banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 18:25 Danas je 30 Jun 2026, 18:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Puno ko Marakana peva se pesma stara:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MGFUd7WMo6E[/youtube]

Čestitke igračima na osvojenoj jesenjoj tituli prvaka Srbije. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Al' ih hvalite,kao da igraju u Primeri,a ne JSL.....Majstorije su trebali pokazati protiv Šamroka,a ne protiv Mladosti iz Lučana...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Већ 10 разлике довољно говори колико је и тај "слаби" Партизан доминантан и квалитетнији од осталих ривала. Што се мене тиче титула је освојена у дербију, а надам се да ће симпатизери комшија обратити пажњу мало више на своје недостатке него што сваку прилику користе да укаљају свето име Партизана.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Današnjim trijumfom nad Metalcem, Partizan je jesenji deo sezone završio na ''plus deset''. Trener Stanojević naglasio da mu je, izuzev izostanka rezultata u Evropi, prvi deo sezone doneo dosta razloga za zadovoljstvo.Komentarišući današnji susret u Lučanima, Aleksandar Stanojević je istakao da su dva izvanredna individualna poteza njegovih igrača prelomila utakmicu posle nešto lošijeg početka.
''Mogu samo da budem zadovoljan. Čestitam igračima, na početu smo imali problema, ali dva sjajna individualna poteza dovela su nas do vođstva. Ostalo je bila rutina", konstatovao je Stanojević.
U rezimeu prvog dela sezone, Stanojević je naglasio da su, osim odličnih rezultata na domaćoj sceni, crno-beli afirmisali i dvojicu talentovanih fudbalera.

''Iako smo morali da budemo bolji u Evropi, ja sam generalno zadovoljan. Odavno nismo imali deset bodova prednosti na polusezoni, afirmisali smo dva mlada igrača, Lazara Markovića i Šćepovića, a postoji još stvari kojima možemo da se ponosimo.
Imamo najbolje uslove za rad, najbolje igrače, pa je i prirodno da budemo iznad svih. Ali, mi hoćemo i korak dalje - to je upravo afirmacija talentovanih igrača i to nam za sada i uspeva'', zaključio je Stanojević.

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 00:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Сви голови ове полусезоне:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6SJ7ke0iciM[/youtube]

Александар Станојевић о јесењој полусезони:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sPhrLIQ_Q2s[/youtube]

Slika

Смрт фашизму, напред Партизан! :occasion5:

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Stanojević: Krivi smo jer smo najbolji!
Deset bodova je teško nadoknadivo, ali ipak ne mogu da obećam osvajanje još jedne titule. Tomić i Kamara imaju ponude – ističe trener Partizana.
PARTIZAN zimuje kao na Mediteranu. Toplo je oko srca crno-belima na plus deset i nerado priznaju ono što poručuju sa „Marakane“ - da je trka za šampionsku trku završena već na pola puta. Lučani su bili 16. domaća stanica u nizu kroz koju je šampion prošao bez zaustavljanja, 13 uzastopnih pobeda u Superligi označavaju nadmoć kluba iz Humske i nagoveštava nastavak četvorogodišnje dominacije u Srbiji.

Rekordi pljušte, kao i osmesi, trener Aleksadnar Stanojević je ponosan, ali suzdržan. Ne može već sada da se proglasi šampionom.
- Jasno je svima da je deset bodova prednosti teško nadoknadivo, ali ja sam oprezan, ne opuštam se jer sam kao igrač izgubio devet bodova viška. Zato ne mogu sad da obećam titulu. Ako u prvih pet-šest kola proleća nastavimo u ovom tempu onda je sigurno izvesno da ćemo odbraniti titulu. Nemamo lak raspored, ma sad se naježim kad pomislim na Suboticu - ne voli da trči pred rudu trener crno-belih.Posle eliminacije iz Evrope, teških trenutaka na početku septembra, niko u Humskoj nije verovao u ovakav rasplet jeseni.

- Nije Zvezda kriva za ovo stanje na tabeli, već Partizan. Mi smo pobedili na 16 uzastopnih utakmica i našim rivalima je teško da se takmiče sa nekim ko ne zna za neuspeh. Imali smo i loših partija, ali smo umeli da se takmičimo, kasnije kad je pritisak pao igrali smo i lepo za oko, za publiku, afirmisali Lazara Markovića i Šćepovića. Iz teške situacije su nas izvukla naša, Partizanova deca. Oni imaju to fudbalsko vaspitanje da je klub iznad svega, zato smo mi drugačiji od ostalih.

