banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 11:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Maj 2009, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... -Luci.html

Citiraj:
Градски стадион у Бањој Луци уз одређене преправке могао би да добије од UEFA зелено свијетло за одигравање међународних утакмица.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2009, 11:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
edit

БОРАЦ-СЛАВИЈА СУБОТА 17Ч

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 10:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
http://www.youtube.com/watch?v=P0MCJCdeEp4

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 10:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
shoole je napisao:
http://www.glassrpske.com/vijest/13/sport/21888/cir/Komisija-UEFA-za-licenciranje-obisla-Gradski-stadion-u-Banjoj-Luci.html

Citiraj:
Градски стадион у Бањој Луци уз одређене преправке могао би да добије од UEFA зелено свијетло за одигравање међународних утакмица.

Citiraj:
- Највише посла очекује нас на источној трибини. Тамо морамо поставити столице и нумерисати их, асфалтирати све прилазе, ријешити расвјету и преградити простор за навијаче гостију. Поред тога, потребно је обезбиједити мобилне тоалете, као и оне за инвалиде, а степенице офарбати видљивом бојом. Што се тиче свлачионица оне углавном задовољавају критерије, а потребно је изградити по још један тоалет.

Da li se isplati ulagati u stadion (pogotovo zato sto ce se rusiti), radi samo jedne ili eventualno dve utakmice u Evropi?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 11:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Gledajuci da je sad ulaz 4.00 istok 8.00 zapad relativno skup(pogotovo istok), sa malim doradama karte za Euro utakmice bi bile 10.00 istok 20.00 zapad stim sto bi u te dvije Euro utakmice izbili troskove a u narednoj sezoni zaradivali posto bi karte za nasu ligu skocile garant na nekih 6.00 istok / 12.00 zapad.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nece Borac ove godine u Evropu, nemojte se puno nadati :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 17:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Borac gubi 1-0 :(

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 17:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nista od Evrope
Svi imaju sigurne bodove kuci samo ako ih nisu prodali e sad treba vidjeti Borcev interes u svemu tome

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 17:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

1 - 1 Kraj, 3 crvena kartona... :( Toliko o evropskom Borcu. :(

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 18:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Hertzog je napisao:

Sta sam rekao

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 18:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Hertzog je napisao:

Sta sam rekao

Ma znalo se to odmah, i da su danas pobjedili opet bi morali cekati povoljan rezultat iz S. Sarajeva.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
sta bi navijacima opet

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sva sreca nisam stigao otici na utakmicu,samo bih se razocarao

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 18:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Frenki je napisao:
sta bi navijacima opet

Sta je bilo?

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Nemam pojma, samo sam spazio 3 marice da jure ka stadionu pa sam pretpostavio da je opet neki belaj. Bilo je pri kraju utakmice...

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2009, 00:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Овако, био сам на утакмици, па ћу редом.
Било лијепо, све је мирисало на побједу, међутим... Борац гледам скоро увијек кад је домаћин. Посљедњих 7 кола заредом. Несхватљиво ми је да су онако лоше одиграли данас. Јесу ови ограли на бункерицу и контре, али опет. Можда не би било овако да није било оне фрке на самом почетку, кад су подјељени црвени картони, што је Борац пуно теже поднио. (једноставно, јер су они ионако дошли да гину у свом шеснаестерцу, а Борцу је било теже организовати напад, поготово што је Врањеш морао на штопера, а он је битан у вези) Суђење, објективно, било је пар одлука на штету Борца, један поништен гол, али нисам сигуран да ли је то био офсајд, иначе очекивало се макар "благо домаћински без значајног утицаја на утакмицу" суди, но тога није било. У те 3 грешке, све су биле значајне, и могле су одлучити доста тога. Мислим, читава лига је диригована, а он дошао овде да "држи критеријум". Искрено, мислим да је коверта радила. Што се тиче фрке на терену, насјели су на најјефтиније провокације и заслужено добијали казне. Први пут је неки клинац из Славије нешто изгаламио на играча Борца, у идућој секунди, ствара се гужва, а у наредној штопер Борца мај-геријем улијеће на играча Славије. Други пут, по мени чак и горе од тога, Марко Максимовић насједа на провокацију, свом снагом одгурује лика, овај пада као клада, судија се хвата за џеп, Марко иде ка свлачионици. Навијачи љути на њега што је то радио, Јагодић такође, он се нешто са њим расправља, овај показује руком да иде. Е сад, тада ме нешто распиздило до краја. Овај ЈЕСТЕ испао мајмун, ЈЕСТЕ погријешио, ЈЕСТЕ можда утицао на даљи ток утакмице али устаје неки мајмун ћелави испред мене, И ГАЂА МАРКА УПАЉАЧЕМ, ПСУЈЕ МУ СВЕ ПО РЕДУ!?! Па докле ћемо бити стока??? Па не смијеш своје играче тући и гађати, колико год да су испали глупи и погријешили... Ћелу је за минут смирио неки лик, само му је рекао да га чека испред. :D
У сваком случају, Славија није нимало наивна екипа, али зна се по шта су данас дошли.

