banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 11:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 239  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jul 2012, 14:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Hertzog je napisao:
Prica li Babalj srpski jezik?

Бабаљ прича босанскосрпки, све са "ко је то провалио?":

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rkYUELoNfVg[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 14:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Odgledah snimak sa utakmice crvenih i plavih. Realno u najboljoj formi je dimitrijevic, smiren je, ima tacan pas, dijeli lopte kao rukom, nije lose u svakom slucaju. Tu je jos i Lazovic koji odskace naravno, a Babalj se par puta dobrano osramotio :) . Sto se plavih tice, odusevila su me dvojica djecaka sa brojevima 26 i 28. Jesu li to Savicevic i Nenadic?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Fantastičan intervju sa trenerom Radakovićem http://www.redstarbelgrade.info/redstar ... azovi.html

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2012, 23:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Jul 2012, 00:57
Dimitrijevic ce biti prvi igrac prosineckog kad se povredi evandro, po obicaju

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 00:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

S sto bi se Evandro povredjivao? :) Realno igrace i jedan i drugi....

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ozegovic posudjen BSK-u na 6 meseci, obezbedili smo 6 bodova :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2012, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Hertzog je napisao:
Ozegovic posudjen BSK-u na 6 meseci, obezbedili smo 6 bodova :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=71N8Maq--jw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 00:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Jul 2012, 00:57
I Borha se žali na Zvezdu...

http://www.mozzartsport.com/vesti/borha ... n-u-zvezdi

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 02:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Postujem to da su mu dugovali plate ali da je Borha ima los tretman u Zvezdi????????????????????? Sali se ovaj momak sigurno....

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 07:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa pomenuo je samo upravu, znaci pare su i bile problem samo, ne vidim da je spominjao tim, igrace ili nesto drugo osim uprave. :)
A na upravu se svi mi zalimo tako da..

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
Звезда спрема тужбу против Марка Перовића?

http://www.zurnal.rs/2012/07/10/zvezda- ... index.html

Cirkus.

Citiraj:
To su ljudi koji gaze preko svih, misle da su veći od države, od Zvezde i svakog pojedinca. Pogotovo tu mislim na trenera Prosinečkog. Mada je izlišno pričati o čoveku koji je tek postao trener. Jedino što je pozitivno uradio je osvojen kup, a mogao je i to da izgubi...

http://www.smedia.rs/sport/vest/64067/n ... jgori.html

Kako ovo govedo treba tuci nedeljo mlada, covjek koji se ne moze izboriti za prvih 11 a konkurencija mu je S.Reljic, da sebi za pravo da komentarise R.Prosineckog.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 08:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Strasno je sta pojedinci sebi dozvoljavaju .. Petkovic ima pravo na svoje misljenje, ali brate njemu je Stevica svojim postenim radom i zalaganjem oduzimao mjesto u timu. Sto ne kaze sta mu je sve Robi govorio i savjetovao da bi postao prvotimac i zasto je doveden Mladenovic.. Strasno...

Ovo za tuzbu protiv Marka je smijesno. Momak je 100 posto u pravu. sjecam se kad ga Bajevic vracao na beka, tad je mozda pogrijesio i prenaglio sad nije. Uprava LAZE, da je novac bio uplacen nekom tehnickom greskom on bi se vratio i mogli bi da ga odmah proslijede. Ocito je da su placanjem pojedinih igraca stvarali klanove u ekipi i unistili atmosferu.

Ko u losem spomene Tosica ima da dobije po glavi :D . Nije on alav na pare kako oni zele da prikazu. Pojedinim sadasnjim prvotimcima je u vrijeme najvece krize davao para i rekao da ne moraju ni da vrate, ali je zelio posten odnos. Jedino gdje je pogrijesio je sto nije nazvao Robija i rekao mu da su ga ovi po ko zna koji put prevarili i da ode...

