Е, Скева брате, хвала на снимку! Синоћ сам гледао утакмицу против БиХ, сад ћу да приставим Канађане

Мени се свидјела наша игра у првој утакмици, очигледно је да не може све савршено да функционише на самом почетку припрема, ал добри смо били у скоку и фино смо погађали слободна бацања. Једино је било нехумано испуцавање за трицу, надам се да ће Ђорђевић да обрати пажњу на то. Марковић (неочекивано) други стријелац са 14 поена. Мислим да је већина тих поена пала док је био на терену заједно са Теодосићем, међутим било је доста ситуација у којима је сам себи направио прилику и погодио. У сваком случају - Марковић врло пријатно изненађење. Теодосић - одличан. Радуљица животиња, ништа није могао да погоди (тј. имао је неколико поена, али бар 7 или 8 промашаја), ал некако ми је симпатичан, мислим да ће бити врло користан кад се мало уигра. Бјелица скоро па ништа, наставља у стилу претходног европског првенства, надајмо се да ће да се поправи. Калинић - пустио браду, није лоше. Мицић из не знам којих разлога уопште није играо. Као, срећом, ни Рашко. Симоновић ушао на минуту и испалио једну циглу. Штимац стандардно борбен и мотивисан, уз то доста прецизан. Мицов извео два слободна бацања и имао једну одличну асистенцију мислим за Штимца. Ех, да, то је нешто што ми се допало у нашој игри, било је лијепих акција, а и тако тих неких потпуно лудих додавања типа Мицов за Штимца или Марковић за Бирчевића и томе слично (бај д веј, и Бирчевић био солидан), чини ми се да би ово могао да буде прилично добар тим у коме би у свакој утакмици могао да искочи неки други расположен играч.
Прије даљег баљезгања одох да погледам утакмицу с Канадом, а надам се да ће и неко компетентнији да одвоји вријеме и погледа прву утакмицу и наравно да прокоментарише