banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jul 2013, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BsrNRtrhWZY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 08:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Jos dva stoFera (by Ivan Adzic ) pa da jos pomislimo da imamo pristojnu ekipu...
Dresovi su OK ne znam cemu drama. Puma nam je dala svoju standardnu ovogodisnju kolekciju, ne kao Nike sto smo nosili modele od prije tri godine. Ta kragna i znak su njihovi noviteti za sezonu.

Apropo dolaska Ninkovica. Lazar Tomic je jedan od najvecih Cigana koje sam upoznao. Do dolaska Lukica je bio redovan pa gotovo na svakom mecu ne samo u fudbalu. nakon imenovanja Lukica je rekao ovaj prodaje nacionalizam j jeftinu patetiku sahranice kluba to vise ne gledam. Surovo realan neodlazak na Marakanu je prekinuo samo protiv Borca da bi pozdravio Robija. Nakon toga nista. Juce mi salje poruku
- Brate, vidimo se 18, ponesi Nektar... Kad je Ninkovic mogao da dodje u nas klub koji je ovakvom stanju, onda zasluzuje iskrene cestitke . Inace je zaista imao tri mnogo jace ponude od nasih..

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 08:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Šta reći, nego osvojićemo sve. 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Negdje sam procitao dan nam se alkoholicar oporavlja i da place za novom prilikom :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Koji sad? :D
Pola tima su nam alkoholicari. :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 12:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Stojadinović u Španiji ganja igrača za defanzivu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Erazmo Roterdamski je napisao:
Šta reći, nego osvojićemo sve. 8)

Sad kad imaju ubjedljivo najboljeg igrača u ligi i nemaju neko opravdanje da ne uzmu titulu. Naročito ako Partizan ne bude mogao krasti koliko je krao, kao što je to slučaj u prošloj polusezoni gdje smo mi malo više krali i stigli -8.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 12:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Pa nema Zvezda uopšte nešto bolji tim nego prošle sezone.
Tu su jedino od boljih došli Ninković,Kovačević,Slovenac i Rakić( neće pola godine igrati) i kad se uzme u obzir da je otišao Spajić,Mićko i još par solidnih igrača to ti dodje tu na isto.
Samo što je Partizan malo oslabio...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
skeva je napisao:
Negdje sam procitao dan nam se alkoholicar oporavlja i da place za novom prilikom

Taman ga upare na lijevoj strani odbrane sa, kolegom mu po struci (alkohol), i dobijemo pola odbrane, koja će umjesto na doping, poslije mečeva ići na alko-test.

Šalu na stranu, sa Kovačevićem i Ninkovićem, vezni red dobija izuzetne obrise, pogotovo ako se tome doda i Pečnik, koji izgleda više igra u sredini, mada sam ja bio ubijeđen da je u pitanju krilni igrač. Još Savićević i postojeći dvojac Milivojević i Milijaš, od kojih će jedan sigurno put pod noge, mada bih ja lično najradije vidio leđa obojici. Milivojeviću zato što ima štetan ugovor, a Milijašu... Ne bih da se vraćam puno na tu temu... Nije on za ozbiljne ekipe, koja ganja takmičarki fudbal, a ni godine mu ne idu u prilog...

Sve u svemu, odbrani trebaju štoperi i to nasušno... Stojadinović da izmisli, kidnapuje ili štagod nekog igrača, pod hitno...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 12:48 
Bič božji
Bič božji

Krneta bratac iam da drži sve u svojim rukama. 8)
Mora se neko dovesti tu, nema druge.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 12:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kakvo ce to partijanje biti kad se odbrana izvede na splavove. :D .
Ne uliva meni ovo nadu bez obzira na pojacanja, dosla mi je muka od svega. Ali dobro, jedina stvar koja je "pozitivna" je da imamo sad i mi mafioze u klubu pa nece biti tako lako namjestati neke utakmice protivnicima, nece se odmarati prve postave i stoperi gledati okolo dok ih napadaci prolaze, pa eto, ako nista, bar ce ovim manjim ekipama biti zanimljivije prvenstvo.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:
Pa nema Zvezda uopšte nešto bolji tim nego prošle sezone.
Tu su jedino od boljih došli Ninković,Kovačević,Slovenac i Rakić( neće pola godine igrati) i kad se uzme u obzir da je otišao Spajić,Mićko i još par solidnih igrača to ti dodje tu na isto.
Samo što je Partizan malo oslabio...