Objasnio je Stanojević da je brojno prisustvo igrača poniklih u klubu ključno za atmosferu i postignute rezultate. Samim tim je i nagovestio da „plus 10“ (ne) menja prolećnu koncepciju.

- Lično bih voleo da svi igrači ostanu na okupu jer bih u tom slučaju mogao ovaj tim da nadogradim, uz dva-tri pojačanja na leto bili bismo konkurentniji za Evropu. Međutim, moramo da gledamo interese kluba. Zajedno ćemo odlučiti ko će otići, daće se šansa nekim mlađim igračima iz Teleoptika. Teško je u Srbiji zadržati tim nekoliko sezona, to je realnost i ne možemo je kriti.

Nije Stanojević direktno objasnio hoće li klub zadržati Vukića i Sašu Ilića, ali jeste potvrdio njihov značaj u timu.

- Vukić spada u igrače koji pravi balans u ekipi, doprinose razvoju mlađih fudbalera. Možda je baš on razigrao Markovića i Šćepovića. Stefan Savić jeste talentovan, dosta smo radili sa njim, ali ga je igračem „napravio“ Krstajić. Zato ne mogu da zamislim trening bez Saše Ilića jer on mnogo znači za tim, atmosferu. Radili smo tokom jeseni na svim detaljima i zato danas sve ovo ima smisla - ističe Stanojević.

U klubu nisu ispitivali od čega su se pred meč u Lučanima otrovala devetorica igrača, a posle treninga u ponedeljak ekipa ide na zasluženi odmor sve do 14. januara kad dvodnevnim lekarskim pregledima startuju pripreme za prolećnu sezonu. POSVEĆENIM radom, energijom i skomnošću, Stanojević kaže da je prebrodio teške momente posle poraza od Šamroka.
- Na poverenje upravi sam uzvratio rezultatima što je i najvažnije - kratko će Stanojević. - Ne brojim rekorde, ali ih pratim preko medija i ponosan sam na njih. U kratkom periodu imao sam tri serije sa po više od deset pobeda, a kao i svakom detetu Partizana raduju me pobede nad Zvezdom. Međutim, one mi nisu donele kredit u budućnosti, jer to u fudbalu ne postoji.

ВОЛИМ ПАРТИЗАН!

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zanima me samo jedna stvar, nije provokacija i nemojte smarati sa prepucavanjem, jel vi stvarno mislite da Partizanova uprava i trener trebaju dobiti prolaznu ocjenu i tolike pohvale za odradjenu polusezomu pocevsi od kraja prosle sezone sa ukljucenim transferima i pratecim stvarima?

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Zanima me samo jedna stvar, nije provokacija i nemojte smarati sa prepucavanjem, jel vi stvarno mislite da Partizanova uprava i trener trebaju dobiti prolaznu ocjenu i tolike pohvale za odradjenu polusezomu pocevsi od kraja prosle sezone sa ukljucenim transferima i pratecim stvarima?

Transferi - osim Volkova i Ivanova, svi ostali nula bodova.
Učinak u Evropi - katastrofa. Ne zna se šta je gore, ispadanje od raspalog Genka i dva puta vođstvo protiv istog, ili ona sramota protiv Šamroka. Mada i tu dosta stvari smrdi. Sve mi vuče na to da su prodali utakmicu.
Učinak kod kuće - tabela sve govori, ali opet liga slaba tako da nisam puno impresioniran.

Za mene je Đurić od početka bio sumnjiv i nije mi djelovao kao ličnost sposobna da upravlja jednim fudbalskim klubom. Takođe, nijedan trener poslije Đukića mi nije po ukusu bez obzira što su osvojene 4 uzastopne titule i što je peta već na dohvat ruke.

Dakle, za mene je sve ovo slabo i nedovoljno dok se u Evropi ne uradi nešto konkretno. Neka se malo ugledaju na KK i VK kako se razvaljuje u evroligi sa budžetom manjim od godišnje plate jednog prosječnog igrača Barselone, CSKA, PAO-a, Sijene, Makabija...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Tesko to ide u fudbalu, lakse u u kosarci i vaterpolu....

