banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 15:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Apr 2013, 16:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa i titula u NLB je besmislena.. Finalisti idu u EL tako da je svejedno osvojio ili izgubio u finalu, a KLS mi je draza. :) Ali ono, ne bih se ja bunio da Zvezda osvoji sve. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Hm, šta ćemo ako Zvezda uzme ABA ligu a bude peta u kls ? Ili pak Radnički.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 16:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Igraće EL i KLS.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Što je i bolje :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa za Radnički to uopšte nije nerealno, teorijski ih jedan meč dijeli od EL, a kako sad stvari stoje vrlo teško će u 4 u Srbiji :) Druga je stvar što će Zvezda i Partizan skoro sigurno igrati EL kako god F4 završi.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 16:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pitanje je ovo za Zvezdu i Partizan.
Ako obje ekipe izgube u polufinalu, može EL zvonuti nekog sa strane, a za igokeu recimo napraviti izuzetak pa ih pustiti da igraju.
EL je privatna liga, ako vide dobar finansijski kolač zovnuće AStanu iz Kazahstana koja ima sjajan tim, i veliku dvoranu :D

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 16:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Тебра, зар ти не рече да је Игокеа, незванично, добила зелено свјетло?

Има ли ишта од тога?

Иначе, Звезда и Партизан требовали по 500 карата, Раднички 200. Ја бих волио да Раднички на крају буде побједник.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 16:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jeste dobila, ali nezvanično ! ! !

Naravno, letovi prave najveću frku.

Iskreno sumnjam da će igrati EL, ali eto, kao postoji šansa.

Naravno, želim im da ne igraju :angry4:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 21:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Реално,пред овај Ф4 фаворити стоје овако- 1. Ц.Звезда БГД,2. Игокеа,3. Партизан,4. Раднички...
Логички гледано,чини ми се да је Мутина екипа пукла по свим шавовима и да немају никакву шансу.
Игокеа има довољно искусан тим да освоји турнир али питање је колико ће их послије свега занимати прво мјесто,поготово ако се зна да им је ЕЛ само сан.
Звезда је у кризи игре и резултата,али у такмичарско-неважној КЛС. Сигуран сам да ће Радоњић
подићи тим пред турнир,плус што имају најлакшег противника у полуфиналу.
Партизан је у доброј форми,вратили су самопоуздање кроз побједе у КЛС,али за успјех у Лакташима мораће пружити 120 одсто могућности. Вујошевић је наша предност.
То је објективно када се гледа,али кошарка је магичан спорт... :D

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 22:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ове завршнице гдје одлучује једна утакмица углавном буду егал (90%) случајева, ријешава или задњи напад, или се то неком пенал завршницом ријеши.
Гледајући домаће лиге, Партизан је далеко у најбољој ситуацији, најбоља форма, шут поправили драстично, пуни сампоуздања. Звезда промијенила тренера, играју топло-хладно, у слабој форми, али најбоља екипа, најбољи ростер на туниру.
Игокеа кроз ову лигу 6 одмара неке важне играче, спрема се за ту утакмицу с ПАртизаном. Иће они на побиједу у сваком случају, јер ако освоје лигу, даће све од себе да играју ЕЛ. А и ако не буду добили зелено свијетло моће се похвалити једним великим трофејем. На домаћем терену даће све од себе.
Раднички, екипа која може сваког побиједити, и од сваког изгубити.
Мана им је што су промјенили центарску линију за домаћу лигу.
Ако их крене шут против Звезде, може свашта бити. А реално је да бар једну четвртину испогађају.
Не треба Радничког тако олако отписати, екипа која можда изненади агресивнијом одбраном.
Радоњић ће у Звезду сигурно дисциплину донјети, и јачу, агресивнију одбрану. Вјероватно ће мало напад испаштати, али Боже мој, мора се негдје попустити.
Мана ће им бити ако Нелсон не буде на нивоу.
Партизан игра у трансу супер лигу Србије, али против јаке одбране Игокее ће им бити пуно тешко, поготово ако их не крене шут, младе играче ухвати нервоза и ето белаја.
Игокеа не може изненадити, они ће играти чврсто, агресивно, са добрим протоком лопте. Мислим да се мора извршити јак пресинг на Јоровића, мало јаче и подмукло играти, нема он масе, и лако се изнервира.

