banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 18:28 Danas je 30 Jun 2026, 18:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 26 Nov 2011, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Sve čestitke na novoj tituli. :(

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2011, 23:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2011, 22:31
Šćepovićev gol za navijače

Slika

Mladi napadač srpskog šampiona odigrao je utakmicu života i na pravi način utišao sve kritičare koji su ga prethodnih meseci 'prozivali'.
"Drago mi je što sam nastavio da postižem golove u derbiju, činio sam to često u mlađim kategorijama. Nadam se da će mi ovaj gol pomoći da izgladim odnose sa navijačima", istakao je Šćepović.
Šćepović je pre gola asistirao Zvonimiru Vukiću za prvi pogodak na meču, a mladi napadač je rekao da mu se nikada do sada nije desilo da pauzu između dva poluvremena provede na terenu.
"Nikada mi se do sada nije desilo da se na poluvremenu zagrevam na terenu. To je mene i moje saigrače motivisalo i došli smo do zaslužene pobede", kazao je Šćepović.

Slika

Vezni igrač Stefan Babović ocenio je posle pobede da je njegova ekipa bolja od Crvene zvezde jer duže igra zajedno i jer su igrači iskusniji.
"Teška utakmica, Zvezda je igrala na sve ili ništa, a mi smo im u određenim trenucima prepustili inicijativu, međutim, nisu bili toliko opasni. Zvezda je dobra ekipa, ali mi smo u ovom trenutku bolji, duže igramo zajedno, iskusniji smo", rekao je Babović.
On je istakao da je incident na poluvremenu nastao zbog velike tenzije i da je to "nešto što se dešava".
"Niko ne želi takve scene, ali tenzija je velika i to se dešava. Osvojili smo velike i važne bodove, to znamo i mi i oni, ali i cela Srbija", istakao je Babović.
Mladi napadač Partizana Lazar Marković presrećan je jer je debi u "večitom" derbiju završio pobedom.
"Sjajan način da se debituje u derbiju. Ne mogu da opišem sreću koju osećam. Ono što se na poluvremenu dogodilo nema veze sa fudbalom", rekao je Marković.

Slika

Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je da je njegova ekipa zasluženo dobila, ali da prvenstvo još nije gotovo jer treba da se odigra još jedna polusezona.
"Veoma važna utakmica i zasluženo smo je dobili. Ima još da se igra, ništa nije odlučeno, ali ovo je veliki korak ka tituli. Presrećan sam, sada idemo korak po korak, osigurali smo jesenju titulu, ali ostaje drugi deo prvenstva", kazao je golman Partizana.
Stojković je bio na udaru navijača Crvene zvezde koji su ga gađali petardama i bakljama.
"Dobio sam opekotinu, ali to je nebitno, važan je fudbal", istakao je Stojković.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2011, 12:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QA1BvNkmKlI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2011, 01:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Kako je mocno voziti se autom po Beogradu i slusati prenos na radiju :D
Jos nasao neki radio koji izgleda promovise samo Partizan, komentatori urlicu na sav glas kod oba gola :)

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2011, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Roma već spremila novac za Markovića?

Rimski dnevnik "Il Mesađero" tvrdi da je Roma ispred Intera u trci za Lazara Markovića.
Naime, direktor Sabatini koji je bio na derbiju prošle subote, se uverio u kvalitet 17 - godišnjeg igrača i želi da preduhitri konkurente.
Prema navodima lista, dok se Inter, Fiorentina, Juventus samo raspituju, "Vučica" se odlučila da uputi ponudu.
U pitanju je suma od 6 miliona evra, kako bi se ugrabio mladi napadač.
Sigurno da ovaj novac nije dovoljan da se testira volja ljudi iz Partizana koji su čvrsti u nameri da ne prodaju biser srpskog fudbala, osim u slučaju da stigne ponuda koja se ne odbija.
To svakako nije suma koju bi eventualno ponudili Rimljani.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 59048.html

Ja ću sam sebe naživo kastrirati ako oni sad prodaju Markovića.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 12:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ako ga i ne prodaju sad prodace na kraju sezone sigurno.. A plasim se da ce isto i kod nas biti sa Lazovicem. :/

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 13:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mamu im jebem. Ako ga prodaju ko će igrati kvalifikacije za LŠ? :angry4:

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 14:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2011, 21:02
ponude za markovica su dolazile i od sahtjora,celzija,intera.....ne vjerujem da ce ga odmah prodati....

