banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 03:29 Danas je 30 Jun 2026, 03:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 648  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jul 2014, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ja nemam zamjerke na spisak....ako je Duda mogao zvat prejake Gagica i Muslija umjesto tada dominantnog Marijanovica i svima je bilo ok onda je ok da Sale zove Simonovica....na kraju krajeva Simonovic sigurno nece u spaniju tako da ne vidim cemu dreka...Novica ispao teski papak, al to vjerovatno isplivavaju neka govna od ranije...Micova ne bi da komentarisem....Shlagera isto tako, ne znam ko mu je dozvolio da komentarise kosarku...c c c...neozbiljno.... :D

U svakom slucaju ako pojedini igraci budu na nivou i budemo imali vise od tri napadacke opcije (to je bio veliki minus kod Dude) mozemo daleko...ne vidim neku reprezentaciju koja nas moze bas razbit...

Sto se tice nepozvanih najzalije mi je Tepica ali mi je i logicno....momak ima manjak samopouzdanja u kriticnim momentima (a to je otprilike bilo koje jace takmicenje)...ima jednu od najboljih prednjih promjena i koristi je jednom u 10 utakmica...to je stvarno retardirano...o Keselju ne bi da pricam....trebao bi da bude neki suter a kad mu izgradis poziciju za otvoren sut za 3 on pogadja 30%, znaci stvarno ne vidim njegovu ulogu....odbrana mu je ok al tu je bolji Kalinic....

I dalje imamo manjak za jednog klasicnog sutera....Bogdanovic bi to mogao da bude ako Teo preuzme ulogu lidera ove ekipe....tu je onda Bogdan rasterecen i moze da mu se gradi akcija za otvorene suteve....al to je sve neko instant popunjavanje rupa...fali lik kao Stojak i tu nema price....fali vec dugi niz godina i to nam je velika boljka...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014, 20:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Shlagera isto tako, ne znam ko mu je dozvolio da komentarise kosarku...c c c...neozbiljno....

kad sam ja u banjaluci usred borika gledao finale evropskog kupa radivoja koraca,ti nisi bio ni u dugorocnom planu!! 8)

al sam gledao na jednoj strani praju i kicu,a na drugoj kindjeta i varaju,a ne simonovica :angry4: :angry4: ..tako da ja vrlo dobro znam sta je IGRAC

.ne sjecam se doduse ko je pobjedio,al se sjecam da sam navijao za bosnu :lol: :lol: :lol: ...looodiloo!!

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ако је тако ко што кажеш, сигуран сам да су ови други побиједили :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Znas kako...gledao je i moj stari svakakvih starih utakmica al kad ja gledam tekmu a on je iskomentarise sa "danas igraci puno manje sutaju od tablu nego sto bi trebali" onda ga posaljem napolje ili ja odem negdje drugo gledat utakmicu....

Da se razumjemo...ono gore je bila sala....zato i jest onaj smajli...al jebiga...ti se nafurao za svadjat o tome sta je starije....

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2014, 08:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slager je matori prdonja a vecina vas ste jedaci govana sto bi Caca veliki rekao.

Kao da ne znate kakva je situacija u reprezentaciji zadnjih 10 godina, da je na njoj (osim Dudinog perioda) i Kurta i Murta siljio kurac. Polovni igraci postavljali uslove i odbijali pozive, otkazi postali skoro normalna pojava.

Sale vodi ekipu i on odgovara za rezultat. Ako zajebe, zna se ko je krivac i vjerovatno ce nasa stoka da ga popljuje i doceka na noz, al' ima valjda toliko kredita da se cuti do prvenstva pa onda kako ko prodje

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2014, 09:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Joj spanije i rostera

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2014, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
pa najjače pozvali, ali kontam da neće doći do finala 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2014, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
I Brazil je odlican sto je najgore...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2014, 14:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Keep in mind that Colangelo and Team USA coach Mike Krzyzewski are big believers in equity paid into the program. Commitment and previous experience go a long way with the two men who in charge of selecting the roster.

Considering that, here is an early look at how the roster could take shape: Kevin Durant, Kevin Love, Russell Westbrook, James Harden, Anthony Davis, Blake Griffin, Stephen Curry, Andre Iguodala, Paul George, Kyrie Irving and LaMarcus Aldridge all seem likely to make it, if they are healthy.

That's 11 names for a 12-man roster. The final spot probably would go to a big man, possibly DeMarcus Cousins or Andre Drummond.

:P

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2014, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Зар тај Олдриџ није читаву каријеру провео повријеђен? Или је то био онај други центар?
Од тих пацера које су позвали, опасан је евентуално Дурант, остало је боза. Наш Никола ће тако да их стави у џеп да се нико неће ни видјети. Сад видим да нам ни Американци нису озбиљни конкуренти за титулу, а поготово кад и њима крену откази.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2014, 17:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Harvester je napisao:
Зар тај Олдриџ није читаву каријеру провео повријеђен? Или је то био онај други центар?
Од тих пацера које су позвали, опасан је евентуално Дурант, остало је боза. Наш Никола ће тако да их стави у џеп да се нико неће ни видјети. Сад видим да нам ни Американци нису озбиљни конкуренти за титулу, а поготово кад и њима крену откази.

:lol:

Durant i Curry da ne otkažu i biće im dovoljno...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2014, 09:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Dobijamo ih bez po muke. Evo zna Harvester. 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2014, 09:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
evo micov potvrdio da će igrati za reprezentaciju.... aj nešto hvala qrcu

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2014, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jebo mater ako bih ga ja zvao

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2014, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
jeeeeeee :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2014, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Радије бих Симоновића него Мицова. Ал вјероваћемо Салету да он зна шта је најбоље.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2014, 18:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Dobijamo ih bez po muke. Evo zna Harvester. 8)

Па дабоме! Ја у њиховом тиму могу да пребројим два, евентуално три добра играча, у нашем их има бар 12.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 16:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
Harvester je napisao:

:lol:

Durant i Curry da ne otkažu i biće im dovoljno...

Westbrook otkazao. :)

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 16:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
http://live.fibaeurope.com/www/Game.aspx?acc=1&gameID=42246

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2014, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
Veličković: Izvinjavam se

IZVOR. B92

Srpski košarkaš Novica Veličković izvinio se selektoru Đorđeviću i košarkaškoj javnosti što nije na vreme saopštio da ne može da se odazove pozivu za SP.

“Želeo bih da se izvinim selektoru Aleksandru Đorđevicu, igračima, Savezu i košarkaškoj javnosti zato što nisam blagovremeno obavestio selektora o svojoj odluci“, kaže Veličković.

“Istina je da sam imao ogromnu želju da igram i da smo bili u kontaktu, ali kako se bližio datum okupljanja, pojavilo se pitanje da li ću moci da izdržim gust raspored utakmica na nivou koji se od mene očekuje“, dodao je novi košarkaš turskog Trabzona.

Veličković se nada da će selekcija Srbija ispuniti ciljeve na predstojećem Mundobasketu, koji počinje 30. avgusta.

“Selektoru se još jednom iskreno izvinjavam na nesmotrenom postupku, zbog kojeg se pre svega ja osećam veoma loše. Verujem da će ciljevi biti ostvareni i da ce reprezentacija Srbije i selektor Đorđević biti uspešni“, zaključio je Veličković.

Za seniorsku reprezentaciju Srbije Veličković je debitovao 2007. na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, a bio je jedan od ključnih igrača u pohodu na srebrnu medalju 2009. u Poljskoj, kao i godinu dana kasnije na SP u Turskoj, kada je Srbija bila četvrta.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=874179

Vrh

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 648  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]