ElPadrino je napisao:
Nije isto tražiti opravdanje i biti na pola puta do smrti samo zbog fanova koji su kupili karte i PPV i zbog kojih ne želiš da odustaneš.
I to nije bilo momentalno opravdanje nakon meča, nego, ako se ne varam, nakon što je prvo Fabjan danima nakom meča pričao kako je "izduvao kondiciju" od Ilketa udarcima u tijelo (kasnije sam analizirao meč mislim da je bio JEDAN udarac u tijelo prije nego što je Ilke 'riknuo'), što je čisti non sens, čovjek je bukvalno pao sam od sebe (zbog toga što podržavam Ilketa, gledao sam meč više puta), i drugo nakon što su doktor Dimitrijević i Forgač u Podcast Inkubatoru pričali kako je Ilke mogao bukvalno umrijeti u kavezu.
Stankela, je l ti je to više ne fer nego ona čuvena "moj ugovor - tvoj ugovor"? Meni nakon toga čoban nikad više neće biti isti. Do tada mi je bio relativno simpatičan, mada često i smarač, ali nakon toga za mene tu nema nikakvog poštovanja više.
Isto tako zaboravljamo da je dotični otkazao meč zbog zubobolje i DJELIMIČNE ropture mišića ?!
Vjerujem da će sada biti zanimljiv meč, a ne bi me čudilo da Fabjan ovog puta ide na hrvanje. Jer mnogi zaboravljaju, ispravi me ti Stankela ako se varam, da do sada niko Ilketa nije uzeo u čistom stend apu ? Doduše bilo je nešto slično sa Šlemenkom, okej, ali ovako u nekim mečevima tipa KSW i slično, mislim da ga nije niko ni izdominirao ni dobio. Vemola i ostali su uglavnom išli na hrvanje i završnicu na parteru.
Što se tiče FNC Minhen, biće zanimljivo vidjeti Croatu protiv vrhunskog hrvača, prezanimljiv meč u najavi, makar taktički. Takođe i Vitasović Hatef, u najavi brutalan meč i nadmudrivanje.
to sto su pricali kod onog teleta petraka u podcastu sa malo soli treba uzeti. prvo, pricaju price da bi odrzali rejting i zanimljivost, klasika u tom svijetu... hajp hajp hajp...
i drugo, zasto su mu (ako je to bilo tako) dopustili da se bori ako je bio na korak od smrti?! jesu li ozbiljna organizacija ili nisu? ima li te odgovornosti ili da neko postavi to pitanje? naravno, petrak je ameba od koje se to ne ocekuje, ali eto...napravili su rijaliti tv od mma sporta u regionu. naduvaju pricu koja pukne kao balon od sapunice, pricaju o borcima kao da su kandidati za najvece ufc ugovore a onda ispala... od djanija na DWCS pa do bojkovica koji je vezao poraze i to nimalo naivne.
fnc je regionalna organizacija i odlicna je da se klinci loze i krenu da se bave sa tim sportom, ali bazen je sada p plitak i bez kvaliteta. jbga, kroata, vaso... sta reci...
ali na stranu sve, regionalna su prica, moraju da hajcaju da bi postojali i treba da postoje ali definitivno nekim likovima treba reci hvala.
od ovoga sto slijedi ilic mi je od svih njih i dalje najozbiljniji borac i najdrazi. zato sam i rekao ranije, daj da budu zdravi sa full kampovima da ne moze kasnije da mu se pobjeda umanjuje. u tom scenariju prebice slovenca koji se malo pred proslu borbu sjetio da je musliman(nikako zbog ugovor za ugovor ponude)