banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 15:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Apr 2013, 01:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Кладионице: Звезда фаворит на Ф4

21 апр, 2013
Фајнал–фор АБА лиге изазива огромно интересовање и то не само у региону. Најпознатије светске кладионице већ су се позабавиле проценама ко има највише шанси да подигне пехар, а према њима први фаворит је Црвена звезда Телеком!
(ФОТО: В. Марковић)
Иако су недавно променили тренера и што су у очигледној кризи, црвено–бели су и даље врло цењени међу кладионичарима, па је квота на њих да ће освојити такмичење 2,40.
Партизан и Игокеа су на другом и трећем месту, а квота варира око 3,40, док се најмање шансе даје Радничком (9,30).
Када су полуфинални дуели у питању Звезда важи за огромног фаворита против Радничког пошто је квота на чету Дејана Радоњића само 1,35! Са друге стране, „двојка“ на Крагујевчане износи 2,90! Па ко воли – нек’ изволи.
Занимљиво је да је у другом полуфиналу квота да ће Партизан отићи у финале 1,70, док се уплата на Игокеу множи са равно два.
Очигледно кладионице не обраћају пажњу превише на прво место на крају лигашког дела Александровчана и чињеницу да ће играти на домаћем терену. Традиција и форма црно–белих донела им је „веће шансе“.
Завршни турнир АБА лиге почиње у четвртак, када су на програму оба полуфинала, док је финале заказано за суботу. Тада ће се проверити рачуница кладионица.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 08:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
zelenika je napisao:
...kad nije mogao donjeti 2-3 karte pa podjeliti javno,ko prvi nazove njegova...

Nisam gledao emisiju, ali karte nije nikako mogao donijeti, jer tek u srijedu stizu iz stamparije. I to samo one za polufinale. Sto se tice finala, kao sto je kruzila prica, odluka o cijeni ulaznica bice donesena nakon polufinalnih utakmica, kad se vidi ko ce uci u finale. Bude li finale Partizan - CZ Telekom, spekulise se da ce ulaznica kostati 100 KM.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 08:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Dabogda bila prazna dvorana ako tako nesto uradi

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 08:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Stvarno jadno,cuj 100 km
I to samo kod nas moze da se ne zna cijena ulaznica dva dana prije finala

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 09:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Hertzog je napisao:
Dabogda bila prazna dvorana ako tako nesto uradi

Ako finale bude Partizan - CZ Telekom, svi su svjesni da ce dvorana biti puna kako god okrenes. Tako da i ne bi bilo cudno ako zaista karta bude 100 KM. Naravno, niko normalan nece reci da nije skupo, ali jasna je logika organizatora, uzmi kad vec imas priliku. Taman da podijele dzabe 500-600 karata, ostace nekih 2500 u prodaji, sto daje prihod od nekih 250.000 maraka samo za jednu utakmicu. Malo li je...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 09:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Samo da ne bude, da će im trebati mnogo više od 250 hiljada za nadoknadu štete ako bude frke...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
:lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 11:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Divac, jel ti to podrzavas kad tako pises?

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 11:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

skeva je napisao:
Divac, jel ti to podrzavas kad tako pises?

Samo mi pojasni sta ti je "to" i sta ti je "tako", pa cu ti odmah odgovoriti. Ovo najozbiljnije kazem, samo da budem siguran na sta konkretno mislis, vrlo rado cu ti reci sta ja mislim.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 11:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je povecavanje cijene karata, a tako jer pises da ce svejedno biti puna dvorana pa da se "ljudi" okoriste malo. Jes sad skontao? :) Jebiga, mislio sam da si pisao o F4, ili se mozda varam? :)

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 12:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Dec 2010, 00:58
vlade_divac je napisao:
zelenika je napisao:
...kad nije mogao donjeti 2-3 karte pa podjeliti javno,ko prvi nazove njegova...

Nisam gledao emisiju, ali karte nije nikako mogao donijeti, jer tek u srijedu stizu iz stamparije. I to samo one za polufinale. Sto se tice finala, kao sto je kruzila prica, odluka o cijeni ulaznica bice donesena nakon polufinalnih utakmica, kad se vidi ko ce uci u finale. Bude li finale Partizan - CZ Telekom, spekulise se da ce ulaznica kostati 100 KM.

Ma znam brate da nisu jos odstampane karte,cak nisu znali ni koju zastitu da stave na njih,tj pricao sam sa covijekom iz Grafomarka,a to sam u afektu napisao da je mogao donjeti par karata ali i dalje stojim da je mogao reci ko nazove prvi,karte podize na dan utakmice......bla,bla... :)

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 14:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

skeva je napisao:
To je povecavanje cijene karata, a tako jer pises da ce svejedno biti puna dvorana pa da se "ljudi" okoriste malo. Jes sad skontao? :) Jebiga, mislio sam da si pisao o F4, ili se mozda varam? :)

Ako se vratis koju stranicu unazad, kad sam okacio najavu da je ulaznica za polufinale 20, a za finale 30 KM, odmah sam napisao da su po mom misljenju ulaznice papreno skupe. Tako da je jasno sta mislim o ovoj novoj cijeni. Jos sam napisao da nije bas logicno da recimo nas sestorica koji smo na svakoj domacoj utakmici, koji smo po velikom kijametu isli u Novo Mesto, koji smo se vozili 1500 km do Skoplja i nazad, pa jos nekoliko gostovanja, da ne budemo u mogucnosti da gledamo fajnal-for. A ako budemo morali kupovati ulaznice, necemo biti u dvorani.

