banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 21:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 445  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: TRANSFERI
PostPoslato: 23 Maj 2013, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Popokatepetl je napisao:
Ja bih prije rekao da je obrnuto, da je za uspjehe njegove Španije zaslužna Barselona. Mislim, taj Del Boske je precijenjen, došao na gotovu ekipu koju mu je ostavio Aragones, sa druge strane primijenio sistem koji se igra u Barsi, samo ih pustio da trče i hop, titule samo kaplju.

Dzizis fakin Krajst... Slika

Molim te reci da je ovo neka tvoja sala koju ja ne kontam.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 12:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ok, slozili smo se da Pep nije vrhunski trener, ali nije ni los. Takodje da Murinjo nije vanzemaljac ali je vrhunski trener. (I da je Fergi caca za sve njih :D ) . Idemo dalje :)

Vermalen za 5 miliona? Imam osjecaj da ce Borusija reagovati :D

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Elvis Presley je napisao:
Del Boske je zasluzan za pola uspjeha Barse, samo sto to mnogi nece da priznaju.

Spoiler:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Veću glupost dugo nisam pročitao. :D

Za Elvisa :D

Spoiler:
Slika

Trener španske reprezentacije Visente Del Boske smatra da je Gvardiola postigao nenadmašan uspeh sa Barselonom.

"Trebalo bi da bude veoma ponosan na svoju karijeru u klubu, niko nikada neće dostići njegov uspeh. On je bio odličan primer za sve, španski trener koji je predstavljao fudbal te zemlje izuzetno dobro", rekao je Del Boske.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
shakal je napisao:
Popokatepetl je napisao:
Ja bih prije rekao da je obrnuto, da je za uspjehe njegove Španije zaslužna Barselona. Mislim, taj Del Boske je precijenjen, došao na gotovu ekipu koju mu je ostavio Aragones, sa druge strane primijenio sistem koji se igra u Barsi, samo ih pustio da trče i hop, titule samo kaplju.

Dzizis fakin Krajst... Slika

Molim te reci da je ovo neka tvoja sala koju ja ne kontam.

Pa pratiš li ti priču uopšte, dečko! :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Barsa em nisi smijesan, em si glup.

Ne znam vise sta bih ti rekao.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:
Kada to kaže čovjek koji lupeta na sve strane po pdf Sport... Nastavi ti, meni ne smeta. Dobro mi dođe malo smijeha.. :D

Britanski "Miror" je danas saopštio imena igrača koja su na listi želja Žozea Murinja.

Na listi se nalaze: Falkao (Atletiko Madrid), Hulk (Zenit), Šurle (Bajer Leverkuzen), Mangala (Porto), Felaini (Everton), Isko (Malaga) i još jedan igrač Atletiko Madrida, mladi belgijski golman Kurtoa.
Ono što je sigurno, Murinjo je saopštio Romanu Abramoviču da ne računa na Fernanda Toresa za narednu sezonu.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:

Znaci Del Boske, koji je sa Realom osvojio sve zivo i koji je jedan od najboljih trenera na planeti, se ugledao na Gvardiolu, trenera mladjih kategorija Barselone, koji nikakve uspjehe iza sebe nema, i usvojio od Gvardiole stil igre i tako uspostavio spansku dominaciju u fudbalu?
Popo odlican si demagog ali kad lupis onda lupis, dzaba ti sve.
Prvo, jeste Aragones uveo tika taka u spanski fudbal (a ne jebeni Gvardiola, koji je nije uveo ni u Barselonu) ali njegovi uspjesi su daleko manji od Del Boskeovih. Da, osvojio je evropsko ali to je sve. Del Boske je osvojio sve zivo.
Malo pogledajte godine pa slozite kockice. Barsa je glup tako da cu morati detaljno objasniti.
2008. godine Spaniju preuzima Del Boske a Barsu Gvardiola. I sta je sada vjerovatniji scenario: Da je Gvardiola uveo neku svoju briljantnu takticku zamisao iz mladjih kategorija Barselone, koju je od njega preuzeo Del Boske, covjek koji ima iza sebe karijeru punu trofeja sa Realom, ili je Gvardiola iskoristio uspjehe Aragonesa (i kasnije uspjehe Del Boskea), preuzeo njegovu tika taka igru, prodao sve strance i postavio pola spanske reprezentacije u prvi tim Barse?

Spansku dominaciju je uspostavio Del Boske na osnovu generacije koja je sa Aragonesom osvojila prvenstvo 2008me. A od 2008me pocinje i dominacija Barselone.

