sikman je napisao:
Ko bi rekao da cemo se i nas dvojica sloziti oko neceg.
Zar je moguće?

Eto fudbal pomiruje ljude...
A da mi sačekamo da se prozvani izjasni o svemu... Pretpostavljam da Zidan neće lagati o tome šta mu je Materaci rekao, pa ćemo onda moći da sudimo...
Evo iz mog ugla, možda malo subjektivnog...
Da meni recimo neko uvrijedi majku, a pritom zna da mi majka leži u bolnici, teško da bih se zadržao samo na udaracu glavom u grudi. Mogu ljudi da pričaju kako je ta rekacija neprimjerena, ali takve stvari se dešavaju u afektu i teško ih je kontrolisati...
Ne sumnjam da će Materaci dobiti kaznu, Zidan takođe, s tim da će kazna Zidanu biti simbolična, jer se već oprostio od fudbala...
Svakako da Zidanu ovo nije prvi ispad ove vrste, ali treba se prije kritike i zapitati, koliko jedan takav vrhunski igrač, tokom karijere istrpi toga. Verbalnih uvreda, startova odbrambenih igrača kojima je cilj samo da te povrijede ili isprovociraju, provokacija na račun porodice, sitnih prekršaja koje sudija ne vidi itd... Danas u fudbalu važi da cilj opravdava sredstvo i svako se trudi da to postigne na bilo koji način, čak i ako to znači spustiti se na jedan ulični nivo, da vrijeđeš nečiju porodicu ili porijeklo ne bi li isprovocirao protivnika na crveni karton, sasvim je normalno. Italijani su uvjek bili majstori provokacija i prljave igre, tako da im se i nema puno zamjeriti. Materaci možda dobije kaznu, ali on ima titulu prvaka svijeta i svaka kazna koju će možda da dobije, neće mu toliko teško pasti...
Japanese_rose je napisao:
Btw, proganjam te po Forumu k'o Micelijus Leonu.
Dobri,
posteni,
lijepi
i
pametni.
Druze Nitro
Hmmm. Vidim ja da mi neko diše za vrat stalno.