banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 01:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 172  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Okt 2009, 12:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2008, 09:09
Čuvari časti? wtf? kakve časti? :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 15:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Ajde da ne bude sve tako crno :D

Citiraj:
Vođa navijača Partizana spasio staricu
Vođa navijača Partizana Predrag Simić, poznatiji kao Sima Srbija, spasio je Milenu Marinković (61), a napasnika koji ju je opljačkao kasnije uhvatio i predao ga policiji

Incident se desio u ponedeljak uveče u blizini hale "Pionir". Marinkovićeva je prolazila kroz ulicu Čarlija Čaplina, kada joj je napadač prišao, bacio je na zemlju i opljačkao.
- Mislila sam da će da me ubije, jer me je bacio na zemlju i rekao mi: "Sad ću da te zakoljem". Onda mi je istrgnuo torbu i uzep mobilni i devet hiljada dinara. Ja sam vikala upomoć, a onda je naišao ovaj dečko i spasio me. Pojurio je za napadačem, rekavši mi:"Ne brinite gospođo, stići ću ga ja" - rekla je za "Alo" Milena Marinković.
Simić je sve zasluge za hvatanje napasnika prebacivao na policajca u civilu, koji je, pak, tvrdio da je napadač uhvaćen samo zaslugom vođe "Grobara".
- Jurio sam ga i u isto vreme zvao policiju. Onda je slučajno naišao ovaj policajac u civilu, pa smo zajedno savladali onog smrada što napada žene.
Simić dodaje da nije razmišljao da li je napadač naoružan, jer mu je bilo žao da vidi kako snažan momak od tridesetak godina tuče ženu.
- Kad sam video kako ju je bacio, srce me je zabolelo - kaže Simić.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 15:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Radovanović podneo predlog za zabranu 14 navijačkih grupa

Republički javni tužilac Slobodan Radovanović podneo je Ustavnom sudu Srbije predlog za zabranu rada 14 ekstremnih podgrupa koje deluju u okviru i van određenih udruženja građana.

Reč o grupama "Ultra boys", "Belgrade boys", "Ultra", "Alkatraz", "Ludaci - Padinska skela", "Anti Romi", "South family", "Head hunters", "Shadows", "Extreme boys", "Čuvari časti", "Brain damage" i "United force".

Vođe ovih grupa su Marko Vučković, Velibor Dunjić, Vladimir Šavija, Nikola Dedović, Dragan Ćurčić, Predrag Simić, Alen Kostić, Branisalv Penčić, Žarko Vidaković, Goran Klještan, Ljubiša Stević, Aleksandar Vasić, Dragan Đurdjević i Dragan Supurović.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2009, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Тај списак је толико смешан да је то жалосно.Ту има људи који на утакмице не иду активно већ 2+ године.
Такође није ми јасно по којој основи се објављују имена осумњичених за хилиганизам и криминал акоје закон о информисању исто забрањено до почетка процеса (бар колико је мени познато, можда и грешим).

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 18:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Navijači Zvezde su mi polomili vilicu i izbili zube iz čista mira!

Predrag Savić (41) iz Ivanjice zadobio je teže telesne povrede u incidentu u subotu nakon utakmice Javor - Crvena zvezda. Predragu je u tuči slomljena jagodična kost, izbijena su mu tri zuba i ima više modrica po telu. On se trenutno nalazi u čačanskoj bolnici na odeljenju ORL, a od direktora ove zdravstvene ustanove Momčila Spasića saznali smo da mu je operacija zakazana za četvrtak.

Savić se za „Blic" priseća nemilog incidenta.

- Ovo mi se nikada do sada nije dogodilo. Takav haos je nastao u trenutku da se pola stvari i ne sećam. Možda sam bio i u nesvesti, ne znam, ali znam samo da smo se parkirali, a onda su me razjareni ljudi izvukli iz kola i tukli do iznemoglosti. Pa to je jasno svima koji vide moje povrede - kaže Savić.

U tuči koja se sat vremena nakon utakmice dogodila nedaleko od stadiona učestvovala su trojica mladića iz Beograda, pretpostavlja se da su u pitanju navijači Zvezde, Dimitrije R. (33), Veselin M. (35) i Srđan P. (35) i Ivanjičani Predrag Savić (41), Dragan P. (49) i Mićo S. (39). Protiv svih učesnika tuče podnete su krivične prijave.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, do incidenta je došlo kada su Ivanjičani koji su bili u BMW-u pokušali da se parkiraju, kako tvrde po propisu, na obližnji trotoar. Iz suprotnog pravca kretala se grupa mladića iz Beograda i oni su po tvrdnjama Ivanjičana počeli da lupaju u automobil i psuju. Beograđani tvrde da je istina drugačija i da je vozač bahato izleteo na trotoar što je izazvalo njihov revolt, a zatim je došlo do tuče.

