banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 00:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 59  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2008, 19:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Finska-BIH 28-29.....Teska pobjeda rukometasa u Finskoj,ali eto ipak 1.pobjeda u kvalifikacijama.... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2008, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Liverpool midfielder Mohamed Sissoko has revealed he is "very close" to joining Juventus.
The 22-year-old moved to Liverpool in the summer of 2005 from Valencia and is under contract with the Merseyside club until June 2011.

"I'm still a Liverpool player," Sissoko told

Radio Montecarlo. "But I expect a big announcement in the next few days.

"My agent, Juve and Liverpool are working on my departure.

"Everyone is asking me whether I have already signed: I haven't yet but my move to Juventus is very close.

"I'm expecting the good news any moment now, but I'm enthusiastic about beginning a new adventure in Italy with the Bianconeri."

Sissoko is expected to arrive on a loan deal, with Juve being given the option to buy him at the end of the season.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2008, 23:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
BlackHand je napisao:
Liverpool midfielder Mohamed Sissoko has revealed he is "very close" to joining Juventus.
The 22-year-old moved to Liverpool in the summer of 2005 from Valencia and is under contract with the Merseyside club until June 2011.

"I'm still a Liverpool player," Sissoko told

Radio Montecarlo. "But I expect a big announcement in the next few days.

"My agent, Juve and Liverpool are working on my departure.

"Everyone is asking me whether I have already signed: I haven't yet but my move to Juventus is very close.

"I'm expecting the good news any moment now, but I'm enthusiastic about beginning a new adventure in Italy with the Bianconeri."

Sissoko is expected to arrive on a loan deal, with Juve being given the option to buy him at the end of the season.

Jel Mohamed dobar, oce li pomoci Juventusu, nisam bas pratila nesto Englesku ligu ove sezone, pa pojma nemam ko je momak?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 11:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Momak je odlican ali je ove sezone zrtva dobre forme Mascherana pa je vecinu (skoro sve) proveo na klupi. A mislim da ce itekako pomoci Juventusu...jos ako mu se pridoda i Rafael Van Der Vaart....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 16:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Manchester UTD ponovo najbogatiji klub na svijetu.

Although Real Madrid laid claim to the honour for a couple of years, United officials believe their gross revenue of £245million in the year to June 2007 exceeds that of the Spanish giants by just 12 Euros if average conversion rates during the 12-month period in question are used.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hmmm, čudno, ja sam čitao da je Real zaradio 251 milion. Nerealno je da Man Utd zaradi više od Reala.. a i ta cifra od 12 eura mi je banalna..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.football365.com/story/0,17033,8652_3037919,00.html

evo ovde sve lijepo pise :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 16:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
I RTL piše da je Manchester najviše zaradio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 17:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Bajern: Hicfeldov naslednik je - Klinsman!

Otmar Hicfeld, aktuelni trener Bajerna iz Minhena odlazi na kraju sezone, to je poznato od pre. Ime njegovog naslednika je Jirgen Klinsman, to je saopšteno u prestonici Bavarske u petak.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Bajern: Hicfeldov naslednik je - Klinsman!

mozda i ocekivano....prije par dana se pricalo da bi Klinsman mogao zamjeniti Rafu Beniteza ali on je sve demantovao... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2008, 09:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Čuvena sprinterka Merion Džons osuđena je na šest meseci zatvora nakon što je priznala da je lagala na sudu tokom suđenja o dopingovanju, kao i u slučaju o prevari zajedno sa svojim bivšim dečkom sprinterom Timom Montogomerijem. Bivša trostruka olimpijska prvakinja je priznala krivicu prošlog oktobra, a danas joj je federalni sud odredio zatvorsku kaznu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2008, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čuvena sprinterka Merion Džons osuđena je na šest meseci zatvora nakon što je priznala da je lagala na sudu tokom suđenja o dopingovanju, kao i u slučaju o prevari zajedno sa svojim bivšim dečkom sprinterom Timom Montogomerijem. Bivša trostruka olimpijska prvakinja je priznala krivicu prošlog oktobra, a danas joj je federalni sud odredio zatvorsku kaznu.

:(((

A bila je tako slatka..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jan 2008, 22:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2008, 17:02
e nemoze i jare (droga) i pare (medalje)...mora se nesto zrtvovati. ali kod nje imamo fenomen: nema ni parica ni jarica

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2008, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
.
Izvor: PRESS
Intervju, LOTAR MATEUS, Nemačka fudbalska legenda
PARTIZAN JE MOJ NAJVEĆI USPEH!
Lotar Mateus:"Plasman sa crno-belima u Ligu šampiona najradosniji je trenutak u mojoj karijeri, tada sam bio ispunjeniji nego kada sam 1990. godine sa Nemačkom postao prvak sveta"

Nemačka fudbalska legenda Lotar Mateus kaže da mu je plasman sa Partizanom u Ligu šampiona najveći uspeh i najradosniji trenutak u karijeri, računajući i igrački i trenerski deo! On je u opširnom intervjuu za zvanični sajt FIFA istakao da je tadašnji podvig crno-belih ravan uspehu nemačkog nacionalnog tima iz 1954. godine, koji se okitio titulom svetskog prvaka!

