Gondra je napisao:
grbov je napisao:
bob_rock je napisao:
Бураз, техничке сам струке, могао бих ти то све онако баш фино нацртати, али стварно ми се не да, знам да би било узалуд, не би ти то разумио.

daj se iskuliraj , prizemlji se, nisi jedini tehnicar
ako vam je Ilić jedan od boljih igraca odmah treba rasformirati klub do daljnjeg! vracen je u klub po drugarskoj liniji a nije mogao nigdje ni predugovor potpisati a kamoli tek da igra
za pare koje trenutno prima ste mogli angazovati 2 mala crnca koji bi grizli na terenu
Мислим да си ти тај који би мало требао искулирати ову тему јер лупаш опасно!
Ко си ти да оцјењујеш какав је Сале играч? Да је нормалан савез и држава имао би до сада
три пута више текми за репрезентацију.
Нормално да сад више то није тај играч јер је човјек 1977 годиште! А каквих је болида било
у националном тиму онда би по тој твојој логици требало и репрезентацију расформирати.
Јеб.. вас пижон и весељко трифуновић!
eto reci ti svoje misljenje a mi cemo ostali cutati, nije ti ovo politicka partija pa da tata jedini zna najbolje
i slusaj, ako imalo pratis domaci fudbal onda otprilike znas koje bi godiste mogao biti Krstajic ali za razliku od Ilića on je ZMAJ uvijek bio, njegov povratak u Partizan je pun pogodak dok je Ilić apsolutni promasaj
ako si dobro pogledao i procitao moj komentar rekao sam da Ilic nije tolika igracina kako ga se predstavlja ovdje i da je partizan imao mnogo boljih i korisnijih igraca od njega i stvarno ako mislite da je on najbolji igrac zbog 7 osvojenih titula u SRJ, SCG i SRB onda sve nek ide u racku
i na kraju ostaje nejasno, zasto li ga Mateus odstrani iz ekipe? Kapitena?