banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 12:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Sep 2010, 06:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
- Posle gola Andrije Kaluđerovića pojedini ljudi sa zapadne tribine uputili su teške uvrede predsedniku Vladanu Lukiću. Usledila je potom slična reakcija predsednika Lukića - rekao je u ime rukovodstva Crvene zvezde portparol Marko Nikolovski.

Само ми подебљај гдје то пише? Чак му је и спустио, рекавши да је он такође упутио тешке увреде појединим људима са западне трибине... Могао је да каже да нико није реаговао на прозивке, могао је да каже да се само радовао поготку, он је рекао истину. У сваком случају, Марко, свака част.
Нажалост, функција му није претјерано битна, али иначе, једина особа у управи коју бих оставио на позицији. У управи у којој бих ја и чистачицу послао у на биро...

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 11:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
FK Crvena zvezda u ime svih fudbalera, članova stručnog štaba i rukovodstva, ali i u ime miliona navijača našeg kluba od srca čestita Nemanji Vidiću izbor za kapitena slavnog Mančester Junajteda.
Tu veliku ulogu evropskog i svetskog fudbala uvek je obavljao igrač rodjen na Ostrvu, ali dva puta je menadžment Mančestera odlučivao drugačije. U slučaju Francuza Erika Kantone i sada u slučaju, nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde, Nemanje Vidića.
Nemanja Vidić će biti 50. kapiten Mančester Junajteda od 1878. godine.

Nemanja je sa Mančesterom već osvojio sve što se osvojiti može i već je velikim slovima upisan u istoriju kluba koji sa Crvenom zvezdom ima prijateljski i rivalski odnos.

- Ponašam se kao i pre, ali svestan sam da će traka dosta unaprediti moju igru. Traka Mančestera je velika obaveza, ali naučio sam od Gerija, Rajana i Rija kako se to radi – kaže Nemanja Vidić.

Bravo Nemanja! U ime Crvene zvezde i svih njenih navijača.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2010, 17:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

REZULTATI 1/16 finala Kupa:

BEOGRAD: BSK - Srem (Sremska Mitrovica) 1:1 (0:0), penalima 2:4
PEĆINCI: Donji Srem - Rad 0:2 (0:0)
KRALJEVO: Sloga - Crvena zvezda 0:2 (0:0)
ZUBIN POTOK: Mokra Gora - Smederevo 0:0, penalima 8:9
JAKOVO: Srem - Javor 2:2 (1:1), penalima 5:4
NIŠ: Sinđelić - Čukarički 2:0 (2:0)
PETROVAC NA MLAVI: Sloga - Vojvodina 0:2 (0:1)
ČAČAK: Borac - Inđija 2:0 (2:0)
BEOGRAD: Teleoptik - OFK Beograd 2:1 (1:1)
NOVI SAD: Proleter - Napredak 1:0 (0:0)
KRAGUJEVAC: Metalac - Novi Sad 1:1 (1:0), penalima 4:2
JAGODINA: Jagodina - Bežanija 4:0 (2:0)
POŽAREVAC: Mladi radnik - Sloboda Sevojno 1:3 (1:3)
KULA: Hajduk - Kolubara 0:0, penalima 4:5

Odloženo

SUBOTICA: Spartak Zv - Novi Pazar 28. septembar, 15,00
APATIN: Mladost - Partizan 6. oktobar, 15,00

Mečevi osmine finala Kupa Srbije biće odigrani u sredu, 27. oktobra.

Citiraj:
Andrija Kaluđerović je odveo crveno-bele u osminu finala, a za razliku od hica kojim je srušio Javor, mrežu odličnog golmana Sloge Aleksandra Božovića pogodio je dva puta u 90. i 92. minutu.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2010, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Није добро, добијамо посљедњу екипу на табели са 1 - 0.

Како видим из текстуалног преноса, посљедњих 10 минута се бранимо :roll: .

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2010, 17:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ekipu bez boda i postignutog gola... jedva, iz slobodnog udarca...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2010, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ништа ново. Игра ко иначе посљедњих година, поништена два гола због офсајда...

Елем... какав је краљ овај Братић!

Citiraj:
Remi Partizana i Spartaka u petak ostaće upamćen i po obračunu kapitena “crno-belih” na tom meču Saše Ilića i defanzivca gostiju Vidaka Bratića.

U samom finišu meča posle faula Bratića nad Kleom Ilić je verbalno nasrnuo na rivala, a ovaj pokušao da ga udari pesnicom.

Sudija je na kraju Bratiću pokazao žuti karton, što mu je bio drugi, pa je isključen sa meča. Bratić je istakao da je želeo da udari Ilića, koji se posle meča izvinio protivniku.

