Ja nemam zamjerke na spisak....ako je Duda mogao zvat prejake Gagica i Muslija umjesto tada dominantnog Marijanovica i svima je bilo ok onda je ok da Sale zove Simonovica....na kraju krajeva Simonovic sigurno nece u spaniju tako da ne vidim cemu dreka...Novica ispao teski papak, al to vjerovatno isplivavaju neka govna od ranije...Micova ne bi da komentarisem....Shlagera isto tako, ne znam ko mu je dozvolio da komentarise kosarku...c c c...neozbiljno....
U svakom slucaju ako pojedini igraci budu na nivou i budemo imali vise od tri napadacke opcije (to je bio veliki minus kod Dude) mozemo daleko...ne vidim neku reprezentaciju koja nas moze bas razbit...
Sto se tice nepozvanih najzalije mi je Tepica ali mi je i logicno....momak ima manjak samopouzdanja u kriticnim momentima (a to je otprilike bilo koje jace takmicenje)...ima jednu od najboljih prednjih promjena i koristi je jednom u 10 utakmica...to je stvarno retardirano...o Keselju ne bi da pricam....trebao bi da bude neki suter a kad mu izgradis poziciju za otvoren sut za 3 on pogadja 30%, znaci stvarno ne vidim njegovu ulogu....odbrana mu je ok al tu je bolji Kalinic....
I dalje imamo manjak za jednog klasicnog sutera....Bogdanovic bi to mogao da bude ako Teo preuzme ulogu lidera ove ekipe....tu je onda Bogdan rasterecen i moze da mu se gradi akcija za otvorene suteve....al to je sve neko instant popunjavanje rupa...fali lik kao Stojak i tu nema price....fali vec dugi niz godina i to nam je velika boljka...