Nego vidim svi ih nesto hvale i dizu ih u nebesa, cak se i strasni Scepovic poceo smatrati igracem pa zato pitam...

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sve je to nekako podnošljivo dok se uzimaju titule. Đurić nije smio ući u FK ni po koju cijenu. Takvi mentoli nam ne trebaju. Partizan treba da vode Partizanovci, ljudi koji su od ranije bili u Partizanu kao igrači ili kao treneri. Takođe, nikada neću prežaliti što su otjerali Đukića i doveli one panjeve Jokanovića, Stevanovića, Stanojevića. Đukić je bio pravi trener, doveo prava pojačanja, odlično odradio posao za 2 polusezone koliko je bio trener, izašao sa ekipom u Evropu u kojoj bi sigurno prezimio da nam UEFA mafiosi nisu smjestili ono sranje u Mostaru (iako su Grobari napravili sranje, evidentno je bilo da su najveći propusti napravljeni od strane domaćina te utakmice). Imao je odličnu taktiku, mlade igrače željne dokazivanja i nekoliko stranaca koji su se opasno primili na Partizan i Grobare kao navijače. Onda nam je Tole učinio medveđu uslugu i odveo nam Đukića, a uprava istovremeno odbila da mu produži ugovor...mamu im lopovsku. Da je Đuka ostao, plasiranje u LŠ bi postala zajebancija. I sa ovim mamlazima nam je malo falilo da prođemo Genk i ostalu boraniju, šta bi tek uradili sa Đukićem kao trenerom. :cry:
Đuriću odlazi!

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 13:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
djukic sad vodi valjadolid u drugoj spanskoj,nalaze se na 4 mjestu i 3-4 boda iz prvog herkulesa

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Vi ste se grdno, grdno zajebali što niste zadržali Đukića. 10 godina vam ne bismo prišli.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:

Наравно да требају. Образложење.

- када је у питању Станојевић имао је сезону какву нико никада није имао,дакле на основу статистичких података о успјешности (пораз од Шамрока) једина права мрља у сезони.
- Ђурић, једноставно човјек који дефинитивно зна како се води један велики клуб,иако сам први био против неких његових потеза јасно је да се ради дугорочнији план,истовремено и глупом је јасно да наши клубови морај продават најбоље,али реално гледан буџет Партизана (2011/2012) је дупло већи од буџета прије 6 година,то ваљда довољно говори.
- трансфери, све у свему наша реалност. Волков је у потпуности оправдао повјерење. Маркеш тек треба да се докаже,али евидентно је да ће он далеко већу шансу добит у наставку сезоне,човјек је био стандардан у бразилској најјачој лиги то ваљда нешто значи. Иванов такође прелазна оцјена,показао да не компликује пуно и за наше лиге одличан. Што се осталих тиче,о Лоли не треба трошит ријечи.
Наравно два велика кикса прелазног рока су Ранковић и Саша Марковић,нажалост доведени су,њима се може ту прикључит и Јованчић. Што се бразилца Едуарда тиче он ће као и Маркеш тек показати свој квалитет,адаптација у њиховим случајевима иде нешто дуже. Наравно Манга је највећа непознаница,два млада играча смо из сопствене школе укључили (Аксентијевић и Марковић) и још пуно лијепих ствари је било ове јесени,све у свему ПРЕЛАЗНА ОЦЈЕНА.
- што се Југа тиче нема потребе дискутоват.

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 14:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Stanojević je svoje znanje pokazao kada je usrao motku na 4 utakmice za redom u Evropi gdje je sva 4 puta vodio 1:0 i na kraju sjebao sve do kraja! Da sam na njegovom mjestu bilo bi me sramota ostati na mjestu trenera bilo kojeg kluba, a kamoli Partizana.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 14:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pekmen je napisao:
Stanojević je svoje znanje pokazao kada je usrao motku na 4 utakmice za redom u Evropi gdje je sva 4 puta vodio 1:0 i na kraju sjebao sve do kraja! Da sam na njegovom mjestu bilo bi me sramota ostati na mjestu trenera bilo kojeg kluba, a kamoli Partizana.

Пријатељу Пекмене :) откуд такав став???