- Mislim da ih je bilo više od trojice. Sedmorica ili osmorica. Jurnuli su prema automobilu. Dograbili su me, izvukli iz kola i krenuli da me biju. Nisam uspeo ništa da izgovorim, ležao sam na trotoaru, a oni su me udarali. Kažem, sve se munjevito odigralo da ne mogu da se setim jesu li oni prešli ulicu i krenuli ka nama ili su išli našom stranom. Samo znam da sam od kuće sa prijateljima krenuo u obližnju kafanu da popijem piće. Nisam ni bio na utakmici. Kada smo pokušali da parkiramo automobil na trotoar preko puta kafane, video sam grupu momaka, čuo udaranje u automobil, otvorili su vrata, izvukli me i - ostalo se vidi na meni. Iz čistog mira pretukli su nas svu trojicu. Ma, kažem vam, ni reč nisam uspeo da progovorim, ni da se snađem da se branim. Strašno - kaže Savić.

Pomoć iz kafane

Savić tvrdi da su mu u pomoć kada su Beograđani otišli pritekli ljudi iz kafane.

- Sav sam polomljen. Čekam snimak danas, ali izgleda da mi je jagodična kost polomljena na dva mesta. Izbijena su mi tri zuba, rasečena mi je usna, svaki deo tela me boli, a najviše saznanje da su protiv mene podneli krivičnu prijavu za tuču, a ja nisam ni ruku podigao, a kamoli nekoga tukao - ističe Savić.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 18:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
skypostman je napisao:
Citiraj:
Navijači Zvezde su mi polomili vilicu i izbili zube iz čista mira!

Predrag Savić (41) iz Ivanjice zadobio je teže telesne povrede u incidentu u subotu nakon utakmice Javor - Crvena zvezda. Predragu je u tuči slomljena jagodična kost, izbijena su mu tri zuba i ima više modrica po telu. On se trenutno nalazi u čačanskoj bolnici na odeljenju ORL, a od direktora ove zdravstvene ustanove Momčila Spasića saznali smo da mu je operacija zakazana za četvrtak.

Savić se za „Blic" priseća nemilog incidenta.

- Ovo mi se nikada do sada nije dogodilo. Takav haos je nastao u trenutku da se pola stvari i ne sećam. Možda sam bio i u nesvesti, ne znam, ali znam samo da smo se parkirali, a onda su me razjareni ljudi izvukli iz kola i tukli do iznemoglosti. Pa to je jasno svima koji vide moje povrede - kaže Savić.

U tuči koja se sat vremena nakon utakmice dogodila nedaleko od stadiona učestvovala su trojica mladića iz Beograda, pretpostavlja se da su u pitanju navijači Zvezde, Dimitrije R. (33), Veselin M. (35) i Srđan P. (35) i Ivanjičani Predrag Savić (41), Dragan P. (49) i Mićo S. (39). Protiv svih učesnika tuče podnete su krivične prijave.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, do incidenta je došlo kada su Ivanjičani koji su bili u BMW-u pokušali da se parkiraju, kako tvrde po propisu, na obližnji trotoar. Iz suprotnog pravca kretala se grupa mladića iz Beograda i oni su po tvrdnjama Ivanjičana počeli da lupaju u automobil i psuju. Beograđani tvrde da je istina drugačija i da je vozač bahato izleteo na trotoar što je izazvalo njihov revolt, a zatim je došlo do tuče.

- Mislim da ih je bilo više od trojice. Sedmorica ili osmorica. Jurnuli su prema automobilu. Dograbili su me, izvukli iz kola i krenuli da me biju. Nisam uspeo ništa da izgovorim, ležao sam na trotoaru, a oni su me udarali. Kažem, sve se munjevito odigralo da ne mogu da se setim jesu li oni prešli ulicu i krenuli ka nama ili su išli našom stranom. Samo znam da sam od kuće sa prijateljima krenuo u obližnju kafanu da popijem piće. Nisam ni bio na utakmici. Kada smo pokušali da parkiramo automobil na trotoar preko puta kafane, video sam grupu momaka, čuo udaranje u automobil, otvorili su vrata, izvukli me i - ostalo se vidi na meni. Iz čistog mira pretukli su nas svu trojicu. Ma, kažem vam, ni reč nisam uspeo da progovorim, ni da se snađem da se branim. Strašno - kaže Savić.

