banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 08:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Feb 2013, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Sta si znao da ce se vratiti Dzaja, a doci Stojadin?
A ovo drugo, kazes svi su znali, reci mi koji novinar je to javno napisao ili rekao u nekoj emisiji? Ja cu ti reci - niko, jer svi ostali su bili u sluzbi Vesketa, pa su tako svakodnevno tekli med i mlijeko, Gasprom davao vise od 10 miliona e po godini, Kinezi napravili novi stadion, zvezda dovodila Jovanovica iz Liverpula, Stankovica iz Intera, Wanderleju, Dudue i tako u nedogled.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 13:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Da se razumijemo,ne branim ja nikoga samo imam utisak da se neko pokušava abolirati od nekih događaja i radnji koje su rađene još prije 1996.
Po meni razdoblje koje posebno treba prečešljati je 1992-96.Zašto isti Džaja ne progovori ? Je li ti znaš da smo i 1992 g bili jedno od ekonomski najjačih firmi(preduzeća) u bivšoj SFRJ.Je li ti znaš da smo na računu imali na desetine milona tadašnjih maraka + novac od prodaje igrača gotovo kompletnog tima koji je osvojio "klemponju".je li tebi poznato(možda si mlađi) da se u to vrijeme kao i kod nas sa 20 maraka mogla prehraniti jedna četveročlana porodica za mjesec dana.
Zašto i zbog kojeg razloga ovaj gore navedeni period niko ne provjerava ???
Gdje je novac,ko je tada bio u klubu(zna se),kako se poslovalo...
Džaja jeste legenda kluba,za njegovo vrijeme smo bili prvaci i evrope i svijeta(naravno uloga Cveleta i Marinkovića je ogromna) ali tada su bila druga vremena,drugačiji sistem,drugačiji uslovi...za razliku odo ovoga danas.
Mislim da Džaja nije za ovu "baru" gdje su "krokodili" na svakom koraku.Mnogo je teže funkcionisati,moraš biti premazan,namazan,lukav...i naravno zajeban da bi opstao.
Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 13:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skeva je napisao:
Neiskusan je :lol: ... Gdje ces toliko srati o Zvezdi a sef ti je Zvezdas? 8) ... Neki ljudi tacno sebi kopaju pod nogama. Pricaj o namjestanju utakmica FK Partizan, imas dokaze, imas svjedoke, napravi serijal o tome, tako te sef ne bi dirao :) . Ali ne, treba onda imati posla sa mafijom, valja bez prstiju ostati :) . A dobro, bolje ostati bez posla nego bez prstiju ili jos gore bez glave :)

tako i jest,nek se kaznjavaju ko namjesta,ko je za stecaj,ko za petu ligu ko glazgov

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam, nemam dokaze, ali javna je tajna da je sav taj novac poslije 92. uzela drzava kako bi islatila plate u vrijeme sankcija. Mislis, da bi Dzajic bio tolika budala pa da odjednom uzme lupam 50 miliona? Vjerujem da ne, vec sam siguran da niko ne zeli da cacka mecku sa tim gdje je otisao novac poslije 92. Uostalom, lako su ga mogli optuziti onda kada je uhapsen a nisu, a sada zasto?

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 13:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
skeva je napisao:
Neiskusan je :lol: ... Gdje ces toliko srati o Zvezdi a sef ti je Zvezdas? 8) ... Neki ljudi tacno sebi kopaju pod nogama. Pricaj o namjestanju utakmica FK Partizan, imas dokaze, imas svjedoke, napravi serijal o tome, tako te sef ne bi dirao :) . Ali ne, treba onda imati posla sa mafijom, valja bez prstiju ostati :) . A dobro, bolje ostati bez posla nego bez prstiju ili jos gore bez glave :)

tako i jest,nek se kaznjavaju ko namjesta,ko je za stecaj,ko za petu ligu ko glazgov

Glazgov je odletio zbog finansija

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 13:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
Ne znam, nemam dokaze, ali javna je tajna da je sav taj novac poslije 92. uzela drzava kako bi islatila plate u vrijeme sankcija. Mislis, da bi Dzajic bio tolika budala pa da odjednom uzme lupam 50 miliona? Vjerujem da ne, vec sam siguran da niko ne zeli da cacka mecku sa tim gdje je otisao novac poslije 92. Uostalom, lako su ga mogli optuziti onda kada je uhapsen a nisu, a sada zasto?

Bravo,ne kažem ja da je Džaja uzeo ali zašto ĆUTI o tom periodu ,zašto ? Mislim da je nečim ucjenjen ili mu se prijeti.jasno je da je Slobo uzeo(oteo) novac ali Slobo je tada bio "država",nije on to uzeo kao privatno lice Slobodan Milošević.Priča se o nekih 40-tak miliona tadašnjih dojč maraka :confused2: To ti je otprilike ko sad x 5 najmanje pa ti vidi.
Ali zašto je to misteriozan period i zašto o tome niko ne govori... :cry:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
mandrak je napisao:
skeva je napisao:

Tako je, sve to treba u petu ligu, nekog zbog finansija, nekog zbog namjestanja u kupovine pobjeda, nekog zbog kradje, nekog zbog iznude, ima tu svega, neka kaznjavaju sve po redu, bez razlike ko je ko. Nadam se da ce doci vrijeme da se i to rijesi pa da krenemo od nule svi koji su krivi za bilo sta.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Millwall je napisao:
Raskoljnikov je napisao:

Bravo,ne kažem ja da je Džaja uzeo ali zašto ĆUTI o tom periodu ,zašto ? Mislim da je nečim ucjenjen ili mu se prijeti.jasno je da je Slobo uzeo(oteo) novac ali Slobo je tada bio "država",nije on to uzeo kao privatno lice Slobodan Milošević.Priča se o nekih 40-tak miliona tadašnjih dojč maraka :confused2: To ti je otprilike ko sad x 5 najmanje pa ti vidi.

