skeva je napisao:
To je povecavanje cijene karata, a tako jer pises da ce svejedno biti puna dvorana pa da se "ljudi" okoriste malo. Jes sad skontao?

Jebiga, mislio sam da si pisao o F4, ili se mozda varam?

Ako se vratis koju stranicu unazad, kad sam okacio najavu da je ulaznica za polufinale 20, a za finale 30 KM, odmah sam napisao da su po mom misljenju ulaznice papreno skupe. Tako da je jasno sta mislim o ovoj novoj cijeni. Jos sam napisao da nije bas logicno da recimo nas sestorica koji smo na svakoj domacoj utakmici, koji smo po velikom kijametu isli u Novo Mesto, koji smo se vozili 1500 km do Skoplja i nazad, pa jos nekoliko gostovanja, da ne budemo u mogucnosti da gledamo fajnal-for. A ako budemo morali kupovati ulaznice, necemo biti u dvorani.
S druge strane, napisao sam, a to i mislim, da razumijem zasto su organizatori ovako postupili. Ljudi imaju priliku da popune budzet, imaju odrijesene ruke da formiraju cijene, i ne moraju nikom da polazu racune za svoje odluke. Ovo im je jedinstvena prilika da ostvare prihode vecih razmjera, tako da su s te strane razumljivi razlozi kojima se vode. I moj komso bi svog opela starog 25 godina rado prodao za 20.000 maraka, kad bi neko htio da ga kupi. I ko bi mogao da ga osudi kad bi dobio te pare.
Da se vratim na temu, vjerovatno bi bilo fer da se za par stotina onih najredovnijih navijaca Igokee karte obezbijede besplatno, onda bi to imalo odredjenog smisla. Ali neizvjesno je da li ce tako i biti.
Da rezimiram, smatram da su ulaznice preskupe za nase prilike, ali razumijem namjeru organizatora. Ako ti smatras da svim ovim sto sam napisao podrzavam ili ne podrzavam ovo ili ono, bujrum.