banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jan 2013, 20:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Asamoa je korisniji od vecine igraca u prvoj postavi,ali je sansu dobijao na kasicicu.Mislim da nije poceo ni jednu utakmicu,a upisao je 4 asistencije i gol.Svakako bi bilo nepravedno da ode na pozajmicu,bez ukazane sanse.Babalj nije odigrao vise od 90 minuta ukupno, tako da je glupo suditi o njemu.Msm, da je babalj pun sebe,tako da ne bi prihvatio da ode na pozajmicu.Vjerujem da ce ozegovic u Borac.Da smo normalni a nismo uzeli bi avdukica buzasto,covjek je za bajka,lav jasin licno.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Pa već sam spomenuo,ne daje nam Zvezda igrača zato što nas voli već traži neku svoju korist.
Uzeće Predragovića ili nekog drugog iz naše škole i uvaliće ga kad tad za dobre pare.
Da ste bili pametni mogli ste uzeti Grahovca pa ga utrpati za jedno dve godine samo tako.

Kakvih sve njuški ima na onom RSB forumu :D
Borac se raspada.
Borca bi tukao i Čukarički.
Bolje je Ožegoviću da ostane u Banatu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 21:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Nazalost prije ce sloga iz lipnickog sora ili sajkas izbaciti nekog ozbiljnog igraca nego fudbalska Banja Luka...Koji grahovac?Nije bio medju ozbiljnijim u Borcu,da ne sirim dalje...Jedino avduka dolazi u obzir,ovo ostalo je nivo bsk borce,opet kazem nazalost...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 21:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Cosa Nostra je napisao:
Pa već sam spomenuo,ne daje nam Zvezda igrača zato što nas voli već traži neku svoju korist.
Uzeće Predragovića ili nekog drugog iz naše škole i uvaliće ga kad tad za dobre pare.
Da ste bili pametni mogli ste uzeti Grahovca pa ga utrpati za jedno dve godine samo tako.

Borac se raspada.

Toliko toga je uradila za Borac, ne vidim zasto vam ne bi igraca dala? Prijateljstvo izmedju Zvezde i Borca nije od juce :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 21:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne znam zasto svi podcjenjujete ligu BIH...
Jeb... Spalevic je manje golova dao u ligi BIH nego u Srbiji...Igra se cvrsce jace...
Asamoa je los sa tehnikom, on ne zna dobro primiti loptu a jos losije centrira...
ALi on je strasno vrijedan momak, na treningu sam gledao i jedan je od rijetkih uz MIcka koji nijednog momenta ne zabusava svaku vjezbu odradi maksimalno, vrijedan je i ispravlja nedostatke i to je primjetno posebno kretnje u napadu i otkrivanje, veoma je brz , jak u duelu..
Babalj bi Borcu bolje dosao. Visok je i brz za svoj gotovo dva metra..ali da bi bio Ibro bas i ne bi...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Cosa Nostra je napisao:

Borac se raspada.

Uprava Vladana Lukića i pamet, razum, logika, sposobnost, to se ne spominje ne u istoj rečenici, već je greh i u istoj deceniji. Evo savjet ovima vašima iz Borca - ugrabite Petra Đuričkovića. Na njega se vjerovatno neće računati, a momak zna fudbala i potkovan je. Iz kog razloga nije uspio u raspalom Radničkom ne znam, ali... pisao sam prije koju godinu na Borčevoj temi za Aleksandra Kovačevića, kog je škartirala Zvezda (Adžić i Lukić :confused2: :confused4: ) u treću ligu, da bi nam isti bubrege odbio ove sezone, malac igra odlično i počeo je pokazivati sav talent. Pisao i za Srećkovića, koji ode u drugu ligu, pa u Holandiju i Švedsku, mislim i za Nikolića, koji je sad jedan od najboljij igrača preporođenog OFK Beograda. Moguće je da će biti otpisan i lijevi bek Ljubo Nenadić, koji je u JSL bio jedan od solidnijih igrača, valjda je par puta zakovao Lazovića, i ne sjećam se baš, samo kad ideš iz Zvezde, prvo gledaš inostranstvo.
Ovaj mali je važio za nekog talenta: http://www.transfermarkt.de/de/slavolju ... 69212.html
Tu je i Krneta, koji je imao momente od sjaja do očaja i za kog, zbog Spajićevih partija, čisto sumnjam da će dobiti i minut. Desni bek i štoper, valjda je bio kapiten u svim selekcijama mlađih kategorija Partizana.
Pa, zagrebite :)
Petar Đuričković - prvi pik od "škarta".
Zaboravio sam desnog beka Filipa Stojkovića. Bio najbolji od Zvezdinih igrača na utakmici mladih timova Zvezde i Zenita, ono kad je bio Putin. Najbolji centaršut od svih bekova u Zvezdi, naročito iz trka. Ako su išli na pozajmicu u u drugu ligu, valjda bi i u tim koji se bori za Evropu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Na kom mjestu igra taj Petar Djurickovic