Nazalost, o tom peridou necemo nikada nista saznati. Dzaja ne govori, Cvetkovic ne govori, a ostaci ljudi koji su i uzeli taj novac su jos uvijek na vlasti. Ni Covicu nije u interesu da se sazna, jer je i on bio u SP, a kanije kao clan SP bio je i gradonacelnik BG, tako da je sve zavijeno velom tajne.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 14:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
mandrak je napisao:
skeva je napisao:

Tako je, sve to treba u petu ligu, nekog zbog finansija, nekog zbog namjestanja u kupovine pobjeda, nekog zbog kradje, nekog zbog iznude, ima tu svega, neka kaznjavaju sve po redu, bez razlike ko je ko. Nadam se da ce doci vrijeme da se i to rijesi pa da krenemo od nule svi koji su krivi za bilo sta.

Ne možeš ti nikoga zbog finansija slati u 5 ligu a da mu prije toga nisi donio zakon o privatizaciji(ili kako se to već zove) i omogućio fer borbu na tržištu. ja bih istog momenta bio da se CZ izbaci u zadnji rang takmičenja samo da se prije toga izvršila zakonska promjena u vlasničkoj strukturi kluba(d.o.o.,pp,dioničarsko društvo,str,qrac,palac,bilo šta)
Što to država neće da uradi,do kada će ovo ovako trajati...
Sve dok se to ne desi pišamo uz vjetar

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 14:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
Millwall je napisao:
Raskoljnikov je napisao:

Nazalost, o tom peridou necemo nikada nista saznati. Dzaja ne govori, Cvetkovic ne govori, a ostaci ljudi koji su i uzeli taj novac su jos uvijek na vlasti. Ni Covicu nije u interesu da se sazna, jer je i on bio u SP, a kanije kao clan SP bio je i gradonacelnik BG, tako da je sve zavijeno velom tajne.

O tome ti pričam,vjerovatno su gore pomenuti malo med liskali mada pored Sloba onakvog :lol:
Ne znam,spominje se da je dobar dio novca otišao za isplate plata u Crvenu Zastavu Kragujevac,dio za penzioni fond ...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Raskoljnikov je napisao:
A sta, malo je to sto je jos godinu dana ranije rekao da ce Dzaja postati predsjednik, a Stojadinovic direktor? Sta je to jos pogresno rekao, da Jankovic nije trener za Zvezdu, da uvijek ima spremne odgovore poslije poraza, da nema kondicionog trenera, da se Maza ugradio preko Milijasa, da je Vesic vodio glavnu rijec u klubu i jos mnogo toga, jel to sve laz?
Da, on je ozbiljan novinar u odnosu na sve sportske novinare, jer se ne krije i ne uvija, vec iznosi stvari onakve kakve jesu, a drugi je problem sto se to vecini ne dopada.

On je izjavio kako jedan Svetislav Pešić nema pojma, toliko je ozbiljan. Lik je očigledno pričao po diktatu, čijem, ne znam, samo pretpostavljam - Stojadinovića ili ljudi bliskih njemu, koji su pripremali teren za svoj ulazak.

Evo jedan primjer anđusovštine :) :

http://www.youtube.com/watch?v=G0vA3d4oN_o

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nego, zna li neko, gde je i sta trenutno radi Vladan Lukic? Nigde neka izjava o stanju koje je ostavio i o svemu sto sadasnja uprava iznosi u medije. A koliko se secam, bo je poprilicno prisutan u medijima...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ima lli neko krsten link a da nije Tash sport?

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Koje dno.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 19:20 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ima li negdje ikakv link i jesmo li baš toliki lošak da ne možemo dati gola?

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 19:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://tv.utakmica.rs/red-star-belgrade-fk-javor-ivanjica
Evo link.

Papucar, a sta si ti ocekivao, rapsodiju neku? :)

Svidja mi se Garido, svidja mi se i Vukan. Lazovica nigdje, Kasalice nigdje, Mudrinskog nigdje....

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 19:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sranje od ekipe, niko ne zna osutati sve na silu pokusavaju i Milijas jos uvek misli da moze dati gol iz svih pozicija. :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Izgleda da sam zaboravio koliko smo mi losi, a i kontam prva utakmica, domaci teren, Javor, al sve dzaba. Ovo je stvarno jadno, eto jedino Garido sto izgleda kao krsten fudbaler al nece ni dugo, samo dok se uklopi u sistem.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 19:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Garido je odlican destruktor, trci za dva i postavlja se kako treba. Milijas dzogira malo i tako, Vukan se trudi, ostalih nema...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2013, 19:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
polako ljudi...nije lako igrati protiv ekipe za koju igraju predrag djordjevic,nemanja vidic i kompanija. 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]