banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Mar 2026, 09:25 Danas je 29 Mar 2026, 09:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća

Ко осваја титулу шампиона Европе?
Србија 72%  72%  [ 34 ]
Њемачка 15%  15%  [ 7 ]
Француска 0%  0%  [ 0 ]
Грчка 2%  2%  [ 1 ]
Италија 2%  2%  [ 1 ]
Шпанија 4%  4%  [ 2 ]
Летонија 4%  4%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 47
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Sep 2025, 10:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
pinturichio je napisao:
Kari Pesic stida bez.

umesto da kaze da je i on pravio greske sada krivi virus...
da je veliki trener,kao sto je bio,sada bi dao ostavku ili poziciju na raspolaganje savezu i otiso bi kao velikan

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 10:51 
Veteran
Veteran

gishas je napisao:
Za Spaniju prvi plej 19 godina, valjda je realnije bilo da ih Grcka dobije.

plej koji se bori,gledao sam sen-superija ( ne znam kako se izgovara ) kako ulazi bez straha pod kos,dodaje,bori se...dao je jednu vaznu trojku...njima je bio veci problem na drugim pozicijama gde su bili stariji,kome da se lopta doda...

bori se klinac plej za razliku od naseg Micica koji je umrtvio sve,vuce se po parketu,trosi vreme, zabija se umesto da doda kad ima slobodnog igraca...
da je otisao mali Topic ko zna sta bi bilo,ali nije...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 10:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
zerocool je napisao:
A jebi ga, kakav je autoritet imao Obradovic kad je sa 31 godinom preuzeo Partizan?
Druga su vremena. Pogledaj kakve su pripreme prolaze košarkaši krajem 90-ih, ovi danas bi se samo okrenuli i otišli na odmor.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 11:06 
Veteran
Veteran

iamo je zeljko obradovic autoritet do evropskog prvenstva 2005. pa znamo kako je zavrsilo tada a jos smo bili domacini...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 12:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2024, 12:04
Прецијењена је та прича о ауторитету, с тим што је пуно лакше прије било имати ауторитет, него што је данас.

Разочаран сам свиме што се десило прије два дана, толико разочаран да не знам кога бих прије "пљувао". А опет, наши су, друге немамо, па покушавам колико толико наћи трунку разумијевања за велики неуспјех.

Богданова, па Алексина повреда свакако се могу подвести под разлоге зашто се догодило, али не смију бити искључив разлог. Кључна је дисциплина које нисмо имали у фази одбране. Буквално је противник на свакој утакмици имао бар 10 отворених шутева за три поена. То балтичке екипе користе, користила је и Турска. Дефанзивни скок, рак рана ове селекције дуго. У принципу од када је Јокић у екипи. Знамо да он одбрану скоро и не игра, али ту имамо и Милутинова, џаба му висина кад ништа не испрати.

Лако је послије битке бити генерал, али мени лично се чини једна теорија прилично блиском, иако није популарна ни најмање. Кључан проблем ове екипе је фактор Јокић. Немогуће да један Мицић, Гудурић, Милутинов и ини изгледају као аматери без кичме када је он у саставу. Шта хоћу рећи? Подредили смо потпуно Јокићу игру, прочитани смо и у таквим околностима наша трећа опција нема храбрости да преузме одговорност. То нас је коштало на прошлом, а и на овом ЕП. Без Богдана нарочито дошло до изражаја.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
anoniman je napisao:
gishas je napisao:
Za Spaniju prvi plej 19 godina, valjda je realnije bilo da ih Grcka dobije.

plej koji se bori,gledao sam sen-superija ( ne znam kako se izgovara ) kako ulazi bez straha pod kos,dodaje,bori se...dao je jednu vaznu trojku...njima je bio veci problem na drugim pozicijama gde su bili stariji,kome da se lopta doda...

bori se klinac plej za razliku od naseg Micica koji je umrtvio sve,vuce se po parketu,trosi vreme, zabija se umesto da doda kad ima slobodnog igraca...
da je otisao mali Topic ko zna sta bi bilo,ali nije...
Spanija je podmladila ekipu uz par tih iskusnijih. Supery se preziva tako nekako, odlican igrač zato sam i zapamtio, inace na U18 prvenstvu izgubio u Nišu finale od naše reprezentacije. Samo opet mora biti i iskustva, prošlo EP isto ih je malo ko računao za osvajanje pa su sa L.Brown uzeli. Iz tog razloga je veliki broj reprezentacija na pleju i na mjestu "nosioca lopte" angažovalo tamnopute.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 12:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2011, 23:57
anoniman je napisao:
iamo je zeljko obradovic autoritet do evropskog prvenstva 2005. pa znamo kako je zavrsilo tada a jos smo bili domacini...

Lijepo je sve objasnio na konferenciji za novinare. Ako neko nije gledao:
https://m.youtube.com/watch?v=8r82ArJJJ ... RydQ%3D%3D

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Normalno da ce igra biti podredjena Jokicu, kao sto je u Finskoj podredjena Markanenu, Sloveniji Doncicu, Grckoj Janisu itd. "Procitan" je i Denver, pa to ne igra nikakvu ulogu, i mozda bi ta "Jokic" teorija pila vode da se nisu desile proslogodisnje OI, gdje se vidjelo da je ona ekipa sa prethodnog SP, bolja za 50% sa Jokicem.

