zerocool je napisao:
Zar se svi vi kolektivno niste kunuli u Djurica prije godinu-dvije, i sad odjednom vam ne valja?

A realno sve ovo se desava zbog vaseg neuspjeha u Evropi, da ste usli u LS, ili barem LE nista od ovog se ne bi desilo, i onda Zvezda ne bi imala nikakve "koristi" od svega ovog, tako da ta tvoja konstatacija ne stoji nikako.
Не знам да се било ко клео (

) у њега. Једноставно када је биран за председника, навијачи су подржали мање од два зла. Тек касније је изашла на видјело сарадња драгог нам председника и "навијача" који су данас на Југу.
А реално, неуспјех у Европи се десио због политике Ђуре мутавог. Како да се пласираш било гдје ако продаш читав тим, зарадиш скоро 30 милиона евра, а доведеш хрпу бесплатних дилетаната.
Hertzog je napisao:
Bob rock i teorije zavere... Inace, meni je Stanoje bio bas OKi lik, iako je trener partizana i dolaskom Prosineckog imali smo normalne trenere u dva najveca kluba, bez klasicnih seljackih prepucavanja, jos te i Krstajica doveli koji je takodje lik na mestu, ali ga krojac sasio... Seljacka posla, danas kod vas, juce kod nas
Теби је теорија завјере и када неко за играње руком у 16 метара каже да је пенал.

Ово друго стоји.
Rivaldinho je napisao:
Jeste, mi moramo biti prvaci, zato imamo težak raspored od starta i Spartak nas je pobijedio sa dva neregularna gola. Baš.
Mutavi ne radi za Zvezdu već za svoj džep i džep naredbodavaca. Doveli ste igrače za 4 miliona evra i ispadate od Šamroka? Stanojević nije smio ispasti od Šamroka da je igrao sa kadetima. Naravno, nisu krive lopine što vas godinama pljačkaju ni Stanoje sisa, već Zvezda mora biti prvak.
Зашто би гол из слободног ударца са 30 метара био нерегуларан? Судија досудио непостојећи фаул на 30 метара јер је ту видио стопостотну шансу за Спартак. Како да не. И онда мене прозивају за теорије завјере.
А и није да вам није надокнађено послије.
Да он ради искључиво за свој џеп, не би продао све што је ваљало, већ би спремао екипу за нову ЛШ и зарадио још више, што од пласмана што од играча јер би им скочила цијена.
Ја бих први волио да сте ви у праву, да ја гријешим и да се на крају сезоне радујем петој узастопној титули.
Али сезона је дуга видјећемо на крају.