Очекујем обе утакмице јако неизвјесне.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 02:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hG25XZGRuXQ[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 08:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Samo da napomenem da pobjednik lige ima osigurano mjesto i naredne sezone bez obzira na plasman u domacem sampionatu

P.S.Igokea opet pravi igranku sa kartama... Ne znam samo kako im se da

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 17:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Apr 2012, 15:55
Sta sad izvode?

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2013, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Kako stvari stoje na ovom tuniru će biti svega osim dobre košarke.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 04:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa i nema nekog kvaliteta ako cemo tako... Samo Rakocevic i Vajt, ostalo tanko :)

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 06:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
zelenika je napisao:
vlade_divac je napisao:
zelenika je napisao:
...kad nije mogao donjeti 2-3 karte pa podjeliti javno,ko prvi nazove njegova...

Nisam gledao emisiju, ali karte nije nikako mogao donijeti, jer tek u srijedu stizu iz stamparije. I to samo one za polufinale. Sto se tice finala, kao sto je kruzila prica, odluka o cijeni ulaznica bice donesena nakon polufinalnih utakmica, kad se vidi ko ce uci u finale. Bude li finale Partizan - CZ Telekom, spekulise se da ce ulaznica kostati 100 KM.

Ma znam brate da nisu jos odstampane karte,cak nisu znali ni koju zastitu da stave na njih,tj pricao sam sa covijekom iz Grafomarka,a to sam u afektu napisao da je mogao donjeti par karata ali i dalje stojim da je mogao reci ko nazove prvi,karte podize na dan utakmice......bla,bla... :)

Karte su vec isprintane posto ja drzim dve u ruci, dobio sam za Polufinale Igokea-Partizan. Samo zvanicna prodaja pocinje na dan utaknice. Jucer pricam s Borisom i kaze on da je oko 9000 zahtjeva za karte po utaknici stiglo. Posto ne planiram gledati finale nisam ga ni pitao kolika je cjena ali ako se cujem danas s njim javicu vam.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 09:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Максимилијан je napisao:
Игокеа има довољно искусан тим да освоји турнир али питање је колико ће их послије свега занимати прво мјесто,поготово ако се зна да им је ЕЛ само сан.

Uglavnom se slazem s tobom, pogotovo po pitanju ucesca Igokee u Evroligi, posto je maltene sigurno da oni Evroligu igrati nece.

Medjutim, ima tu jedan drugi faktor, zbog kojeg ne sumnjam da ce kosarkasi Igokee da daju sve od sebe da se sto bolje pokazu na zavrsnom turniru. Naime, u Igokei imas nekoliko starijih igraca kojima je ova sezona i ovaj nenadani uspjeh Igokee podigao rejting, maltene niotkuda. Znaci, od onih koji su prevalili trideset tu su Dozet (34 godine), Stemberger (34), Jorovic (32), Joksimovic (32), Brkic (31), Bocka (31), a blizu su i Komatina (29) i Sulovic (28). Crnce ovdje ne racunam, mada bih mozda i mogao (Edvards ima 34, a Hemonds 28 godina).

Znaci, svi ovi igraci su svjesni da im je ovo vjerovatno posljednja sansa da ubodu jak finansijski ugovor za sljedecu sezonu ili dvije, tako da ce s te strane itakako imati motiva da se pokazu u sto boljem svjetlu. Taman da Igokea nekim cudom bude u Evroligi, vecina ovih igraca nece biti tu. Zasto bi recimo Jorovic igrao u Igokei za 10 hiljada evra mjesecno, ako u nekom Donjecku, Niznjem Novgorodu ili Karsijaki moze da uzme 25 hiljada (da se razumijemo, lupam ove cifre). Znaci, u pitanju je zadnji voz za neke znacajnije pare, tako da motivaciju sigurno imaju.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.h ... n-ABA-lige

:lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro trgovanje, tri sigurna mjesta u nacionalnim ligama za jedno sigurno mjesto u zajednickoj ligi :D . Ni Dacic ne bi bolje dogovorio 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 19:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Čemu sad smijeh papučar, pa ti si se ubio objašnjavajući nam ovdje kako je ovaj sistem da se samo iz ABA lige ide u Evorligu vrh i kako ćemo imati sigurna dva predstavnika u EL.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]