Mislim, "procitali" nas, pa Jokic zabije 30+ koseva kad su uvijek 2-3 covjeka na njemu i prebise ga, koliko bi dao da ima neku opipljiviju podrsku? Ono sto mi ne ide u glavu je da se sad kao velica Finska kao "ozbilja, opasna ekipa", iako je ovu istu Finsku bez Markanena (i onog mladjahnog koji jos nije toliko bitan faktor) C tim Srbije rutinski dobijao u kvalifikacijama prije pola godine. Ne cini ih Markanen bas 400% boljim, niti su ostali mogli toliko napredovati u medjuvremenu. Oni su meni smijurija od ekipe u svakom slucaju (mislim da ce Gruzija to da pokaze za koji dan) zato sam zbunjen oko toga sta se dogodilo.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 12:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2024, 12:04
Не може се поредити фински ростер и словенски са српским. Једноставно они имају јефтину радну снагу која скоро ништа није направила у каријери, а ми имамо евролигашке играче који су се наосвајали и тимских и индивидуалних трофеја.

Да не останем недоречен, екипе са тако скромним ростерима све подређују најбољем играчу. Ми када год смо то урадили нисмо прошли добро, јер не постоји адекватна расподјела улога и "дави" остатак. Кажем, то је мој став, не кажем да је исправан.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Normalno da ce igra biti podredjena Jokicu, kao sto je u Finskoj podredjena Markanenu, Sloveniji Doncicu, Grckoj Janisu itd. "Procitan" je i Denver, pa to ne igra nikakvu ulogu, i mozda bi ta "Jokic" teorija pila vode da se nisu desile proslogodisnje OI, gdje se vidjelo da je ona ekipa sa prethodnog SP, bolja za 50% sa Jokicem.

Mislim, "procitali" nas, pa Jokic zabije 30+ koseva kad su uvijek 2-3 covjeka na njemu i prebise ga, koliko bi dao da ima neku opipljiviju podrsku? Ono sto mi ne ide u glavu je da se sad kao velica Finska kao "ozbilja, opasna ekipa", iako je ovu istu Finsku bez Markanena (i onog mladjahnog koji jos nije toliko bitan faktor) C tim Srbije rutinski dobijao u kvalifikacijama prije pola godine. Ne cini ih Markanen bas 400% boljim, niti su ostali mogli toliko napredovati u medjuvremenu. Oni su meni smijurija od ekipe u svakom slucaju (mislim da ce Gruzija to da pokaze za koji dan) zato sam zbunjen oko toga sta se dogodilo.
Problem je sto se doživljaju kao da nisu nikada loptu vidjeli, a nije tako davno bilo kada su isto u 1/8 Cro izbacili, koja je imala solidan roster.
https://www.index.hr/sport/clanak/hrvat ... 94276.aspx

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 13:26 
Veteran
Veteran

to i nije neki uspeh,da izbace hrvate... hrvati su tada imali dobrih igraca,imaju i sad,ali njihova reprezenatacija je kao nasa u fudbalu,samo imena sa traljavim doprinosima...sada su doziveli krah potpuni i nema ih na aktuelnom ep...

finskoj se otvaraju vrata medalje ako dobiju gruziju,sto mogu...

mi smo sami sebe pobedili,nisu finci losi,ali nisu ni bolji od nas...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zato i pišem, ljudi nisu teletabisi, ako si u utakmicu ušao lako ćemo onda je problem. Isto tako i proslu OI smo imali pad protiv Australije, gdje nakon 20 razlike za njih smo se nekako trgli, ali je i ono bilo na granici ispadanja. Utakmica je živa stvar koja zavisi od dosta faktora i ne mozes unaprijed reci osvajamo, kao sto su mnogi vec upisivali.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Пуно компликујемо ствари које су једноставне. Кад ти Финска, без иједног корпулентног играча, узме 20 скокова у нападу, ствари су јасне. Није било довољно жеље, воље, елана. Турска прије тога, такође проблеми са скоком. Да ли су се потровали к'о Звезда у Атини '78 или које већ, добили корону или нешто седмо... нема воље, нема ни игре. Сва прича о тактици и свему пада у други план. Па то је иста екипа као са Олимпијаде, нису се јуче скупили па да сад одједном не знају како да играју заједно... нешто једноставно није било како треба. Јокић је видно нервозан цијело љето, и прије овог окупљања. Можда су нарушени односи њега и саиграча? Некад ћемо вјероватно сазнати...

Али дословце се поновила прича са оног једног такмичења под Салетом, мислим у БГ ЕП кад се играло, кад смо били шампиони припрема, па мућак...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nesto je bilo, jer se i takticki ušlo totalno pogrešno. Saznace se nakon 15 godina kada neko od tih reprezentativaca bude ispricao negdje.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 17:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ode Pešić, smijenjen.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Штета због њега, да легенда оде на тај начин... није да је неисправна одлука, али ваљда је имао до краја септембра уговор, мислим да су могли то да испоштују...

Кажу, Алимпијевић? О њега се огријешила Звезда ономад, неуспјех је доживио у потпуно нерегуларним условима такмичења. Показао се касније као одличан тренер, само и он је ипак можда премлад у овом тренутку. Најгоре би било нпр. да Човићева сујета елиминише Обрадовића.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 19:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2011, 23:57
Citiraj:
Košarkaški savez Srbije obaveštava javnost da su informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima, a koje se odnose na razrešenje Svetislava Pešića sa mesta selektora muške seniorske reprezentacije Srbije – netačne.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
:lol:

Televisa presenta.

Smijenili ga, nisu ga smijenili :lol:

Ovo postalo kao sa fudbalskim selekcijom i smjenama selektora.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Odletiće Pešić. I treba. Nek uživa u penziji.
Hvala mu za medalje, naročito zlatne.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2025, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Možda ima neku klauzulu da dobije više love ako ga smijene prije isteka ugovora. Nego, ode i Skariolo, mada negdje pročitah da je najavio i prije prvenstva da odlazi, Poceko dao ostavku.
Ovo prvenstvo kraj za neke.

Mada, Skariolo i Poceko mogu sad i na klupu Srbije :iconbiggrin:

Vrh

[ 401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]