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 09:16 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Jebote sunce pa mi sebi sami pravimo probleme. Nije ni počela sezona, a već neviđen broj frka u kulbu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uvijek sam se pitao kako tako neporecivo talentovan igrač poput Petkovića ne može nigdje uspjeti. Sad je očigledno, karakter nula...

Citiraj:
Sto ne kaze sta mu je sve Robi govorio i savjetovao da bi postao prvotimac i zasto je doveden Mladenovic..

Pa otkrij nam ti :)
"Piksija" :lol: Kovačevića i Milovanovića na prvom mjestu nikad nije ni trebalo vraćati, a očigledno ni ovoga. Ajd Kovačević se bar trudio na terenu, ali je bio očajan potpuno, gori i od klinaca.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
papučar je napisao:
Kako ovo govedo treba tuci nedeljo mlada, covjek koji se ne moze izboriti za prvih 11 a konkurencija mu je S.Reljic, da sebi za pravo da komentarise R.Prosineckog.

Можда нисам у праву али ми се чини да је Рељић већ био отишао када се Петковић вратио у Звезду?

Мене ништа више не може зачудити. Ова гарнитура је од Звезде направила приватну прћију и раде како им се ћефне. Нико их не контролише, а ко год им је непогодан буде одстрањен по кратком поступку. Сјетите се да су Звезду напустили и два члана стручног штаба, вјероватно им се смучила накарадна тактика Просинечког :lol:.

ЕДИТ: Просинечки ко Тито, не смије се коментарисати 8) .

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Meni se cini da su se preklapali i da je Reljic imao prednost.

Djurovic je otisao zbog uprave(njegove rijeci), a Marovic zato sto hoce da radi samostalno.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 16:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Vidim da je često sarkastično poturanje teze da je Robert Prosinečki neka nedodirljiva mantra u Crvenoj Zvezdi i da mi koji ga podržavamo, u stvari njega držimo iznad samog kluba. Govorim u svoje ime, a oni koji prate moje postove duže, mogu da potvrde, da sam uvijek bio za to da se treneru da određen period, da pokaže, može li da da doprinos unaprijeđenju igre, igračkog kadra i da osvaja titule. Sa par izuzetaka (Dostanić, Kristić), kod kojih je elementarno neznanje bilo evidentno, čak sam smatrao i da je otkaz Pižonu bio kardinalna greška, iako mi je igra bila odvratna, dekadentna i uopšte nedostojna Zvezde.
E sad postavlja se pitanje, šta Crvena Zvezda u ovom trenutku, traži od trenera i šta od istog može da očekuje? Titula? Evropa?

Bilo bi bolje da ljudi na vrijeme shvate bitnu stvar, a to je da je klub trenutno u fazi pucanja po svim šavovima, počev od organizacionog haosa, koji je sadašnja nesposobna uprava dijelom naslijedila, dobrim dijelom i sama stvorila, preko dugovanja, kredita, kamata i menadžerskih igrača, za šta sve vrijedi ista opaska. Dijelom naslijeđeni, dobrim dijelom, sami stvoreni od strane aktuelne uprave. U sportskom sektoru, takođe vlada haos, koji se postepeno produbljuje. Ma koliko pojedinci smatrali da je normalno, da igračima plate kasne i da se dinamika isplate kreće u sferi "dođem ti kad budem imao", akumulirano nezadovoljstvo takvim načinom poslovanja, neminovno vodi ka nezadovoljstvu, kasnije ka revoltu, a bogami i otvorenom buntu... Omladinska škola je u do par godina unazad bila u fazi stagniranja, a postavljanje dokazanog nestručnjaka Dostanića, na njenno čelo, bio je još jedan u nizu banalnih poteza uprave, koji su unazadili sportski sektor...
Dakle šta je realan, šta stvaran domet u situaciji kad ti jedini rival, finansijski, logistički i organizaciono,daleko bolje stoji? Koliko je realno pričati o tituli? Zavaravamo se da Zvezda ima vrhunski tim za ovdašnje okvire, a realno u pitanju je samo perspektivan tim, koji do potpune afirmacije, mora da prođe još mnogo, a konstantno se osipa. Pričamo o tituli, a Zvezda ne može da dovede alternativu Mladenoviću na lijevom beku, niti igrača koji bi zamijenio Mikića, jednog sasvim prosječnog JSL beka. Nema adektvanih pojačanja na krilnim pozicijama, a od četvorke za koju je trener zahtjevao da ostane, ostala su dvojica. I mi pričamo o nekoj kvalitetnoj alternativi na trenerskom mjestu. Kao bi Stepanović ili Milinković, sa ovako osutim igračkim kadrom, i vrlo upitnim pojačanjima, bili sposobni da pariraju Partizanu i izbore učešće u Ligi Evrope? Gledajmo mi malo realnije...

