banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 16:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Okt 2013, 16:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ma dodaj jos i Hamsika, Rosickog i Ceha, a kao back up moze posluziti i Ivanschitz

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 16:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
shakal je napisao:
Ma dodaj jos i Hamsika, Rosickog i Ceha, a kao back up moze posluziti i Ivanschitz

onda dodaj i pokojne Jelena i Zabavnika :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I desnog beka Salatu :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
A Karela Veceru? 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 17:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
skeva je napisao:
Ljudi moji, nemojte mi Spahica :roll: , lik je prosjecan stoper sa manjkom talenta, nesto kao Bisevac, jednostavno ovo mu je vrhunac, igra na iskustvo i dobro postavljanje i on od prosjecne Spanske ili Njemacke ekipe ne moze bolje, to je realnost. Porediti ga sa Suboticem, koji je sa 23 godine zvijer, Nastasicem, koji sa 19-20 godina posalje Leskota na klupu koji je usput reprezentativac Engleske, Vidicem, kapitenom najveceg kluba na svijetu, covjeka uvrstenog u idealnu ekipu Junajteda svih vremena, Ivanovicem, jednim od najstandardnijih igraca Celzija, je u najmanju ruku jadno.
Ali kako onda opisati izjavu da je Mujdza bolji od Baneta, ili Lulic od Kolarova (koji je u tom Laciju gdje je sad Lulic na svom vrhuncu igrao kao klinac i bio bolji od Lulica za klasu)? Vjerovatno se ljudi sale, mora da je tako :-?

Inace, kombinovan sastav BIH i Srbije bi izgledao ovako po meni:

...........................Begovic................................

Ivanovic.......Vidic...........Subotic..............Kolarov

Pjanic........Misimovic.........Matic............Markovic

.................Ibisevic............Dzeko......................

OK.Hajmo malo se igrati argumentima.Takav Spahic kako rekoste los je najbolji dijo odbrane BiH.Al nebi mogao ni prismrditi naprimjer reprezentaciji Srbije?

Bosna i Hercegovina 8 6 1 1 25:5 19

Srbija 9 3 2 4 13:10 11

I zamisli sada takva beton odbrana Srbije u kojoj najbolji odbrambeni igrac BiH nema mjesta primi 10 golova a tako smotana odbrana BiH gdje je Spaja kao najjaci (mozes misliti kakvi su ostali) primi 5 golova.Ko je tu lud?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

O jeb'la vas slanina, al' ste pukli kolektivno

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 17:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Prica se da Murinjo planira dati Ivanovica i jos 10 miliona za Spahica. Samo zato sto je Bosna primila 5, a Srbija 10 golova u ovim kvalifikacijama.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 17:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
:lol: :lol: :lol: tri bezobrazna poena za zirija.mali je prolupo loncice a i vi sto poredite ivanovica sa tim spahicima,pandzama i mujdzama

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 17:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Miske je napisao:
skeva je napisao:
Ljudi moji, nemojte mi Spahica :roll: , lik je prosjecan stoper sa manjkom talenta, nesto kao Bisevac, jednostavno ovo mu je vrhunac, igra na iskustvo i dobro postavljanje i on od prosjecne Spanske ili Njemacke ekipe ne moze bolje, to je realnost. Porediti ga sa Suboticem, koji je sa 23 godine zvijer, Nastasicem, koji sa 19-20 godina posalje Leskota na klupu koji je usput reprezentativac Engleske, Vidicem, kapitenom najveceg kluba na svijetu, covjeka uvrstenog u idealnu ekipu Junajteda svih vremena, Ivanovicem, jednim od najstandardnijih igraca Celzija, je u najmanju ruku jadno.
Ali kako onda opisati izjavu da je Mujdza bolji od Baneta, ili Lulic od Kolarova (koji je u tom Laciju gdje je sad Lulic na svom vrhuncu igrao kao klinac i bio bolji od Lulica za klasu)? Vjerovatno se ljudi sale, mora da je tako :-?

Inace, kombinovan sastav BIH i Srbije bi izgledao ovako po meni:

...........................Begovic................................

Ivanovic.......Vidic...........Subotic..............Kolarov

Pjanic........Misimovic.........Matic............Markovic

.................Ibisevic............Dzeko......................

OK.Hajmo malo se igrati argumentima.Takav Spahic kako rekoste los je najbolji dijo odbrane BiH.Al nebi mogao ni prismrditi naprimjer reprezentaciji Srbije?

I zamisli sada takva beton odbrana Srbije u kojoj najbolji odbrambeni igrac BiH nema mjesta primi 10 golova a tako smotana odbrana BiH gdje je Spaja kao najjaci (mozes misliti kakvi su ostali) primi 5 golova.Ko je tu lud?