Pomoć iz kafane

Savić tvrdi da su mu u pomoć kada su Beograđani otišli pritekli ljudi iz kafane.

- Sav sam polomljen. Čekam snimak danas, ali izgleda da mi je jagodična kost polomljena na dva mesta. Izbijena su mi tri zuba, rasečena mi je usna, svaki deo tela me boli, a najviše saznanje da su protiv mene podneli krivičnu prijavu za tuču, a ja nisam ni ruku podigao, a kamoli nekoga tukao - ističe Savić.

Pedeset njih na jednog pesnika! :D
p.s.
Morao sam

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 19:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Међу њима је вјероватно био и предсједник Лукић све са дуксом, али ће се тога вјероватно сјетити кроз који дан док га не обиђе још које новинар!

Најновија вијест!

Иако се спекулисало да је међу хулиганима који су немилице претукли једног мјештанина Ивањице био и предсјеник ФК Црвена Звезда, стигао је демант из полицијске управе Чачак. Према најновијим изјавама свједока хулигани који су насрнули на мјештане ове мале варошице, између болних удараца у прједјелу главе, доњих екстремитета, задњих и предњих врата као и шајби скупоцјеног аутомобила, пјевали су стихове добро познате пјесме "Док се земља, док се земља око сунца креће..." што је најновији шокантни податак а дозволу за извођење ове нумере, како се спекулише дао им је, нико други до предсједник Лукић лично, када су га задњи пут посјетили на његовом ранчу у Сопоту гдје је приредио свечани ручак за неколико хиљада Звездиних највјернијих присталица. Како наш извор додаје, домаћин се својски потрудио да на најбољи могући начин угости све званице тако да је за ову прилику преремљено више стотина килограма печења како прасећег тако и јањећег, алокохол се точио у галонима, а ни дроге није мањкало. На наше питање ко ће све то да плати, нисмо добили одговор али се оправдано сумња да ће све трошкове сносити италијански Јувентус који је склопио пред уговор за куповину најбољег играча црвено-белих ове сезоне, Павла Паје Нинкова, у коме се посебна клаузула односи баш на ову манифестацију. На крају циљ овог дружења у Сопоту је зближавање предсједника Лукића и навијача који му пружају безрезервну подршку, која прелази у љубав јаку оној родитељској.

Остаје питање да ли ће и на који начин реаговати правосудни органи државе Србије, јер ова манифестација није уредно пријављена органима јавниг реда и мира, а свакако није уплаћен ни порез који је обавезан за окупљања овакве врсте. Да ли је на помолу нова афера када су у питању трансфери играча из нашег највећег клуба, остаје да видимо.

Први је на потезу републички тужилац, а затим и суд, полиција, здравство, школство а и подршка друштава за заштиту права животиња, ескима, хомосексуалаца и других организација које се брину за правично и демократско друштво сигурно неће изостати.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2009, 12:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Stigli dokazi protiv navijačkih grupa

U Ustavni sud Srbije juče su stigli dokazi koje je poslao glavni tužilac Srbije Slobodan Radovanović kao prilog zahteva za zabranu 14 navijačkih grupa Crvene zvezde, Partizana i Rada, saznaje „Blic".

- Poslat je veliki broj dokaza u kojima se između ostalog navode i krivična dela koja su počinili pripadnici navijačkih grupa čija se zabrana traži. Tu ima i sitnih krađa, ali i ubistava - kaže izvor „Blica".

Dokazi su stigli u više fascikli i na velikom broju strana, rečeno nam je u Ustavnom sudu. Sva dokumenta će biti prosleđena sudiji izvestiocu, koji treba da predloži odluku da li se prihvata ili odbija zahtev tužioca Radovanovića za zabranu grupa.

Tužilac je u zahtevu, koji je poslao 16. oktobra, naveo da zabranu traži „zbog delovanja koje je usmereno ka nasilnom rušenju ustavnog poretka, kršenju zajamčenih ljudskih ili manjinskih prava i izazivanju rasne, nacionalne i verske mržnje". U zahtevu se navodi da su grupe navijača Zvezde i Partizana upisane u registar udruženja građana, dok pristalice FK Rad, grupa „Junajted fors 1987" nije.

