banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jan 2013, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Mislim da bi to mogli samo pojedini navijači Borca emotivno doživjeti, kao filijala i sl... U Italiji, npr. postoje vlasništva nad igračima 50-50. Biznis. Znaš kad bih se bunio da Zenit npr. pozajmi Zvezdi 3-4 školovana mlada igrača, a pod dobrim uslovima :) Moraš da se snalaziš kako možeš i igraš pametno.

Kamo sreće da nam je Stojić SD. Ali, nešto mi se čini da ovaj Stojadinović ima neke veze sa novom vlašću. Jebiga, tako to ide, u fudbalu se vrti para i tu se onda utale vlast i razne mafije. Ko zna kroz čije sve DS, SPS i mafijaške ruke je prošao onaj silan novac iz Partizana, sad kad su im skupi igrači od 200 000 evra i kad duguju plate.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 23:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Kao što neko reče za pola godine kad se bude igrala Evropa ( što je valjda i najvažnije takmičenje) oni će biti vraćeni u Zvezdu tako da je to mač sa dve oštrice jer ostaju prazne pozicije koje opet treba popunjavati i to brzo.

Zvezda svakako treba raditi na ovakav način al više sa klubovima kojima je imperativ sredina terena ili borba za opstanak.
Ja kad vidim 35 igrača na spisku za pripreme crveno-bijelih (a pola ih je ne potrebno) ranio bi se odmah.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Rivaldinho je napisao:
Mislim da bi to mogli samo pojedini navijači Borca emotivno doživjeti, kao filijala i sl... U Italiji, npr. postoje vlasništva nad igračima 50-50. Biznis. Znaš kad bih se bunio da Zenit npr. pozajmi Zvezdi 3-4 školovana mlada igrača, a pod dobrim uslovima :) Moraš da se snalaziš kako možeš i igraš pametno.

Kamo sreće da nam je Stojić SD. Ali, nešto mi se čini da ovaj Stojadinović ima neke veze sa novom vlašću. Jebiga, tako to ide, u fudbalu se vrti para i tu se onda utale vlast i razne mafije. Ko zna kroz čije sve DS, SPS i mafijaške ruke je prošao onaj silan novac iz Partizana, sad kad su im skupi igrači od 200 000 evra i kad duguju plate.

50-50 je opet druga stvar kao sto rekoh, to je vec ok. Ali kod nas su ljudi previse glupi za takve stvari, a pozajmiti 4 igraca je ludost za ekipu koja ganja Evropu.
A vidjecemo hoce li Stojadinovic napraviti sta u ovom prelaznom roku, tek je poceo. :)

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cosa Nostra je napisao:
Kao što neko reče za pola godine kad se bude igrala Evropa ( što je valjda i najvažnije takmičenje) oni će biti vraćeni u Zvezdu tako da je to mač sa dve oštrice jer ostaju prazne pozicije koje opet treba popunjavati i to brzo.

Zvezda svakako treba raditi na ovakav način al više sa klubovima kojima je imperativ sredina terena ili borba za opstanak.
Ja kad vidim 35 igrača na spisku za pripreme crveno-bijelih (a pola ih je ne potrebno) ranio bi se odmah.

Pa pozajmiš ih na godinu :D
To što ima 35 igrača na spisku je em što se dovodilo u gomilama, em što Zvezda više ne može lako prodati igrače. Što je najgore oni šutnu u dupe igrače kao Acu Kovačevića ili Srećkovića, Đuričkovića, a ostane ti Savio i Bogdanović, deblo i pajser. Katastrofa šta se radilo, noćna mora. Sa Jankovićem i Srđan Mijailović je bio na putu da bude skrajnut. Sad smo čak došli do toga da nas se više OFK, Jagodina, Radnički Niš ne boje na Marakani. Biće svega...

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 00:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mene su najvise iznervirali sa Causicem, sjecam se jos prije 2 godine kad sam ga gledao u mladoj reprezentaciji da sam govorio da ce biti igrac od njega i ovi nasi ga ladno pustise, idioti..
Koliko su samo dobrih mladih igraca sjebali, ne zna im se broj. Pa Despotovic nam nije valjao ali zato nam moze uvaljati 2 komada u dresu Spartaka, itd, itd..

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 00:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Robi ga je pustio,tj mali ga je uslovljavao da mora igrati...Inace meni su to vise novinarske price dmitrovic talenat,Zvezda gubi talenta i sl...pa ako nije mogao pored bajkovica i ove dvojice,biti makar 3 golman kakav je to talenat...sto ga niko ne trazi od ozbiljnih klubova?...Nisu svi igraci koji su prosli Zvezdinu skolu talenti i zvezde cak sta vise,sjecamo se generacije 84 kao neke najtalentovanije u poslednjih 10 godina,a od te generacije dvojica igraju donekle ozbiljan fudbal...Ne radja Zvezda asove kao nekad,zato i jesmo ovde,gdje smo...

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 00:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ima dovoljno talenata ali problem je sto vecina njih ode a da posteno ni ne zaigra u Zvezdi, sjeti se samo Djuricica..

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 00:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Djuricic i ?Vise su problema ta djeca, cim izbace dudu iz usta,odmah bi u inozemstvo,ne mare ni za cim,ili ne trpi on sa 16 godina,da bude nekom rezerva ili ne daj boze ode na pozajmicu...

