banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 15:40 Danas je 30 Jun 2026, 15:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 01 Sep 2011, 21:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
zerocool je napisao:
Cek, a kakve veze Zvezda (znamo da na nju mislis) ima sa tim sto se Stanojevic posvadjao sa Djuridjem pa je zbog toga dobio otkaz, pa je onda Krstajic dao ostavku zbog toga? Kakve veze ima Zvezda sa tim sto je Partizan ispao od Shamrocka pa se sve ovo i desava kod vas?
Najlakse je kriviti druge. ;)
A ne bi bilo lose da sad Stanojevic bude selektor, ne moze biti gori od Pizona sve i da hoce.

Политика пријатељу, политика. Она је заједнички именилац за владајуће структуре у оба клуба.
Толико је очигледно да Ђура мутави ради против интереса Партизана да вријеђа интелигенцију сваком нормалном навијачу.
А и сјети се шта је Сунђер Боб Јеремић рекао прије почетка сезоне.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2011, 21:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Zar se svi vi kolektivno niste kunuli u Djurica prije godinu-dvije, i sad odjednom vam ne valja? ;)
A realno sve ovo se desava zbog vaseg neuspjeha u Evropi, da ste usli u LS, ili barem LE nista od ovog se ne bi desilo, i onda Zvezda ne bi imala nikakve "koristi" od svega ovog, tako da ta tvoja konstatacija ne stoji nikako.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2011, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
E moj Stanoje :(

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2011, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Bob rock i teorije zavere... Inace, meni je Stanoje bio bas OKi lik, iako je trener partizana i dolaskom Prosineckog imali smo normalne trenere u dva najveca kluba, bez klasicnih seljackih prepucavanja, jos te i Krstajica doveli koji je takodje lik na mestu, ali ga krojac sasio... Seljacka posla, danas kod vas, juce kod nas

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2011, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
bob_rock je napisao:
zerocool je napisao:
Cek, a kakve veze Zvezda (znamo da na nju mislis) ima sa tim sto se Stanojevic posvadjao sa Djuridjem pa je zbog toga dobio otkaz, pa je onda Krstajic dao ostavku zbog toga? Kakve veze ima Zvezda sa tim sto je Partizan ispao od Shamrocka pa se sve ovo i desava kod vas?
Najlakse je kriviti druge. ;)
A ne bi bilo lose da sad Stanojevic bude selektor, ne moze biti gori od Pizona sve i da hoce.

Политика пријатељу, политика. Она је заједнички именилац за владајуће структуре у оба клуба.
Толико је очигледно да Ђура мутави ради против интереса Партизана да вријеђа интелигенцију сваком нормалном навијачу.
А и сјети се шта је Сунђер Боб Јеремић рекао прије почетка сезоне.

Jeste, mi moramo biti prvaci, zato imamo težak raspored od starta i Spartak nas je pobijedio sa dva neregularna gola. Baš.
Mutavi ne radi za Zvezdu već za svoj džep i džep naredbodavaca. Doveli ste igrače za 4 miliona evra i ispadate od Šamroka? Stanojević nije smio ispasti od Šamroka da je igrao sa kadetima. Naravno, nisu krive lopine što vas godinama pljačkaju ni Stanoje sisa, već Zvezda mora biti prvak.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2011, 23:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
ovo sto se desava je ocekivano jer na onakav nacin krojiti ekipu ne moze dovesti do neceg boljeg

kakva sprdacina prvo zadnjom linijom od Savića do Rnića , pa sa Raćom Petrovićem i ako se doda desavanja sa napadacima od odlaska Klea pa do tjeranja Moreire zbog Ilića... za sve kriv djuric

Genk niko i ne zamjera ali Shamrock je nekako jedina Stanojeviceva fleka

a do nedavno su se svi smijali desavanjima na marakani...

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 00:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 23:47
Ladno pre 2 meseca potpisao ugovor na jos 2 godine, i sad ga sutnuli!
Bre pa ovi igraci i bez trenera su trebali da odvale jedan Shamrock!

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 03:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
zerocool je napisao:
Zar se svi vi kolektivno niste kunuli u Djurica prije godinu-dvije, i sad odjednom vam ne valja? ;)
A realno sve ovo se desava zbog vaseg neuspjeha u Evropi, da ste usli u LS, ili barem LE nista od ovog se ne bi desilo, i onda Zvezda ne bi imala nikakve "koristi" od svega ovog, tako da ta tvoja konstatacija ne stoji nikako.

Ma ziri, to su ti navijaci Partizana, popularni grobari :) ...veliki su u uspijesima al kad nesto skripi odma rasulo :wink:

Jos jednom cu ponoviti, djuric i grubor odlaze, stanojevic ostaje..... nije bjeka lud, trebaju mu navijaci :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 09:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:

Не знам да се било ко клео ( :iconbiggrin: ) у њега. Једноставно када је биран за председника, навијачи су подржали мање од два зла. Тек касније је изашла на видјело сарадња драгог нам председника и "навијача" који су данас на Југу.
А реално, неуспјех у Европи се десио због политике Ђуре мутавог. Како да се пласираш било гдје ако продаш читав тим, зарадиш скоро 30 милиона евра, а доведеш хрпу бесплатних дилетаната.

