banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 01:13 Danas je 30 Jun 2026, 01:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 648  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jul 2014, 13:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Sada malo ozbiljnije, treba vidjeti šta konta Sale. Valjda zna što je otpisao ove. Imamo poteškoća određenih, ali mislim da imamo finu ekipu. Što kaže Ćaća, treba proći grupu pa ćemo onda vidjeti.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 13:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Konkurencija na 4. je baš jaka čim ni za jednog Gagulu nema mjesta :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 13:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Njega i Simona upariti i bog da nas vidi. 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Pa Gagić je igrao na EP, sad je na Simona red da zablista na velikom takmičenju :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da lupaju banane jedan drugom :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nije Gagic bio los u jednoj ili dvije utakmice za reprezentaciju.
Inace, po svemu sudeci rezervna cetvorka Bjelici ce biti Mitrovic, to je sad realno posle ovog spiska. Novica se raspada fizicki, unistile su ga povrede na zalost. Na visokim pozicijama tu su jos Krstic, Raduljica i vjerovatno Kuzmic zbog papira, da ga obezbijedimo za buducnost.

Na trici Dangubic, Kalinic, Simonovic je konkurencija i siguran sam da ce se Simon u inat svima izboriti za mjesto! :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
skeva je napisao:
Nije Gagic bio los u jednoj ili dvije utakmice za reprezentaciju.
Inace, po svemu sudeci rezervna cetvorka Bjelici ce biti Mitrovic, to je sad realno posle ovog spiska. Novica se raspada fizicki, unistile su ga povrede na zalost. Na visokim pozicijama tu su jos Krstic, Raduljica i vjerovatno Kuzmic zbog papira, da ga obezbijedimo za buducnost.

Na trici Dangubic, Kalinic, Simonovic je konkurencija i siguran sam da ce se Simon u inat svima izboriti za mjesto! :D

Ajde molim vas da ga ne zovete Simon, uvijek me prenese na ovog Hrvata :roll:

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
I Kruno je naš :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Vampir Toza je napisao:
''Selektor je istakao da je Erceg povređen, a da je Savanovića izbacila konkurencija''
Bas bi volio da znam koja je to konkurencija na 4 izbacila savana?Novica koji je povrijedjen kojeg su izbacili iz bamberga i koji je cijelu sezonu proveo i Megi da se vrati na normalu(Novicu inace obozavam kao igraca,ali cinjenice su cinjenice),Bircevic koji kod mute ove sezone nije odigrao sve zajedno tri puta ledjima prema koju i napao obruc,nego konstantno palijanje za 3 kod mute..
Po meni je ovo jedini hendikep reprezentacije,nemamo prave cetvorke.Ni Lucic ni Bjelica nisu prave cetvorke.Lucic je 3 ali po potrebi moze odigrati cetri,posto je dobar sa fizikalijama.A za Bjelicu i ptice na grani znaju da je cista trojka i da zbog visine guraju na 4.
Jos jedna ludost je i to sto nema Macvana. !!!!
Koji bi eto,kad vec ne moze Savan,igrao na 4

Nitro je napisao:
Нова Варош je napisao:
Kalinić, bog da mu dušu prosti

ako budu trice kalinić i Simon moglo bi se u odbrani nešto izmusti, ali u napadu da te Bog sačuva i sakloni.

Mogao bi Bjelica na trojku, a jedan od ove dvojice da mu bude back-up. Čak su i njih dvojica korisni u napadu, ako se upotrebe na pravi način. O Simonu smo nekoliko puta diskutovali, čak se većina ljudi slaže da je sa klupe upotrebljiv, da odmijeni startnu trojku, tad je rasterećeniji i bolje šutira definitivno, a za ostale napadačke akcije, sasvim dovoljno bi bilo (za obojicu Kalinića i Simona) da istrče par kontri i par puta iskoriste back door pasove i utrčavanja. Obojica za to imaju dovoljno košarkaškog znanja i mogućnosti. Sad, što nijedan nije baš kvalitet za reprezentaciju, to je nažalost realno stanje stvari. Činjenica je da pravog, prefinjenog šutera sa pozicije tri, nemamo već dugo vremena. To bi nekako moglo i da se sakrije, ako bude dovoljno kvaliteta na ostalim pozicijama. Karijeva Juga je 2002. godine, igrala praktično bez pravog beka šutera, ali lako je bilo tada, kad imaš Bodirogu koji lako pokriva tri spoljne pozicije...