Nisam uopšte idolopoklonik, niti dajem blanko podršku Prosinečkom, ali mu dajem podršku do trenutka, kad u noromalnim uslovima, sa igračima kojima barem ne kasni plata, ne bude ostvarivao adekvatne rezultate. nogi će opet reći - TITULA MORA DA SE OSVOJI. Ja odmah kažem da ne mora. Dovoljno je potvrditi kvalitetan rad, daljom afirmacijom mladih igrača, stvoriti sistem koji će stvarati igrače, a rezultat će doći kao plod takvog rada...

Prosinečki je iz krnjave omladinske škole izvukao Mijailovića, koji sada na tržištu vrijedi bar 3-4 miliona, a koga prethodnici nisu nimalo zarezivali. Afirmisao je i Lazovića, koji je kod Pižona i Dostanića bio daleko i od klupe, i umalo prodat Grashopersu za pola miliona, dok sada vrijedi deet puta više. Ako ništa drugo, afirmisao je dakle dvojicu igrača, koji u svakom trenutku mogu da se prodaju za soldinu sumu novca i omoguće klubu da preživi određen period. Igra nije na očekivanom nivou, ali za usvajanje određene filozofije, potrebno je vrijeme... Bilo koji trener da dođe, zahtijevaće igrače, pojačanja i opet neće ništa da garantuje. Pešić u KK je od poluigrača napravio solidan tim, izvukao maksimum, ali za više zahtjeva pojačanja i stabilan budžet. RP u FK, ćuti i radi, iako su u prilično sličnim situacijama, što se tiče ekipe... Opet, Kari, kao jedan od najboljih svjetskih trenera, zahtjeva pojačanja, i to kvalitetna, zahtjeva siguran budžet, ali KK ima čovjeka koji to i može da mu obezbjedi. FK ima upravu, koja sve svoje bijedne poteze, krije iza trenera, kojem direktno podrivaju autoritet, gurajući ga kao odgovornog za sve. Sličnosti postoje, s tim da Kari svoje prevazilazi time što može da digne sidro i ode, jer nema toliku emotivnu vezu sa klubom. Prosinečki neće da diže ruke, a mogao bi isto tako, jer mu je nebrojeno puta, uprava sama podrila autoritet, prigovarala za podršku igračima kod štrajka, i olako pustila važne igrače...