Било како било, доста добра сезона за Борац. Мислим да није нико реално очекивао напад на мјесто које води у Европу, док се карте, пред крај, нису тако поставиле да постоји шанса. Задржати добар дио ове екипе (Билбија, Максимовић, Врањеш, Пузигаћа), што лично мислим да је тешко, било би сасвим довољно да се очекује још боље издање наредне сезоне, уз пар добрих појачања на позицији штопера и једног офазнивнијег везњака/крила. Овој екипи се нема шта претјерано замјерити. Било је ту фудбала да се види, с обзиром на лигу, наравно.

Е сад Лешинари. Добро издање, мада сам очекивао неку добру кореографију (с обзиром да сам видио да то итекако знају добро да ураде) Ипак је посљедња утакмица првенства у БЛ, одлучивала о одласку у Европу. Она зајебанција са Европом је феноменална. 8) Иначе, ове сезоне су највише напредовали, поготово визуелно, толико да би им могле многе групе на Балкану позавидјети. Пјесме, гласови, масовност је оно гдје су још увијек мало слабији. Не знам јел има неко рангирање, али су у врху дефинтивно (прва три).
Данас се покушало доћи и до "Соколова" (било их 17 - БУКВАЛНО), али ми на крају жао оног лика, пребише га дротови. Мада не разумијем зашто су ишли на њих, јер су момци на самом почетку показали транспарент у смислу: "Православне свијеће Крајине нико никад неће угасити", што је цијели стадион поздравио.
Оно улијетање у терен на крају, шта рећи, велико незадовољство, али је то тотално беспотребно, бесмислено и сељачки, а поготово ударање играча Славије. Па зар ми Срби треба да се тучемо (што за вријеме утакмице, што послије) и добијамо по 4-5 црвених на међусобним утакмицама? Да се разумијемо, не подржавам то ни против осталих екипа.
Иначе, дјеловала ми је комплетна утакмица ПРЕВИШЕ набијена тензијама, као да је Жељо или Сарајево у гостима.
Ето толико. :wink:

Poslednji put menjao bigman dana 17 Maj 2009, 08:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2009, 08:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Ovo je licilo na cetvrtu ligu Zibaambwea,,,,,stampedo nakon kraja utakmice,,,,,a stvarno ova liga je na nivou Africkih liga,,,Sudije su jednostavno naucile publiku da je svaka domaca utakmica pobjeda,,,i onda kada se desi ovako nesto mora se ocekivati stampedo.........Zalosno,.......

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2009, 13:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Maj 2009, 12:50
PA BORAC JE PETI NA TABELI PA DA RAZMISLIM...........DOBAR JE!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2009, 13:10 
Početnik
Početnik

ja sam bio na utakmici i mogao bi reci da su nam nasi igraci priredili veliku igranku zivcima!!!
e sad lesinari nisu trebali uletati(NISU TREBALI MALO SUTRA)jer ja mislim da je bolje da ipak prihvatimo rezultat kakav jest

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2009, 13:11 
Početnik
Početnik

JA SAM SE NAJVISE IZBIO NA SUDIJU!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]