Hertzog je napisao:
Bob rock i teorije zavere... Inace, meni je Stanoje bio bas OKi lik, iako je trener partizana i dolaskom Prosineckog imali smo normalne trenere u dva najveca kluba, bez klasicnih seljackih prepucavanja, jos te i Krstajica doveli koji je takodje lik na mestu, ali ga krojac sasio... Seljacka posla, danas kod vas, juce kod nas

Теби је теорија завјере и када неко за играње руком у 16 метара каже да је пенал. :D
Ово друго стоји.

Rivaldinho je napisao:
Jeste, mi moramo biti prvaci, zato imamo težak raspored od starta i Spartak nas je pobijedio sa dva neregularna gola. Baš.
Mutavi ne radi za Zvezdu već za svoj džep i džep naredbodavaca. Doveli ste igrače za 4 miliona evra i ispadate od Šamroka? Stanojević nije smio ispasti od Šamroka da je igrao sa kadetima. Naravno, nisu krive lopine što vas godinama pljačkaju ni Stanoje sisa, već Zvezda mora biti prvak.

Зашто би гол из слободног ударца са 30 метара био нерегуларан? Судија досудио непостојећи фаул на 30 метара јер је ту видио стопостотну шансу за Спартак. Како да не. И онда мене прозивају за теорије завјере. :D
А и није да вам није надокнађено послије.
Да он ради искључиво за свој џеп, не би продао све што је ваљало, већ би спремао екипу за нову ЛШ и зарадио још више, што од пласмана што од играча јер би им скочила цијена.

Ја бих први волио да сте ви у праву, да ја гријешим и да се на крају сезоне радујем петој узастопној титули.
Али сезона је дуга видјећемо на крају. :occasion5:

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 10:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
bob_rock je napisao:
zerocool je napisao:

Не знам да се било ко клео ( :iconbiggrin: ) у њега. Једноставно када је биран за председника, навијачи су подржали мање од два зла. Тек касније је изашла на видјело сарадња драгог нам председника и "навијача" који су данас на Југу.
А реално, неуспјех у Европи се десио због политике Ђуре мутавог. Како да се пласираш било гдје ако продаш читав тим, зарадиш скоро 30 милиона евра, а доведеш хрпу бесплатних дилетаната.

Cek, cek, znaci on je prodao sve sto je valjalo iz Partizana samo zato da bi Zvezda mogla uzeti titulu ove godine?
Dobro da znam. ;)

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 10:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

То је био један од корака у систематском уништавању клуба, а то највише одговара коме?

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Čovječe, ispali ste od fucking Shamrocka, probudi se...

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 10:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Tim se ne rađa nego stvara

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UPo-44nsWWk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 12:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Posle onakvih kradja prosle sezone covjek govori da se u jebenom srpskom fudbalu radi nesto (svjesno) u korist Zvezde.... :confused2: Pa ovo nema nigdje!....
Evo sastanak je bio, i kao sto sam i rekao mijenjaju se stvari, nemate se za sta brinuti. Sad mi drug javlja da je Djura i definitivno odbrojao svoje :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 12:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Javise na radiju....Stanoje i Krstajic ostaju :))))

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 14:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:

Озбиљно? Кад? Ће да буде на телевизор?
Мислим да сам већ написао неко слово о томе, али ево за тебе са јефтинијом картом:

Citiraj:

skeva je napisao:
Posle onakvih kradja prosle sezone covjek govori da se u jebenom srpskom fudbalu radi nesto (svjesno) u korist Zvezde.... :confused2: Pa ovo nema nigdje!....
Evo sastanak je bio, i kao sto sam i rekao mijenjaju se stvari, nemate se za sta brinuti. Sad mi drug javlja da je Djura i definitivno odbrojao svoje :wink:

Јесте вала, играте к'о Барса па вам се треба нешто красти.
За ово друго заслужујеш вопи. :occasion5:

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2011, 21:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 00:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika

3.9.1985 - 3.9.2011
Легенда живи!

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2011, 05:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

bob_rock je napisao:
Rivaldinho je napisao:

Озбиљно? Кад? Ће да буде на телевизор?
Мислим да сам већ написао неко слово о томе, али ево за тебе са јефтинијом картом:

Citiraj:

skeva je napisao:

Јесте вала, играте к'о Барса па вам се треба нешто красти.
За ово друго заслужујеш вопи. :occasion5:

Daleko od barse, al bar nam to malo nade nisu trebali na taj nacin oduzeti, svima bi bilo bolje, i nama i vama...al dobro

Inace, moze vopi :D

Vrh

[ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]