Najbolji backup za Bjelicu na 3 je Dangubic i o tome se dosta diskutuje.Simon je toliko limitiran igrac da je to strasno.Gledao sam zvezdu sve utakmice ove sezone i simon je sve ukupno 3 puta napao obruc i sva tri puta mu je bila ociscena strana.
Danga je brzi,eksplozivniji,vrhunski trci kontru,atletski je za simona lebron,a da se ne lazemo,fizikalije su danas sve..

Objasnio Sale na konferenciji sve lijepo, baš sam pogledao na SOS-u. Savanović je imao slabu sezonu, a uz to, misli se i o budućnosti, tj. o grupi igrača koja će igrati zajedno godinama. Za Mačvana je rekao da je problem što se izgubio između pozicija, on ga vidi strogo kao četvorku, a trener u Turskoj ga je koristio kao 4/5 (lol wtf :o ). Kaže da mora i atletski da se vrati na nivo za poziciju 4. Bobi je ispao zato što nema vremena da se ekipa prilagođava njemu, kao specifičnom igraču, prije svega u odbrani, gdje mu nedostaju eksplozivnost i agresivnost.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 15:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
a Erceg?
Joj ako je sam odobio da igra ne treba ga nikad više zvati, ako ga Sale nije pozvao radi nekog lijevog razloga, onda ga jebi.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 15:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Povreda. Najveći hendikep definitivno ako gledamo prošlu sezonu.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Нова Варош je napisao:
a Erceg?
Joj ako je sam odobio da igra ne treba ga nikad više zvati, ako ga Sale nije pozvao radi nekog lijevog razloga, onda ga jebi.

Mjesec dana mirovanja + mjesec dana rehabilitacije.

Inače, mnogo mi je dobar utisak Sale ostavio tokom konferencije, djeluje kao neko ko tačno zna šta hoće, uostalom, kakav je bio i na terenu 8)

Lijepo je Duda rekao prije koju godinu: "Ljut sam na Đorđevića... što se ne bavi trenerskim poslom".

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Има ли та конференција негдје на Јутјубу?

Право да вам кажем, мени је свануло кад сам видио овај списак. Отпали Рашко, Боби, Милутинов, Мачван, Савановић... томе сам могао да се надам само у најљепшим сновима. Елем, наше четворке треба да буду Кравић, Бирчевић и Митровић (кад већ нема Вање), тројке Калинић и Бјелица и то је то, освајамо без проблема, само да се неко не повриједи (овде се подразумијева да неће играти Мицов и Лучић). Значи Теодосић, Богдан, Бјелица, Кравић и Крстић, зла петорка, поуништаваћемо све живо.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 20:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ko je takmicar sa prezimenom Kravic i gdje se takmici?

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 20:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Schlager je napisao:
Ko je takmicar sa prezimenom Kravic i gdje se takmici?

http://basketball.usbasket.com/player/D ... ity/183699

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 20:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

fino.

a sta je texax tech?

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 20:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
pa klikni na njega pa ces vidjeti sta je 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 20:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne smijem...iako pratim sport decenijama,ne uliva mi to tech nikakvo povjerenje,tako da cu do SP radije ostat u blazenom neznanju :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 21:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2011, 23:10
Harvester je napisao:
Има ли та конференција негдје на Јутјубу?

Право да вам кажем, мени је свануло кад сам видио овај списак. Отпали Рашко, Боби, Милутинов, Мачван, Савановић... томе сам могао да се надам само у најљепшим сновима. Елем, наше четворке треба да буду Кравић, Бирчевић и Митровић (кад већ нема Вање), тројке Калинић и Бјелица и то је то, освајамо без проблема, само да се неко не повриједи (овде се подразумијева да неће играти Мицов и Лучић). Значи Теодосић, Богдан, Бјелица, Кравић и Крстић, зла петорка, поуништаваћемо све живо.

No comment
Bircevic inace ima index od 8,7 u ABA ligi,za njega je Gagic izmislio kosarku...
Mitrovic je vec ok

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2014, 08:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Какве везе има тај индекс? Па види како је Вања Плиснић играо у Еврокупу, па опет није позван. Ђорђевић покушава да направи ТИМ и ту ће Бирчевић свакако боље да се уклопи, нарочито због уиграности и савршене сарадње са Николом Калинићем, док је Гагић више као што је некад био Роналдо, често игра за публику и своје индивидуалне квалитете ставља испред тима.
Осим тога, Бирчевић је четворка а Гагић петица. На прошлом ЕП је силом прилика играо четворку јер тад у тиму нисмо имали сјајног Стефана Бирчевића, који се повриједио.

Vrh

[ 12944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 648  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]