Cosa Nostra je napisao:
Pa već sam spomenuo,ne daje nam Zvezda igrača zato što nas voli već traži neku svoju korist.
Uzeće Predragovića ili nekog drugog iz naše škole i uvaliće ga kad tad za dobre pare.
Da ste bili pametni mogli ste uzeti Grahovca pa ga utrpati za jedno dve godine samo tako.Kakvih sve njuški ima na onom RSB forumu
Borac se raspada.
Borca bi tukao i Čukarički.
Bolje je Ožegoviću da ostane u Banatu.
Uprava Vladana Lukića i pamet, razum, logika, sposobnost, to se ne spominje ne u istoj rečenici, već je greh i u istoj deceniji. Evo savjet ovima vašima iz Borca - ugrabite Petra Đuričkovića. Na njega se vjerovatno neće računati, a momak zna fudbala i potkovan je. Iz kog razloga nije uspio u raspalom Radničkom ne znam, ali... pisao sam prije koju godinu na Borčevoj temi za Aleksandra Kovačevića, kog je škartirala Zvezda (Adžić i Lukić

) u treću ligu, da bi nam isti bubrege odbio ove sezone, malac igra odlično i počeo je pokazivati sav talent. Pisao i za Srećkovića, koji ode u drugu ligu, pa u Holandiju i Švedsku, mislim i za Nikolića, koji je sad jedan od najboljij igrača preporođenog OFK Beograda. Moguće je da će biti otpisan i lijevi bek Ljubo Nenadić, koji je u JSL bio jedan od solidnijih igrača, valjda je par puta zakovao Lazovića, i ne sjećam se baš, samo kad ideš iz Zvezde, prvo gledaš inostranstvo.
Ovaj mali je važio za nekog talenta:
http://www.transfermarkt.de/de/slavolju ... 69212.htmlTu je i Krneta, koji je imao momente od sjaja do očaja i za kog, zbog Spajićevih partija, čisto sumnjam da će dobiti i minut. Desni bek i štoper, valjda je bio kapiten u svim selekcijama mlađih kategorija Partizana.
Pa, zagrebite
Petar Đuričković - prvi pik od "škarta".
Zaboravio sam desnog beka Filipa Stojkovića. Bio najbolji od Zvezdinih igrača na utakmici mladih timova Zvezde i Zenita, ono kad je bio Putin. Najbolji centaršut od svih bekova u Zvezdi, naročito iz trka. Ako su išli na pozajmicu u u drugu ligu, valjda bi i u tim koji se bori za Evropu.