Будимо реални Станојевић је тренерска величина за : Јешиће,Ребере,Ђукиће,Јокановиће,Стевановиће. ;)

Волио бих и ја да је према Вермезовићу тадашња управна структура испала коректнија јер гарантујем да би дупло више пута играли ЛШ,ал тако је како је. Станојевићева главна мана је још увијек недовољна количина самопоуздања и ауторитета,али то се стиче годинама,а пред њим је доста година успјешног рада.

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 15:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vermezović je za mene bio OK trener. Igrali smo dobro dok je on bio trener, jedino nismo imali sreće kada smo ispali od Artmedije, ali to je već krivica igrača koji nisu mogli zabiti 15 zicera te večeri.
Slažem se da je Stanoje veličina za Jokanovića, Stevanovića, Ješića, Rebera i ostale pizdiće koji ni sami ne znaju kako su postali treneri u Partizanu.
Stanojeviću zamjeram što se na obe utakmice protiv Genka i Šamroka povukao odmah nakon našeg vođstva od 1:0. Pogledaj smo utakmice protiv Genka: otišli smo u Belgiju i napali ih od prvog minuta. Jadnici nisu znali gdje se nalaze. Zabijemo im gol i odmah svi u odbranu. Oni dobiju na samopouzdanju i krenu da nas napadaju i na kraju pobjede. U Beogradu ista situacija. Sve odlično, povedemo i opet svi u odbranu. Protiv Šamroka neću ni komentarisati. Ono je sramota. Nama trebaju treneri tipa Tumbaković, Đukić, Vermezović, Golac...koji će istovremeno forsirati jaku odbranu i efikasan napad.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 15:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
skeva je napisao:

Одоговорићу питањем.
Да је Звезда у овој ситуацији у којој је Партизан сада, да ли би ти био задовољан радом управе?
Вјерујем да би скакао од среће. :occasion5:

Rivaldinho je napisao:
Vi ste se grdno, grdno zajebali što niste zadržali Đukića. 10 godina vam ne bismo prišli.

Нећете ни овако. :occasion5:

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 18:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pekmen je napisao:
Vermezović je za mene bio OK trener. Igrali smo dobro dok je on bio trener, jedino nismo imali sreće kada smo ispali od Artmedije, ali to je već krivica igrača koji nisu mogli zabiti 15 zicera te večeri.
Slažem se da je Stanoje veličina za Jokanovića, Stevanovića, Ješića, Rebera i ostale pizdiće koji ni sami ne znaju kako su postali treneri u Partizanu.
Stanojeviću zamjeram što se na obe utakmice protiv Genka i Šamroka povukao odmah nakon našeg vođstva od 1:0. Pogledaj smo utakmice protiv Genka: otišli smo u Belgiju i napali ih od prvog minuta. Jadnici nisu znali gdje se nalaze. Zabijemo im gol i odmah svi u odbranu. Oni dobiju na samopouzdanju i krenu da nas napadaju i na kraju pobjede. U Beogradu ista situacija. Sve odlično, povedemo i opet svi u odbranu. Protiv Šamroka neću ni komentarisati. Ono je sramota. Nama trebaju treneri tipa Tumbaković, Đukić, Vermezović, Golac...koji će istovremeno forsirati jaku odbranu i efikasan napad.

Бураз то је кључно у свим нашим клубовима,како да тренери форсирају нападачку игру,кад на тренинзима од петлића до јуниора се најмање уигравају нападачке акције,шут,набачак,корнери (сам сам тренирао фуцу 7 година и из искуства причам)? Једноставно је тако,наравно да смо ми имали и Ламина,Клеа,Јоветића,Кежмана,сад Марковића и Шћеповића,ал једноставно стил је годинама исти и нажалост старомодан кад је у питању овај модерни фудбал.

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 18:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2011, 21:02
cito sam da od proleca krece da igra i Ninkovic...takodje kruze price da je u juniorskoj skoli bio u potpunosti uskladjen sto se kvaliteta tice sa Lazarom Markovicem....nadam se da ce on da bude jos jedan u nizu Partizanovih bisera...:D

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2011, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma добар је Нинко, имамо ми ту још пар добрих момака,које би Станоје могао уврштават на мањим утакмицама (уколико за нас тренутно и постоји велика утакмица у ЈСЛ,тј. достојан противник),дакле надам се да би и Трујић и Попара могли добит шансу,а исто тако од наредне сезоне кад се врати Брашанац из Смедерева и њему пружит достојну шансу.

Slika

Vrh

[ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]