banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 12:57 Danas je 30 Jun 2026, 12:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 276  Sledeća

Za koga ćete navijati u finalu?
Argentina 44%  44%  [ 32 ]
Njemačka 56%  56%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 73
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jun 2014, 09:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Пролазе Грчка и Мексико, ако кога занима.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Tekma sinoć predobra...večeras prolaz Holanđana i Grčke.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 09:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Schlager je napisao:

i jos nesto,posto idem gledat sad ovu drugu utakmicu...kad dodje ovdje onaj forumas @Nova Varos,recite mu da mi prestane slat prijetece sms-ove (sve poludilo veceras :lol: :lol: :lol: ) i ako dotad ne bude skinuo avatar,recite da sam mu ja porucio da to uradi! 8)

Uradio, ćaća je od riječi.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 10:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Dobra Kolumbija,cvrsta...ali naravno da ce ispasti od Brazila...uvjeren sam,ali cu ovaj put to tvrditi manje kurcevito i bahato nego juce,jer Cileu je malo falilo da prodje. :D ..Zato je sasvim dovoljna terminologija "ocekujem da Brazil pobjedi" i prodje u polufinale :lol: :lol:

Danas nemam nikakvu prognozu,samo znam da cu bezrezervno navijati za Grcku i Mexico.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 11:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 13:33
Ова прва утакмица би могла бити преспремна, пуно голова , трке, волио би да Мексико прође, али...Овамо Грчка у свом стилу, иако навијам за Костарику.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Kakva crna ruka ono Hulkovo, ljudi, ne zajebavajte se.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Švabe se uzdaju u Ramazan.

http://www.bild.de/sport/fussball/natio ... .bild.html

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 11:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I meni se u prenosu ucinilo da je gol cist,pogotovo jer se i komentator na HRT iscudjavao....Ali veci utisak od ponistenog gola mi je bila ona psiholoska labilnost Brazila nakon toga,koja mi uliva nadu :lol: :lol: ...Ajd sto je stadion u Belo Horizonte potpuno zanijemio i prestao navijat nakon toga,ali sto ni igraci Brazila od tog 55 minuta do negdje 80 nisu znali gdje se nalaze...Tek tad su se sabrali i tih zadnjih desetak minuta i produzetke opet bili dosta bolji....Onakav kontraklimax od euforije zbog gola Hulka do potpunog soka,ja nisam odavno vidio!!...Publika zblanuta,a igraci ne mogu prvom do sebe dodat...Cile je tih pola sata drzao sve konce igre u rukama,i jos je samo falilo da ona najbolja akcija na utakmici,sve na prvu Sancez-Isla-Sancez-Aranguiz-zavrsi golom,pa da nokaut bude klasican!!...Jbg :( :(

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Sančez je baš igračina, dok Vidal, čini mi se, i nije imao neku ulogu, ni izbliza kao u Juventusu. I trebalo je da forsiraju Valdiviju više. :)

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Brazil losiji negledah odavno.
To se desi kad trener pokusa od Brazilca da pravi evropljane. Brazil je uvijek imao to nesto po cemu su bili prepoznatljivi a jedna od tih stvari je bila i ta fudbalska nedisciplina. I kao takvi su imali dosta uspjeha. Skolari je jednom uspio na tu pricu ovaj put nema sanse da to prodje. Sinoc su ih vile pronosale, mislim da su potrosili kredit.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 11:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
veteran 1987 je napisao:
To se desi kad trener pokusa od Brazilca da pravi evropljane. Brazil je uvijek imao to nesto po cemu su bili prepoznatljivi a jedna od tih stvari je bila i ta fudbalska nedisciplina. I kao takvi su imali dosta uspjeha. Skolari je jednom uspio na tu pricu ovaj put nema sanse da to prodje. Sinoc su ih vile pronosale, mislim da su potrosili kredit.

Uspjeli su oni vise puta da uspjesno igraju kao "Evropljani". Takav fudbal odavno i nema i ne moze da ima alternativu. Samo sto su i 1994 i 2002 u ekipi imali bar dva cudotvorca: Romario, Bebeto, odnosno Ronaldo, Ronaldinjo, Rivaldo. Sada je Neimar sam.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
kitopsina je napisao:
veteran 1987 je napisao:

Uspjeli su oni vise puta da uspjesno igraju kao "Evropljani". Takav fudbal odavno i nema i ne moze da ima alternativu. Samo sto su i 1994 i 2002 u ekipi imali bar dva cudotvorca: Romario, Bebeto, odnosno Ronaldo, Ronaldinjo, Rivaldo. Sada je Neimar sam.

A i veliko je pitanje jeli Neimar cudotvorac.
Ovakav evropski Brazil se gura zadnjih 10-15 god, samo bih rekao'' pustite Brazilce da budu ono sto jesu.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Da, i to je pitanje. Mada, po onom opucanom penalu se vidi da je veliki majstor. On do zadnje milisekunde prati golmanove kopacke i isto tako je u stanju da promijeni odluku u koju stranu ce da puca. Bilo je dosta stvarno velikih igraca koji nisu bili sposobni za to.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 12:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Prolaze Holandjani opusteno.
Prolazi Kostarika jos opustenije.

Kolumbija ce tuci Brazil.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 12:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Нејмар је синоћ добио батина финих. Од ситних удараца у бутину и кољено, па до већих стартова.
Велик је он играч и главни им је тамо. Његов просјек у репрезентацији је феноменалан.
Послије њега, Оскар је ту највећи мајстор лопте, и дооонекле Вилијан.
Ово остало, танано брате. Све играчи задатка, без превелике идеје и креације.
Бернард ми се свиђа, али мало минута добија.

Не волим војнички Бразил.
Волим кад Бразил напада и игра на го више, а не тврдо, са два задња везна.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 12:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Бернард ми се свиђа, али мало минута добија.

zaboravio sam prokomentarisat to.....dao si mi dobar slagvort,jer meni koji stvarno pratim te juznoamerikance je najveca misterija jucerasnje utakmice da taj decko nije dobio ni minut!!

Prohodao je na tom stadionu u Belo Horizonteu,apsolutni ljubimac navijaca Atletico Mineira.....to je recimo otprilike kao da su juce osminu finala na Enfieldu igrali Engleska-Cile,a da Gerrard ne dobije sekundu..!!

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 12:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ја сам очекивао да он уђе. Поготово јер су након сат времена били мртви, Чиле преузео сав терен.
Он је играч који уђе, направи пар продора и окрене ситуацију, настане циркус на терену.
Али ништа.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
GialloRosso je napisao:
Sančez je baš igračina, dok Vidal, čini mi se, i nije imao neku ulogu, ni izbliza kao u Juventusu. I trebalo je da forsiraju Valdiviju više. :)

Medel, Sancez, Valdivia, Aranguiz, sve igracine i mudonje. Vidal mjesec dana vuce povredu, dobro je i odigrao.

Nazalost, Brazil je kriptonit za taj dio svijeta, idu oni do finala bez po muke

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 12:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
onaj medel je zivotinja,kako se samo juce bacio da izbije loptu u korner prije nego sto je izasao zbog povrede,jos onako sav skrpljen onim zavojima i steznicima.tacno vidis da se covjek bori do poslednjeg atoma snage

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 12:24 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Medel je prva kosa Mrkonjić Grada.

Vrh

[ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 276  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]