Par igrača može napraviti veliku razliku, što se vidjelo i kod povrede Lazovića kad se Zvezda srušila. Mićko nije ni igrao, a Kovačević je bio možda i najbolji u ligi na toj poziciji. Sad je dosta naći dobrog štopera da igra sa Krnetom. Najviše računam na to da Partizan neće imati friendly okruženje, pa će biti u prilici da vežu kikseve, kao i proljetos. Imaju konačno priliku da budu favoriti u prvenstvu, ako je proćerdaju, nisu ni za šta, mada ni ovako o toj "živopisnoj" gospodi iz uprave nemam lijepo mišljenje... I ako uzmu tu titulu, moraće da je potvrde u Evropi jer JSL ne treba bendati ozbiljno.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2013, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ma jači smo puno nego prošle godine, neuporedivo, doveli smo igrača koji je klasa za ligu, nema logike kojom smo tu negdje u odnosu na prošlu sezonu. Još štoper-dva pa da pičimo lagano.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 15:45 
Bič božji
Bič božji

Deki se danas oprostio od Intera. Kako bih ga volio vidjeti kod nas još malo. Ne mora ništa uraditi, samo nek je tu da podsjeti na stara vremena. Mada, zabio bi Grobarima 100% jedan. 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 18:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Sta je nasih navijaca u Svici. Idemo osvojiti ovo.

Poslednji put menjao Raskoljnikov dana 06 Jul 2013, 18:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 18:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ko prenosi?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 18:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sjecka strim:
http://www.20min.ch/sport/fussball/stor ... d-24336967

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ideš desnim klikom na ekran i uzmi Quality - low, tako će najmanje sjeckati. Ako zaštopa, refresh stranice.
Šta je ovo, dresovi izgledaju kao Olimpijakos nekako :o

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 20:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Pa isti je proizvodjac opreme iste boje. :)
tu je bila i ekipa iz RS :)
igra onako agresivna, na momente je bilo ka naprijed dodavanja, madase kod MIlijasa vidi da je u trenaznom procesu nijednom nije pogodio dugu loptu.. Pecnik se nije vidio

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Звезда коначно пронашла штопера!

Како незванично сазнајемо, Црвена звезда коначно ће добити појачање на позицији централног бека, где је стање алармантно још од одласка Уроша Спајића у француски Тулуз. Већ у току наредног дана параф на уговор требало би да стави двадесетшестогодишњи француски штопер Стивен Тико.

Тико, или "Тикито", претходну сезону провео је у португалском Навалу, за који је одиграо више од четрдесет званичних мечева, а сјајна форма није промакла бољим португалским клубовима, па су интересовање за њега показали Маритимо и Ољаненсе, а пратили су га и скаути Браге и Порта. Ипак, Зоран Стојадиновић са својим сарадницима, који су овог играча пратили још у току претходне полусезоне, успео је да договори долазак овог играча, па би заједно са њим требало да слети у Београд већ у току сутрашњег дана.
Стивен Тико био је капитен и стуб одбране француске кадетске репрезентације која је освојила Европско првенство 2004. године, за коју су тада, између осталих, наступали и Карим Бензема, Самир Насри и Хатем Бен Арфа. За овог играча били су после тога заинтересовани многи европски клубови, а останак у Нанту, у чијој је омладинској школи и потекао, испоставио се као веома лоша идеја, јер Тико у овом тада већ посрнулом француском гиганту није добијао шансу у првом тиму.

2008. године, и то после једне краткотрајне позајмице у Седану, завршио је са Нантом и врло брзо прошао пробу у шкотском Хибернијану, за који је наступао у наредне три године, пре него што се отиснуо у већ поменути Навал.

Када је реч о играчким карактеристикама, Тико се веома добро служи обема ногама, има сјајну технику за штоперску позицију, што ће несумњиво значити Црвеној звезди, која у највећем броју утакмица мора да напада са свих десет играча. Супериоран је у ваздуху, дуел игра му је такође предност, а треба рећи и да је, према информацијама до којих је спортски сектор клуба дошао, велики професионалац и није проблематична личност. Занимљивост у вези са њим је да му је најбољи друг управо Самир Насри, са којим је раније наступао у млађим категоријама француске репрезентације.

Све у свему, у питању је фудбалер који поседује и довољан квалитет за Црвену звезду, али би се и добрим партијама могао искористити његов потенцијал и добити сјајан штопер са могућношћу даље продаје.

Осим Тикоа, Звезда би убрзо требало да се појача још једним штопером.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]