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam se neko vrijeme svako ljeto ložio, sa radošću dočekivao evropske kvalifikacije, sezonu, dok nisam konačno shvatio gdje smo (tj. dok nam nisu pokazali Apoel, Sparta, Slovan, Ren).
Mi sad u sastavu imao svega nekoliko igrača koji su na nivou LE prosjeka, to su Evandro, Lazović, Maksimović, i ajde možda ovaj Jovanović, eventualno Bajković. Ostali su ili nedorasli, ili tek perspektivni. E, sad, i to je bolja situacija nego kad smo igrali sa Slovanom ili Spartom, a što je to tako najveća je zasluga upravo Prosinečkog. Direktno je i potpuno zaslužan što je iz mulja izvadio Lazovića i Bajka, da nije bilo njega Maksimović bi sigurno otišao u Vojvodinu za bolju ponudu, Mladenović u Partizan, Milivojević negdje vani, itd. Zvezda ne može više da proda nikoga, ni najboljeg strelca Kadua koji je postigao pregršt sjajnih golova, ni kapitena Mikića. Za to što možemo da dovedemo najperspektivnije igrače iz lige, daleko je najveći faktor Robi. On je poturio svoja leđa i nosi klub. Da je trener bio Đukić, otišao bi nakon 2 mjeseca bez plate, kao u Belgiji. I Miha garantujem da bi zapalio čim bi došao u priliku da se bruka (a došao bi). Teško bi neko ostao kao Robi i stalno smirivao i mazao se govnima "dobro je... Reljić je sjajan momak... itd). Možemo da se sporimo da li je dobar trener ili ne, ali da nije bio tu veliko je pitanje da li bi ovaj klub s ovom upravom imao ikakvu perspektivu. Možda se na prvi pogled čini da on traži previše od igrača, ali zar je previše tražiti da se kreću stalno i pametno, da razmišljaju, odigraju fudbalski? Zato smo tu gdje jesmo, zato je liga negdje 30. u Evropi, a mi ni u grupe LE više ne možemo ući, jer se igra neki kvazifudbal gdje vladaju lažne vrijednosti. Ja nisam zadovoljan tom situacijom, ne mirim se sa tim da Crvena zvezda gubi od Arisa 3-0 igrajući bez špica, da rezervama Boltona ne može preći centar (i to sa mnogo boljim timom nego sad). Bolje je i izgubiti 4-0 od Rena ali bar stvoriti par prilika, a ne igrati alibi igru i "časno izgubiti". Crvena zvezda, kad god je bila uspješna u svojoj istoriji, igrala je fudbal, i kod mene je Robi čim je došao imao plus samo što je to pokušao (a dosta mu je i uspjelo, u prvoj polusezoni).

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 18:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Ja se nesto ne sjecam da smo mi Renu stvorili bar jednu priliku. Ono je bila bruka poslije koje je Prosinecki i uprava, da imaju imalo morala trebala podnijeti ostavku. Te price o napadackom fudbalu, o Barsa stilu, mogu se odrzati kod desetogodisnjaka. Taj napadacki fudbal se vidio mnogo, mnogo puta, protiv Banata, Mladosti u kupu, protiv Spartaka, Radnickog, Pazara, Vojvodine u kojima nismo sutnuli na gol, a igramo kao Barsa, kako to?
Prosinecki je los trener, u stvari, on jos nije trener, on je pocetnik koji je imao srecu da je Zvezda u dubokom kanalu, pa mu se tim otvorila prilika da se i on igra menadzera. Nema nama srece dok su ovi u kancelarijama, odnosno dok trce krugove i dok nam je Prosinecki trener.

Vrh

PostPoslato: 10 Jul 2012, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kaluđerović 2, Lazović 1, Borha poluprilika, u svakom slučaju više nego protiv već navedenog 3. tima Boltona ili moćnog Arisa. Mi Renu na prvom mjestu nismo mogli parirati po fizičkim/motoričkim osobinama igrača, a kamoli poslije sranja koje se tad dešavalo u klubu. Praktično smo igrali bez štopera (raspad Vilotić, malaričar Adi) najboljeg igrača Evandra, pa malo li je? A oni doveli par igrača od po nekoliko miliona svaki... Ljudi su svake sezone u gornjem dijelu francuske lige, mi tamo ne možemo prodati ni jednog igrača. Kvalitet nam nije loš, nego očajan. Uostalom ide sad Evropa, pa ćemo vidjeti da li je to tako moralo biti ili je Robi stvarno toliki krš :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4780 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 239  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]