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 15:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Poznajući Đuru Šnajdera, mislim da mu neće dugo trebati da aminuje transfer Markovića. Uzeće petu titulu za redom i ponovo će kupiti navijače, bar do sledeće zime, a onda može ladno da ode nakon što se još namlati kojeg miliončeta.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 18:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

JSL: Partizan lako sa Radničkim

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnički 1923 iz Kragujevca sa 3:0 (1:0) u derbiju 14. kola Jelen Superlige Srbije.

Golove za branioca titule postigli su Zvonimir Vukić u 26. minutu, Brazilac Anderson početkom drugog drugog poluvremena, a konačni rezultat postavio je Ivanov u 61. minutu.
To je Partizanu 15. uzastopni trijumf kojim su prekinuli niz Radničkog od 25 mečeva bez poraza. ’Crno-beli’ su prvi na tabeli sa 39 bodova, deset više od Zvezde, a Radnički je treći sa 25 bodova.
U prvih 20-ak minuta utakmice Partizan je uglavnom napadao, ali nije uspevao da dođe do gola. Odličan udarac uputio je Tomić, pokušali su i Vukić i Kamara, a jedinu priliku za goste propustio je Milošković posle prekida.
’Crno-beli’ stižu do vođstva u 26. minutu – Zvonimir Vukić primio je loptu na 20-ak metara od gola, a zatim je posle kraćeg oklevanja izvrsnim udarcem poslao loptu pod prečku (1:0).
Stanje na terenu nije se promenilo posle pogotka Vukića – domaći su i dalje napadali, a Radnički je čekao priliku za kontru.
Samo dva minuta posle gola navijači su protestovali jer nije dosuđen penal nad Ščepovićem, a isti fudbaler je u 30. minutu pogodio prečku posle centaršuta Volkova sa leve strane.
Sa distance su pokušali Tomić i Miljković, a neprecizan je bio i Anderson posle kornera.

Slika

Početkom drugog dela igre ekipa Aleksandra Stanojevića duplirala je prednost – Brazilac Anderson je debi obeležio golom, nakon što je glavom matirao Čančarevića u 48. minutu.

Već tada bilo je jasno da će sva tri boda ostati u Humskoj, a u 61. minutu Partizan postiže novi gol – posle skraćenog kornera Vukića najviši u skoku bio je je Ivan Ivanov i glavom je sproveo loptu u mrežu.

Do kraja meča najbolju šansu imao je Šćepović u samoj završnici, ali nije uspeo da učini pobedu domaćih još ubedljivijom.

Partizan: Stojković, Miljković, Anderson, Ivanov, Volkov, Kamara, S. Ilić (Babović 63'), Vukić, Tomić (Babić 76'), Šćepović, L. Marković (Dijara 63'). Trener: Aleksandar Stanojević
Radnički 1923: Čančarević, Nenadić, Tintor, Milošević, Pavlović, Milošković, I. Petrović (Obrovac 57'), S. Petrović, Nedović (Krmar), Kostić, Spalević. Trener: Slavenko Kuzeljević

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 19:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Anderson po mom misljenu odlican stoper...osim toga sjajno igra glavom...pogledajte samo njegov gol glavom...coek je tipican stoper,nema sta :D

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 20:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Zabio ga je baš onako momački, što bi se reklo. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2011, 21:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

eee to :D

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 17:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Marković za MONDO: Ne idem nigde

Mladi napadač demantovao da je izjavio da želi da ide u Čelsi već da hoće da ostane u Partizanu još dve-tri godine. Od Deda Mraza traži - zdravlje.