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 22:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
lijevi vezni , vise napadacki orjentisan

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Aha hvala jebiga tu smo :o i pokriveni treba nam napadac

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 22:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Realno Borac bi mogao uzeti najmanje trojicu igraca na pozajmicu koji bi mogli i te kako pomoci, tako bi pomogli i sebi i Zvezdi. prosto je nevjerovatno kako se ne uspostavi ta saradnja imajuci u vidu dobre odnose dva kluba. Evo za sada mogli bi uzeti Djurickovica, Stojkovica, Babalja i Nenadica. Njih cetvorica bi sigurno bili od velike pomoci Borcu!

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 22:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A previse je to, koja je poenta ako ti igraju 4 tudja igraca koji ce te napustiti na kraju sezone? Sta ako se pokazu bas i budu standardni, odu ljudi na kraju sezone i Borac u ogromnim problemima zato sto je izgubio 4 prvotimca..

Poslednji put menjao zerocool dana 10 Jan 2013, 22:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Bas.
Kad bi pozajmili 4 igraca postali bi filijala.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
A previse je to, koja je poenta ako ti igraju 4 tudja igraca koji ce te napustiti na kraju sezone? Sta ako se pokazu bas i budu standardni, odu ljudi na kraju sezone i Borac u ogromnim problemima zato sto je izgubio 4 prvotimca..

Koji klub na ovim prostorima, osim Dinama, uopšte može da zadrži najbolje igrače i formira ekipu za nekoliko sezona... Ne kažem ja da treba uzimati 4 igrača, ali ima se tu šta probrati jer se debili u Zvezdi maćehinski odnose prema igračima (vjerovatno prema onima u kojima nemaju interes). Sad je veliki menadžerski mag na mjestu SD-a uspio da pusti Dmitrovića koji važi za jednog od najvećih talenata škole u posljednjim godinama. Od Filipa Jankovića neće izvući ni ona tri miliona iz famozne klauzule, pitanje je kako će na kraju on i završiti. Tuga šta se radi.
Ne znam šta je sa Danijelom Mihajlovićem, on je bio odličan štoper ali isjekla ga povreda. Kad se sjetim kako su djelovali on i Li Adi, monstruozan par, neprelazan. Nažalost, odigrali samo dvije utakmice zajedno. Ako bi se vratio blizu stare forme eto odličnog štopera, ako treba takav :wink:
Pokušavao sam sad da nađem kako Filip Stojković naniže par igrača Olimpijakosa u prijateljskoj, ali nema snimka cijele utakmice nigdje.

