banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 07:27 Danas je 30 Jun 2026, 07:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 276  Sledeća

Za koga ćete navijati u finalu?
Argentina 44%  44%  [ 32 ]
Njemačka 56%  56%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 73
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
С том разликом што је Марадона био велики играч и донио је својој репрезентацији титулу шампиона свијета, а Робен је обична љига која нема ни 1% Марадониног талента и која ће да буде шампион исто кад и Ален Ајверсон у кошарци.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Sutra Ameri uzimaju Belgijance na frku a Argentina siptare.

Е хвала Богу, коначно нешто паметно и од тебе! Већ сам изгубио наду.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Bas me zanima kakva frka mora biti pa da Ameri uzmu Belgiju... Al' dobro, svako ima pravo da misli sta hoce

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Sto,pa belgija nista nije pokazala u ove tri utakmice

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ma ne mogu onu Belgiju nikako. Kakav tim samo imaju, to je cudo jedno, ali tacno se vidi odmah da je to hrpa zvijezda bez ikakvog kolektiva i timskog duha.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
Harvester je napisao:
С том разликом што је Марадона био велики играч и донио је својој репрезентацији титулу шампиона свијета, а Робен је обична љига која нема ни 1% Марадониног талента и која ће да буде шампион исто кад и Ален Ајверсон у кошарци.

Veliki igrač može biti ljiga (simulirati i oprošteno mu je), a slabiji ne može da simulira i neće mu to nikad biti oprošteno? Nebitno radilo se o Robbenu ili ne...igrači to rade, to se ne sankcioniše (niti naknadno komisije to ne kažnjavaju) za razliku od ugriza ili krvničkih startova.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Belgija ce tek da doda gas na prvenstvu

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Moze sako,imam i njih da ce biti prvaci

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Cudo mora da se desi da Ameri dobiju Belgiju. Koliko god da su Ameri cvrsti Belgijanci su cvrsci. Hajd da su Ameri nesto tipa Meksika sa brzim i pokretljivim igracima naprijed i brzom tranzicijom pa hajd. Ovako ako Belgiju mogu dobiti na prekide onda mogu svakog a od tog nema nista.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bolje da je govno dalo gol nego da se slika

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Belgijanci nisu nista posebno pokazali i pored lagane grupe u kojoj su bili nisu briljirali. Tacno da imaju dobre igrace, ali ovdje igra kolektiv ne skup pojedinaca to je pokazao Meksiko, Cile i Kostarika. Mislim da Ameri nisu bez sansi tu, ali zavisi od Belgije hoce li igrati bolje ili slicno kao u prve tri.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nitro je napisao:
Pošto zbog raznoraznih obaveza, ovo svjetsko pratim na mahove, poslije prvog kruga, a da nisam odgledao nijednu utakmicu Kostarike, vidim oni prvi u svojoj grupi, a hvalopjevi za njihovu igru, pršte na sve strane. Očekujem sad neku renesansu fudbala, ono u fazonu "ovo je samo igra", pa sve mislim tu pršti od nekog fudbalskog vica, nešto kao što je onomad igrao njihov zemljak Vončop, zbog kojeg sam i gotivio tu reprezentaciju i onda odgledam ono od sinoć... Bog te vidio. Na koju su foru oni bili prvi u grupi, kakve su ih vile pronosale, meni nije jasno... Bunker i ispred tog bunkera bunker. Naprijed utrapi loptu Kembelu ili Ruizu, pa šta urade sa njom. Ja se ne mogu oteti utisku, da će njih ozbiljna selekcija, sa ozbiljnim pristupom, ipak odučiti od života i da je njihov plasman u četvrt-finale, splet okolnosti, kakav se na SP uglavnom desi, kao recimo Gana na prošlom SP, pa Ukrajina u Njemačkoj itd...

Jest sereš brate. Ljudi imaju 4 krštena igrača i ovih ostalih sedam što se bore i trče. Šta sad očekuješ da vezu ko Barselona prije nekoliko godina?

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ocekuje dobru igru jer su bili prvi u onakvoj grupi, a ne da ih Grcka nadigra u svim segmentima igre.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Pokazaće to u četvrt finalu. Juče su imali lošiji dan i igrača manje.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Juce bilo kartona kao u prici, pa ne upratih ko iz CRC nema pravo nastupa na sledecem mecu

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
dobro se drzala Costarica. i a penalima nisu "zatrokirali" obzirom da su sve mladji igraci.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ljuka988 je napisao:
Harvester je napisao:

Veliki igrač može biti ljiga (simulirati i oprošteno mu je), a slabiji ne može da simulira i neće mu to nikad biti oprošteno? Nebitno radilo se o Robbenu ili ne...igrači to rade, to se ne sankcioniše (niti naknadno komisije to ne kažnjavaju) za razliku od ugriza ili krvničkih startova.

Па треба накнадно да се санкционише и једно и друго. Успут, истина је да је Холандија оштећена за онај први пенал, али само потпуни лудак од судије може да прави компензацију у посљедњој минути. То једноставно нормалан човјек не ради.
Ја код Марадоне не волим ту "Божју руку" и његово хваљење тиме, али ми је драг зато што је Србин и дружи се са Фиделом Кастром и Кустом.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 13:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nego, zaboravih pitati, jel iko skontao onu ruku Grka prije ponovljenog snimka? Cak se ni Kostarikanci nisu bunili.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2014, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Erazmo Roterdamski je napisao:
Nitro je napisao:
Pošto zbog raznoraznih obaveza, ovo svjetsko pratim na mahove, poslije prvog kruga, a da nisam odgledao nijednu utakmicu Kostarike, vidim oni prvi u svojoj grupi, a hvalopjevi za njihovu igru, pršte na sve strane. Očekujem sad neku renesansu fudbala, ono u fazonu "ovo je samo igra", pa sve mislim tu pršti od nekog fudbalskog vica, nešto kao što je onomad igrao njihov zemljak Vončop, zbog kojeg sam i gotivio tu reprezentaciju i onda odgledam ono od sinoć... Bog te vidio. Na koju su foru oni bili prvi u grupi, kakve su ih vile pronosale, meni nije jasno... Bunker i ispred tog bunkera bunker. Naprijed utrapi loptu Kembelu ili Ruizu, pa šta urade sa njom. Ja se ne mogu oteti utisku, da će njih ozbiljna selekcija, sa ozbiljnim pristupom, ipak odučiti od života i da je njihov plasman u četvrt-finale, splet okolnosti, kakav se na SP uglavnom desi, kao recimo Gana na prošlom SP, pa Ukrajina u Njemačkoj itd...

Jest sereš brate. Ljudi imaju 4 krštena igrača i ovih ostalih sedam što se bore i trče. Šta sad očekuješ da vezu ko Barselona prije nekoliko godina?

Ne očekujem da vezu, već ne mirišem te hvalospjeve na račun ekipe koja na utakmici koju sam gledao, igra bunkerčinu protiv klasične bunkeraške ekipe. Kao da Grčka sad ima sve klasu do klase u timu, a ne hrpu veterana, golmana amatera i 2-3 solidna evropska igrača, pa su opet odigrali daleko bolje... Kao što skeva reče, ekipa koja pored Italije, Engleske i Urugvaja bude prva u grupi, valjda može bar protiv limitirane ekipe Grčke, da ne odigra kao totalni autsajder...

Vrh

[ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 276  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]