Pametnom dosta, Barsi ne bas.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 14:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Шпанску доминацију је успоставио Кројф.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E jebiga sad...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ovo za Del Boskea je bila očigledna ironija, i šakal je to skoro i uvidio. Jer bi zaista neko onako ofrlje mogao reći, "pa on je u Španiji došao na gotovo". Međutim, u današnjem fudbalu, nema nigdje "na gotovo", ništa se ne smije prepustiti slučaju, i ko god misli da je neki uspjeh slučajan, taj nema pojma. Tako je i sa Del Boskeom, i sa Gvardiolom, i sa Murinjom, i sa svima ostalima, svi su oni furali svoj fazon, eksperimentisali i rizikovali, i eto, uglavnom im je uspijevalo. Gvardiola jeste uveo novine u Barsi kad je došao, rizikovao je i sa novim stilom igre, i sa igračima iz omladinskog pogona. Nebitno što nije izmislio tika-taku, Barsa pod njegovim vođstvom ju je igrala bolje nego ijedan tim prije i poslije toga. To ga čini dobrim trenerom.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 14:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Barsina dominacija kreće 2006 dolaskom Ronaldinja, Deka, itd...

I dalje još :P mada se mnogi neće složiti.

I iduće će godine najveće šanse za LŠ davati BArsi i govoriti će se da je najjača bez obzira što ih je Bajern sad prekucao.

Jeste vi sigurni da je Aragonjeseva Španija ovako igrala, kao Barsa? Ne kažem da niste u pravu, nego se ne sjećam baš svih utakmica na EP 2008.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvise lutko moja samo nastavi da me nasmijavaš sa tvojim komentarima o reprezentaciji Španije i Barseloni. To što ti misliš da si u pravu, je jedna stvar. Ali pisati da je neko glup, jer nije saglasan sa tvojim glupim komentarima, je druga stvar.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na tom EP-u najbolji strijelac Vilja (nema veze sto tad nije igrao u Barsi, zapravo to je jos jedan dokaz da je Gvardiola gradio igru na osnovu igre spanske reprezentacije, jer tada na tom EP-u je igrao i Fabregas koje ce kasnije preci u Barsu), najbolji igrac Cavi.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 14:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Barsa, hajd mu odgovori argumentima na njegov post. :) Pobij ono sto je on napisao, jedva cekam da procitam :)

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Barsa, hajd mu odgovori argumentima na njegov post. :) Pobij ono sto je on napisao, jedva cekam da procitam :)

Ja cekam evo od kad je foruma ali nesto kontam da necu ni docekat'.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
skeva je napisao:

Sto ga lozis, jeb'o te on. :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne lozim, ozbiljno, ja dijelim Elvisovo misljenje, zanima me njegova strana price.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo skeva pa čitaj. :D

Pep je često igrao 3-4-3 formaciju, koju Del Boske nije. Pep je znao stavljati Alvesa kao krilnog napadača, Del Boske nije Ramosa. Pep je doveo Busketsa, Pedra i Alkantaru iz omladinske škole sa sobom, znači nije ih izmislio Del Boske. Pep je Ćavija sa mjesta zadnjeg veznog prebacio na kreatora igre, na to mjesto stavio Busketsa. Inijestu je sa mjesta veznog, često stavljao kao krilnog napadača po lijevoj strani. Pep je digao Pikea iz mrtvih, nije Del Boske. Pep je stavio Mesija na mjesto špica.
Na ove igrače iz Španije treba dodati Mesija, Anrija, Alveša, Abidala, Maskerana, Keitu, Ibrahimovića..., koje je imao Pep, a Del Boske nije.

Barselona je samo jednom u istoriji izvela na teren svih 11 igrača iz svoje škole. U ostalim utakmicama, tu je 4-5 igrača koji su došli sa strane.

Ne vidim logiku da možeš reći da je Del Boske zaslužan za više od pola uspjeha Barselone, pod Gvardiolom. Ima još malih milion primjera, gdje se razlikuju njih dvojica trenera.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I onda on meni kaci neko ordenje za glupost... :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2013, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Samo da dodam, Barselona tokom sezone odigra oko ili preko 60 utakmica u svim takmičenjima. Reprezentacija Španije oko 10-ak važnijih utakmica (možda koju više). U većini prijateljskih utakmica ne igraju svi bolji igrači, odmaraju veće zvijezde. Ali Del Boske je izmislio ovu Barselonu i zaslužan za trofeje. Eto, Elvise uživaj.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172 ... 445  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]