- Uprkos proklamovanim ciljevima u osnivačkim dokumentima, to uopšte nisu navijači, već grupno organizovani nasilnici, razbijači, nosioci i egzekutori netrpeljivosti, netolerancije, isključivosti i svake vrste agresije, uključujući i političku - navodi se između ostalog u zahtevu.

Tužilac Radovanović je posebno istakao devet smrtnih slučajeva zbog nasilja huligana.

Stevan Ljubotina iz Novog Beograda, u tuči navijača Zvezde i Rada u Beogradu 5. septembra 1998. zadobio je teške povrede od kojih je preminuo nekoliko dana kasnije. Ubica nije pronađen.

Maloletni Radović Aleksandar je 30. oktobra ubijen na severnoj tribini Partizanovog stadiona, kada ga je pogodila signalna raketa ispaljena sa južne tribine, gde se okupljaju navijači Partizana. Neposredni ubica nije nađen.

Živorada Šiškovića (66) su 11. maja 2002. na železničkoj stanici „Pančevački most" u Beogradu do smrti tukli navijači Partizana od kojih su njih trojica okrivljena. On je ubijen samo zato što je pokušao da zaštiti jednu kinesku državljanku koju su navijači maltretirali.

Marka Radovanovića (19) ubio je školski drug ispred ulaza u školu - Mašinsko-obrazovni centar u Obrenovcu 14. januara 2005. zbog različite navijačke pripadnosti.

Bojan Majić (21) ubijen je 4. avgusta 2005. u tuči između navijača Rada i Voždovca u vozu na železničkoj stanici u Rakovici. Za ubistvo je okrivljen A. K. (22).

Radovana Miloševića (17), navijača Partizana, ubio je nožem S. I., komšija i vršnjak iz Obrenovca, kada je pokušao da mu uzme zvezdin šal pred dve drugarice u tom naselju, 19. oktobra 2005.

Golub Balević (18) ubijen je u tuči navijača Čukaričkog i Bežanije u gradskom autobusu 29. oktobra 2005. u Beogradu. Njega je ubio nožem maloletni A. Ž. (17).

Aleksandar Panić (24) ubijen je nožem u zakazanoj tuči navijača Zvezde i Partizana na terenu FK Žarkovo, 27. jula 2006. Za njegovo ubistvo okrivljen je devetnaestogodišnji navijač Partizana.

Zoran Vujović (20) iz Novog Sada pronađen je mrtav u Ambasadi SAD u Beogradu 21. februara 2008, nakon što su je huligani ruinirali.

Poslednje u nizu ubistva je prebijanje Brisa Tatona (28), navijača Tuluza. Njega su pretukli navijači Partizana 17. septembra u centru Beograda, a preminuo je 29. septembra.

Grupe čija se zabrana traži:

CRVENA ZVEZDA
„Ultra boys"
„Belgrade boys"
„Ultras"

PARTIZAN
„Alkatraz"
„Ludaci - Padinska Skela"
„Anti Romi"
„South family"
„Head hunters"
„Iriducibili NBG"
„Shadows"
„Extreme boys"
„Čuvari časti"
„Brain damage"

RAD
„United force - 1987"

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 00:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
У низу бламажа државног тужилаштва, још једно:

http://www.blic.rs/hronika.php?id=119303
Citiraj:
Tužilaštvo me proglasilo mrtvim

Beograd - Živ sam. Te 1998. godine sam bio samo povređen. Ne znam odakle im to da sam tada nastradao, rekao je za „Blic” Stevan Ljubotina (35) iz Novog Beograda, za koga se u zahtevu državnog tužilaštva za zabranu navijačkih grupa navodi da je preminuo posle tuče navijača Crvene zvezde i Rada.

U delu zahteva glavnog tužioca Slobodana Radovanovića „Incidenti sa smrtnim posledicama u kojima su učestvovali navijači” navodi se da je Ljubotina bio povređen i da je preminuo nekoliko dana kasnije.
„Dana 5. septembra 1998. u 16.20 časova u Beogradu na uglu ulica Vojvode Stepe i Save Maškovića došlo je do masovne tuče između navijača FK Crvene zvezde i FK Rada. Tom prilikom od strane N. N. izvršioca tešku telesnu povredu zadobio je Ljubotina Stevan iz Novog Beograda, Ulica Gandijeva, koji je nakon nekoliko dana preminuo”, navodi se u zahtevu tužioca Radovanovića Ustavnom sudu Srbije, koji je „Blic” objavio.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 01:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Nov 2009, 01:30
Jeste sve zabraniti..hahahaha..ko bre sever da nam zatvori?Smesni ste sa sve tuzilastvom hahahahah

nepobediva -
moja ljubavi...