“Napravio sam makazice, zakačio nogom slučajno Klea, kojeg pri tom nisam video, zbog čega je sudija svirao faul. Našao sam se na zemlji, a u tom trenutku prišao je Saša Ilić i počeo da me vređa bez ikakvog povoda. Iznervirao sam se zbog toga, ustao i krenuo ka Iliću u želji da ga udarim. Pa, makar me to koštalo karijere. Nisam ga udario. Nije mi, kako se to kaže, došao na ruku. Reagovao sam u afektu, ali bio sam i isprovociran bez razloga. Saša me je posle utakmice pozvao telefonom i izvinio se zbog svoje reakcije. Bilo pa prošlo”, rekao je Bratić za ‘Žurnal’.

Bratić je svakako zadovoljan remijem, posebno jer je time pomogao Zvezdi da se izjednači sa “večitim” rivalom na tabeli.

”Ostatak utakmice protekao je u fer i korektnoj borbi sa obe strane, velikoj borbi u kojoj smo zasluženo ostali neporaženi. Ko će da pomogne Zvezdi ako nećemo mi Zvezdaši!? Zvezda je Srbije ostalo me ne interesuje”, istakao je igrač Spartak Zlatibor vode koji je od 2001-2003. godine igrao za “crveno-bele”.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=461114

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sa 11.000 navijača po utakmici, Zvezda je ubedljivo najgledaniji i najpopularniji srpski klub, a crveno-beli mogu da se pohvale da i u gostima privlače više publike nego rezultatski uspešnije komšije iz Humske: Zvezdu van "Marakane" gleda u proseku 4.500, a crno-bele 4.000 gledalaca, pišu Novosti .

Док кад ће издржати, питање је...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 12:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Михајловић дуже ван терена

Данијел Михајловић, дефанзивац Црвене звезде, одсуствоваће са терена неколико месеци због повреде колена. Детаљни лекарски прегледи обављени у уторак 28. септембра показали су да је Михајловићева повреда ипак теже природе. Да подсетимо, стамени штопер повредио се на мечу против Чукаричког.
Slika
Прегледи су показали да је у питању повреда предњих лигамената колена и да ће Михајловић морати да паузира дуже од очекиваног.

- Немам шта да кажем. Не знам како је уопште дошло до повреде. Нисам имао никакав покрет, само се појавио бол. Осећам се ужасно јер ми сада следи дугачка пауза а таман сам почео да играм – каже Михајловић.

Просто невероватно звучи податак да Црвена звезда на списку дуже одсутних играча сада има два штопера (Михајловић и Вилотић), а и капитен Ђорђевић је до недавно био повређен. Надајмо се да је овде крај.

http://crvenazvezdafk.com/src/mihajlovi ... ontent.htm

Ђорђевић неспреман, Михајловић и Вилотић ван строја на дуже вријеме. Савић отишао ове године у Бордо, Врањеш на позајмницу у Шериф.

Неће нас та задња линија. Још кад видимо ко све игра лијевог бека, јадна нам мајка! Једино што улијева оптимизам је Нинков на десној страни и овај Ади који се добро показао у ова два меча.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 12:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Moraće Karleuša u sredinu s Adijem... a onda opet neka egzibicija na lijevi bok...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2010, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Лудило!
Citiraj:
UEFA kaznila Zvezdu sa 27.000 evra

Diciplinska komisija UEFA kaznila je Crvenu zvezdu sa 27.000 evra zbog incidenata njenih navijača na susretima sa Slovanom.

’Crveno-belima’ je određena zbirna kazna za oba meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crvena zvezda će morati da plati 7.000 evra zbog reakcije navijača, uprkos tome što je delegat utakmice na stadionu u Ljutice Bogdana naveo da su incident izazvali gostujući navijači iz Slovačke.

Znatno veća kazna (20.000 evra) određena je za incidente navijača Crvene zvezde na revanšu u Bratislavi, pre svega zbog korišćenja pirotehničkih sredstava.

Za ispade svojih navijača u Beogradu i propusta u organizaciji na svom stadionu „Pasineki“, slovački klub moraće da plati po 15.000 za svaki meč, ukupno 30.000 evra.

Klubovi imaju pravo na žalbu, ali se veruje da se ’crveno-beli’ neće žaliti.

Zbog ispada svojih navijača, Crvena zvezda je poslednjih dvadesetak godina u kasu UEFA uplatila oko milion evra.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=461753

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Од сутра:

Slika

Не знам шта је коцепција, у чему је разлика у односу на Звездину ревију, зашто и "Србија" у називу, чему два идиотска наслова "За кога да навијате кад играју Динамо и Партизан" и "Зашто не треба да летујете у Хрватској"... пуно нејасноћа.

Али видјећемо кад ово изађе...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 09:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidim i da su na forumu Delija neki ocrnili koncepciju i taj novi marketing... Pored toga i ovaj natpis Ko ne kupi taj je grobar... Previse su paznje pridali nevaznim stvarima, Casopis je o Zvezdi, a ne o komsijama i to sve u prvom broju... Ali videcemo na sta ce to liciti

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 10:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ово нимало не иде на добро. Новине су по најављеном, тешки промашај. Ал` да сачекамо. :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 13:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovako na prvu deluje kao da je neki 15-ogodisnjak glavni urednik... Nego hoce li se moci kupiti kod nas? Vidim da pise cena 99DIN, to je manje od eura, nadam se da ce se u RS shopu moci kupiti...

p.s. ja jos nisam dobio clansku kartu :-?