S druge strane, napisao sam, a to i mislim, da razumijem zasto su organizatori ovako postupili. Ljudi imaju priliku da popune budzet, imaju odrijesene ruke da formiraju cijene, i ne moraju nikom da polazu racune za svoje odluke. Ovo im je jedinstvena prilika da ostvare prihode vecih razmjera, tako da su s te strane razumljivi razlozi kojima se vode. I moj komso bi svog opela starog 25 godina rado prodao za 20.000 maraka, kad bi neko htio da ga kupi. I ko bi mogao da ga osudi kad bi dobio te pare.
Da se vratim na temu, vjerovatno bi bilo fer da se za par stotina onih najredovnijih navijaca Igokee karte obezbijede besplatno, onda bi to imalo odredjenog smisla. Ali neizvjesno je da li ce tako i biti.

Da rezimiram, smatram da su ulaznice preskupe za nase prilike, ali razumijem namjeru organizatora. Ako ti smatras da svim ovim sto sam napisao podrzavam ili ne podrzavam ovo ili ono, bujrum.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 15:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja sam odavno napisao,dok su se još borili za final four,da nisam baš neki stručnjak za košarku,ali da nisam baš ni toliko ćorav da ne vidim da će partizan uzeti prsten :lol: :lol:

volio bih,naravno,da uzme zvezda,ali nema od toga ništa....ipak zna vujošević šta radi..

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 15:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Divac, papanski je dizati i spustati cijene karata u zavisnosti ko ce biti u finalu. U redu je podijeliti vama 20-30 koji ste pratili Igokeu, to ne sporim, tako i treba biti, ali nije u redu uskratiti F4 nekom covjeku iz BL, Doboja ili bilo kog grada tako sto ces cijenu karata dici iznad finansijskih mogucnosti ljubitelja kosarka. Tu dvoranu su napravili poreski obveznici, nije Mile Dodik svojim parama pa da dize i spusta kartu kako mu se kurcic digne, na to sam ciljao. Ispada da je F4 organizovan za nekoliko stotina imucnijih ljudi i jos nekoliko desetina Dodikovih dupeuvlakaca a ostale ljude koji su upravo zahvaljujuci izmedju ostalog i tom Dodiku na rubu egzistencije ovaj F4 ce biti samo pusti san. Dobro, ako ih ti razumijes, e ja ih ne razumijem, govna najobicnija ali sami smo to trazili, nek nas sad karaju.

Slager, Partizan je trenutno u najboljoj formi, finale imaju sigurno a samim tim nemaju pritiska rezultata jer su vec obezbijedili evroligu, realno je da oni osvoje, osim u slucaju da novi Zvezdin trener ne uspije dici formu svoje ekipe u sta iskreno ne vjerujem, mada se nadam.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 15:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

dobro kažeš,jebo prsten....ovdje je i zvezdi i partizanu bitno samo polufinale dobiti i sezona je i više nego uspješna.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma da, plus sto je Zvezdi polufinale utakmica sezone, sigurno se spremaju samo za nju, posle tog praznjenja u polufinalu tesko da ce se moci oporaviti za tako malo vremena. Vidjecemo...

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Zato ja i kazem da bih vise volio titulu u Srbiji + EL nego da Zvezda bude prvak NLB..

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 15:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

a to takmičenje u kls je pogotovo besmisleno (nažalost) :( :(

ali shvatam ja zirija,tako i mi ovdje seremo kako nam je najdraži pehar kupa RS,a prosjek gledalaca na tim utakmicama nam je 200 :lol: :lol: ..na finalu 1000 :(

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 16:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

skeva je napisao:
Ispada da je F4 organizovan za nekoliko stotina imucnijih ljudi...

Fajnal-for se organizuje kako bi organizator ostvario sto veci prihod, nema tu sentimentalnosti. Vrijeme ce pokazati da li su u pravu ili ne. Recimo, ako ulaznica za finale zaista bude 100 KM, a oni prodaju 3.000 karata, onda su bili u pravu, i sta da im kazes. Ali ako prodaju 400 karata, e onda su se zafrknuli.

Zato sam ja rekao da razumijem namjeru organizatora, a do sutra mozemo raspravljati da li je to u redu sa neke moralne, socijalne ili neke trece strane. Ima li pravde da Samuel Eto ima godisnju platu 20 miliona evra, a neki masinski inzinjer u Teslicu 5.000 evra? Nema, ali je tako. Dok god neku robu mozes prodati po odredjenoj cijeni, ta cijena nije visoka.

Znam ja da malo previse karikiram, ali nikog niti branim niti osudjujem. Kao sto ti rece, kako smo sijali, tako i zanjemo.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2013, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Duda gost kod Edina i Koleta.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]