supermanijak je napisao:
svidjao se ili ne svidjao, covjek ima neke rezultate.
ne znam koliko dugo je trener, ali ja sam cuo za njega kad je osvojio ligu prvaka sa Portom i to sa samo 40 i nesto sitno, godina.
ako pogledate koliko dugo je ferguson trener, mislim vremenski. onda se i moze reci da murinjo moze prestici u nekim trofejima. jbg tako je kako je
nisi u pravu...mozda njega murinjo pretekne sto se tice titula u nacionalnim prvenstvima, ali liga sampiona je neka druga dimenzija. murinjo je 2004. osvojio ligu prvaka kad su svi ''veliki klubovi'' bili u raspadu (real, barselona, mančester, juventus, bayern...). Pogledaj samo ko je te godine stigao do polufinala: monaco, čelzi (sa ranijerijem), porto i 4. ko je bio ne mogu se sjetiti. sa druge strane, ferguson je u svoje vrijeme imao, malo je reći, nikad jaču konkurenciju: juve, bayern, real, milan, barselona (sa ronaldom i rivaldom)...bilo kako bilo, u igri je bilo nekoliko klubova koji su ladno mogli uzeti CL...danas je neka druga priča: imaš engleske klubove (sve sto valja otislo je na ostrvo) sa jedne, i barselonu sa druge strane, koja može da im parira igrački i finansijski... ferguson je tokom čitave karijere nastojao da dovede talente pa da od njih pravi igrače, dok je murinjo, pre u čelziju, a sada u interu na tacni dobijao mega zvezde i face svetskog fudbala... nisu njih dvojica za porediti...ipak je fergi tata za njega, iako ga ja lično ne gotivim, ali čoveku mora da se skine kapa...ako ništa drugo, 24 godine vodi samo jedan klub...a za tako nešto ipak moraš biti malo veći baja...a mančester je ipak klasa za inter, kako god da pogledaš