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 14:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ovaj Lukic je definitivno za sopota.Odvlaci paznju sa terena na neke lijeve stvari.Lukic i Adzic stoje iza igraca... najavljujuci nove vojnicke pohode sa kristicem na celu... koji kao i obicno nema sta zamjeriti svojim vojnicima...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 16:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
SD Crvena zvezda dobija novog predsednika

Članovi skupštine sportskog društva Crvena zvezda izabraće u četvrtak uveče novog predsednika, a jedini kandidat za tu funkciju je ministar energetike Srbije Petar Škundrić.

Škundrića je za mesto predsednika kandidovao Fudbalski klub Crvena zvezda.

Dosadasnji predsednik SD Crvena zvezda, bivši ministar za privatizaciju i poslanik Narodne skupštine Aleksandar Vlahović kome je istekao mandat, nije se ponovo kandidovao za predsednika.

Kandidati za potpredsednike SD su Vladica Popović, Jasna Šekarić i Milan Nikolić, a delegati će na predlog novog predsednika izabrati novi Upravni i Nadzorni odbor Sportskog društva.

Skupština počinje u 18 sati na stadionu Crvene zvezde, ima 70 delegata koji predstavljaju 25 klubova sportskog društva.

U sastavu SD Crvena zvezda su Fudbalski klub, Košarkaški klub, Atletski klub, Odbojkaški klub, Klizačko-hokejaški klub, Rukometni klub, Veslački klub, Mačevalački klub, Stonoteniski klub, Teniski klub, Plivački klub, Skijaški klub, Klizački klub, Automobilski klub, Biciklistički klub, Boks klub, Kuglaški klub, Boćarski klub, Rvački klub, Vaterpolo klub, Karate klub, Karate klub, Streljački klub, Tekvondo klub, Bridž klub i Ragbi klub.

Sta reci na ovo, predsednik SD minisar enrgetike, a partizanov generalni sponzor EPS... Sve mi ovo mutno, ocigledno neko dobija zasluge za dovodjenje Gazproma... Sto je najcudnije FK ga je predlozio :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2010, 18:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Sep 2010, 10:45
Zašto se čudiš, Aleksandar Vlahović je dugo godina bio visoki funkcioner u SD/FK Crvena Zvezda...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 06:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Sta reci na ovo, predsednik SD minisar enrgetike, a partizanov generalni sponzor EPS...

Замисли колика је онда моћ југословена, кад он као министар енергетике мора аминовати тај уговор... Јбг, Предсједник државе, Министар полиције, Директор БИА-е, ФСС... Владају. Ничија није до зоре сијала... :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2010, 08:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Потпуно сам против политичара у управи било ФК било СД, али ово је потпуно логично!

Дакле, ако не политичари, ко онда? Да је за предсједника СДЦЗ изабран неки "еминентни привредик" типа Зептер или мали Мишковић, била би прича "ето њега, не занима га Звезда већ жели да дође до имовине и земљишта у Београду које припада СДЦЗ".

Дакле, немој политичара, немој привредника... кога онда? Предсједника удружења извиђача Србије?

А размишљајте и овако: Шкундрића је на мјесто предсједника СД ЦЗ предложио фудбалски клуб, а у управном одбору фудбалског клуба већ сједи Александар Антић, предсједник Градског одбора Социјалистичке партије за Београд и Шкундрићев партијски колега.

Иако смо важили као клуб близак демократама, сад у управи има социјалиста ко да је Слобо на власти.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2010, 09:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
shoole je napisao:
Потпуно сам против политичара у управи било ФК било СД, али ово је потпуно логично!

Дакле, ако не политичари, ко онда? Да је за предсједника СДЦЗ изабран неки "еминентни привредик" типа Зептер или мали Мишковић, била би прича "ето њега, не занима га Звезда већ жели да дође до имовине и земљишта у Београду које припада СДЦЗ".

Дакле, немој политичара, немој привредника... кога онда? Предсједника удружења извиђача Србије?

А размишљајте и овако: Шкундрића је на мјесто предсједника СД ЦЗ предложио фудбалски клуб, а у управном одбору фудбалског клуба већ сједи Александар Антић, предсједник Градског одбора Социјалистичке партије за Београд и Шкундрићев партијски колега.

Иако смо важили као клуб близак демократама, сад у управи има социјалиста ко да је Слобо на власти.
Ma ovo je "B" postava socijalista(kakav crni Škundrić 100 mu godina).Džaba nam kad je Dačić kod groblja a on je predsjednik te partije.Da ne pričamo o Tadiću,onim mafijašima iz "Srbija-gasa" , "EPS-u","PTT-a".Nema šta postali su "državni projekat" i u košarci i u fudbalu još od vremena Mirka Marjanovića,Duška Tomića i ostale slobove kamarile.To traje a do kad...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]