banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 921 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 47  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Mar 2010, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
supermanijak je napisao:
svidjao se ili ne svidjao, covjek ima neke rezultate.
ne znam koliko dugo je trener, ali ja sam cuo za njega kad je osvojio ligu prvaka sa Portom i to sa samo 40 i nesto sitno, godina.
ako pogledate koliko dugo je ferguson trener, mislim vremenski. onda se i moze reci da murinjo moze prestici u nekim trofejima. jbg tako je kako je

nisi u pravu...mozda njega murinjo pretekne sto se tice titula u nacionalnim prvenstvima, ali liga sampiona je neka druga dimenzija. murinjo je 2004. osvojio ligu prvaka kad su svi ''veliki klubovi'' bili u raspadu (real, barselona, mančester, juventus, bayern...). Pogledaj samo ko je te godine stigao do polufinala: monaco, čelzi (sa ranijerijem), porto i 4. ko je bio ne mogu se sjetiti. sa druge strane, ferguson je u svoje vrijeme imao, malo je reći, nikad jaču konkurenciju: juve, bayern, real, milan, barselona (sa ronaldom i rivaldom)...bilo kako bilo, u igri je bilo nekoliko klubova koji su ladno mogli uzeti CL...danas je neka druga priča: imaš engleske klubove (sve sto valja otislo je na ostrvo) sa jedne, i barselonu sa druge strane, koja može da im parira igrački i finansijski... ferguson je tokom čitave karijere nastojao da dovede talente pa da od njih pravi igrače, dok je murinjo, pre u čelziju, a sada u interu na tacni dobijao mega zvezde i face svetskog fudbala... nisu njih dvojica za porediti...ipak je fergi tata za njega, iako ga ja lično ne gotivim, ali čoveku mora da se skine kapa...ako ništa drugo, 24 godine vodi samo jedan klub...a za tako nešto ipak moraš biti malo veći baja...a mančester je ipak klasa za inter, kako god da pogledaš ;)

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 10:47
pa vremena se mijenjaju, sad si gore si dolje. on kad je osvojio LŠ, nije niko pitao zasto i kako (mislim na murinja). a i tada su bila druga vremena, donekle. murinjo mozda nece biti dobar trener kao ferguson, to stoji. ali ne mora znaciti da ga murinjo nece prestici po broju trofeja u LŠ. covjek je tek zapoceo trenersku karijeru, dok je ferguson skoro 30 god trener.
a iako je ferguson dobar trener ne bi ni on "napravio" toliko dobrih igraca da nije bilo para da ih kupi.
on je napravio dobre igrace od ronalda i jos nekih, ali ih je dosta platio kad su oni bil mladi.
npr. Obertan ce biti veoma dobar igrac, ali je ferguson dao dosta miliona za njega.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

supermanijak je napisao:
pa vremena se mijenjaju, sad si gore si dolje. on kad je osvojio LŠ, nije niko pitao zasto i kako (mislim na murinja). a i tada su bila druga vremena, donekle. murinjo mozda nece biti dobar trener kao ferguson, to stoji. ali ne mora znaciti da ga murinjo nece prestici po broju trofeja u LŠ. covjek je tek zapoceo trenersku karijeru, dok je ferguson skoro 30 god trener.
a iako je ferguson dobar trener ne bi ni on "napravio" toliko dobrih igraca da nije bilo para da ih kupi.
on je napravio dobre igrace od ronalda i jos nekih, ali ih je dosta platio kad su oni bil mladi.
npr. Obertan ce biti veoma dobar igrac, ali je ferguson dao dosta miliona za njega.

ferguson ipak ''napravi igrača''...dok murinjo dobije gotov proizvod (da ih tako nazovem)...vidjećemo...murinjo u italiji već nekoliko godina nema konkurenciju dok je u engleskoj sasvim druga priča...ferguson je imao pare, ali sve je to ništa naspram čelzijevog i interovog rasipanja novca...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 18:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
contador je napisao:
nisi u pravu...mozda njega murinjo pretekne sto se tice titula u nacionalnim prvenstvima, ali liga sampiona je neka druga dimenzija.

