Ljudi moji, nemojte mi Spahica

, lik je prosjecan stoper sa manjkom talenta, nesto kao Bisevac, jednostavno ovo mu je vrhunac, igra na iskustvo i dobro postavljanje i on od prosjecne Spanske ili Njemacke ekipe ne moze bolje, to je realnost. Porediti ga sa Suboticem, koji je sa 23 godine zvijer, Nastasicem, koji sa 19-20 godina posalje Leskota na klupu koji je usput reprezentativac Engleske, Vidicem, kapitenom najveceg kluba na svijetu, covjeka uvrstenog u idealnu ekipu Junajteda svih vremena, Ivanovicem, jednim od najstandardnijih igraca Celzija, je u najmanju ruku jadno.
Ali kako onda opisati izjavu da je Mujdza bolji od Baneta, ili Lulic od Kolarova (koji je u tom Laciju gdje je sad Lulic na svom vrhuncu igrao kao klinac i bio bolji od Lulica za klasu)? Vjerovatno se ljudi sale, mora da je tako
Inace, kombinovan sastav BIH i Srbije bi izgledao ovako po meni:
...........................Begovic................................
Ivanovic.......Vidic...........Subotic..............Kolarov
Pjanic........Misimovic.........Matic............Markovic
.................Ibisevic............Dzeko......................
OK.Hajmo malo se igrati argumentima.Takav Spahic kako rekoste los je najbolji dijo odbrane BiH.Al nebi mogao ni prismrditi naprimjer reprezentaciji Srbije?
I zamisli sada takva beton odbrana Srbije u kojoj najbolji odbrambeni igrac BiH nema mjesta primi 10 golova a tako smotana odbrana BiH gdje je Spaja kao najjaci (mozes misliti kakvi su ostali) primi 5 golova.Ko je tu lud?