banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 22:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4008 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 201  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Apr 2013, 12:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013, 08:16
Nema više Tika-Taka. Tome je u kraj već Milan bio stao, samo što nisu imali dovoljan kvalitet za revanš.
Sada nakon ovog demoliranja i poniženja, mislim da je upravo Barsi najžalivije što nisu ispali još tada.

Najveći problem koji Barsa ima je upravo njihova ljepota igre u koju se nikako ne uklapaju snažni igrači, i kada nalete na ekipu koja je u stanju fizički da izdrži njihova dodavanja diže od 50 minuta onda nemaju rezervno rješenje.
Ovo je naravno razlog što je Barsa osatala na 0 sinoć, a nedostatak ključnih igrača odbrane je razlog zašto je Bajern imao 15 šansi za pododak, pa ona 4 primljene i nisu tako loš ishod.

Suđenje, bolje ne spominjati. Oštećeni su i jedni i drugi, pa je ispala kao neka kompenzacija. A najgora je varijanta kada sudija greškom ispravlja grešku. Obavezno 20 kamera i po 3 challengea za svaku ekipu, kao u američkom fudbalu ili u tenisu. Svako ima pravo da pogriješi, ali nije mi jasno zašto greške ne ispraviti prije nego nanesu štetu ?!?

Vidjećete kako će Real da završi Bajerna u finalu. Naravno, najviše zato jer imaju gdin. Posebnog. I onog zalizanog CR-a, koji nije takav virtuoz kao Messi, ali je zato 50% jači i spremniji u duel igri.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
shakal je napisao:
"Ako ne razumete koliko je rada uloženo u ovo, nemojte ni da dolazite", poručio je navijačima Klop.

Biće onih pametnih koji će da dođu da bi provocirali Gecea.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
jebeš suđenje, ono je, između ostalog, ono što fudbal čini fudbalom. švabe su razbijale i mnogo ljepše prirodne pojave, ne mislim ovdje samo na fudbal :D

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
- Bilo bi jako lepo kada bi za sedam dana igrali protiv nekog drugog kluba i kada se rezultat iz prve utakmice ne bi računao. Mislim da bi tada imali realnije izglede da zaigramo na Vembliju 25. maja – izjavio je za Njuz Andoni Zubizareta, sportski direktor Barselone.

Read more: http://www.njuz.net/barselona-zeli-da-i ... z2RNkLocpI

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Daljac je napisao:
i kako god završila ovosezonska Barselonina priča u LŠ, ona će ostati, paradigma najljepšeg fudbala koji se ikada igrao. možda ne najboljeg, ali definitivno najljepšeg.

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Tri gola Bajerna poslije greške sudija.

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kao što Dane mora priznati da redovno dobija batine od boljeg koji jesam ja i kao što ja moram proznati da Šumaher jeste najbolji F1 vozač svih vremena - jer to su fakti, ma koliko ja povraćao na švapskog degenerika - tako i Elvis može da se brani od nepobitnih činjienica nesmiješnim gifovima. može da se brani, ali ne i da se odbrani :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moram da ukazem na logicku gresku u tome da se estetska kategorija kao sto je ljepota proglasava za objektivnu cinjenicu.

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
80Vlado je napisao:
Nema više Tika-Taka. Tome je u kraj već Milan bio stao, samo što nisu imali dovoljan kvalitet za revanš.
Sada nakon ovog demoliranja i poniženja, mislim da je upravo Barsi najžalivije što nisu ispali još tada.

Najveći problem koji Barsa ima je upravo njihova ljepota igre u koju se nikako ne uklapaju snažni igrači, i kada nalete na ekipu koja je u stanju fizički da izdrži njihova dodavanja diže od 50 minuta onda nemaju rezervno rješenje.
Ovo je naravno razlog što je Barsa osatala na 0 sinoć, a nedostatak ključnih igrača odbrane je razlog zašto je Bajern imao 15 šansi za pododak, pa ona 4 primljene i nisu tako loš ishod.

Suđenje, bolje ne spominjati. Oštećeni su i jedni i drugi, pa je ispala kao neka kompenzacija. A najgora je varijanta kada sudija greškom ispravlja grešku. Obavezno 20 kamera i po 3 challengea za svaku ekipu, kao u američkom fudbalu ili u tenisu. Svako ima pravo da pogriješi, ali nije mi jasno zašto greške ne ispraviti prije nego nanesu štetu ?!?

Vidjećete kako će Real da završi Bajerna u finalu. Naravno, najviše zato jer imaju gdin. Posebnog. I onog zalizanog CR-a, koji nije takav virtuoz kao Messi, ali je zato 50% jači i spremniji u duel igri.