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 16:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Navijač Partizana izboden u Kragujevcu

Tokom brojnih tuča koje su izbile danas u podne u Kragujevcu, pre početka utakmice Metalac GM - Partizan, jedan navijač crno-belih je izboden nožem. Kragujevačka policija potvrdila je da je jedna osoba izbodena, ali nije imala bilo kakvu informaciju o zdravstvenom stanju povređenog, niti da li je zbrinut u nekoj od bolnica u gradu.

Naime, tokom prepodneva u centru Kragujevca više puta su se sukobili Grobari i Đavoli, navijači Radničkog iz Kragujevca koji se takmiči u Drugoj ligi.
Očigledno da će se huliganizmu teško moći stati na put...

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 17:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
skypostman je napisao:
Citiraj:
Navijač Partizana izboden u Kragujevcu

Tokom brojnih tuča koje su izbile danas u podne u Kragujevcu, pre početka utakmice Metalac GM - Partizan, jedan navijač crno-belih je izboden nožem. Kragujevačka policija potvrdila je da je jedna osoba izbodena, ali nije imala bilo kakvu informaciju o zdravstvenom stanju povređenog, niti da li je zbrinut u nekoj od bolnica u gradu.

Naime, tokom prepodneva u centru Kragujevca više puta su se sukobili Grobari i Đavoli, navijači Radničkog iz Kragujevca koji se takmiči u Drugoj ligi.
Očigledno da će se huliganizmu teško moći stati na put...

Kragujevački klinički centar međutim nije ukazao lekarsku pomoć niti ima informacije da je do takve povrede došlo.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 17:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Новинари мало претјерују изгледа.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 22:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
и све ово зачињено пјесмама:
" Џомби Савио, у бу*у је ставио, ла ла ла ... " , " Џомба гаји наду, да га је*е Каду " , " Џомба лиже ка*у, Исаху Авалу "

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 22:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Policija uhapsila 17 navijača u Kragujevcu

Kragujevačka policija privela je 17 osoba zbog učesća u današnjem incidentu u jednoj kafani pred početak fudbalske utakmice između Metalca i Partizana u Kragujevcu. Policija je navela da će 11 privedenih navijača po skraćenom postupku biti privedeni sudiji za prekršaje.

Incident se dogodio oko 11.30 kada se grupa kragujevačkih navijača Partizana u kafani "Kod konja" u ulici Vojvode Putnika 63, nedaleko od stadiona "Čika Dača" ponašala "drsko i bezobzirno" i počela da lomi inventar, navodi se u policijskom saopštenju.

Pripadnici policije su, kako se navodi, brzo intervenisali i sprečili teže posledice. U incidentu nije bilo povređenih, a u kafani je pričinjena manja materijalna šteta.

Kragujevačka policija je nekoliko sati pre fudbalske utakmice Metalca iz Gornjeg Milanovca i beogradskog Partizana rasporedila svoje pripadnike u 11 lokala kako bi sprečila potencijalne izgrede.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нови серијал Инсајдера - о навијачима са претенциозним називом Немоћ државе!

http://www.b92.net/video/video.php?nav_ ... _id=395104

Почиње у четвртак на ТВ Б92...па кога интересује ова тема, моћи ће да чује доста пикантерија...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 19:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Типично У92 пресеравање. Припремање терена за обрачун са навијачима.
Ја сам већ једном написао овде, немам ништа против да се криминалци уклоне са трибина (чак напротив) али имам против да се навијачке трибине представљају као легло криминала. Ситуација није ништа боља ни у министраствима, фирмама, полицији и сл. Нек се чисти све ако ће да се чисти. И криминалце треба уклонити из друштва а не са трибине.

А од "анти-ратних" профитера девизама плаћених се уопште не очекује никакав реалан приказ ствари. Тако,одмах могу да кажем тај серијал инсајдера је ложење масе.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 21:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Мене баш интересује шта ће да прикажу, прошли серијал је био интересантан и вјерујем да има маса проблема али не треба ни њима све дословце вјеровати.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 11:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
http://www.blic.rs/hronika.php?id=123247

:-? ukoliko počnu da zabranjuju navijačke grupe i organizacije poput "obraza" i "1389", tek tad će mladima iste postat još atraktivnije, a te grupe agresivnije zbog osjećaja ugroženosti.
:angry1: izgleda u srbij još vladaju miloševićevi komunisti kojima je riješenje svega zabranjivanje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3429 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 172  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]