banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 02:20 Danas je 30 Jun 2026, 02:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 648  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jul 2014, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Al ne mogu da nadjem njihov snimak, pas mater

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 00:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Vampir Toza je napisao:
Harvester je napisao:
Какве везе има тај индекс? Па види како је Вања Плиснић играо у Еврокупу, па опет није позван. Ђорђевић покушава да направи ТИМ и ту ће Бирчевић свакако боље да се уклопи, нарочито због уиграности и савршене сарадње са Николом Калинићем, док је Гагић више као што је некад био Роналдо, често игра за публику и своје индивидуалне квалитете ставља испред тима.
Осим тога, Бирчевић је четворка а Гагић петица. На прошлом ЕП је силом прилика играо четворку јер тад у тиму нисмо имали сјајног Стефана Бирчевића, који се повриједио.

Da nema veze,ne bi se gledao,simple as that..
On je pozvan u reprezentaciju samo da ga muta kasnije moze utopiti negdje i ni zbog cega vise.Pa ako su vec tako isli,mogli su i Savu Lesica zvati,on je za Bircevica izmislio kosarku.15,8 poena i 6,6 skokova po utakmici za 29 minuta po mecu,za razliku od bircevica koji daje 8 poena i 5 skokova za 24 minuta.U koji god klub mrdnes naces boljeg igraca od Bircevica na poziciji 4.

Па ено виђу моје раније постове, ја сам се много залагао да се у репрезентацију зову Вања Плиснић и Сава Лешић.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 02:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2011, 23:10
Harvester je napisao:
Vampir Toza je napisao:
Harvester je napisao:
Какве везе има тај индекс? Па види како је Вања Плиснић играо у Еврокупу, па опет није позван. Ђорђевић покушава да направи ТИМ и ту ће Бирчевић свакако боље да се уклопи, нарочито због уиграности и савршене сарадње са Николом Калинићем, док је Гагић више као што је некад био Роналдо, често игра за публику и своје индивидуалне квалитете ставља испред тима.
Осим тога, Бирчевић је четворка а Гагић петица. На прошлом ЕП је силом прилика играо четворку јер тад у тиму нисмо имали сјајног Стефана Бирчевића, који се повриједио.

Da nema veze,ne bi se gledao,simple as that..
On je pozvan u reprezentaciju samo da ga muta kasnije moze utopiti negdje i ni zbog cega vise.Pa ako su vec tako isli,mogli su i Savu Lesica zvati,on je za Bircevica izmislio kosarku.15,8 poena i 6,6 skokova po utakmici za 29 minuta po mecu,za razliku od bircevica koji daje 8 poena i 5 skokova za 24 minuta.U koji god klub mrdnes naces boljeg igraca od Bircevica na poziciji 4.

Па ено виђу моје раније постове, ја сам се много залагао да се у репрезентацију зову Вања Плиснић и Сава Лешић.

Ja bi najradije da mogu Macvan i Erceg igrati al sta bi
Ali trenutno i pored svih povreda imamo bolje cetvorke od Bircevica,i jedini razlog zbog kog je pozvan je muta..
Lesica sam spomenuo zato sto je on jedan od cetvorki koji je za klasu bolji od bircevica..

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 11:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Бирчевић је добар тројкаш, тако да ће се уклопити са новом игром коју ће да исфорсира Мута као помоћни тренер - 40+ шутева за три по утакмици :-)
Ми смо шутерска екипа :-)

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ako se oslanjamo na njegov šut za 3, ne trebamo ni ići na prvenstvo...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 14:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2011, 23:10
Harvester je napisao:
Бирчевић је добар тројкаш, тако да ће се уклопити са новом игром коју ће да исфорсира Мута као помоћни тренер - 40+ шутева за три по утакмици :-)
Ми смо шутерска екипа :-)

Bircevic ima 21% za 3,ako smo na to spali onda...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Da li je na pomolu osipanje košarkaške reprezentacije Srbije!? Sasvim neočekivano, samo dva dana posle objavljivanja spiska kandidata sa Svetski Kup u Španiji, novi igrač Trabzona Novica Veličković obavestio je selektora Aleksandra Đorđevića da nije u mogućnosti da se pojavi na pripremama nacionalnog tima. Razlog je povreda...
"Malo je reći da sam zatečen i razočaran nekorektnim postupkom Novice Veličkovića. Konstantno smo bili u kontaktu pre objavljivanja spiska i sve je bilo u najboljem redu, međutim juče kad sam ga pozvao na uobičajan razgovor, saopštio mi je da zbog povrede kolena nije u mogućnosti da se pojavi na pripremama. To je zaista krajnje nekorektno. Bruka i sramota. Zdravlje igrača je bilo i biće na prvom mestu, ali način i tajming kad je to uradio Veličković je ispod svakog nivoa. Da nije spreman da bude deo tima mogao je da mi saopšti pre deset dana ili tri minuta pre objavljivanja spiska i sve bi bilo u redu", rekao je Đorđević za sajt KSS-a.

