banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 13:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4008 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 201  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Apr 2013, 00:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.mozzartsport.com/vesti/a-bil ... pskog-hita

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 01:16 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
skeva je napisao:
Ulazem prigovor, jos uvijek igram seoske turnire 8) . U donjem Lipcu ovo se ne svira nikad, osim ako ne treba domacinima. 8) Sta je Branimir Tulic rekao na to, ako je i on potvrdio da je bio penal onda se povlacim :)

al u gornjoj tuzli sudija bi svirao.. :lol:
Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qPTwWRw4E40[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 01:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Dzaba skeva, to su ti strucnjaci, sve znaju.

Ja ovdje dajem argumente, govorim da je Barselonina igra ista, i uz to napisem i zasto, ista formacija, isti igraci, ista igra ali dodje Tasko i kaze "Nije ista".
Potopi te argumentom da ne znas dje gonis.
Tako i Popo i Barsa i ostali.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 05:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Elvise dobar si momak, voliš da kontriraš stalno i ne smeta mi to kako nekima smeta, ali da bi donio sud o nečemu moraš to gledati malo više. Ti gledaš u toku sezone možda 5-6 utakmica Barselone ukupno u svim takmičenjima, ja gledam preko 50. Zato ti mogu reći da nije ista igra ove Barselone i one Gvardioline, iako su isti igrači i ista formacija kako ti kažeš. Ona igra je imala neki smisao, neku povezanost, nije bilo patnje kao u ovoj sada.
A gledaj i ovako. Kako je došlo do neke promjene u igri Barse, tako je i reprezentacija Španije počela slabije igrati u posljednje vrijeme.
Isto kao kada bih ja rekao ista je igra Čelzija sada i pod vođstvom Di Matea, a gledao možda ukupno 5 utakmica Čelzija od posljednjih 50.
Da li je pad to forme, da li su povrede, da li je zasićenost nekih igrača titulama, da li je trener u pitanju, da li je u pitanju pad forme Mesija, Inijeste i Ćavija, šta god da je, ali nije ista igra ove Barse i one Gvardioline. Htio ti to da shvatiš ili ne, do tebe je, ali je to tako. Ne možeš mi reći da je igra ista, kada gledam sve utakmice u toku sezone i vidim veliku promjenu ove igre. :wink:
Možeš ti ili neko drugi nastaviti ubjeđivati sebe da je igra ista, ali nije. Toliko o ovome. :D

Nismo mi stručnjaci koliko ti voliš da kontriraš i ubjeđuješ sebe u nešto što nije istina. Misliš da je istina, ali nije. :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 08:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nije ista iz razloga sto su onomad osvojili 6 titula, a ove godine jednu.
U svakoj utakmici su davali po pet golova, a sad ima tekmi kad jedva jedan uvaljaju.
Krila su beskorisna postala. Vilje nema. Vilja je davao 25-30 golova po sezoni. Pedro ga je stavljao u svakoj drugoj utakmici. Alves je sve gori i gori. Mesi se sve vise nalazi u sredini, a ne na desnoj strani. Tako da kad Alves i ode gore, onda mora saradjivati sa Aleksisom, a kad je Vilja u igri, onda sa Pedrom, sto nije ni 50% opasno ko Alves-Mesi. U odbrani ga ljudi bacaju na guzicu. Ima tu vjerovatno i do ove trojice glavnih. Mesi malo pod povredama. Iniesta sve manje na krilu, pa je dalje od gola. Jedino mi je Xavi zadrzao neku konst. igranja. Pujol povredjen svakodnevno...
Ako je doslo do tog famoznog zasicenja, onda je tu i trener kriv. Mora mijenjati nesto i naci odgovor.

A inace Elvisovi argumenti su nepobitni kad se prica o igri. Ispijanje Pepsija, na koje ne mozes nista odgovoriti.
"Isti igraci, ista formacija, isti posjed lopte...". Sto nije jedini uslov za igru.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 08:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Jel pričate o Barci koja je devastirala Milan sa 4:0 da to više nije ta Barca!?
Svašta. Pa Mesi se povrijedio a motor je ekipe. Šta je za očekivati?

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 08:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Musa, troluj negdje drugdje.
O Barseloni koja nije uspjela nadigrati PSG kuci. Koja je bila nesto bolja u gostima. Koju je Milan sahranio u Italiji, sa zdravim Mesijem.
Koju je Bajern zakopao, ispravio spomenik i odrzao 40 dana. Real ubio u tri utakmice u ligi i u Kupu. Barsa je bila bolja u onoj prvoj , 2-2, istina. E o toj.
Sreca pa su ostali sirotinju u ligi redovno trali, a Real bio trapaviji nego inace.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 08:41 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Barsa je morala stati jednom sa onom dobrom igrom, dok je mutavi Real skoro nikada nije ni imao, već je sve zavisilio od Ronalda i malo od Ozila, uglavnom.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 10:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Elvis Presley je napisao:
Dzaba skeva, to su ti strucnjaci, sve znaju.

Ja ovdje dajem argumente, govorim da je Barselonina igra ista, i uz to napisem i zasto, ista formacija, isti igraci, ista igra ali dodje Tasko i kaze "Nije ista".
Potopi te argumentom da ne znas dje gonis.
Tako i Popo i Barsa i ostali.

ja isto kazem da je barselonina igra ista godinama,nikakve razlike nema.pitanje je samo koliko su motivisani i u tome mozda tito i ovaj drugi nisu bolji od gvardiole.ja bi njega volio da uzme valjadolid kao miroslav djukic,uvede u primeru i drzi cvrstu sredinu bez ijednog pojacanja.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 10:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A zasto bi Gvardiola uzimao Valjadolid?
Je l' Murinjo vodio Grenade i Salerintane, ili Porto-Celzi-Inter-Real?
Cisto da ne izbije frka, ne poredim Murinja i Gvardiolu.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 10:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ташко je napisao:
A zasto bi Gvardiola uzimao Valjadolid?
Je l' Murinjo vodio Grenade i Salerintane, ili Porto-Celzi-Inter-Real?
Cisto da ne izbije frka, ne poredim Murinja i Gvardiolu.

pa ne mora uzimati ali ja ga ne mogu smatrati nekakvim vrhunskim trenerom jer je vodio ovakvu barselonu

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

OK onda.

