skeva je napisao:
Zanima me samo jedna stvar, nije provokacija i nemojte smarati sa prepucavanjem, jel vi stvarno mislite da Partizanova uprava i trener trebaju dobiti prolaznu ocjenu i tolike pohvale za odradjenu polusezomu pocevsi od kraja prosle sezone sa ukljucenim transferima i pratecim stvarima?
Наравно да требају. Образложење.
- када је у питању Станојевић имао је сезону какву нико никада није имао,дакле на основу статистичких података о успјешности (пораз од Шамрока) једина права мрља у сезони.
- Ђурић, једноставно човјек који дефинитивно зна како се води један велики клуб,иако сам први био против неких његових потеза јасно је да се ради дугорочнији план,истовремено и глупом је јасно да наши клубови морај продават најбоље,али реално гледан буџет Партизана (2011/2012) је дупло већи од буџета прије 6 година,то ваљда довољно говори.
- трансфери, све у свему наша реалност. Волков је у потпуности оправдао повјерење. Маркеш тек треба да се докаже,али евидентно је да ће он далеко већу шансу добит у наставку сезоне,човјек је био стандардан у бразилској најјачој лиги то ваљда нешто значи. Иванов такође прелазна оцјена,показао да не компликује пуно и за наше лиге одличан. Што се осталих тиче,о Лоли не треба трошит ријечи.
Наравно два велика кикса прелазног рока су Ранковић и Саша Марковић,нажалост доведени су,њима се може ту прикључит и Јованчић. Што се бразилца Едуарда тиче он ће као и Маркеш тек показати свој квалитет,адаптација у њиховим случајевима иде нешто дуже. Наравно Манга је највећа непознаница,два млада играча смо из сопствене школе укључили (Аксентијевић и Марковић) и још пуно лијепих ствари је било ове јесени,све у свему ПРЕЛАЗНА ОЦЈЕНА.
- што се Југа тиче нема потребе дискутоват.
Mislim da ne bi trebao uzimati u obzir ovu nasu namjestenu ligu gdje je 90% utakmica pokupovano sa obje strane... Mislim, lijepo je se zaludjivati al vidjece se u evropi koliko je partizan dominantan sa ovim timom na ljeto...