A, našao sam :o

http://www.youtube.com/watch?v=O6QUf6Ee25Y

1:03:15 prodor Stojkovića, vidiš kako je mali obučen :)
1:04:51 Đuričković

Ja ovdje krv pišam skautujući za Borac, nemoj sad da ne dovedete nekog od njih :P

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Mislim da se Mihajlovic vratio u Jagodinu. Njihov je igrac sad, nije pozajmica.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Što se Đuričkovića tiče, mislim da je bio najbolji igrač na jednom od posljednjih omladinskih turnira što je igrao, čini mi se sa omladinskom reprezentacijom... ali ne zavisi od talenta da li će uspjeti, nego od toga hoće li u pravi klub ili negdje u zapećak. I koliko je ozbiljan, naravno. Pa ako je neko bio talentovan, bio je Perica "Malezija" Ognjenović.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 23:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rivaldinho jel ti to poredis igraci koji su pod ugovorom sa klubom i one na pozajmici?! Pa ti prvi i ako odu za njih ce dobiti neke pare barem pa ce moci dovesti adekvatnu zamjenu, kad ti odu 4 igraca sa pozajmice dobices qrcinu i imaces ogromnu rupu u timu..

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ček, pa iz perspektive Borca, za koga su oni dobili značajne pare uopšte? Ja pamtim 150 000 za Vranješa. Ne znam ni jesu li dobili išta za Maletića koji je bio tata za ostale. Iz njihovog ugla kontam da bi značajnije bilo dovesti igrača kome platu, ili dio iste pokriva matični klub, a koji može da pomogne igrački, jer stvari stoje tako da je važniji plasman na tabeli, iz razloga što su masne prodaje skoro pa nemoguće. Uostalom, kad razigravaš tuđeg igrača možeš i da dogovoriš procenat od buduće prodaje, ako si pametan. Kako je Ranko Stojić majstorski odradio to sa Vujadinom Savićem 8)
Ako treba napadač, što ne munu Spalevića Kragujevčanima? Jeste da je slabiji ove sezone, ali cijeli tim je neprepoznatljiv, a on je ionako davao golove na znanje i iskustvo, a ne zato što je zvijer.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To mozda moze Stojic, cisto sumnjam da ima neko tako sposoban u Borcu (nema ni u Zvezdi na zalost). :D
A nema veze, koliko toliko da dobiju Borcu opet dobro. Aj jedan, max dva igraca, sve previse je glupo, kao sto Papucar rece onda bi Borac bio filijala..
I ja mislim da bi za njih Babalj bio najbolja opcija, a ne bi bilo lose i za nas. Vjerujem da nije los igrac ali mu treba utakmica, kad je tek dosao u Zvezdu nije bio ni fizicki najspremniji niti je navikao na nase uslove, sad je vec druga prica sto se tog tice ali i dalje ne dobija sansu u Zvezdi.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
To mozda moze Stojic, cisto sumnjam da ima neko tako sposoban u Borcu (nema ni u Zvezdi na zalost). :D
A nema veze, koliko toliko da dobiju Borcu opet dobro. Aj jedan, max dva igraca, sve previse je glupo, kao sto Papucar rece onda bi Borac bio filijala..
I ja mislim da bi za njih Babalj bio najbolja opcija, a ne bi bilo lose i za nas. Vjerujem da nije los igrac ali mu treba utakmica, kad je tek dosao u Zvezdu nije bio ni fizicki najspremniji niti je navikao na nase uslove, sad je vec druga prica sto se tog tice ali i dalje ne dobija sansu u Zvezdi.

Filijala je ako matični klub po volji šalje igrače u taj podređeni. Pozajmiti recimo Babalja, Stojkovića i Đuričkovića uz % od buduće prodaje, nije filijala već dobar dil. Kad prevedeš u brojke, ako imaš 15% na Babalja i Stojkovića, i svaki od njih ode za milion, to onda dođe Borcu po 150 000, što je praktično kao da prodaju svog igrača (Vranješ). Ali jedan je Ranko Stojić 8) Priča se da napušta Rad. Borcu bi najveće pojačanje bilo da dovedu njega za SD-a, ljudi ne bi vjerovali šta bi čovjek napravio. Sad je na Čaušiću zaradio milion za pola godine.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2013, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Joj tebe, pa nismo bukvalno mislili filijala. :D Ali ako tipa 4 igraca igraju moze se posmatrati kao filijala..
Ma neka Stojic dodje kod nas, on i Mamic ebu i usi zavrcu sto se tice transfera na ovim prostorima..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]