Samo ovoj se Barseloni postavljaju veci "standardi".
Raul moze igrati citav zivot u jednom timu, svi kazu da je igracina. (nazalost je otjeran)
Dok za Mesija govore "Neka predje u Englesku i da 40 golova".
Ferguson vodi Junajted citavu karijeru, i napravi od njih masinu, pa je mozda i najbolji trener u istoriji. Jedan od najboljih sigurno jeste. Ali i on je uvijek imao dobre igrace. Ne ko Barselona danas, ali u 26-27 godina je proslo takvih igracina kroz Junajted, sto kroz neke timove nece za 100 godina. Bilo je tu budala. No bilo je i u Barseloni. Ima ih i danas.
Ali Gvardiola se mora dokazati negdje.

Ova Barselona mozda jeste jedna od najjacih igrackih ekipa u istoriji fudbala. Mesi mozda ima najbolje uslove i genijalne saigrace.
Ali opet, treba voditi takvu ekipu, i treba zabiti tolike golove.
Podcjenjuje se njihov uspjeh dosta, u tome je fora.
A i vidjece se sa ovim Titom ili sa Rourom (ne daj Boze) da im znaci trener.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jerbo je Gvardiola dosao na razradjen sistem (Rajkard prim.aut - ne znam sta ovo znaci ali zvuci fensi :D ), nije nigdje poceo takoreci od nule.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Što se Dortmunda tiče, prepoznaje se stara Borčeva škola...
Barselonini korijeni su u Holandiji, Dortmundovi u Banjaluci...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Dortmund ekstra odigrao sinoć.
Baš dobra igra.
Onaj go Reala plod njihove greške, tj. greške Humelsa.
Sem tog gola Real nije prilike stvorio.
A penal čist kao suza.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 12:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Da je pravde finale bi bilo Bayern-Malaga, ovako Bayern uzima Dortmund ladno...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 12:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Ташко je napisao:
Koju je Milan sahranio u Italiji, sa zdravim Mesijem.

Ne pričaj svašta:
http://www.guardian.co.uk/football/matc ... -barcelona

Pogledaj broj šuteva u Gol Milana - 6 , a pogledaj Barcelone - 14.
67 % posjed lopte na strani Barcelone.

Znači standardna Barca i u gostima.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto bi Markan rek'o: (Zensko si)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Napredujemo, napisali ste post duzi od jedne recenice ali nazalost, nista znacajno niste rekli.

Igra nije ista zato sto se ne osvajaju titule? Tasko opet dominira.
Da vidimo Barsu. Igra nije ista, nema te povezanosti. Svce jaci argument od jaceg. Normalno da nema povezanosti jer su ekipe pocele da se natrcavaju sa njima. Ja koji ne pratim Barselonu znam da poenta Barsine dominacije nije u tika taka dobacivanjima vec u konstantnom pritisku na protivnicki tim. Cim se izvede lopta oni srljaju vec kod protivnickog sesnaesterca i napadaju loptu. Sto su radili i protiv Bajerna. Samo sto ih je Bajern izlevatio kao sto su i oni levatili druge timove preciznim dobacivanjima i konstantnim pomjeranjem igraca.
Individualne razlike moze pominjati neko ko fudbal prati preko PES-a.

To sto vi vidite promjenu u igri je fino, samo sto razloge te promjene trazite u glupavim izgovorima poput Viljanove ili Mesijevih injekcija.
A zapravo se radi o tome da je jedna dosadna koncepcija igre procitana i teskim radom (da, potreban je tezak rad da bi se pariralo takvoj igri, priznajem) i dobrim timovima i dobrim zalaganjem od strane nekih timova, ta koncepcija je nadigrana.

Uostalom, da je to sto vi pricate istina, sada bi se Barsa mucila protiv levata iz Spanije, kao sto se Celsi muci od kad je prestala njihova dominacija koju su imali sa Murinjom i donekle sa Ancelotijem (e to je primjer pada forme i pada igre i taktike, a ne ovo), ali to nije tako, Barsa jos uvijek dominira protiv vecine timova samo sto vas onda nema da pricate kako je igra losa vec dodje Daljac iz minusa i pise hvalospjeve u stilu Gorcina i svi onda tako laprdate istu pricu o najljepsem fudbalu i najboljem timu svih vremena.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2013, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
jeste, a onda dođeš ti i kažeš kako je ljepota estetska kategorija i kao takva nije objektivna činjenica, namjerno zaboravljajući prosti fakat da ljepota kao takva može biti i ontološke provenijencije, a kao takva je sasvim primjetna, na primjer Platon :D :D

najmanje što mi treba u životu je da se s nekim koljem oko Barselone i fudbala. ja, brate, uživah gledajući je kad igra, ako igra, i žalim što je izgubila ovako kako je izgubila, ali da ću sad da postim zbog toga - neću. ako je poenta fudbala sve osim umijeća, onda Barselona ne igra najljepšti fudbal, niti ga je ikad igrala, niti će ga ikada igrati. sa'š ti da mi ponovo postavljaš dijalektičke zamke tipa "šta je umijeće" i da li je ono opipljivo kao pileći batak što jeste :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4008 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 201  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]