Koliko Ferguson ima osvojenih LS a koliko Murinjo pa da ga ne moze stici nemoj da lupas

Ferguson 2
1998-99
2007-08

Murinjo 1
2003/04

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

contador je napisao:
supermanijak je napisao:

ferguson ipak ''napravi igrača''...dok murinjo dobije gotov proizvod (da ih tako nazovem)...vidjećemo...murinjo u italiji već nekoliko godina nema konkurenciju dok je u engleskoj sasvim druga priča...ferguson je imao pare, ali sve je to ništa naspram čelzijevog i interovog rasipanja novca...

slazem se da rasipaju pare samo tako, narocito inter, i da dobiju gotove proizvode. ali murinjo trenutno "kali", Santona i Balotelija, naseg Stevanovica i jos neke. tako da on "pravi" igrace od njih. ali jos ne moze da "prismrdi" fergusonu.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kad on (murinjo) sa onakvim čelzijem nije uzeo ligu šampiona...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2010, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
contador je napisao:
kad on (murinjo) sa onakvim čelzijem nije uzeo ligu šampiona...

Zato ih je Ferguson sa onakvim Manchesterom uzeo milion i to za 300 godina koliko je na klupi... Kao da je to tako lako osvojiti, nije sve do igraca, pogotovo u nokaut fazi

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2010, 18:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Da je do igraca Real bi svake godine osvajao sve sto se osvojiti treba. :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
joj ovog prnjatovica :lol: , pa mislim da gori od njega ne postoji.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 21:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ja sam vec ranije pisao da komentatori unistise ove godine LS ja je skoro i ne pratim zalosno

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
znam, ali sad gledam i ne mogu da vjerujem, kad nesto u zivotu radis onda je logicno i da treba da napredujes, ali ovo je ravno katastrofi, ocaj. onaj iz studija, novakovic, on je isti vec 15 godina.
by the way, ovaj VARGAS je igracina. leti po terenu. igra katastrofa zbog terena, bas kao sto sam i mislio, gol moze pasti samo kad neko raspali iz daljine a lopta se nezgodno odbije i dobije ubrzanje i neko naleti na krompir.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 21:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ma daj ne mogu da vjerujem da je ovo nebojsa krupnikovic na rts-u?

zar je ovoliko ostario,ili sam ga ja davno gledao :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 21:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
E ljudi, gledajte prenos na FTV, komentarise onaj kralj Marjan Mijajlovic :D Ajmo Fiorentina!!!

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ljudi sve je to dobro, evo ja gledam na federativnoj televiziji. pomalo.
tamo onaj ludak sa sport kluba, Marjan Mijajlovic (ja mislim da se tako zove)
covjek se dere kad neko dodje do gola. nije covjek normalan.

a na rtrs-u jos gore. onaj komentator bas veze nema.
samo da prenosi gledao bih hrt.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 21:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Od kad nema HRTa ni LS nema neku draz jebaj ga al tako je. Kad se samo sjetim da ce mi Prnjatovic Novakovic i Cosovic prenositi SP dode mi da placem

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
:angry4: :angry4: :angry4: Pa ne mogu da vjerujem da ce ovaj sugavi Bajern da prodje dalje...a kako stvari stoje, provuce se smecari na gol u gostima. Nadam se da ce Viola da zabije u poslednjih 10 minuta.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
PUJ!! Da sudije nisu usrale u Njemackoj prosla bi Fiorentina, ebemti pravdu..

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 22:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pu jebem ti nepravdu

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2010, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Od kad nema HRTa ni LS nema neku draz jebaj ga al tako je. Kad se samo sjetim da ce mi Prnjatovic Novakovic i Cosovic prenositi SP dode mi da placem

zalosno ali istinito. evo slusam onog Marjana sa FTV-a, covjek poce pricati za porodicu nekog igraca u jednom trenutku. lud covjek. da ne mogu naci neke normalne komentatore koji znaju sta rade. samo neke budale

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2010, 00:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 921 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 47  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]