Slika

Lazar Marković je "zapalio" Evropu. Svi se raspituju za 17-godišnjeg napadača Partizana, mnogi otvoreno pokazuju interesovanje za njega, a u Humskoj 1 tvrde da je još rano za prodaju.
Do Markovića su došli novinari "Sana", razgovarali sa njim i preneli "ekskluzivnu" priču.
"Zaista se nadam da ću zaigrati za Čelsi. To je moj san", preneo je tiražni tabloid Markovićeve reči.
Međutim, talentovani Čačanin za MONDO poručuje da nije baš tako rekao.
"Nisam rekao da ću igrati za Čelsi već samo da mi je to omiljeni klub posle Partizana, što i jeste tačno", počeo je strelac šest prvenstvenih golova ove sezone i nastavio:
"Ne nameravam da idem bilo gde naredne dve-tri godine. Želim da ostanem u Partizanu".
Ipak, nije lako tako mladom čoveku da se izbori sa svakodnevnim pričama da ide u Italiju, Nemačku i Englesku gde ga čekaju "avioni i kamioni". Marković tvrdi da uspeva da ostane "normalan".
"Takav sam, takva mi je i porodica i uopšte okruženje. Nisam se promenio i siguran sam da se nikada neću promeniti. Ostao sam normalan".
Čak ga ne zanima ko se navodno interesuje za njegove usluge.
"Ne znam da li je bilo ponuda. To je pitanje za klub i mog menadžera".

Crno-belima je ostala još jedna utakmica do odlaska na odmor (sa Metalcem), ali već se može podvući crta ispod jesenjeg dela sezone.
"Imao sam polusezonu iz snova! Prvi smo na tabeli, sa sedam bodova prednosti u odnosu na Zvezdu... Doduše, nismo imali sreće u Evropi, ali sada nam ide baš dobro i presrećan sam što sam dao doprinos ovakvim rezultatima".

Od Markovića će se očekivati mnogo u 2012. godini.
"Želim da zadržimo prvo mesto na tabeli i osvojimo Kup, a onda da sledeće jeseni igramo u Evropi".
Mlad je Lazar Marković... Dovoljno mlad da i dalje ima pravo na želje od Deda Mraza.
"Samo zdravlje za moje najbliže i mene", završio je Lazar Marković priču.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 21:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

uuff mali gotivi celzi,malo je reci...al ako on ostane i jos par igracina....nece ni tim da bude tako los...po mom misljenju odbrana je extra...tomic treba da ode dok je na cijeni nije on nista posebno....et...tolko o tom :D

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 22:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Uf, Tomića negdje da je utopiti pa da nas Bog vidi. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2011, 19:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Pekmen je napisao:
Mamu im jebem. Ako ga prodaju ko će igrati kvalifikacije za LŠ? :angry4:

Није Марковић ни први ни задњи бисер у клубу који ће бити продан првом приликом.
Ово што пишу новинари су наручени текстови,као они га не дају,одбијају понуде а у ствари прва кад стигне оде Лазар!
Замислите у Партизану да сада играју један Јоветић,Љајић,Настасић,Обрадовић и други клинци из школе који нису показали ни 10 посто могућности у клубу...
Која год управа дође биће исто,све док не буде приватизација клубова-то је једини спас за фудбал у Србији...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 15:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Зимовање овај пут на плус 10!
У Лучанима 3-0,стријелци Едуардо Пашеко,Бабовић и Вукић. Звоне је многима запушио уста и показао
да је одличан играч,када га заобиђу повреде.
Да је имао више среће са њима и у одабиру иностраних клубова сада би имао 100 и кусур наступа
у репрезентацији.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Sad samo lagano..

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2011, 18:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
http://www.youtube.com/watch?v=0i3AevDB ... ture=g-all

Каква мајсторија Едуарда! Ни Бабовић не заостаје пуно.
Све у свему +10, а мислим да ће на прољеће то још да се увећа.
:occasion5:

Vrh

[ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]