banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 02:20 Danas je 30 Jun 2026, 02:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 648  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jul 2014, 18:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Сале полако почиње са обједовањем велике порције г..... коју је наручио прихватањем селекторског мјеста.На жалост...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 19:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jel ima đe da se pročita da je ko fol izjavio Novica da zbog Simona neće da igra ili tako nešto slično.
Ako je to reko onda mu treba zatvoriti vrata reprezentacije za sva vremena, taman da potpiše za Oklahomu.
Našo svoju kurcobolju liječiti preko Simonovića koji nije tu ništa kriv.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Новица Величковић: "Не бих да улазим у детаље,шта,зашто и како,али... Волео бих да је Сале објасно откуд то Симоновић у репрезентацији,а за Савановића и Мачвана нема места! Мислио сам да ће се неке ствари што се репрезентације тиче променити кад дође Ђорђевић,али изгледа да и даље имамо разне игре и игрице..."

valjda je rekao ovo...

edit:
Malo je reći da sam zatečen i razočaran nekorektnim postupkom Novice Veličkovića. Konstantno smo bili u kontaktu pre objavljivanja spiska i sve je bilo u najboljem redu, međutim juče kad sam ga pozvao na uobičajan razgovor, saopštio mi je da zbog povrede kolena nije u mogućnosti da se pojavi na pripremama. To je zaista krajnje nekorektno. Bruka i sramota. Zdravlje igrača je bilo i biće na prvom mestu, ali način i tajming kad je to uradio Veličković je ispod svakog nivoa. Da nije spreman da bude deo tima mogao je da mi saopšti pre deset dana ili tri minuta pre objavljivanja spiska i sve bi bilo u redu. Kad sam ga pitao da li bi isto postupio da nije potpisao ugovor sa Trabzonom, odgovorio je da ne zna, da bi probao, da bi se mučio. Ovako neka svoj postupak objasni košarkaškoj javnosti. On, njegov klub i oni koji su ga savetovali da se odluči na ovaj korak - kazao je Đorđević za sajt nacionalnog saveza

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 20:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jel se lik zajebava kad poredi krilo sa krilnim centrima? Ovo je neka sala, nemoguce da je ovo izjavio, nemoguce, nije toliko retardiran.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 21:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Ужас.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Једна будала мање.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Не контам што ове будале у коментарима дижу толику дреку. Новица отказао, а они оплели по Ђорђевићу, ко да га је он избацио из репрезентације?! Шта дођавола??

Саће Симон у инат свима њима да трпа по 6 трица на утакмици!

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Čuva noge za sledeći angažman, eto šta je. Neće lik da umoran uđe u sezonu i onda stalno navlači povrede. Ovo što priča kenjanje klasično.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Posteno bi bilo da kaze, ne mogu izdrzati ljeto sa reprezenacijom jer sam unisten povredama, moram se odmoriti jer sam potpisao ugovor, klub mi ne dopusta ili bilo sta slicno. Ako je izjavio ovo sto se pise onda je pokazao kakav je u stvari covjek. Mada ja ovo ne vjerujem jos uvijek, smatram da nije toliki jadnik.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 22:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Baš me razočarao lik sada. Gotivio sam ga žešće. Falio je kada nije bio tu ovih prethodnih prvenstava. Ali ko ga jebe sad. Još se sjećam Krletove izjave sa priprema za Evro da se neki kupaju kojekude, a oni trče po Zlatiboru. On, Teo i Bjelica su stalno tu, svaka im čast. Neko me je čst igrati za reprezenatciju, a neko se preserava. Ovaj Simonović je poprilični kloc, ali sad bih volio da uđe među 12 i da odigrna neku ulogu na SP i svima jebe mater. Krenuli smo da razdiremo reprezentaciju i prije početka priprema. Eeee Srbi.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Jebiga, isto je bilo i sa Mihom.
Ljudi reaguju na ovakve stvari.

Sale je pojeo govno i zapoceo sve ovo ovim spiskom, tako da je krivica djelimicno i njegova.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 23:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
ma nema to nikakve veze sa simonom... on je takav kakav je, ima tu na trici lučić, micov, pa i bjelica i dangubic... ali pozvao je lika, jer su ova dvojia povređena... bla

već novica je pokazao sve ovim potezom, debelo pao u očima... kakvo razočarenje

žao mi sada savana, mačvana... nece ovaj mazga da ih pozove... eventualno nekako izmuljati, nmz

a kad smatras da je ta pozicija najpopunjenija , i godinam se smatra da cetvorka samo zadaje "slatke muke" selektoru (pa od izmira negdje: dragićević, veličković, labović, mačvan, erceg, radenović, savanović, pa i bjelcia)... i onda dođemo da četvorku drži: birčević, katić i gagić...

p.s. a kad je simon prije nekoliko godina na univerzijadi u bg bio kapiten univerzitetske reprezentacije i jedan od najzaslužnijih za zlato... pozvan i šta sada....

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014, 07:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ima jos tih dobrih igraca sto igraju za universitetsku,mozda bi se mogao jos neko ubaciti. reprezentaciju: http://www.kss.rs/reprezentacije/Univerzitetska.htm
Ne ide mi u glavu da tskav igrac kao sasa navodi razlog poziva za ovog kradljivca trofeja to sto je osvojio neke universitetske igre prije jebenih 5-6 godina.pa tu su bili i macvan i tepic ako se sjecam,macvan izdominirao.

I da,kad vec kakite nadjite tu izjavu od novice,ja je nigdje nisam nasao osim kod nekog lika na fb-u

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014, 08:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
A je li objasnio Sale zašto je Simonović pozvan kad smo već kod toga...?

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014, 08:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Sjebaćemo se i prije početka prvenstva, ko da gledam. Jebem ti i Simonovića i Mačvana i sve.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014, 08:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
A ljudi uzjahali Simonovića kao da je sam rekao hoću ja da igram, stavi me na spisak. Otkazuje ko stigne, Đorđević zove likove koji mu otkazaju nakon par dana a odjebe alternative i onda je kriv Simonović što se odazvao na poziv, a 99% neće ići na SP nego će koristiti za trening.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014, 11:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni se čini, a možda paranoišem, da su pojedini igrači ljubomorni na Saleta kao ličnost. Ipak je on uz par igrača ovaj sport napravio voljenim, bar što se tiče nas ratnih generacija 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
A je li objasnio Sale zašto je Simonović pozvan kad smo već kod toga...?

Zato sto je nase najbolje krilo trenutno posle povrede Lucica i Micove kurcobolje za reprezentaciju.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014, 12:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Saletova možda najveća greška što nije odredio 12+2, bilo bi poštenije. Ali aj, šta bi sad.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2014, 12:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nema tu ni trunku Saletove greske. Covjek je selektor i on selektuje ekipu kako misli da treba, sada sto su igraci ljige nije on kriv.

Vrh

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168 ... 648  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]