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 00:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa otisla je hrpa tih klinaca da nisu posteno ni igrali za Zvezdu, Djuricic, Cosic, sad ce i Jankovic i ko zna koliko njih jos. Menadzeri satrase nas fudbal, jbg. Treba staviti da se ne moze otici do 23-4 godine, kao nekad, dobro tad je bilo do 27 ja mislim? :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 01:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Kad bi stavili granicu do 21 godine,ima li bi ligu u rangu francuske...

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 01:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro necemo pretjerivati ali da bi bili u top10 vjerovatno bi (aj da je granica do 23, malo je 21).

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 01:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Skontaj nastasica,djuricica i markovica za 3 godine,nije mala granica...

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 01:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa nije u njihovom slucaju ali za vecinu jeste. :)
Eto gledaj npr Vidica, on u prvom timu poceo igrati 2001 sa 20 godina i ostao do 2004. Znaci taman sa 23 otisao u Spartak i nakon toga u United.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 09:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Zaboravljate struku, u potenciranju te starosne granice... Kao da bi se ta talentovana djeca što sad igraju po Evropi, a i oni nešto stariji, garantovano razvili u velike igrače. Put od vrhunskog talenta do igrača je dug i naporan, iziskuje stručan rad, doziranje minutaže, individualno usavršavanje, sticanje samopouzdanja, rad na psihološkoj pripremi igrača, a ko to misli da je recimo Aleksandar Janković u stanju da od talentovanog klinca napravi vrhunskog igrača. Nema šanse. Domaći treneri su u stanju samo da talenta grunu u tim, on se pratkično sam razvija, na bazi tog svog talenta, do tačke kad započinje stagnacija (vidi pod Dušan Basta), jer objektivno u uslovima jadne konkurencnije, slabog stručnog rada i još kriminalnije lige, on dalje ne može da napreduje. Evo svježeg primjera Darka Lazovića. Pod Prosinečkim je pokazao talenat, rastao u vrhunskog igrača, dostigao respektabilnu cijenu na tržištu, a onda počeo da stagnira, čak i nazaduje, psihički da pada, a elementi igre, koji su mu bili problem i ranije, ostali su problem i sada. Dakle nije više ništa napredovao i tržišno je izgubio vrijednost... U takvom slučaju, možeš mu odrediti i starosnu granicu od 30 godina, biće to uzalud. On neće postati bolji...
Zato odgovorno tvrdim da naši klubovi mogu da prodaju igrača samo kao talenta. Nema šanse da bi jedan Jovetić, da je ostao u Partizanu, pod nadzorom ovdašnjih "stručnjaka", mogao da dostigne i trećinu sadašnje vrijednosti na tržištu, koja je oko 30 miliona. Jednostavno u sadašnjoj situaciji u Srbiji, ne postoje uslovi da se stvaraju vrhunski igrači...

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Poslali ste nam Asamou 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 10:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Nitro svaka cast... ni sam ne bih bolje napisao...
Najveci problem Srbije je STRUKA.. Kakvi menadzeri , tereni i sve...
Sa mladima se lose radi, ne daje se prava sansa a u CZ i Partizanu, kao i u drugim klubovima prva briga je kako uzeti paru od djece a ne kako napraviti igrace od njih.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 10:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
novi hit sd crvena zvezda:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a6cCkeUXQoc[/youtube]

:D

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Cuj hit, ako sta bude od ovog za himnu cemo proglasiti, kakvi mladici borovi, qrci palci :)

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 10:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
papučar je napisao:
Cuj hit, ako sta bude od ovog za himnu cemo proglasiti, kakvi mladici borovi, qrci palci :)

ma znam,samo nek oni donesu pare,pjevacemo seki seki svaki dan

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2013, 14:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ravnogorac je napisao:
Robi ga je pustio,tj mali ga je uslovljavao da mora igrati...Inace meni su to vise novinarske price dmitrovic talenat,Zvezda gubi talenta i sl...pa ako nije mogao pored bajkovica i ove dvojice,biti makar 3 golman kakav je to talenat...sto ga niko ne trazi od ozbiljnih klubova?...Nisu svi igraci koji su prosli Zvezdinu skolu talenti i zvezde cak sta vise,sjecamo se generacije 84 kao neke najtalentovanije u poslednjih 10 godina,a od te generacije dvojica igraju donekle ozbiljan fudbal...Ne radja Zvezda asove kao nekad,zato i jesmo ovde,gdje smo...

Donekle ozbiljan, e pa pretjera ga sad :)
Basta najbolji igrač Udinezea u izboru navijača, Janković kapiten Đenove, smješi mu se Roma. Generaciju '84. su uglavnom isjekle povrede. Mrđa je igrao prije svih njih ali koliko se sjećam imao vrlo rano velikih problema sa leđima. Marko Perović više ni sam ne zna koliko je puta slomio nogu. Da su ranije otišli iz zemlje vjerovatno bi više i napravili. Za Jankovića su sa 19 godina odbili 6 miliona od Porta. Što se Dmitrovića tiče, sad je valjda slobodan pa ćemo vidjeti gdje će.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]