Kad bi svi bili visoki, jaki i brzi, fudbal bi bio dosadan sport, meni bi to bilo kao da gledam 22 manje lijepe verzije mene kako trče po onoj travi. Raznolikost je uvijek dobra, meni se čini da idemo ka papir-kamen-makaze scenariju, gdje niko neće biti toliko dominantan, odnosno svaka igra će imati svoju protivvarijantu.

Izgleda da Elvis nije jedini koji živi u svijetu iluzija, Daljac je ovim povremenim ispadima rame uz rame, ili ruku pod ruku, kako više volite :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Moram da ukazem na logicku gresku u tome da se estetska kategorija kao sto je ljepota proglasava za objektivnu cinjenicu.

a ti onda dokaži da je u sportu bilo šta što nije estetska kategorija objektivna činjenica. koliko tvoji argumenti budu legitimni, toliko će biti i moji.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kada budemo pricali o neestetskim kategorijama, onda mozemo do sutra.

Ali izjaviti da Barselona igra najljepsi fudbal i da je to cinjenica ima osnove koliko i izjaviti da je Barselona sinoc bila bolja od Bayerna.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Htio ti to, ili bilo ko drugi, da prihvati ili ne to je tako. Možda ne ova Barselona od sinoć i neka od prošlih utakmica, ali ona od Gvardiole. Druga je stvar što ti mrziš Barselonu.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Haha, dobro jeste to tako.
Kad kazu eksperti sa foruma onda je tako.

Odoh na fax, a vi svrsavajte na Barseloninu igru, koja je ista i sinoc i prije nekoliko godina sa Gvardiolom.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
LEgendo rock and rolla ko po tebi igra najljepši fudbal ?

Ti očito ovo pišeše iz mržnje prema Barsi, a ne nekih argumenata.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Odzvonilo tika-taka, a?

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Srećno ti na faxu, možda nešto naučiš. Evo da ti ne pišem ponovo. :D

Barsa je napisao:
Druga je stvar što ti mrziš Barselonu.

Samo to sebi priznaj, ili bilo ko drugi, i sve je ok.

Elvis Presley je napisao:
vi svrsavajte na Barseloninu igru, koja je ista i sinoc i prije nekoliko godina sa Gvardiolom.

:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ok, Elvise, što je meni poezija, tebi je Rajko Vasić i tu boga u dokazivanju nema :D na ljepotu se, dabome, pozivam kao na krajnje subjektivnu kategoriju, a te zamke o objektivnoj istini u tako neobjektivnoj stvari kao što je vrhunski sport možeš da postavljaš na prvoj godini forumskog dijalektičkog kursa :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kakvi su vam to argumenti "mrzi Barsu", tacno ne vidim razlog za lupanje takvih gluposti... Ako se coveku ne svidja sistem igre ne mora znaciti da mrzi neki klub... Jednostavno imamo priliku najcesce da gledamo taj klub na TVu (zbog barsenolizacije Srbije :lol: ) pa su i kritike na njihov racun cesce... Zasto bih mrzio bilo koji klub, a pogotovo neki koji nema dodirnih tacki sa nama...

Nego oko ove barsenolizacije Srbije, momci iz kluba obozavatelja Bayerna bili u pravu, da je nepravedno u prvom planu Barsa :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertz pogledaš ili pročitaš postove gdje se piše "Barselona" i bude ti sve jasno. Ne treba niko ništa da lupa. I sinoć se vidjelo, ako isključim tebe, ko još navija za Bajern na forumu? Tačnije on ili oni navija ili navijaju za bilo koji klub koji igra protiv nas. Ako to nije mržnja, onda je lupanje. :wink:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2013, 13:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa nema to nikakve veze, elvis preteruje, ali to nema veze sa mrznjom, njemu kada nije po volji pise tako... Mene iskreno smara igra barselone, neke prijasnje generacije su mi bile daleko gledljivije... Mislim kome moze biti zanimljivo za gledanje ono njihovo dodavanje u beskonacnost i cekanje hoce li mesi cavi ili iniesta izvuci neki potez... Meni je lepse ovo sto Bayern ili Borussia pokazuju... Pa jbt imali su sinoc 65% posed lopte, a Bayer ih rastavio na proste delove... To je ono sto meni smeta kod njih, guse igru, a ja gledam fudbal zbog drugih stvari, jebe mi se hoce li mesi izvesti neko "cudo" na terenu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4008 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 201  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]