Miske na pretjeruj zivota ti.
Svi mi volimo Spahu i znamo koliko nam znaci, ali...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 17:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Ја немогу вјеровати шта пише ова федерална екипа, пореди тамо неког Спахића са најјачим дефанзивцима свијета. Ало фрајеру износиш ми статистику са утакмица са Латвијама, Лихтенштајнима, Малтама, Андорама...Наша репрезентација има по именима можда и најјаче дефанзивце у Европи и свијету. Тај ваш Спахић не заслужује да уђе ни у исту реченицу да једним Ивановићем, Коларовим, Настасићем, Суботићем. Са Бишевцем и Рајковићем је можда бара-бара мада му је и то комплимент.

Проблем наше репрезентације је недостатак ТИМА а не појединаца, ал доћи ће и то на своје кад ови млади суперталенти добију на искуству по Португалској, Холандској, Енглеској, Италијанској и другим лигама. По питању будућности наше репке сам јако оптимистичан, само треба прави стручњак да нас води са клупе. И млада репрезентација нам је првак Европе, има и ту доста потенцијала за будућност.

Што се тиче БиХ тој репрезентацији свака част на мјесту на којем се налазе, на прагу су да изборе Бразил из једне лагане групе, и искрено мислим да ће им ово бити можда и једино учешће у наредних бар 15 год. Можда се варам, ал то је репрезентација која нема будућности, нема ту младих играча који ће у будућности носити игру са најјачим играчима који долазе. Нек уживају у Бразилу ако га изборе али моју подршку они никад неће имати.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 17:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Miske je napisao:

Priznaj da si izbjegao iz BIH prije osnovne skole :evil3:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 17:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ok.Povlacim sve sto sam rekao.Srbija ima beton tim BiH ima 10-torazredni tim.

Vidimo se u Brazilu.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 17:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Andiamo a Combattere je napisao:
Проблем наше репрезентације је недостатак ТИМА а не појединаца.

Miske je napisao:
Ok.Povlacim sve sto sam rekao.Srbija ima beton tim BiH ima 10-torazredni tim.

Vidimo se u Brazilu.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 18:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Да имам времена пробао би да му нацртам. Повлачи се уз пјесму "остајем босанац и провинцијалац"

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 19:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja mislim da je isto kada ti na gol jurišaju prvotimci Belgije i Hrvatske i kada to rade najbolji golgeteri Litvanije, Latvije i Lihenštajna.
Zaboravih Grčku, šampiona u davanju golova...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 20:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
shakal je napisao:
I desnog beka Salatu :D

daaaaaa, mocni Kornel!!! ali on je jos uvijek fudbalski ziv, cak se eminentni balkanski klubovi interesuju za pomenutog :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 21:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Ja mislim da je isto kada ti na gol jurišaju prvotimci Belgije i Hrvatske i kada to rade najbolji golgeteri Litvanije, Latvije i Lihenštajna.

Pa mogao si naprimjer uz Hrvatsku i Belgiju staviti Grcku i Slovacku a ne ove tri LLL :D Ono malo radi objektivnosti nebi bilo zgorega :wink:

I jos nesto.Gdje ja reko da je Spaha boli od ti vasi stopera?Samo sam rekao da bi u ovome timu Srbije imao mjesta.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ti oš reći da su slovačka i grčka bolji od belgije i rvacke? Realno belgija je možda i najtaletnovanija repezetenacija na svijetu, eventualno je Brazil ispred njih, hrvati su jako kvalitetni, ali im je štimac duduk.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2013, 23:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Miske je napisao:
_зока je napisao:

Pa mogao si naprimjer uz Hrvatsku i Belgiju staviti Grcku i Slovacku a ne ove tri LLL :D Ono malo radi objektivnosti nebi bilo zgorega :wink:

I jos nesto.Gdje ja reko da je Spaha boli od ti vasi stopera?Samo sam rekao da bi u ovome timu Srbije imao mjesta.

Nastasic/Subotic/Ivanovic. Posto je on stoper/desni bek eventualno. Aj shvatam da ga volis, i nije on los igrac, daleko od toga. Ali budi realan malo, umjesto koga od ove trojice bi ga ti stavio? Imao bi mjesta na klupi.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2013, 00:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
Evo malo cemo drugacije stvari da gledamo , spaha je dobar igrac , gledao sam ga i stvarno je predobar pogotovo u repki kad igra , al recimo da je spaha srbin iz beograda , mislim da bi duplo vise vrijedio nego ovaj spaha sad sto jest iz bih , jer srpski igraci su cijenjeniji u evropi i kao mladi odmah odlaze u jake klubove , dok bh igraci moraju u azerbejdzan , rusiju nekad u rumuniju da pokusaju nesto ostvarit , hocu da kazem talentima srbije je dosta lakse doci do vrha nego talentima bih to je to :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]