Ono što je dirigent srpske košarkaške reprezentacije istakao jeste da će sada Veličković morati da objasni svoje postupke javnosti, ali i saigračima koji su zbog njega izgubili mesto u timu.
"Kad sam ga pitao da li bi isto postupio da nije potpisao ugovor sa Trabzonom, odgovorio je da ne zna, da bi probao, da bi se mučio. Ovako neka svoj postupak objasni košarkaškoj javnosti. On, njegov klub i oni koji su ga savetovali da se odluči na ovaj korak. A pre svega objašnjenje duguje Dušku Savanoviću i Milanu Mačvanu, jer sam mu dao prednost u odnosu na njih. Ako se neko pita da li ću sada pozvati Savanovića ili Mačvana, odgovor je negativan, jer nemam obraza da uradim nešto slično. U svakom slučaju, idemo dalje jači nego što smo bili pre ovoga", zaključio je Đorđević.

Govedo

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 15:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ovo ako je istina pao je u mojim očima. Jebo ga Trabzon, kao da je potpisao za neki velki klub pa se opet boji povrede.

Neka iće Birčević i Bjelica na poziciju 4.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
A Luka?

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 15:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Sumnjam da će prije Birčevića.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 15:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
http://www.sportal.rs/news.php?news=128719

Novice, Novice...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 15:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Нова Варош je napisao:
Sumnjam da će prije Birčevića.

Majstor u sve i jednom segmentu kosarkaske igre za Bircevica. Kada se uzme u obzir da Luka jos nije pokazao neku znacajunu igru onda je jasno kakav je igrac Bircevic :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Citiraj:
Ako se neko pita da li ću sada pozvati Savanovića ili Mačvana, odgovor je negativan, jer nemam obraza da uradim nešto slično.U svakom slučaju, idemo dalje jači nego što smo bili pre ovoga", zaključio je Đorđević.

Sta sad i ovaj Djordjevic sere koji kurac?
Pa isto je on uradio Savanovicu, i kao sad on nema obraza da nesto uradi??
Pa za koga ti druze radis taj posao, za svoj obraz ili za drzavu??

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Dok se gledao taj obraz, bili smo sila.

Uostalom, na šta bi to ličilo da ga Savanović sad odbije, ili da među toliko ega u svlačionici još ima nekog s kim nije u dobrim odnosima? Od reprezentacije se ne može praviti cirkus.

Podrška velikom Saletu ;)

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 16:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mihu za pomocnika, kakav crni Muta

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 16:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ono sto je ramadani u fudbalu,misko je u kosarci

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Rivaldinho je napisao:
Dok se gledao taj obraz, bili smo sila.

Uostalom, na šta bi to ličilo da ga Savanović sad odbije, ili da među toliko ega u svlačionici još ima nekog s kim nije u dobrim odnosima? Od reprezentacije se ne može praviti cirkus.

Podrška velikom Saletu ;)

Pa ako ga odbije to ide na Savanovicev obraz. O kakvom on obrazu prica, pa on je selektor, ima pravo da pozove koga on zeli, a ako je doslo do ovakve neocekivane situacije Sale mora gledati sta je najbolje za tim, a ne za njegov obraz.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Па добро, можда ће ипак бити неког контакта далеко од очију јавности, за почетак. Па ако и буде нешто, да се изведе тако да ничији понос не страда.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Nije valjda da mislite da je Sale precrtao Mačvana i Savana tek tako, što su mu viška? Očigledno je da se na njih ne računa tj. da ima drugačiju zamisao.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2014, 16:28 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Počelo je sa sranjima, a nije se čestito ni spisak sastavio.
Ko će znati kakvi su odnosi. Ne mogu shvatiti da Erceg npr. do sada nikako nije bio u reprezentaciji. Mora da baš neće ili se opasno posvađao sa nekim.

Vrh

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 648  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]