се пишати по свима из садашње управе клуба!

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Gondra je napisao:
Аврам Грант је испао са два тима из лиге,и коштаће нас ко светог Петра кајгана...Сад мутави има пара а кад треба довести некога играча онда криза...
Сале Станојевић је тренер Партизана,кад отјерамо ове лопове из управе вратиће се и он.

Kako, a Edu i 1.2 miliona :lol:

Cijenim navijačko držanje stava za Stanojevića, mada ne cijenim istog kao trenera, a tek kao čovjeka.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gondra je napisao:

Да испао је али ваљда си и сам свјестан како то иде у Енглеској,дакле чим се на рачуну појави огроман минус,нема ко да да кредит нити да стане иза клуба,једноставно ту је тренер немоћан ;)

Да ће нас коштати то је сигурно, 900 хиљадарки је премного за клуб као што је ПФЦ,али колико пара толико музике у овом случају.

Мутави нема пара,даје Партизанове паре,као што неко рече,кад је фотеља у питању гдје брдо лове пада сваки дан,наћи ће се милионче да се срамота од децембра мало баци у ћоше. Ал стао би иза Мутавог ако би се са доласком Гранта нашао спонзор који ће годишње давати 3-4 милиона модерних.

Сале је и мени дражи сам од свих могућих чланова управе и УО. Али интерес Партизана је нешто друго,а он је да је Партизан изнад свих,Сале није водио рачуна о томе,сазивајући оне сједнице после Шамрока,кад смо његовом заслугом испали од најлакшег могућег ривала.

А што се пишања тиче боли ме за Ђурића и остале лопинаше.

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 13:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2011, 21:02
Gondra je napisao:

Ovako,Grant ce nas godisnje kostati 800.000 E dok je Stanojevic godisnje primao 900.000 E!!!!!!
ispao je sa dva tima iz lige ali je i igrao sa celzijem finale lige sampiona....eto toliko o tome...

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
dovlatheking je napisao:
ispao je sa dva tima iz lige ali je i igrao sa celzijem finale lige sampiona....eto toliko o tome...

moj ti ga Avrame, sa Čelzija na Partizan, kao sa konja na mrava

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ко би реко да неки наш клуб даје толико пара за тренера :o

Пресеревање је ово с Грантом ,за мање пара могли сте довести истог калибра стручњака.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 15:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
http://www.sportal.rs/news.php?news=66255

Sad me samo zanima hoce li Grobari poceti i sebe zvati "decki" ? ;)

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 15:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Ма кај ти пада на памет. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Dok je toleta sasvim je svejedno ko je trener manjeg Bg kluba :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
ma joj veci su tu interesi u pitanju, bez veze je oko toga i polemisati...

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 16:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Е па момци, шалом!
И са срећом!
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 17:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

soba 39 je napisao:
Dok je toleta sasvim je svejedno ko je trener manjeg Bg kluba :D

Док је Толета сасвим је свеједно што играмо пријатељске утакмице са звездом!

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 17:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
meni se cini da je ovo lose rjesenje za partizan

za 900 000E su mogli kupiti ekstra pojacanje

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 17:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Сале је и мени дражи сам од свих могућих чланова управе и УО. Али интерес Партизана је нешто друго,а он је да је Партизан изнад свих,Сале није водио рачуна о томе,сазивајући оне сједнице после Шамрока,кад смо његовом заслугом испали од најлакшег могућег ривала.

Интерес Партизана је да се у клуб врате наша дјеца која су отјерана од ових лопова.
Интерес Партизана је да се ријеши овог олоша у управи.
Интерес Партизана је да се врати најперспективнији српски тренер Станојевић.
И немој ми причати како је за Шамрок крив Сале,а управа није.Управа која је то љето распродала цијели тим и онда је Станојевић са 13 нових играча у екипи требао да уведе клуб
у ЛШ, за мјесец дана рада са тим тимом?!
Немојмо се зајебавати...Уопште не могу да разумијем неког ко се двоуми у овој ситуацији између мутавог мајмуна и људи попут Салета,Крстајића и осталих...
Па та мутава сподоба није у стању две године да нађе генералног спонзора за дрес поред свих ових резултата које имамо?!

http://partizan.net/srpski/?p=5689

Сале уз тебе смо-Авраме фак оф!

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 17:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
za 900 000E su mogli kupiti ekstra pojacanje

У медијима се појавила информација да ће Аврам Грант зарађивати 900.000 евра годишње у Партизану. Ипак, из црно-белог табора уверавају да се ради о далеко мањем износу.
– Управни одбор је одлучио да за тренера првог тима постави Аврама Гранта… УО је уверен да ће ФК Партизан са Грантом на челу струке остварити резултате који су планирани и очекивани од армије навијача. Након седнице УО приступиће се закључењу уговора са господином Грантом. Висина уговора ће бити усклађена са реалним могућностима клуба, мерилима примењиваним у претходној деценији и неупоредиво мања од нетачних информација које су се појавиле у јавности.

п.с. Дечки ипак остају само на Топчидеру,ништа од доласка оног бахуза Роса!

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 17:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Avram Grant je novi trener beogradskog Partizana. A kako su crno-beli osvojili četiri titule u srpskoj ligi u poslednje četiri godine, ovo je njihov način da se ponašaju sportski i daju i ostalima šansu".

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2012, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Zna li ko koliku je Stanojević imao platu ?

Vrh

[ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]