Mateus je istakao da je posle pobede nad Njukaslom bio emotivno najispunjeniji, čak više nego kada je 1990. godine sa Nemačkom postao prvak sveta.

n Imali ste mnogo uspeha u trenerskoj, a naročito u igračkoj karijeri. Šta biste izdvojili kao najvažniji i najsrećniji momenat?

- Prvo mi na pamet pada osvajanje Svetskog prvenstva u Italiji 1990. godine, ali plasman s beogradskim Partizanom u Ligu šampiona je moj najveći trenerski uspeh i emotivno sam tada bio najispunjeniji. Poenta je u tome što niko nije očekivao da možemo da prođemo kroz kvalifikacije, ali načinili smo pravo čudo u Njukaslu! Posle poraza u Beogradu, otišli smo na Ostrvo i eliminisali engleskog predstavnika. Vratili smo samopouzdanje čitavoj zemlji, koja je bila na kolenima. Bio je to identičan uspeh onome iz 1954. kada je Nemačka postala prvak sveta.

FAKTI

- Lotar Mateus je preuzeo Partizan u decembru 2002. godine i vodio ga do pred kraj 2003. Sa crno-belima je osvojio šampionsku titulu i plasirao se u Ligu šampiona

- Nemac je prvi i najuspešniji strani stručnjak u istoriji srpskog fudbala

- Mateus je posle Partizana vodio Rapid, mađarsku reprezentaciju, brazilski Atletiko Paranenense i Salcburg

n Osim Partizana vodili ste još nekoliko klubova širom sveta, ali ste jedno vreme radili i kao selektor Mađarske. Gde je teže raditi, u klubu ili reprezentaciji?

- Kao selektor nemate identičan uticaj na igrače, kao kada ste trener tima i sa njima ste svakodnevno. Selektor mora više psihološki da utiče ekipu, jer nema dovoljno vremena da sa igračima radi na terenu. Svega dva ili tri dana.

n Koja je vaša omiljena formacija?

- Ja sam pristalica atraktivnog, napadačkog fudbala, koji gaje Arsenal ili Barselona. Takođe, minhenski Bajern ove sezone forsira takav stil. Uvek sam za napad, mada ne smeju da budu zapostavljene ni obaveze u defanzivi. Trudio sam se da sve moje ekipe igraju tako.

n Ostaćete upamćeni kao jedan od najboljih centralnih veznih igrača koje je svet ikada video. Koji igrači su danas najbolji na toj poziciji i koliko je vremenom izmenjena uloga plejmejkera?

- Nemate danas klasične kreatore igre kao što su to nekad bili Dijego Maradona ili Mišel Platini, koji su bili bukvalno perfektni. Poslednji takav igrač bio je Zinedin Zidan. Međutim, formacije su sada znatno drugačije nego ranije i konstantno se menjaju, tako da više nemate klasičnu, staromodnu „desetku" - naglasio je Mateus.

PRIREDIO: V. T.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jan 2008, 16:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

to su bila vremena: kad se samo setim kad ga je Iliev zabio kontao sam bice 2:0 na kraju za nas. covek pre toga mesecima nije dao gol na zvanicnim utakmicama ali eto bas je tada proradio...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2008, 17:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Norveski ski-skakac

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2008, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Gatuzo odbija kapitensku traku Milana

Kada se legendarni Paolo Maldini na kraju sezone bude oprostio od profesionalnog bavljenja fudbalom, kapitensku traku Milana naslediće Đenaro Gatuzo, odlučio je predsednik Milana Silvio Berluskoni.

Gazda "rosonera" vidi Gatuza kao idealnog naslednika Maldinija, koji je celu svoju fudbalsku karijeru proveo u Milanu. Medjutim, iako je nekadašnji igrač Glazgov Rendžersa počastvovan time što će postati kapiten, to ga istovremeno i nervira, jer je očekivao da će novi kapiten biti dosadašnji zamenik Masimo Ambrozini.

"Ako postanem kapiten, to će me malo i nervirati, pre svega zbog prijateljstva sa Ambrozinijem i poštovanja prema njemu. Puno toga smo prošli zajedno i nije fer uzeti mu kapitensku traku", rekao je vezni igrač, koji je svojim spartanskim pristupom fudbalu podelio navijače na dva dela: one koji ga obožavaju i one koji ga mrze.

"Pit bul" dodao je da se nada da će Ambrozini i dalje obavljati kapitenske dužnosti, kao što je to uradio podigavši pehar Superkupa Evrope u Monte Karlu.

"Uvek se pričalo da u svlačionici vlada dobra atmosfera i da smo sjajna ekipa. Ne bismo smeli to uništimo ovakvim stvarima”, komentarisao je Gatuzo odluku svog gazde.

(MONDO)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2008, 19:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

u jebem ti sunce žarko, sta ostade od čoveka. pa jel ostao živ na kraju? burazeru, ja više ne gledam ove ski skokove. hvala lepo. čuka mi je pri kraju bila i bez ovoga horora.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2008, 19:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

a sad sam vidio da se pridigao. uf jebote, kontao sam mrtav je definitivno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2008, 17:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Preminuo Bobi Fišer

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1169 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 59  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]